بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

مساله اینجاس متاسفانه یا خوشبختانه باید نبایدش دست ماها نیس هر کدوم راحتتر و بصرفه تر باشه مردم میرن سمت اون....پردازش ابری و خرید دیجیتالی راحتترین و بصرفه ترین راه استفاده از بازیه(حالا امروز نشه فردا میشه فردا نشه پس فردا:d)
اون صفحات گرام هم القای حس نوستالژیک و دیسکای بازی هم در اینده ای نه چندان دور به سرنوشتش دچار میشن

ماحصل حرفای من اینکه مشتری ها و فروشنده ها سمتی میرن که راحتتر و ارزونتر باشه :d

.

اونکه آره منم منکرش نمیشم ولی حرفم اینه که خدا کنه کلا حذف نشه مثل همون صفحه‌های گرام بخاطر همون حس نوستالژی.

بچه ها یه سوال دارم که شاید سوال خیلیا باشه.
این همه داده رو کجا پردازش می کنه؟ تلویزیون که سخت افزار Compatible اینکار رو نداره!:-/

پردازش ابری هست و روی سرورهای قدرتمند انجام میشه و روی تلویزیون فقط stream میشه

- - -ویرایش - - -

شما می‌خوای بازی کنی یا فقط دوست داری بازی اوریجینال بخری جعبه‌اش رو باز کنی؟ اصل محتوا هست، حالا تو نسخه‌ی فیزیکی همون محتوا رو می‌ریزن رو دیسک و تحویل می‌دن. اون ارزشی هم که ازش حرف می‌زنی به خود بازی برمی‌گرده، نه دیسک و جعبه‌اش. اگه به منطق شما باشه که الان هم نباید از تلفن برای صحبت کردن با بقیه استفاده کنیم چون ارزشش کمتره! این همه آدم هر روز دارن از استیم بازی می‌خرن لذت نمی‌برن؟
شما درست کامنت‌های من رو بخونید بعد کامنت بنویسید. لذت از بازی چیزی دیگری هست و لذت از آرشیو بازی چیز دیگه که البته این مورد دوم خیلی خاص هست و بستگی به طرفش داره. پس بحث سر محتوا نیست. به طور مثال من TLOU:LB رو برای PS3 دانلود کردم و از بازی لذت بردم ولی اگر همین الان ناتی داگ بیاد دیسک بازی رو تولید کنه من بشخصه اونو تهیه میکنم بخاطر دلیل دوم.

در ضمن منطق من نیست. توی دنیا خیلی اینجوری هستن که دنبال حس دوم هستن. یه سر به آمازون بزنید ببینید چقدر CD و صفحه داره فروش میره. ممنون

- - -ویرایش - - -

منم موافقم باهات نریمان جان بازی اصلش به فیزیکی بودنشه

پول بدی چیزی دستت نباشه یعنی بچه گول زدن :d انقدر فیزیکی بودن بازیا مهمه که مثلا بازی ها ریترو که فیزیکی هست با قاب و دفترچه و کارتونش سالم و کامل بشه راحت بال 200 هزار خرید و فروش میشن

خوب بعضی افراد سنشون انقدر قد نمیده دوران بازی ها فیزیکی دیده باشن یا از اون دست افرادن که بازم انقدر سنشون کمه تاحالا بازی رو تو دیسک ندیدن فقط دانلود کردن یا بازم ازون دست افرادن که اصلا بازی اورجینال ندیدن و ارزششو درک نکردن

مثلا بازی فیزیکی نباشه پس دیجیتاله حالا مثلا روی 3ds که کنسول دستی محبوب و پرفروش نسل هشت هست اگر بازی دیجیتالی خریدی یعنی بابتش پول اخ کردی :d دیگه نمیتونی بفروشی رو خود کنسوله یعنی باید کنسولو با بازی باهم بفروشی اما بازی فیزیکی اینطور نیست ( همون قاب و دفترچه و کد و .... داشتن خیلی جالب و قشنگه )

هر چقدر پول بیشتر بدی همون قدر آش میخوری بعضیا پول کمتری دارن پس مجبورن بازی دیجیتال بخرن اگر پولشو داشته باشی وضعت خوب باشه فیزیکی میخری:d دارندگیو برازندگی ;;)

