بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

اونوقت این جمله شما بی احترامی نیست؟

خیر چرا باید باشه............
بنده از ایشون سوال پرسیدم و دوس دارم از ایشون بپرسم بدونم نظرشون در مورد این حرفشون چیه ، شاید ایشون یه جوابی رو بدن که من یه نکته جدید یاد بگیرم و به سوادم اضافه بشه

ولی شما چکار می کنید؟؟عوض اینکه اجازه بدید ما دو تا با هم گفتگو کنیم(که ذات انجمن یعنی گفتگو) به جای ایشون هشدار میدین که باعث میشید هم من نتونم جوابمو بگیرم و هم حق ایشون به عنوان جواب دهنده ضایع بشه

سوالی هم که از ایشون پرسیدم کاملا در راستای تاپیک هست و اصلا بی ربط نیست

.

خیر چرا باید باشه............
بنده از ایشون سوال پرسیدم و دوس دارم از ایشون بپرسم بدونم نظرشون در مورد این حرفشون چیه ، شاید ایشون یه جوابی رو بدن که من یه نکته جدید یاد بگیرم و به سوادم اضافه بشه

ولی شما چکار می کنید؟؟عوض اینکه اجازه بدید ما دو تا با هم گفتگو کنیم(که ذات انجمن یعنی گفتگو) به جای ایشون هشدار میدین که باعث میشید هم من نتونم جوابمو بگیرم و هم حق ایشون به عنوان جواب دهنده ضایع بشه

سوالی هم که از ایشون پرسیدم کاملا در راستای تاپیک هست و اصلا بی ربط نیست
.

شما از اول تاپیک تا الان دارید روی یه سری مطالب مثل اینکه کنسول فقط یه جعبه هست و سلفون باز کردن هیچ حسی نداره و ... پافشاری میکنید. منم نظرتون رو محترم میدونم. ولی نظر من و خیلی های دیگه این نیست. حالا این گاردی که جلوی من گرفتید رو نمیدونم دلیلش چیه ولی برای یه سری، کنسول فراتر از خود بازی و جعبه بازی هست. فکر نمیکنم درک این موضوع خیلی سخت باشه. پس بحث کردن در موردش که هی بیایید نقل قول کنید که سلفن باز کردن هیچ حسی نداره و کنسول یه جعبه هست و ... فقط وقت تلف کردن هست

شما از اول تاپیک تا الان دارید روی یه سری مطالب مثل اینکه کنسول فقط یه جعبه هست و سلفون باز کردن هیچ حسی نداره و ... پافشاری میکنید. منم نظرتون رو محترم میدونم. ولی نظر من و خیلی های دیگه این نیست. حالا این گاردی که جلوی من گرفتید رو نمیدونم دلیلش چیه ولی برای یه سری، کنسول فراتر از خود بازی و جعبه بازی هست. فکر نمیکنم درک این موضوع خیلی سخت باشه. پس بحث کردن در موردش که هی بیایید نقل قول کنید که سلفن باز کردن هیچ حسی نداره و کنسول یه جعبه هست و ... فقط وقت تلف کردن هست
بنده گارد نگرفتم بنده میگم بحث بحث من و ایشون شما هی میای میگی لطفا بحث را ادامه ندین و بس کنید و ......و به جای ایشون به من جواب میدین(که به زور میخوای بقبولونی و ...)
اگر شما هم جوابی و نظری دارین خیلی هم عالی تو بحث شرکت کنید و جواب بدین تا لذت ببریم وگرنه نه من و نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه بگه بس کنید بحث نکنید و پافشاری نکنید و وقت تلف نکنید و ........... .اینجا مدیر و ناظم داره

بنده و هر کس هم تا وقتی از قوانین انجمن و تاپیک تخطی نکنه میتونه دهها پست بده و هیچ ایرادی نداره..............اگر صحبتی دارین بیایین تو بحث و سواد ما رو بالا ببرید وگرنه لطفا از طرف خودتون مبصر تاپیک نشید و افراد رو مقصر نکنید به چیزی که اصلا قصدشو ندارن

.

