بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

ولی هر جور حساب میکنم حذف کنسول اصلا ایده خوبی نیس.. اول این که نصف حالش به کنسول و بازی فیزیکیه.. اگه فقط cloud باشه برای ما که کلا نابوده... در کل هم کلی مشکلات به وجود میاد، همین الانشم تو میخوای آنلاین بازی کنی چند وقت یه بار یا سرورا مشکل پیدا میکنه یا هک میشه... هزار تا مشکل دیگه.. اونوقت هر جا میری باید حتما نت داشته باشی تا اگه مشکلی نباشه یه دست بازی کنی... همین تغییر نسل هم خودش حس و حالی داره.. معرفی کنسول، بازیها...
در کل به نظرم ایده حذف کنسول ها ایده جالبی نیس، دقیقا مثل حذف رانندگی میمونه...

. عملا بخشی از لذت بازی به حضور فیزیکی همین کنسولها است

با کنترولرش بازی میکنی دیگه نه با خود کنسول :d میشه بگی دقیقا چه لذتی داره حضور فیزیکی کنسول؟ روشن خاموش کردنش لذت داره؟ :d یا از اینکه در کنار هم هستین لذت میبری :p

با کنترولرش بازی میکنی دیگه نه با خود کنسول :d میشه بگی دقیقا چه لذتی داره حضور فیزیکی کنسول؟ روشن خاموش کردنش لذت داره؟ :d یا از اینکه در کنار هم هستین لذت میبری :p

اون های که کنسول ندارن این حسو نمیفهمن پس بهتره برن با استیم و پی سی شون خلوت کنن:>

اون های که کنسول ندارن این حسو نمیفهمن پس بهتره برن با استیم و پی سی شون خلوت کنن:>

خب شما که این حس قشنگ رو میفهمی یک توضیحی برای ما بده شاید خوشمون اومد رفتیم کنسول خریدیم بلکه ما هم این حس قشنگ رو تجربه کنیم. :p

مساله اینجاس من 20 سال با کنسول بازی می کنم هم این حسو ندارم:d

یکی بخواد مثلا کنسول و بازیها رو آرشیو کنه یه مساله دیگس(مثه جمع کردن تمبرو ....)ولی اینکه کنسول داشته باشی و حس خاصی بهت دست بده چندان حرف موجهی نیس

.

مساله اینجاس من 20 سال با کنسول بازی می کنم هم این حسو ندارم:d

یکی بخواد مثلا کنسول و بازیها رو آرشیو کند یه مساله دیگس(مثه جمع کردن تمبرو ....)ولی اینکه کنسول داشته باشی و حس خاصی بهت دست بده چندان حرف موجهی نیس

.

یعنی بازی کردن با بازی های بیوند-اخرین بازمانده و خدای جنگ 3 برات خوبنبود اگه اینطوریه من حرفی ندارم..متاسفانه ما اریایی ها خیلی خوب از شایعه ات کوه میسازیم
کنسول نسل هشت که تازه اومده و حدود هشت سال زمان میره تا از رده خارج بشه تا هشت سال بعد خدا عالم است انشالله هم کنسول باشه هم اون تلوزیون

یعنی بازی کردن با بازی های بیوند-اخرین بازمانده و خدای جنگ 3 برات خوب نبود اگه اینطوریه من حرفی ندارم..متاسفانه ما اریایی ها خیلی خوب از شایعه ات کوه میسازیم
کنسول نسل هشت که تازه اومده و حدود هشت سال زمان میره تا از رده خارج بشه تا هشت سال بعد خدا عالم است انشالله هم کنسول باشه هم اون تلوزیون

چه ربطی به بحث ما داره این حرفای شما؟؟
الان یعنی مثلا شما خدای جنگ 3 رو از طریق کلاود بازی کنی حست میره؟؟؟بحث ما اینه که کنسول فقط یه جعبه هست که بازیها رو اجرا می کنه حالا فردا به جای این جعبه بازی از اینترنت اجرا بشه چه فرقی می کنه؟؟
یعنی انجام یه بازی عالی حس شما نسبت به اون جعبه اجرا کنندش رو افزایس میده؟؟:dیعنی هر چقدر بازی بهتر باشه شما بیشتر عاشق اون جعبه میشی؟

.