در ضمن اینترنت زغالی ایران بدرد بازی آنلاین کردنم نمیخوره چه برسه فضا ابری و ....... :d

با بخشی از حرفات موافقم ولی با بخشی از حرفات نه. کسی که میره نسخه دیجیتالی رو تهیه میکنه فقط بخاطر قیمت کمترش نیست. چون خیلی بازیهای دیجیتالی قیمتشون با نسخه فیزیکی یکی هست. خرید دیجیتالی هم دردسرهای خودش رو داره یکیش هم همین ظرفیت هارد دیسک هست. من بشخصه نه تنها مخالف پردازش ابری و بازی دیجیتالی نیستم بلکه اتفاقا به نظرم خیلی از بازیها باید دیجیتالی عرضه بشن تا بخاطرشون دیسک و کاغذ و قاب تولید نشه و این صنعت هم دوستار محیط زیست باشه.

- - -ویرایش - - -

منم موافقم باهات نریمان جان بازی اصلش به فیزیکی بودنشه

پول بدی چیزی دستت نباشه یعنی بچه گول زدن :d انقدر فیزیکی بودن بازیا مهمه که مثلا بازی ها ریترو که فیزیکی هست با قاب و دفترچه و کارتونش سالم و کامل بشه راحت بال 200 هزار خرید و فروش میشن

خوب بعضی افراد سنشون انقدر قد نمیده دوران بازی ها فیزیکی دیده باشن یا از اون دست افرادن که بازم انقدر سنشون کمه تاحالا بازی رو تو دیسک ندیدن فقط دانلود کردن یا بازم ازون دست افرادن که اصلا بازی اورجینال ندیدن و ارزششو درک نکردن

مثلا بازی فیزیکی نباشه پس دیجیتاله حالا مثلا روی 3ds که کنسول دستی محبوب و پرفروش نسل هشت هست اگر بازی دیجیتالی خریدی یعنی بابتش پول اخ کردی :d دیگه نمیتونی بفروشی رو خود کنسوله یعنی باید کنسولو با بازی باهم بفروشی اما بازی فیزیکی اینطور نیست ( همون قاب و دفترچه و کد و .... داشتن خیلی جالب و قشنگه )

هر چقدر پول بیشتر بدی همون قدر آش میخوری بعضیا پول کمتری دارن پس مجبورن بازی دیجیتال بخرن اگر پولشو داشته باشی وضعت خوب باشه فیزیکی میخری:d دارندگیو برازندگی ;;)

در ضمن اینترنت زغالی ایران بدرد بازی آنلاین کردنم نمیخوره چه برسه فضا ابری و ....... :d

با بخشی از حرفات موافقم ولی با بخشی از حرفات نه. کسی که میره نسخه دیجیتالی رو تهیه میکنه فقط بخاطر قیمت کمترش نیست. چون خیلی بازیهای دیجیتالی قیمتشون با نسخه فیزیکی یکی هست. خرید دیجیتالی هم دردسرهای خودش رو داره یکیش هم همین ظرفیت هارد دیسک هست. من بشخصه نه تنها مخالف پردازش ابری و بازی دیجیتالی نیستم بلکه اتفاقا به نظرم خیلی از بازیها باید دیجیتالی عرضه بشن تا بخاطرشون دیسک و کاغذ و قاب تولید نشه و این صنعت هم دوستار محیط زیست باشه.

- - -ویرایش - - -

من در کل حرفم اینه که حذف کامل کنسول‌های بازی و بازیهای فیزیکی منطقی نیست مگر اینکه دیگه ظرفیتش وجود نداشته باشه مثل کارتریج‌ها که دیگه تراشه‌هاشون ظرفیت بازیهای جدید رو نداشتن

بلاخره باید با پیشرفت تکنولوژی کنار میاین, شاید خیلیا براتون حس فیزیکی و اینجور چیزا مهم باشه اما خیلیا هستن که به کنسولای نسل قبل دسترسی ندارن, وقتی میبینن شاهکارایی مثل SoTC رو میتونن تو تلویزیون خونشون بازی کنن چه اشکالی داره؟ همین قضیه فیزیکی بودن کنسولها و بازیها فقط جیبمون رو خالی میکنه و بس:d پیشنهادم هایپ به صورت نرم افزاری هست نه سخت افزاری:d