بنده گارد نگرفتم بنده میگم بحث بحث من و ایشون شما هی میای میگی لطفا بحث را ادامه ندین و بس کنید و ......و به جای ایشون به من جواب میدین(که به زور میخوای بقبولونی و ...)
اگر شما هم جوابی و نظری دارین خیلی هم عالی تو بحث شرکت کنید و جواب بدین تا لذت ببریم وگرنه نه من و نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه بگه بس کنید بحث نکنید و پافشاری نکنید و وقت تلف نکنید و ........... .اینجا مدیر و ناظم داره

بنده و هر کس هم تا وقتی از قوانین انجمن و تاپیک تخطی نکنه میتونه دهها پست بده و هیچ ایرادی نداره..............اگر صحبتی دارین بیایین تو بحث و سواد ما رو بالا ببرید وگرنه لطفا از طرف خودتون مبصر تاپیک نشید و افراد رو مقصر نکنید به چیزی که اصلا قصدشو ندارن

.

آخه چه بحثی. شما میگی کنسول یه جعبه هست و من میگم کنسول برای من جعبه نیست. خب این دیگه تموم هست دیگه؟ به نظر شما در این مورد بحث کردن سواد کدممون رو بالا میبره؟

اگر بخوای درباره محاسبات ابری و سرورهای ابری و پهنای باند اینترنت و شیوه streaming و ... بحث کنیم مشکلی نیست بیایید گفتگو کنیم. اتفاقا من خیلی در مورد این مباحث علاقه مند هستم. من رشته تحصیلیم هم قسمتیش به همین موضوع ربط داره (اون بخش streaming و سیستمهای بلادرنگ و ...). اینجوری سواد هر دوی ما هم زیاد میشه.

اصلا دوست دارید گفتگو رو با یک سوال شروع کنیم.

آیا Cloud Gaming به صنعت بازی لطمه میزند؟

چه ربطی به بحث ما داره این حرفای شما؟؟
الان یعنی مثلا شما خدای جنگ 3 رو از طریق کلاود بازی کنی حست میره؟؟؟بحث ما اینه که کنسول فقط یه جعبه هست که بازیها رو اجرا می کنه حالا فردا به جای این جعبه بازی از اینترنت اجرا بشه چه فرقی می کنه؟؟
یعنی انجام یه بازی عالی حس شما نسبت به اون جعبه اجرا کنندش رو افزایس میده؟؟:dیعنی هر چقدر بازی بهتر باشه شما بیشتر عاشق اون جعبه میشی؟

.
من فک می کنم منظور اون دوستمون حس بازی کردن نیست! بلکه احساس کردن حس مالکیت هست! خوب مسلما وقتی دیسک یه بازی رو داشته باشی احساس مالکیتت نسبت به اون بازی بیشتر هست نسبت به زمانی که دیگه کنسولی رو جلوت نمی بینی! ولی در کل خودم این جور فک می کنم اگه از نظر اقتصادی و امکانات پردازش ابری به صرفه باشه حاضرم از این روش استفاده کنم! چون نمی شه جلوی پیشرفت رو گرفت ! چون یه زمانی انسان از حیوانات استفاده می کرد بعد رو به سیستم های آنالوگ آورد و کم کم تمامی سیتم های آنالوگ تبدیل به دیجیتال شدن! این هم در همون راستا هست!

آخه چه بحثی. شما میگی کنسول یه جعبه هست و من میگم کنسول برای من جعبه نیست. خب این دیگه تموم هست دیگه؟ به نظر شما در این مورد بحث کردن سواد کدممون رو بالا میبره؟

آیا Cloud Gaming به صنعت بازی لطمه میزند؟
لازم نیس که برای بالا بردن سواد اینجا حل انتگرال یاد بگیریم:dهمین که مثلا من می بینم افرادی مثل شما ارشیو کنسول جمع می کنه یا مثه اون دوستمون عاشق کنسولش منو با طرز فکرای جدید آشنا می کنه(اینم در نظر بگیرید بحثی که شاید برای شما وقت تلف کنی باشه برای مثلا من مهم باشه و انجمن یعنی همین ، "تجمیع کلی افکار متفاوت")

در مورد سوالتون هم در حال حاضر کلا لطمس ، ولی در اینده که اینترنت در اکثر کشورهای درست و حسابی(حالا باز نیان دوستان ایران رو مثال بزنن:d)پایدار و با سرعت مورد نظر پیاده بشه جز خوبی چیزی نخواهد داشت
همونطور که الان خرید دیجیتالی بازیها مخصوصا رو استیم(چون تو این زمینه پیشتاز) جز خوبی چیزی برا مصرف کننده و سازنده نداره

