بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

این سیستم که فعلا فقط برای امریکا و کانادا هست و فقط اونا میتونند ازش استفاده کنند. به طور خیلی ساده بخوام بگم، بازیها روی سروهای قدرتمند اجرا میشن و فقط نتایج کار که همون تصویر و صوت بازی هست برای شما پخش میشه.
با سرویسی که بازی های انلاین رو میزنیم میشه از این سرویس استفاده کرد؟؟

بنظرم برای بعضیا قانون مفت باشه کوفت باشه صدق میکنه وقتی که کسی کنسول منکر میشه بازی فیزیکی رو منکر میشه و ... کلا تو کار منکر شدنه یعنی تو فاز اینه که بگه من خاصم فلانم -- این دست آدما به یقین انقدر کم سنه و انقدر بی پول بوده که هیچ کنسولی و بازی رو با پول خودش نخریده که بدونه جسش چیه

بالا 25 ساله کنسول عتیقه nes ( تو ایران به میکرو شناخته میشه ) که 35 سال پیش وارد بازار شد شبیه سازش روی هر دستگاه دیجیتال اومده چه روی گوشی ها جاوا چه pc چه و ...... اما با این حال کنسول ها قدیمی nes اصل داره فت و فراون تو کل دنیا نه فقط ایران خرید و فروش میشه حتی نسخه ها کلون ( تقلبی و کپی برداری شده ) nes تو آمریکا - کانادا - انگلیس و اکثر کشور ها اروپایی و آسیایی هنوز دارن به تعداد زیاد خریداری میشن و تنوع طرح زیادی دارن

این که کنسول ما قبل تاریخیه و سال ها ساله بازیاش روی انواع شبیه سازا اومده اما بازم انقدر خود کنسولش طرفدار داره و فروش نجومی داره ----- حالا نمیدونم اون عده که میان میگن کنسول یه جعبه اس منظورشون چیه؟ یا میگن حسی نداره؟؟ یا pc باز بودن کلا کنسول تو عمرشون ندیدن یا انقدر دست تنگ بودن نتونستن کنسولی با پول خودشون بخرن بخصوص بازی فیزیکی خریدن هر کسی توانایی خریدشو نداره یا مثلا اومدن ادعا روشنفکری با استدلال نمادین منسوخ شده ( 1940 منقرض شده این روش ) رو بکنن البته شرط این کارا همه برای کم سن بودنه به یه گیمر حرفه ای این حرف بزنی 2 ساعت بهت میخنده بعد طرف میگه کنسول یه جعبه اس =)) یا بازی فیزیکی فلانه :))

پسر خاله من نه دست تنگ بودم نه کنسول ندیده هستم علت اینکه کنسول ندارم چیز دیگه ای هست. سنم مطمعم باش از سن شما خیلی بیشتره شما که انقدر ادعای روشنفکری میکنی و هم میدونی کنسول چیه و نه دست تنگ هستی هنوز متوجه بحث ما نشدی اونوقت اومدی اینجا به اونایی که کنسول ندارن متلک میگی!! برو یک دور کمه چند دور پست ها رو بخون بعد بیا اینجا PC بازا یا اونایی که کنسول ندارن رو مسخره کن. بحث ما سر این نیست که داشتن کنسول و بازیهای اورجینال حس خاصی نداره بحث ما سر اینه که اینکه خود کنسول هیچ حسی خاصی رو به آدم منتقل نمیکنه من نه من هیچی خود کنسول دارا دارن میگن حسی نمیده باز شما میگی ال و بله! مثل این میونه که من بگم آداپتور موبایلم حس خیلی خاصی رو به من میده! برید. ضمنا پولتم به رخ بقیه نکش ...

