بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

نکته 1: اینجا فروم هست و همه حق دارند توی گفتگوها شرکت کنند و نمیشه برای کسی تعیین و تکلیف کرد.
نکته 2: کسی حق نداره به هیچ فرد دیگه‌ای توهین کنه و اون الفاضی که تو به کار بردی رو به کار ببره. مگه تنگ دستی عیب هست که صد بار از این واژه استفاده کردی؟ با خودت چی فکر کردی که همچین حرفایی رو میزنی.
نکته 3: اگه کسی ترول میکنه از کنارش رد شو به همین راحتی

نکته 1: بله درست میفرماید همه حق دارند توی گفتگوها شرکت کنند و نمیشه برای کسی تعیین و تکلیف کرد

اما با این تبصره که نظر دادن درست نه حرف م..ت زدن فرق انسان و حیوان در همینه شعور ناطق

نکته 2: درسته حق باشماست من اشتباه کردم اما اینجا یه تبصره داره که کسی که چیزی نداشته و لمسش نکرده و تجربه نکرده و باهاش زندگی نکرده حق زیر سوال بردنشو نداره چه برسه بگه کنسول فقط یه جعبه اس و ......... این اسمش تروله

نکته 3: بله درست میفرمایید اما ترول چند بار؟؟؟!!!

خیلی معذرت میخواما :دی ولی هیچ وقت اعلام نشده برای کشورهای سرعت بالاست :| فقط گفته شده بود برای استفاده یه سری از مشخصات رو باید نتمون داشته باشه ! که بازم غیر مستقیم همون حرف خودت میشه :|
باو اخه یعنی چی ! خب یه سرویس بذارن مخصوص خاورمیانه (بیشتر ایران و عربستان :دی ) که ما هم بتونیم حال کنیم :(

حال کردن ما با اونا فرق داره کلا! طرف با تلوزیونش GOW 3 بازی میکنه حال میکنه, ما باید بشینیم با نت ۵۱۲ مخابرات حال کنیم:| ملت اینجا نمیتونن تو شبکه PSN لاگین کنن بعد تو میگی یه سرویس مخصوص ایران بزارن؟:|

تو هم بهتره خودتو به همین عادت بدی:biggrin1::|

مواظب باش اخطار نگیری چون دیگه کم کم داری خط قرمز رو رد میکنی!

بهت یاد ندادن چیزی نداشتی درباره اش نظرات کوبنده ندی؟ اگر نظرات معمولی بود یه چیزی نه اینکه کنسول یه جعبه اس؟ کنسول حس خاصی نداره؟ بازی فیزیکی چه حسی داره؟ و .......

اول بخر چند سال داشته باش کنسول بعد درباره کنسول نظرات کامل و جامع بده

بهت یاد ندادن چیزی نداشتی درباره اش نظرات کوبنده ندی؟ اگر نظرات معمولی بود یه چیزی نه اینکه کنسول یه جعبه اس؟ کنسول حس خاصی نداره؟ بازی فیزیکی چه حسی داره؟ و .......

دادایی خواب دیدی من در مورد بازی فیزیکی نظری ندارم . تو چی؟ بهت یاد ندادن که وقتی میخوای بحث کنی ادبت رو فراموش نکنی؟ من نمیدونم کی از خواب بیدار شدی اما من نه گفتم کنسول فقط یک جعبه هست نه گفتم بازی فیزیکی حسی نداره جون همون کنسولت برو دوباره پست های منو بخون :))

دارید بحث تایپک رو کاملا عوض میکنید با این گفتگو های بلا استفاده تون
کسی هست بگه چجوری عمل میکنه ? یعنی دیگه بدون نیاز به سیستم میشه بازی ها رو اجرا کرد ?

این که کنسول ها حذف میشن چیزه زیاد بدی نیست این که ما باید با این صنعت خدا حافظی کنیم خیلی بد هست:d
فکر میکنم خیلی فوق العاده باشه که کلا چیزه فیزیکی موجود نباشه :d ولی عمرا تا صد سال آینده ما بتونیم ازش استفاده کنیم:d
بنده هر بار ps4 برای ساین شدن توصل میکنم به تمام معصومین:d چه برسه به ...

