بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

اسم تاپیک چیه؟؟!! بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

دوباره تکرار میکنم :بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

کمپانی سونی که برند پلی استیشن تولید کرده 4 نسل کنسول خونگی داره ps1 با فروش 102.49 کنسول --- ps2 با فروش 155 میلیون کنسول --- ps3 با فروش 80 میلیون کنسول و در نسل حاضر ps4 که در اوایل نسلش هست با فروش 22.3 میلیون کنسول هست

خوب میشه ربط و ارتباط پلی استیشن با pc بگی چیه؟؟؟ میشه توضیح بدی چرا کسی که pc بازه تو عمرش کنسول نداشته میاد نظر میده درباره کنسول ها میده و میگه کنسول فقط جعبه اس؟ یا میگه کدوم حس و لذت داره؟ یا میگه بازی فیزیکی حسی نداره؟

98 درصد pc بازا که دیدم بخاطر مفت بودن بازی ها ... مفت بودن بعضی از سرورها بازیا آنلاین و ....... طرفدار pc بازی هستن و یه عامل مهم دیگه اس نداشتن دردسر هک کنسول و ...... هست

کسی که میاد میخواد کنسول ها چه کنسول ها پلی استیشن چه کنسول ها کمپانی ها دیگه رو ترول کنه اول بخاطر وجدانشم که شده کنسول تجربه میکنه بعد بیاد ایراد ها الکی بگیره بگه که کنسول فقط یه جعبه اس و ...... ( پ ن پ : پس pc پاکت سیگاره حتما )
دوست عزیز شما یه جوری حرف میزنی انگار کنسول مرسدس SLS هست که هیچ کسی جز شما نمی تونه بخرتش و هرکسی که pc گیمر هست بدبخت بیچاره و دزد هشت و فقط به خاطر کپی بازی کردن و... رفته سمت pc!محض اطلاع میگم خیلی ها رو میشناسم که سیستم های نجومی بستن که قیمتشون ده برابر کنسول ها هست فقط به خاطر اینکه به زیر 4K رضایت نمیدادن! و فقط هم بازی های ارجینال می خرن ! (توجهتون رو به آمار استیم جلب می کنم!!!)
بحث پردازش ابری فقط مخصوص به playstation هم نیست و آینده ی گیمینگ هست و علاوه بر کنسول سونی و مایکروسافت pc هم مسلما از این تکنولوژی تآثیر می گیره! پس هرکسی بدون در نظر گرفتن پلتفورمش می تونه در مورد این مسئله نظر بده! حالا طرف نظراتش با شما یکی نبود دلیل نمی شه برگردی بگی طرف پول نداره کنسول بخره!

نظر من این بود چه اشتباه چه درست به این کاری ندارم من نظرمو کلی گفتم روی صحبتم هم با آیدی Half life G بود حالا نمیدونم چرا شما پست منو نقل میکنی جواب میدی؟؟!!

اخه من به چی این پست شما جواب بدم؟؟؟
حالا نمیدونم اون عده که میان میگن کنسول یه جعبه اس منظورشون چیه؟ یا میگن حسی نداره؟؟ یا pc باز بودن کلا کنسول تو عمرشون ندیدن یا انقدر دست تنگ بودن نتونستن کنسولی با پول خودشون بخرن بخصوص بازی فیزیکی خریدن هر کسی توانایی خریدشو نداره یا مثلا اومدن ادعا روشنفکری با استدلال نمادین منسوخ شده ( 1940 منقرض شده این روش ) رو بکنن البته شرط این کارا همه برای کم سن بودنه به یه گیمر حرفه ای این حرف بزنی 2 ساعت بهت میخنده بعد طرف میگه کنسول یه جعبه اس
=))
یا بازی فیزیکی فلانه

بنده خودم کنسول دارم (ID خودم تو امضامه) و کنسولم هم خیلی دوس دارم.....سنم هم بالاس و فقط 20 ساله گیمرم.....خودمم کار دارم کنسولم رو هم خودم خریدم...........
پستم رو هم کامل میخووندی هدفم خراب کردن کنسول نبود در مورد حسش بحث می کردیم

ولی متاسفانه اونقدر شما تو همون پست اولت توهین کردی و من رو بچه و بی پول و فقیر و تنگ دست خطاب کردی که جوابت رو ندادم.......علت اینکه الانم جواب رو دادم این بود که اسم کاربریم رو اوردی منم جوابت رو دادم و پستتو نقل کردم تا شخصیت کوچیک و حقیرت که عاشق پولتی و همه رو تحقیر می کنی مشخص شه

.