من فک می کنم منظور اون دوستمون حس بازی کردن نیست! بلکه احساس کردن حس مالکیت هست! خوب مسلما وقتی دیسک یه بازی رو داشته باشی احساس مالکیتت نسبت به اون بازی بیشتر هست نسبت به زمانی که دیگه کنسولی رو جلوت نمی بینی! ولی در کل خودم این جور فک می کنم اگه از نظر اقتصادی و امکانات پردازش ابری به صرفه باشه حاضرم از این روش استفاده کنم! چون نمی شه جلوی پیشرفت رو گرفت ! چون یه زمانی انسان از حیوانات استفاده می کرد بعد رو به سیستم های آنالوگ آورد و کم کم تمامی سیتم های آنالوگ تبدیل به دیجیتال شدن! این هم در همون راستا هست!
آهان این شد یه جوابی که مفید و آدم چیز یاد می گیره:d
بله تکنولوژی کلا ذاتش همینه که کم کم شما حس مالکیت فردیش کمتر میشه(یا از خودت دورتر میشه)برای مثال الان کلی عکس و فایل و ویدیو من روی OneDrive ام هست .من مالکشون هستم ولی همیشه و صددرصد مواقع بهشون دسترسی ندارم(مثلا یه جا برم نت نباشه)

اگه دلیل این باشه بله قابل درک ......

.

با کنترولرش بازی میکنی دیگه نه با خود کنسول :d میشه بگی دقیقا چه لذتی داره حضور فیزیکی کنسول؟ روشن خاموش کردنش لذت داره؟ :d یا از اینکه در کنار هم هستین لذت میبری :p

این فکر خیلی ساده انگارانست ! تکنولوژی هر روز داره زندگی ما رو بنحوی ساده تر میکنه ، اما تا چه حد ؟! والا از این همه سادگی آدم بعدش باید چیکار کنه ؟!
هرچیزی لذت خاص خودش رو داره ، خریدن کنسول جدید و حتی باز کردن جعبش ! اینا لذت های کوچیکی هستن ولی لازم .

لازم نیس که برای بالا بردن سواد اینجا حل انتگرال یاد بگیریم:dهمین که مثلا من می بینم افرادی مثل شما ارشیو کنسول جمع می کنه یا مثه اون دوستمون عاشق کنسولش منو با طرز فکرای جدید آشنا می کنه(اینم در نظر بگیرید بحثی که شاید برای شما وقت تلف کنی باشه برای مثلا من مهم باشه و انجمن یعنی همین ، "تجمیع کلی افکار متفاوت")

در مورد سوالتون هم در حال حاضر کلا لطمس ، ولی در اینده که اینترنت در اکثر کشورهای درست و حسابی(حالا باز نیان دوستان ایران رو مثال بزنن:d)پایدار و با سرعت مورد نظر پیاده بشه جز خوبی چیزی نخواهد داشت
همونطور که الان خرید دیجیتالی بازیها مخصوصا رو استیم(چون تو این زمینه پیشتاز) جز خوبی چیزی برا مصرف کننده و سازنده نداره

.

به نظر من هم (البته اگر اون موضوعی که در موردش بحث کردیم رو بذاریم کنار) خیلی خیلی هم خوب هست. یه جورایی دیگه سازنده‌ها به یک سخت افزار خاص محدود نمیشن. اکثر سخت افزارها حذف میشن. دیگه نیازی به کارت گرافیک برای یک PC نیست و دیگه لازم نیست PC رو اتقاء داد. بازیها همه با بهترین کیفیت stream میشن. البته Cloud gaming یه چیزی فراتر از stream محض هست چون هم کاربر داره برای سرور اطلاعات ارسال میکنه هم سرور برای کاربر.

این فکر خیلی ساده انگارانست ! تکنولوژی هر روز داره زندگی ما رو بنحوی ساده تر میکنه ، اما تا چه حد ؟! والا از این همه سادگی آدم بعدش باید چیکار کنه ؟!
هرچیزی لذت خاص خودش رو داره ، خریدن کنسول جدید و حتی باز کردن جعبش ! اینا لذت های کوچیکی هستن ولی لازم .

اون فقط لحظه ی اوله آره!

- - -ویرایش - - -

از مدیران خواهشمندم تاپیک را ببندن:offtopic:

چون یکی حرفی میزنه که شما خوشت نمیاد باید مدیرا تاپیک رو ببندند؟؟؟!