کسی هست بگه چجوری عمل میکنه ? یعنی دیگه بدون نیاز به سیستم میشه بازی ها رو اجرا کرد ?
ببینید یه سری سرور که مجموعه‌ای از CPU ها و GPU ها قدرتمند هستند کار پردازشی بازی رو انجام میدن. فرامین رو از شما از طریق IP دریافت می‌کنند و از همون طریق هم شما بازی اجرا شده روی اون سرورها رو تماشا می‌کنید. هیچ پردازشی از بازی در سیستمهای شما اتفاق نمیفته و همه و همه روی سرورها انجام میشه.

خوب میشه ربط و ارتباط پلی استیشن با pc بگی چیه؟؟؟ میشه توضیح بدی چرا کسی که pc بازه تو عمرش کنسول نداشته میاد نظر میده درباره کنسول ها میده و میگه کنسول فقط جعبه اس؟ یا میگه کدوم حس و لذت داره؟ یا میگه بازی فیزیکی حسی نداره؟

کسی که میاد میخواد کنسول ها چه کنسول ها پلی استیشن چه کنسول ها کمپانی ها دیگه رو ترول کنه اول بخاطر وجدانشم که شده کنسول تجربه میکنه بعد بیاد ایراد ها الکی بگیره بگه که کنسول فقط یه جعبه اس و ...... ( پ ن پ : پس pc پاکت سیگاره حتما )

با من بودی دیگه نه؟ خب من همین الان بقل دستم یه PS4 و PS3 هست. قبل از این که همین‌طور بیای نظر بدی درست پستم رو دوبار بخون. بازی فیزیکی هم همون محتوا هست روی دیسک دیگه. برای من حسی نداره، حالا شما باهاش خاطره داری فرقی ایجاد می‌کنه. هیچ دلیلی نداری به هر کی که این حرف رو می‌زنه می‌گی کنسول نداری و بازی اریجینال نخریدی و وضع مالیت خوب نیست. وقتی کسی رو نمی‌شناسی بی‌خودی تهمت نزن.

دادایی خواب دیدی من در مورد بازی فیزیکی نظری ندارم . تو چی؟ بهت یاد ندادن که وقتی میخوای بحث کنی ادبت رو فراموش نکنی؟ من نمیدونم کی از خواب بیدار شدی اما من نه گفتم کنسول فقط یک جعبه هست نه گفتم بازی فیزیکی حسی نداره جون همون کنسولت برو دوباره پست های منو بخون :))

داداش گلم مهربون با اخلاق با ادبم -- این پست یا نظر من بود

بنظرم برای بعضیا قانون مفت باشه کوفت باشه صدق میکنه وقتی که کسی کنسول منکر میشه بازی فیزیکی رو منکر میشه و ... کلا تو کار منکر شدنه یعنی تو فاز اینه که بگه من خاصم فلانم -- این دست آدما به یقین انقدر کم سنه و انقدر بی پول بوده که هیچ کنسولی و بازی رو با پول خودش نخریده که بدونه جسش چیه

بالا 25 ساله کنسول عتیقه nes ( تو ایران به میکرو شناخته میشه ) که 35 سال پیش وارد بازار شد شبیه سازش روی هر دستگاه دیجیتال اومده چه روی گوشی ها جاوا چه pc چه و ...... اما با این حال کنسول ها قدیمی nes اصل داره فت و فراون تو کل دنیا نه فقط ایران خرید و فروش میشه حتی نسخه ها کلون ( تقلبی و کپی برداری شده ) nes تو آمریکا - کانادا - انگلیس و اکثر کشور ها اروپایی و آسیایی هنوز دارن به تعداد زیاد خریداری میشن و تنوع طرح زیادی دارن

این که کنسول ما قبل تاریخیه و سال ها ساله بازیاش روی انواع شبیه سازا اومده اما بازم انقدر خود کنسولش طرفدار داره و فروش نجومی داره ----- حالا نمیدونم اون عده که میان میگن کنسول یه جعبه اس منظورشون چیه؟ یا میگن حسی نداره؟؟ یا pc باز بودن کلا کنسول تو عمرشون ندیدن یا انقدر دست تنگ بودن نتونستن کنسولی با پول خودشون بخرن بخصوص بازی فیزیکی خریدن هر کسی توانایی خریدشو نداره یا مثلا اومدن ادعا روشنفکری با استدلال نمادین منسوخ شده ( 1940 منقرض شده این روش ) رو بکنن البته شرط این کارا همه برای کم سن بودنه به یه گیمر حرفه ای این حرف بزنی 2 ساعت بهت میخنده بعد طرف میگه کنسول یه جعبه اس =)) یا بازی فیزیکی فلانه :))

نظر من این بود چه اشتباه چه درست به این کاری ندارم من نظرمو کلی گفتم روی صحبتم هم با آیدی Half life G بود حالا نمیدونم چرا شما پست منو نقل میکنی جواب میدی؟؟!!