انگار واقعا کسی مقایسه PS Now با خود بازیش تو PS3 رو ندیده :d

تو دوره ای که 2 تا برگ درخت بیشتر داشتن سرش جنگ میشه این یه همچین تفاوتی داره:

PS3:

PS Now:

اینم یکی دیگه واضح تر:

من اگه بهترین اینترنت دنیا رو هم داشته باشم بازم ترجیح میدم اونی که کیفیت بهتری داره رو بازی کنم :d

آینده رو بیخیال الان ببین چی هست :d تو آینده هزار تا اتفاق ممکنه بیوفته :d

همونجور که اولش هم گفتم چند سال طول میکشه تا کم کم یه خودی نشون بده

مخصوصا اینکه یه سریا فانتزیشون اینه که میتونن رو PS5 و XTWO (چی بگم خب؟ :d ) بازی با رزولوشن2K یا 4K بازی کنن اونموقع فکر کن چه حجم وحشتناکی باید مبادله بشه :d رو 720ش همچین چیزی تحویل میده :d

این عکسایی که گذاشتی برای سرویس مثل PSN Now خیلی خوبه! این تفاوت هم که هست ربط به آپسکیل کنسول داره که مستقیم از رو کابل میره رو TV ولی اون یکی از طریق اینترنته برای همین فقط کمی حالت مات شدن داره.

و به جز این من زیاد تغییری تو گرافیک بازی ندیدیم. موقع بازی کردن که به هیچ وجه همین مقدار تغییر مختصر رو هم متوجه نمیشید.

در کل واقعا خوب در اوردن! این یه مقدار تفاوت برای کسی که تا حالا PS3 نداشته, هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و به هیچ وجه مانع از این نمیشه که لم نده رو مبل خونه اش و با Smart TV اتاقش Last Of Us بازی نکنه!

احتمالا در آینده همین مقدار تار شدن تصویر هم از بین بره.

بابا تموم كنيد خو من يكي كلا بحث تاپيك يادم رفت :|

نظر من اينه كه حالا حالا ها كنسول ها پابرجا ميمونن. اين هم يه رونديه مثل روند الان يجورايي ( گيم فيزيكي و ديجيتالي ) كه هردوشون دارن عرضه ميشن. نگراني بي مورده.
Enjoy playing and Stay Awesome:d

این عکسایی که گذاشتی برای سرویس مثل PSN Now خیلی خوبه! این تفاوت هم که هست ربط به آپسکیل کنسول داره که مستقیم از رو کابل میره رو TV ولی اون یکی از طریق اینترنته برای همین فقط کمی حالت مات شدن داره.

و به جز این من زیاد تغییری تو گرافیک بازی ندیدیم. موقع بازی کردن که به هیچ وجه همین مقدار تغییر مختصر رو هم متوجه نمیشید.

در کل واقعا خوب در اوردن! این یه مقدار تفاوت برای کسی که تا حالا PS3 نداشته, هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و به هیچ وجه مانع از این نمیشه که لم نده رو مبل خونه اش و با Smart TV اتاقش Last Of Us بازی نکنه!

احتمالا در آینده همین مقدار تار شدن تصویر هم از بین بره.

