بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

تا وقتی قیمت اجاره بازی ها رو ارزون تر نکنن موفق نمیشه. باز های ps3 که دست دوم شون 5 دلار هست رو این سیستم اجاره میده 7 دلار اونم واسه یه هفته.
الان من بخوام بازی ps4 رو هم یه هفته اجاره کنم(هفته ای 20 تومن) کمتر از هفت دلار میشه :d

کجا 5 دلاره؟ :| من 100 تا میخوام :d

تاحالا تو فرومای خارجی تو تاپیکای مربوط به PS Now رفتی؟ :d اونا هم به شدت مینالن :d

این کارا فعلا بیشتر جنبه "ببینید ما چقدر خفنیم همچین چیزی داریم"ئه

خوب هر چیزی اول کار اینطوریه و تا بیاد به یه فرم مطلوب و فراگیر برسه کلی زمان میبره............
برای مثال همین اتومبیل هایی که الان نهایت تکنولوژی بشر رو رخ می کشن اوایل اختراعشون اسب سواری و قاطر سواری به رووندنشون ترجیح داده می شد:dیا همین چرخه پیشرفت موبایلها رو یه نگاهی بندازین

CLOUD آینده گیمینگ ،حالا چه 2 سال بعد چه 10 سال بعد و رفتن همه به این سمت ناگزیر............همونطور که 13...14 سال پیش کسی فکرشم نمی کرد فروش دیجیتالی بازی بتونه سهمی از بازار رو بگیره ولی حالا می بینیم کم کم داره به اندازه فروش فیزیکی میفروشه

.

آخه چه دردسر و شری داری؟ دلت میاد نتونی هر روز به کنسولت و بازیهات نگاه کنی؟ بوی نویی قاب و صدای پاره شدن سلفون بازی چی؟ باز کردن کارتن کنسول و دیدن کنسول چی؟ این لذتها چی میشه آخه؟

=========================

با این اوضاع بدجور یاد فیلم Ex machina و Blade Runner می‌افتم. یعنی ممکنه روزی به یه چایی برسیم که دیگه هیچ چیزی ارزش خودش رو نداشته باشه 8-|
بعضی چیزا یک دوره ای دارن که با اومدن تکنولوژی دورشون تموم میشه که توی گیمینگ هم الان بازی فیزیکی هست که دیگه داره عمرش به پایان میرسه حالا اگه بازم همون قبلی بیشتر بهت حال بده بازم باید با تکنولوژی بری جلو.
مثل این میمونه موقعی که ملت ژیان سوار میشدن بعد ماشین مدل بالا گرفتن بگن آخ اصل ماشین سواری به همون صدای خر خر موتورش بود چه وضعشه :دی

منظورش از تلویزیونهای هوشنمند سامسونگ سری چند سامسونگ هست؟
سری تولید 2015
برای 2014 هم قرار یه کاری بکنند

- - -ویرایش - - -

نه عزیز چه لذتی...........الان روزانه میلیونها نفر دارن از طریق استیم بازیشونو دیجیتالی می گیرن و دیگه صدای پاره شدن سلفون بازیشون رو نمیشنون چی از دست میدن؟؟هیچی والله کلی هم کارشون راحتتر شده و خیلی هم محبوب این روش (یعنی با وجود اینکه تو کل دنیا این امکان نیس ولی تقریبا 15 درصد فروش مثلا ویچر3 دیجیتالی و از طریق استیم بوده) پس این نشون میده ملت دوس دارن ومیرن سمتش

منم اگه اینترنتم خوب باشه خیلی هم خوشحال میشم کل بازیهام از طریق CLOUD اجرا بشه

.