وقتی شما حرفی رو نزدید چرا دوست دارید به گردن بگیرید حرف دیگرانو

درسته حق با شماست من شرمندم ببخشید

بازم عذر میخوام

انگار واقعا کسی مقایسه PS Now با خود بازیش تو PS3 رو ندیده :d

تو دوره ای که 2 تا برگ درخت بیشتر داشتن سرش جنگ میشه این یه همچین تفاوتی داره:

PS3:

PS Now:

اینم یکی دیگه واضح تر:

من اگه بهترین اینترنت دنیا رو هم داشته باشم بازم ترجیح میدم اونی که کیفیت بهتری داره رو بازی کنم :d

البته در آینده دیگه اینجوری نیستا
:d این تازه اول کار هست :-" از سال 2011 تقریبا داره روی cloud gaming کار میشه و یکی از موضوعات به روز هست. البته این آینده امیدوارم خیلی خیلی دور باشه :d

آینده رو بیخیال الان ببین چی هست :d تو آینده هزار تا اتفاق ممکنه بیوفته :d

همونجور که اولش هم گفتم چند سال طول میکشه تا کم کم یه خودی نشون بده

مخصوصا اینکه یه سریا فانتزیشون اینه که میتونن رو PS5 و XTWO (چی بگم خب؟ :d ) بازی با رزولوشن2K یا 4K بازی کنن اونموقع فکر کن چه حجم وحشتناکی باید مبادله بشه :d رو 720ش همچین چیزی تحویل میده :d

آخرین ویرایش:
انگار واقعا کسی مقایسه PS Now با خود بازیش تو PS3 رو ندیده :d

البته در آینده دیگه اینجوری نیستا :d این تازه اول کار هست :-" از سال 2011 تقریبا داره روی cloud gaming کار میشه و یکی از موضوعات به روز هست. البته این آینده امیدوارم خیلی خیلی دور باشه :d

اگر تونستی حرفی از من پیدا کنی که گفته بودم کنسول فقط جعبه هست یا بازی فیزیکی هیچ حسی نداره من کلا از بازیسنتر میرم.

نظر من این بود چه اشتباه چه درست به این کاری ندارم من نظرمو کلی گفتم روی صحبتم هم با آیدی Half life G بود حالا نمیدونم چرا شما پست منو نقل میکنی جواب میدی؟؟!!

وقتی شما حرفی رو نزدید چرا دوست دارید به گردن بگیرید حرف دیگرانو

درسته حق با شماست من شرمندم ببخشید

بازم عذر میخوام

دوست عزیز حواستون هست که با این بحث های مسخره یه تنه گند زدید به تاپیک ؟ :) خیلی هنر نیستا این طوری رفتار کردن با کاربرا ! پس مواظب باش ...

این که کنسول ها حذف میشن چیزه زیاد بدی نیست این که ما باید با این صنعت خدا حافظی کنیم خیلی بد هست:d
فکر میکنم خیلی فوق العاده باشه که کلا چیزه فیزیکی موجود نباشه :d ولی عمرا تا صد سال آینده ما بتونیم ازش استفاده کنیم:d
بنده هر بار ps4 برای ساین شدن توصل میکنم به تمام معصومین:d چه برسه به ...

سونی خیلی تند عمل کرده که خب به سودش زیاد نباید باشه :دی این کار هم باز برای تمام کسایی که به قول معروف تو همون امریکا هستن هم قاعدتا نباید جواب بده ! ولی به طور کل جدا الان وقتش نبود .
البته خیلی کار قشنگیه که شما بشینی جلو تلویزیون نه کنسولی و نه ... ولی بازم اگه اون شخص بره کنسول نسل هفت یا هشت رو بگیره به نظرم به صرفه تره بازم :/ مخصوصا با این مقایسه ای که در تصاویر بالا هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or