یه بار دیگه عکسارو نگاه کن :d

کمی؟ این خیلیه

تو بازی هم کاملا معلوم میشه :d وقتی رزولوشن 720 که خودش شفاف نیست رو برداری مات کنی دیگه فاجعه میشه اینم مطمعن باش بدجوری معلومه تو بازی و اذیت میکنه :d تو سایتای خارجی کامنتای کسایی که ازش استفاده کردن رو بخون :d

این مات شدن هم ربطی به کابل نداره :d

اگه نسل بعد کنسولا به صورت ابری بخوان بازیا رو اجرا کنن .

ما ایرانیا باید گیم و ببوسیم بذاریم کنار :|
جمله تو درست میکنم
با این اینترنت داغون : شما کنسول گیمرهای ایرانی باید گیم ببوسید بزارید کنار
مگرنه برای ما PC GAMER ها که فرقی نداره :d. PC اقا بالا سر نداره که یه شرکت برای ایندش تصمیم بگیره مالک حقیقی برای PC تعریف نشده . کلا اینجور قرتی بازیها برای PC بی معنیه
هزارتا تولید کننده سخت افزار از PC نون میخورن زیر نظر هیچ شرکتی نیست:d

خوب شما کنسول گیمرها در نظر بگیرید اصل سود کنسول روی پرداخت ماهیانه شبکه انلاینشه :d

سونی شاید روی فروش کنسول سود ناچیزی کنه ولی این سود فقط یکبار برای هر کنسول اتفاق میوفته

اتفاقا روش بسیار خوبیه هزینه فیزیکی کنسول و رایت و باکس سی دی کم میشه . گیمر میتونه خیلی راحت با خرید دیجیتالی بدون درد سر بازی کنه . همچنین پروسه هک شدن کنسول هم برای همیشه به بتاریخ میپیونده:d

دیگه در سال 2015 واقعا استفاده از لوح فشرده خیلی مسخره بنظر میرسه و از این نظر کنسولها واقعا عقب موندن

در کل این اینده ایست که برای کنسولها دیر یا زود اتفاق میوفته . خدارو شکر PC GAMING ازین قرتی بازیها نداره

آخرین ویرایش:
یه بار دیگه عکسارو نگاه کن :d

کمی؟ این خیلیه

تو بازی هم کاملا معلوم میشه :d وقتی رزولوشن 720 که خودش شفاف نیست رو برداری مات کنی دیگه فاجعه میشه اینم مطمعن باش بدجوری معلومه تو بازی و اذیت میکنه :d تو سایتای خارجی کامنتای کسایی که ازش استفاده کردن رو بخون :d

این مات شدن هم ربطی به کابل نداره :d

درسته مات میشه شکی درش نیست. به اون زیر نویس تو عکس دوم دقت کن که مات شده. دقیقا به خاطر نوع انتقال تصویر هست. به هر حال همون جور که گفتم کسی که کنسول نداشته تا حالا و دوست داره بازی های پر طرفدارش رو تجربه کنه این موارد زیاد مهم نیست براش. همینطور که الان این سرویس طرفدارای خودشو داره. چیزی که واضحه حد اقل ۱۰ سال دیگه طول میکشه درست حسابی و با کیفیت عالی تر جا بیافته.

پستم رو دوباره بخون. گفتم اون شفافیت تصویر به خاطر آپسکیل چیپست کنسول هست که بلافاصله میفرسته رو TV. وقتی از طریقه اینترنت این اتفاق بیافته تو بیشتر مواقع تصویر مات میشه. نگفتم که ربط به کابل داره:d

احتمالا هم این مشکل مات شدن ربط به سرور های سونی داره. سرویس Onlive هم همینجوری بود. کسایی که تستش کرده بودن میگفتن تصاویر مات میشد. البته سونی داره هر روز سرویس PSN Now رو بهتر میکنه. احتمالا این مشکل هم تا یکی دو سال دیگه رفع بشه.