ببینید این نظر شماست و خب کلا با نظر من فرق داره. برای من فیزیکی و اون حسش خیلی مهم هست. برای شما نیست. من حرفم اینه که این پردازش ابری نباید موجب از دست رفتن خیلی چیزها بشه. چیزهای که شما بهش علاقه نداری ولی خیلی‌ها مثل من بهش علاقه دارند. اگر اینطور نبود هنوز هم صفحات گرام تولید نمی‌شد. شما الان ببین چقدر موسیقی روی همین صفحه‌ها داره فروش میره تو آمازون. البته هرچند به پای فروش دیجیتالی و ... نمیرسه ولی همینی هم که هست برای امثال من کافی هست. امیدوارم در مورد این صنعت هم همینطور باشه

بعضی چیزا یک دوره ای دارن که با اومدن تکنولوژی دورشون تموم میشه که توی گیمینگ هم الان بازی فیزیکی هست که دیگه داره عمرش به پایان میرسه حالا اگه بازم همون قبلی بیشتر بهت حال بده بازم باید با تکنولوژی بری جلو.
مثل این میمونه موقعی که ملت ژیان سوار میشدن بعد ماشین مدل بالا گرفتن بگن آخ اصل ماشین سواری به همون صدای خر خر موتورش بود چه وضعشه :دی

اتفاقا بعضی چیزها هیچ دوره‌ای ندارن و همیشه توی قلب آدما جا دارن. در مورد ماشین هم من بشخصه یه موستانگ دهه هفتادی رو به هیوندا و تویوتا 2015 ترجیح میدم و ژیان هم که جای خود داره :d

ببینید این نظر شماست و خب کلا با نظر من فرق داره. برای من فیزیکی و اون حسش خیلی مهم هست. برای شما نیست. من حرفم اینه که این پردازش ابری نباید موجب از دست رفتن خیلی چیزها بشه. چیزهای که شما بهش علاقه نداری ولی خیلی‌ها مثل من بهش علاقه دارند. اگر اینطور نبود هنوز هم صفحات گرام تولید نمی‌شد. شما الان ببین چقدر موسیقی روی همین صفحه‌ها داره فروش میره تو آمازون. البته هرچند به پای فروش دیجیتالی و ... نمیرسه ولی همینی هم که هست برای امثال من کافی هست. امیدوارم در مورد این صنعت هم همینطور باشه
مساله اینجاس متاسفانه یا خوشبختانه باید نبایدش دست ماها نیس هر کدوم راحتتر و بصرفه تر باشه مردم میرن سمت اون....پردازش ابری و خرید دیجیتالی راحتترین و بصرفه ترین راه استفاده از بازیه(حالا امروز نشه فردا میشه فردا نشه پس فردا:d)
اون صفحات گرام هم القای حس نوستالژیک و دیسکای بازی هم در اینده ای نه چندان دور به سرنوشتش دچار میشن

ماحصل حرفای من اینکه مشتری ها و فروشنده ها سمتی میرن که راحتتر و ارزونتر باشه :d

.

اتفاقا بعضی چیزها هیچ دوره‌ای ندارن و همیشه توی قلب آدما جا دارن. در مورد ماشین هم من بشخصه یه موستانگ دهه هفتادی رو به هیوندا و تویوتا 2015 ترجیح میدم و ژیان هم که جای خود داره :d
شما رو به این دیالوگ می سپارم:
You're a hipster

کی گفته اخه با این کارا کنسول دیگه در اینده دیگه وجود نداره سونی که اینقدر از فروش کنسول های بازی سود میکنه میاد از ساختشون منصرف بشه؟؟یعنی کسی که بخواد تو مسافرت بخواد گیم بازی کنه باید تلویزیونو با خودش حمل کنه:| نه داداش اینو میزارن واسه هوشمند کنا فیس..بوکش و تییو ..ترش تا تلوزینوشون بیشتر فروش کنه

بچه ها یه سوال دارم که شاید سوال خیلیا باشه.
این همه داده رو کجا پردازش می کنه؟ تلویزیون که سخت افزار Compatible اینکار رو نداره!:-/

سرور های سونی

سونی برای این کار باید کلی سرور فوق قوی داشته باشه که شما با اینترنت به اون سرور ها وصل میشی و عملیات پردازش روی اونا انجام میشه و نتیجش برای TV شما ارسال میشه :d

درواقع فکر کن کنسولت Wifi با فاصله زیاد شده :d

- - -ویرایش - - -

کی گفته اخه با این کارا کنسول دیگه در اینده دیگه وجود نداره سونی که اینقدر از فروش کنسول های بازی سود میکنه میاد از ساختشون منصرف بشه؟؟یعنی کسی که بخواد تو مسافرت بخواد گیم بازی کنه باید تلویزیونو با خودش حمل کنه:| نه داداش اینو میزارن واسه هوشمند کنا فیس..بوکش و تییو ..ترش تا تلوزینوشون بیشتر فروش کنه