آخرین ویرایش:
مگه قرار بوده فکری بکنن؟:-/فقط برای کشور هایی با سرعت اینترنت بسیار بالا :)

خیلی معذرت میخواما :دی ولی هیچ وقت اعلام نشده برای کشورهای سرعت بالاست :| فقط گفته شده بود برای استفاده یه سری از مشخصات رو باید نتمون داشته باشه ! که بازم غیر مستقیم همون حرف خودت میشه :|
باو اخه یعنی چی ! خب یه سرویس بذارن مخصوص خاورمیانه (بیشتر ایران و عربستان :دی ) که ما هم بتونیم حال کنیم :(

با سرویسی که بازی های انلاین رو میزنیم میشه از این سرویس استفاده کرد؟؟

نه این سرویس جداست و البته سرعت بالاتری هم می‌خواد
این سرویس همین طوریش رو ps4 فراگیر نشده بود بعد اوردن رو smart tv ها ؟ :|
اینا چرا یه فکری به حال کشور جهان سوم ما نمیکنن اخه :|
چون جهان سوم هستن :d

- - -ویرایش - - -
[MENTION=27964]hmd2009[/MENTION]

اگر کاملا همه چیز ابری بشه اونوقت نه تنها کنسولها حذف میشن بلکه یکی از بخشهای خیلی مهم کامپیوترها هم که کارتهای گرافیک هست حذف میشه. کلا اگر این سیستم به طور کامل در آینده اجرا بشه خیلی از تولیدات ممکنه متوقف بشه

- - -ویرایش - - -
[MENTION=89254]ehsanservat[/MENTION]

این چه صحبتایی هست تو میکنی؟ قبل از نوشتن یکم فکر کنی هم بد نیست. باعث میشه هرچی به ذهنت میرسه رو نگی 8-|

اگر کاملا همه چیز ابری بشه اونوقت نه تنها کنسولها حذف میشن بلکه یکی از بخشهای خیلی مهم کامپیوترها هم که کارتهای گرافیک هست حذف میشه. کلا اگر این سیستم به طور کامل در آینده اجرا بشه خیلی از تولیدات ممکنه متوقف بشه
اینا رو ابر پردازش نمی کنه، یه چیزی هست که باید بازی رو رندر کنه برات. کارت گرافیک و CPU هم دارن این چیز ها:دی

اینا رو ابر پردازش نمی کنه، یه چیزی هست که باید بازی رو رندر کنه برات. کارت گرافیک و CPU هم دارن این چیز ها:دی

منظورم GPU نبود. منظورم کارتهای گرافیکی بود که روی سیستمهای خونگی نصب میشه. ابر هم قرا نیست پردازش کنه :-" اون سروری که روش محاسبات ابری (Cloud Computing) انجام میشه داده‌ها رو پردازش میکنه

به هر حال اینا کاری رو میکنن که مطمعن هستند به نفع صنعت گیم هست نه به ضررش! حتی مطمعن باش که فکر کشور هایی که اینترنتشون سرعت زیادی نداره رو هم میکنن و بی گدال به آب نمیزنن چون بالاخره اونا هم بخشی از مشتری هاشون رو تشکیل میدن و با این کار مشتری های زیادی رو ازدست میدن. بهر حال این طرح هنوز اجرا نشده و معلوم هم نیست تایید بشه یا نه.

@ehsanservat

این چه صحبتایی هست تو میکنی؟ قبل از نوشتن یکم فکر کنی هم بد نیست. باعث میشه هرچی به ذهنت میرسه رو نگی 8-|

اسم تاپیک چیه؟؟!! بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

دوباره تکرار میکنم :بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

کمپانی سونی که برند پلی استیشن تولید کرده 4 نسل کنسول خونگی داره ps1 با فروش 102.49 کنسول --- ps2 با فروش 155 میلیون کنسول --- ps3 با فروش 80 میلیون کنسول و در نسل حاضر ps4 که در اوایل نسلش هست با فروش 22.3 میلیون کنسول هست