یه خبر باعث شده تا همه فکرشون مشغول بشه و بعضی هام به هم بپرند بیخیال اگه هم قرار اون سرویس باید مال حداقل شش یا هفت سال دیگست پس الان از بازی با کنسولتون لذت ببرید و به اون فکر نکنید شاید تا اون سال اینترنتمون درست شد رسیدیم به پای بعضی کشور های دیگه
در ظمن این امکان هم هست که هم ps now و هم کنسول کنار هم باشند

جمله تو درست میکنم
با این اینترنت داغون : شما کنسول گیمرهای ایرانی باید گیم ببوسید بزارید کنار
مگرنه برای ما PC GAMER ها که فرقی نداره :d. PC اقا بالا سر نداره که یه شرکت برای ایندش تصمیم بگیره مالک حقیقی برای PC تعریف نشده . کلا اینجور قرتی بازیها برای PC بی معنیه
هزارتا تولید کننده سخت افزار از PC نون میخورن زیر نظر هیچ شرکتی نیست:d

خوب شما کنسول گیمرها در نظر بگیرید اصل سود کنسول روی پرداخت ماهیانه شبکه انلاینشه :d

سونی شاید روی فروش کنسول سود ناچیزی کنه ولی این سود فقط یکبار برای هر کنسول اتفاق میوفته

اتفاقا روش بسیار خوبیه هزینه فیزیکی کنسول و رایت و باکس سی دی کم میشه . گیمر میتونه خیلی راحت با خرید دیجیتالی بدون درد سر بازی کنه . همچنین پروسه هک شدن کنسول هم برای همیشه به بتاریخ میپیونده:d

دیگه در سال 2015 واقعا استفاده از لوح فشرده خیلی مسخره بنظر میرسه و از این نظر کنسولها واقعا عقب موندن

در کل این اینده ایست که برای کنسولها دیر یا زود اتفاق میوفته . خدارو شکر PC GAMING ازین قرتی بازیها نداره

شما دوباره دارید یه بحثی رو پیش میکشید که دوباره نظم تاپیک رو بهم میزنه. چرا دوباره شروع به مقایسه کنسول و pc میکنید؟

نکته اول اگر cloud gaming فراگیر بشه یه قطعه مثل کارت گرافیک هم از pc حذف میشه چون دیگه نیازی بهش نیست. پس فرق نداره. شما با همون تلویزیون که بازیهای PS3 رو stream می‌کنید بازیهای pc و استیم رو هم stream میکنید و دیگه نیازی به PC High End نیست. پس در حذف سخت افزار هیچ فرقی نداره.

نکته دوم اینکه فرقی نمی‌کنه کنسول داشته باشید یا PC. اگر وضعیت اینترنت توی ایران به همین شکل بمونه ( که میمونه شایدم بدتر بشه) و اگر همه چیز بشه cloud gaming دیگه نه pc باز و نه کنسول باز نمیتونند از هیچ بازی استفاده کنند.

به خدا آدم نمیدونه از دست بعضیها چیکار کنه

این لینک رو ببینید

طرف اومده بدون اینکه مطلبی که اینجا گذاشته شده رو برداشته گذاشته توی سایتش بدون اینکه ارجاع بده. واقعا خجالت داره. حتی تیتر رو هم عوض نکرده

- - -ویرایش - - -

مگه پخش فیلم در پی سی با کارت گرافیک انجام نمیشه؟؟که میخوان حذفش کنن

منظورم حذف کلی نیست. منظورم اینه که دیگه به یه GPU قوی نیازی نیست و عملا دیگه همه یه جور کیفیت رو تقریبا تجربه می‌کنند. همین تلویزیونهای هوشمند هم GPU دارن ولی قابل مقایسه با GPU کارتهای گرافیک High End نیست.

منظور اینه که دیگه به کارت گرافیک High End هم نیازی نیست و یه سیستم با یه GPU معمولی هم میتونه بازیها رو به راحتی اجرا کنه. مثل فیلم

ولی از حق نگذریم اگه این کار انجام بشه بعضی ها میتونن هم از بازی های ایکس باکس هم سونی بدون استفاده از کنسول ... استفاده کنند که واقعا خوبه ولی انگار فقط واسه ما کاربرد نداره ..خوش به حالشون:cool1: باید بریم غاز بچرونیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or