بنظرم برای بعضیا قانون مفت باشه کوفت باشه صدق میکنه وقتی که کسی کنسول منکر میشه بازی فیزیکی رو منکر میشه و ... کلا تو کار منکر شدنه یعنی تو فاز اینه که بگه من خاصم فلانم -- این دست آدما به یقین انقدر کم سنه و انقدر بی پول بوده که هیچ کنسولی و بازی رو با پول خودش نخریده که بدونه جسش چیه

بالا 25 ساله کنسول عتیقه nes ( تو ایران به میکرو شناخته میشه ) که 35 سال پیش وارد بازار شد شبیه سازش روی هر دستگاه دیجیتال اومده چه روی گوشی ها جاوا چه pc چه و ...... اما با این حال کنسول ها قدیمی nes اصل داره فت و فراون تو کل دنیا نه فقط ایران خرید و فروش میشه حتی نسخه ها کلون ( تقلبی و کپی برداری شده ) nes تو آمریکا - کانادا - انگلیس و اکثر کشور ها اروپایی و آسیایی هنوز دارن به تعداد زیاد خریداری میشن و تنوع طرح زیادی دارن

این که کنسول ما قبل تاریخیه و سال ها ساله بازیاش روی انواع شبیه سازا اومده اما بازم انقدر خود کنسولش طرفدار داره و فروش نجومی داره ----- حالا نمیدونم اون عده که میان میگن کنسول یه جعبه اس منظورشون چیه؟ یا میگن حسی نداره؟؟ یا pc باز بودن کلا کنسول تو عمرشون ندیدن یا انقدر دست تنگ بودن نتونستن کنسولی با پول خودشون بخرن بخصوص بازی فیزیکی خریدن هر کسی توانایی خریدشو نداره یا مثلا اومدن ادعا روشنفکری با استدلال نمادین منسوخ شده ( 1940 منقرض شده این روش ) رو بکنن البته شرط این کارا همه برای کم سن بودنه به یه گیمر حرفه ای این حرف بزنی 2 ساعت بهت میخنده بعد طرف میگه کنسول یه جعبه اس =)) یا بازی فیزیکی فلانه :))

آخرین ویرایش:
پس ps4 /x1 آخرین کنسولای که تجربه میکنیم احتمالآ 5 سال دیگه که نسل جدید معرفی شد از رو تلویزیون و فضای ابری و.... باید بازی کنیم

پس ps4 /x1 آخرین کنسولای که تجربه میکنیم احتمالآ 5 سال دیگه که نسل جدید معرفی شد از رو تلویزیون و فضای ابری و.... باید بازی کنیم

بعید میدونم این اتفاق به این زودی بیفته. چون وقتی بخوان این سیستم رو سراسر دنیا کار بکنند حجم تبادل داده و پردازش خیلی خیلی میره بالا. الان توی رشته‌های کامپیوتر و مخابرات این زمینه مطالعاتی جزء مباحث روز هست و هنوز دارن روش کارای تحقیقاتی انجام میدن. ولی بلاخره اتفاق میافته

این سیستم ی که میگین میخوان بازی ها روش اجرا بشه چطور چیزه اخه رزولیشن این چنین بازی های رو تحمل کنه اونم تمام اینترنت جهان بشه وصل شد بهش به جز کشور ما؟
حالا با چه اینترنتی میشه این بازی هارو اجرا کرد بازی های انلاین رو میزنیم میشه ؟میشه بازی رو میشه خرید و رو تلوزیون اجرا کرد یا نه انلانیی باید بازی کنیم؟با اینترنتی که داریم

این سیستم ی که میگین میخوان بازی ها روش اجرا بشه چطور چیزه اخه رزولیشن این چنین بازی های رو تحمل کنه اونم تمام اینترنت جهان بشه وصل شد بهش به جز کشور ما؟
حالا با چه اینترنتی میشه این بازی هارو اجرا کرد بازی های انلاین رو میزنیم میشه ؟میشه بازی رو میشه خرید و رو تلوزیون اجرا کرد یا نه انلانیی باید بازی کنیم؟با اینترنتی که داریم

این سیستم که فعلا فقط برای امریکا و کانادا هست و فقط اونا میتونند ازش استفاده کنند. به طور خیلی ساده بخوام بگم، بازیها روی سروهای قدرتمند اجرا میشن و فقط نتایج کار که همون تصویر و صوت بازی هست برای شما پخش میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or