خوب میشه ربط و ارتباط پلی استیشن با pc بگی چیه؟؟؟ میشه توضیح بدی چرا کسی که pc بازه تو عمرش کنسول نداشته میاد نظر میده درباره کنسول ها میده و میگه کنسول فقط جعبه اس؟ یا میگه کدوم حس و لذت داره؟ یا میگه بازی فیزیکی حسی نداره؟

98 درصد pc بازا که دیدم بخاطر مفت بودن بازی ها ... مفت بودن بعضی از سرورها بازیا آنلاین و ....... طرفدار pc بازی هستن و یه عامل مهم دیگه اس نداشتن دردسر هک کنسول و ...... هست

کسی که میاد میخواد کنسول ها چه کنسول ها پلی استیشن چه کنسول ها کمپانی ها دیگه رو ترول کنه اول بخاطر وجدانشم که شده کنسول تجربه میکنه بعد بیاد ایراد ها الکی بگیره بگه که کنسول فقط یه جعبه اس و ...... ( پ ن پ : پس pc پاکت سیگاره حتما )

آخرین ویرایش:
به هر حال اینا کاری رو میکنن که مطمعن هستند به نفع صنعت گیم هست نه به ضررش! حتی مطمعن باش که فکر کشور هایی که اینترنتشون سرعت زیادی نداره رو هم میکنن و بی گدال به آب نمیزنن چون بالاخره اونا هم بخشی از مشتری هاشون رو تشکیل میدن و با این کار مشتری های زیادی رو ازدست میدن. بهر حال این طرح هنوز اجرا نشده و معلوم هم نیست تایید بشه یا نه.
اونکه آره به صنعت گیم ضربه نمیزنه ولی ممکنه به کسایی که توی این صنعت کار میکنند ضربه بزنه. اتفاقا آینده گیمینگ همین هست. الان شرکتهایی مثل Nvidia و سونی و مایکروسافت دارن بیشتر از گذشته روی این موضوعات کار می‌کنند

ولش کنید این بنده خدا هنوزم متوجه نشده بحث ما سر چیه:d من نمیدونم کی گفته کنسول فقط یک جعبه هست که این طفلک رو انقدر عصبی کرده :d

اسم تاپیک چیه؟؟!! بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

دوباره تکرار میکنم :بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

کمپانی سونی که برند پلی استیشن تولید کرده 4 نسل کنسول خونگی داره ps1 با فروش 102.49 کنسول --- ps2 با فروش 155 میلیون کنسول --- ps3 با فروش 80 میلیون کنسول و در نسل حاضر ps4 که در اوایل نسلش هست با فروش 22.3 میلیون کنسول هست

خود ربط پلی استیشن با pc چیه؟؟؟ میشه توضیح بدی چرا کسی که pc بازه تو عمرش کنسول نداشته میاد نظر میده درباره کنسول ها و میگه کنسول فقط جعبه اس؟ یا میگه کدوم حس و لذت داره؟ یا میگه بازی فیزیکی حسی نداره؟

98 درصد pc بازا که دیدم بخاطر مفت بودن بازی ها طرفدار pc بازی هستن و دردسر هک کنسول و ...... ندارن

کسی که میاد میخواد کنسول ترول کنه اول بخاطر وجدانشم شده کنسول تجربه کنه بعد بیاد ایراد ها الکی بگیره بگه کنسول جعبه اس و ......

نکته 1: اینجا فروم هست و همه حق دارند توی گفتگوها شرکت کنند و نمیشه برای کسی تعیین و تکلیف کرد.
نکته 2: کسی حق نداره به هیچ فرد دیگه‌ای توهین کنه و اون الفاظی که تو به کار بردی رو به کار ببره. مگه تنگ دستی عیب هست که صد بار از این واژه استفاده کردی؟ با خودت چی فکر کردی که همچین حرفایی رو میزنی.
نکته 3: اگه کسی ترول میکنه از کنارش رد شو به همین راحتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or