به نظرم اگر به نظرات همدیگه احترام بگذاریم جای دوری نمیره. یکی کنسول داره و یه حس خاصی داره که برای یکی دیگه چیز موجهی نیست. دلیل هم نداره هر چیزی که من دوست دارم دیگری هم دوست داشته باشه. پس بیایید به جای اینکه به علایق هم ایراد بگیریم و اونا رو موجه و غیر موجه بدونیم به نظرات هم احترام بگذاریم.

====================

پ.ن : لطفا فقط در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید تا تاپیک منحرف نشه و بحث به جاهای باریک نکشه.

به نظرم اگر به نظرات همدیگه احترام بگذاریم جای دوری نمیره. یکی کنسول داره و یه حس خاصی داره که برای یکی دیگه چیز موجهی نیست. دلیل هم نداره هر چیزی که من دوست دارم دیگری هم دوست داشته باشه. پس بیایید به جای اینکه به علایق هم ایراد بگیریم و اونا رو موجه و غیر موجه بدونیم به نظرات هم احترام بگذاریم.

====================

پ.ن : لطفا فقط در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید تا تاپیک منحرف نشه و بحث به جاهای باریک نکشه.
چون قسمت اعظمی از پست رو با من بودین(مخصوصا قسمت قرمز) جواب میدم:

ایشون اول یه جواب عجیبی دادن که برین با استیمتون خلوت کنید پس باید منتظر یه جواب هم باشن.................تازه به نظر بنده حرف ایشون موجه یا جالب نیس شاید برا خودشون خیلی هم موجه و عالیه باشه Ok مشکلی نیس ولی قرار نیس تمام حرفای همدیگه رو تایید کنیم

.

چون قسمت اعظمی از پست رو با من بودین(مخصوصا قسمت قرمز) جواب میدم:

ایشون اول یه جواب عجیبی دادن که برین با استیمتون خلوت کنید پس باید منتظر یه جواب هم باشن.................تازه به نظر بنده حرف ایشون موجه یا جالب نیس شاید برا خودشون خیلی هم موجه و عالیه باشه Ok مشکلی نیس ولی قرار نیس تمام حرفای همدیگه رو تایید کنیم

.

بله لازم نیست همه رو تایید کنیم ولی شما می‌خواهید هرجور شده به ایشون بگید نظرشون اشتباه هست

چه ربطی به بحث ما داره این حرفای شما؟؟
الان یعنی مثلا شما خدای جنگ 3 رو از طریق کلاود بازی کنی حست میره؟؟؟بحث ما اینه که کنسول فقط یه جعبه هست که بازیها رو اجرا می کنه حالا فردا به جای این جعبه بازی از اینترنت اجرا بشه چه فرقی می کنه؟؟
یعنی انجام یه بازی عالی حس شما نسبت به اون جعبه اجرا کنندش رو افزایس میده؟؟:dیعنی هر چقدر بازی بهتر باشه شما بیشتر عاشق اون جعبه میشی؟

.

موضوع اینه که اینکار مخصوصا با این نت فوق العاده ایران (لول) اصلا خوشایند نیست برای گیمرای ایرانی... ما که لیست فرندامون تو psn و live به زور لود میشه!

====================

قانون جدید تاپیک ها: هیچ کی حق صحبت با Democracy رو نداره، فقط ایشون و کسایی که با ایشون موافقن می تونن حرف بزنن بقیه باید بگیرن گوش کنن؛ حق دفاع از خودشون هم به هیچ عنوان ندارن.