این داستانا برا زمان حال و حتی چند سال آینده نیست :d خیلی طول میکشه تا این حرکت همه گیر بشه

چون یه جورایی مثل حرف خودت ممکنه یکی جایی باشه که نت نداره یا سرعت نت خوبی نداره پس نمیتونه پول بده و بازی کنه و این پول تو جیب سونی بره.ولی الان اینترنت هم نداشته باشی میتونی بری فیزیکی بخری بازی کنی پس در نتیجه اگه این کار رو وقتی به صورت کلی عملی کنن که هنوز به صورت کامل همه جای دنیا آمادگیشو ندارن درآمدشون خیلی کمتر میشه اونا هم اینو میدونن

سرور های سونی

سونی برای این کار باید کلی سرور فوق قوی داشته باشه که شما با اینترنت به اون سرور ها وصل میشی و عملیات پردازش روی اونا انجام میشه و نتیجش برای TV شما ارسال میشه :d

درواقع فکر کن کنسولت Wifi با فاصله زیاد شده :d
یعنی من نوه ی نوه ی نوم هم به یک هزارم سرعت اینترنت مورد نیاز این سرویس دسترسی نخواهد داشت تو ایران :bighug:

منم موافقم باهات نریمان جان بازی اصلش به فیزیکی بودنشه

پول بدی چیزی دستت نباشه یعنی بچه گول زدن :d انقدر فیزیکی بودن بازیا مهمه که مثلا بازی ها ریترو که فیزیکی هست با قاب و دفترچه و کارتونش سالم و کامل بشه راحت بال 200 هزار خرید و فروش میشن

خوب بعضی افراد سنشون انقدر قد نمیده دوران بازی ها فیزیکی دیده باشن یا از اون دست افرادن که بازم انقدر سنشون کمه تاحالا بازی رو تو دیسک ندیدن فقط دانلود کردن یا بازم ازون دست افرادن که اصلا بازی اورجینال ندیدن و ارزششو درک نکردن

مثلا بازی فیزیکی نباشه پس دیجیتاله حالا مثلا روی 3ds که کنسول دستی محبوب و پرفروش نسل هشت هست اگر بازی دیجیتالی خریدی یعنی بابتش پول اخ کردی :d دیگه نمیتونی بفروشی رو خود کنسوله یعنی باید کنسولو با بازی باهم بفروشی اما بازی فیزیکی اینطور نیست ( همون قاب و دفترچه و کد و .... داشتن خیلی جالب و قشنگه )

هر چقدر پول بیشتر بدی همون قدر آش میخوری بعضیا پول کمتری دارن پس مجبورن بازی دیجیتال بخرن اگر پولشو داشته باشی وضعت خوب باشه فیزیکی میخری:d دارندگیو برازندگی ;;)

در ضمن اینترنت زغالی ایران بدرد بازی آنلاین کردنم نمیخوره چه برسه فضا ابری و ....... :d

آخرین ویرایش:
آخه چه دردسر و شری داری؟ دلت میاد نتونی هر روز به کنسولت و بازیهات نگاه کنی؟ بوی نویی قاب و صدای پاره شدن سلفون بازی چی؟ باز کردن کارتن کنسول و دیدن کنسول چی؟ این لذتها چی میشه آخه؟

=========================

با این اوضاع بدجور یاد فیلم Ex machina و Blade Runner می‌افتم. یعنی ممکنه روزی به یه چایی برسیم که دیگه هیچ چیزی ارزش خودش رو نداشته باشه 8-|

شما می‌خوای بازی کنی یا فقط دوست داری بازی اوریجینال بخری جعبه‌اش رو باز کنی؟ اصل محتوا هست، حالا تو نسخه‌ی فیزیکی همون محتوا رو می‌ریزن رو دیسک و تحویل می‌دن. اون ارزشی هم که ازش حرف می‌زنی به خود بازی برمی‌گرده، نه دیسک و جعبه‌اش. اگه به منطق شما باشه که الان هم نباید از تلفن برای صحبت کردن با بقیه استفاده کنیم چون ارزشش کمتره! این همه آدم هر روز دارن از استیم بازی می‌خرن لذت نمی‌برن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or