- - -ویرایش - - -

آقا اون جوری که من متوجه شدم یه نکته ای هست که هیچ کدومتون بهش توجهی نکردین!درسته که این پردازش های ابری احتیاج به اینترنت پر سرعت داره و ممکنه همه جا قابل استفاده نباشه! اما پردازش ابری از طرفی یکی از بزرگترین نقاط ضعف کنسول ها رو از بین می بره! اونم چیزی نیست جز ضعف سخت افزاری !الان نگاه کنید مثلا سازنده ی بازی ای مثل ویچر3 برای اینکه بیاد تو فروش موفق عمل کنه مجبور میشه بازی رو روی کنسول ها هم عرضه کنه و به خاطر اینکه کنسول های ضعیف بتونن بازی رو اجرا کنن ، سازنده مجبور میشه گرافیک بازی رو دانگرید کنه!حالا فرض کنید اگه سازنده می خواست بازی رو روی سیستم ابری پیاده کنه ، آیا اون وقت نیازی به دانگرید بود؟ مسلما نه! چون دیگه همه ی پردازش تو سرور هست و دیگه کنسول قوی و ضعیف اصلا معنا نداره!(چون اصلا دیگه اون موقع کنسول وجود خارجی نداره که بخواد ضعیف یا قوی باشه) اون وقت هست که ما دیگه شاهد این نیستیم که به خاطر کنسول ها بازی ها پیشرفتشون کند و یا متوقف میشه!(مثل دو سال آخر نسل قبل که دیگه همه صداشون در اومده بود که دیگه این کنسول ها کشش ندارن) بلکه دیگه اون موقع بدون محدودیت بازی ها پیشرفت می کنن! در اون صورت رقابت بین سازنده های کنسول های امروزی میره سر این موضوع که چه کسی سرور های قدرتمند تری داره! البته مسلما هرچی یه بازی بزگتر باشه (از هر نظر) احتیاج به پردازش بیشتر و به طبع سرعت اینترنت بالاتری می خواد که این نه فقط تو کشور ما بلکه تو خیلی از کشور های دنیا هم مشکل هست!
نه. نه. نه. نه. این دقیقا مثل استریم E3 از Twitchـه، با کیفیت بالا. تنها چیزی که شما میدی Input وارد شدست، بقیش رو سرور انجام میده و یه فیلم به شما تحویل میده. یعنی Uncharted 1 و Uncharted 4 دو تاشون یه اینترنت رو میخوان، فرقی نداره.

بله لازم نیست همه رو تایید کنیم ولی شما می‌خواهید هرجور شده به ایشون بگید نظرشون اشتباه هست
بنده همچین قصدی ندارم که هر جوری بگم اشتباه فکر می کنن
بنده سوال پرسیدم ازشون ، خودشون خواستن میان جواب میدن و گرنه که نمیدن به شخص ثالثی مربوط نیست(وگرنه اینجا آلکاتراز نیس به کسی به زور چیزی رو نسبت بدیم یا بقبولونیم:d)

موضوع اینه که اینکار مخصوصا با این نت فوق العاده ایران (لول) اصلا خوشایند نیست برای گیمرای ایرانی... ما که لیست فرندامون تو psn و live به زور لود میشه!
اصلا آخه بحث ماها که این طرح رو می پسندیم ایران نیس اصلا:dوگرنه تو همین ایران خرید بازیهای ps4 صرفه نداره چه برسه به وصل شدن به نت و بازی کردن و کلاود و ...... .
بحث ما یه بحث جهانی هست.........خودتون هم میدونید دینا منتظر ما نمیمونه و حرکتشو ادامه میده(اگر دنیا میخواست مراعات ما رو بکنه هنوز پراید بهترین ماشین دنیا بود و اینتنت دایل آپ سریعترین اینترنت:d)

.

قانون جدید تاپیک ها: هیچ کی حق صحبت با Democracy رو نداره، فقط ایشون و کسایی که با ایشون موافقن می تونن حرف بزنن بقیه باید بگیرن گوش کنن؛ حق دفاع از خودشون هم به هیچ عنوان ندارن.

همه حق صحبت کردن دارن. ولی نباید از موضوع تاپیک منحرف بشیم. اینجوری یکم دیگه پیش بریم بحث PC vs Console هم شروع میشه. اون بحث دیگه تموم شد.

- - -ویرایش - - -

بنده همچین قصدی ندارم که هر جوری بگم اشتباه فکر می کنن
بنده سوال پرسیدم ازشون ، خودشون خواستن میان جواب میدن و گرنه که نمیدن به شخص ثالثی مربوط نیست
.
اونوقت این جمله شما بی احترامی نیست؟ اینجا فروم هست اگر حرف خصوصی دارید بهشون pm بدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or