بلاخره باید با پیشرفت تکنولوژی کنار میاین, شاید خیلیا براتون حس فیزیکی و اینجور چیزا مهم باشه اما خیلیا هستن که به کنسولای نسل قبل دسترسی ندارن, وقتی میبینن شاهکارایی مثل SoTC رو میتونن تو تلویزیون خونشون بازی کنن چه اشکالی داره؟ همین قضیه فیزیکی بودن کنسولها و بازیها فقط جیبمون رو خالی میکنه و بس:d پیشنهادم هایپ به صورت نرم افزاری هست نه سخت افزاری:d

هیچ اشکالی نداره و خیلی هم خوب هست به شرطی که به اون دسته لطمه نزنه :d

البته سابف مارکتینگ جهانی نشون داده اگر تقاضا باشه این محصولات باز هم تولید میشه ولی در حجم کمتر. مثل صفحه‌های موسیقی

اونکه آره منم منکرش نمیشم ولی حرفم اینه که خدا کنه کلا حذف نشه مثل همون صفحه‌های گرام بخاطر همون حس نوستالژی.

شما درست کامنت‌های من رو بخونید بعد کامنت بنویسید. لذت از بازی چیزی دیگری هست و لذت از آرشیو بازی چیز دیگه که البته این مورد دوم خیلی خاص هست و بستگی به طرفش داره. پس بحث سر محتوا نیست. به طور مثال من TLOU:LB رو برای PS3 دانلود کردم و از بازی لذت بردم ولی اگر همین الان ناتی داگ بیاد دیسک بازی رو تولید کنه من بشخصه اونو تهیه میکنم بخاطر دلیل دوم.

در ضمن منطق من نیست. توی دنیا خیلی اینجوری هستن که دنبال حس دوم هستن. یه سر به آمازون بزنید ببینید چقدر CD و صفحه داره فروش میره. ممنون

من در کل حرفم اینه که حذف کامل کنسول‌های بازی و بازیهای فیزیکی منطقی نیست مگر اینکه دیگه ظرفیتش وجود نداشته باشه مثل کارتریج‌ها که دیگه تراشه‌هاشون ظرفیت بازیهای جدید رو نداشتن

صفحه‌های گرام دلیل این که تا الان حذف نشدن به خاطر کیفیت به شدت عالی‌شون (و همین نوستالژی) هست. وگرنه اگه کیفیتش بد بود کسی نمی‌خرید. شما جوری گفتی آدم این‌طور برداشت می‌کنه که از جعبه باز کردن بیشتر لذت می‌بری تا بازی کردن. یه سر به آمازون بزنی می‌بینی که فروش صفحه‌ها کمتر از دانلودی‌ها هستش. جدا از این‌ها وقتی می‌شه دانلود کرد چرا باید این همه جلد و سی‌دی تولید بشه و محیط رو آلوده کنه؟ چند نسل دیگه فقط به همین دلیل دیگه نسخه‌ي فیزیکی هیچ بازی تولید نمی‌شه. درست مثل موزیک و کتاب. البته برای کتاب تنها دلیلی که الان کاملاً دیجیتالی نشده نبود راه حل مناسب هست. زیاد هم ربطی به اون دسته از کسایی که دوست دارن کالکشن جمع کنن نداره. حالا نمی‌دونم اون دوستمون هم اومده می‌گه چون شما نسل جدید هستید براتون اهمیت نداره یا هر کی که پول نداره دیجیتالی می‌خره. خب این حرف‌ها واقعاً خنده‌داره. من از NES تا همین PS4 کنسول داشتم و الان هم با دیجیتال (کامل) موافقم. قیمت بازی‌های دیجیتال هم به هیچ وجه کمتر نیست، شاید تو ایران قیمت نسخه‌ی فیزیکی بیشتر باشه که خب اصلاً حساب نمی‌شه و نادیده‌اش می‌گیرم. همون‌طور کسایی که به خاطر اینترنت داغون که مشکلش از یه جای دیگه هست به cloud گیر می‌دن در حالی که نمی‌دونن همین سرورهایی که توش می‌رید بازی می‌کنید توسط همین سیستم داره اجرا می‌شه. حالا بعضی‌ها کنسول‌هاشون رو سلطان یا هر چیز دیگه می‌بینن زیاد فرقی در قضیه اجرا نمی‌کنه. من وقتی یه کنسول رو می‌بینم جز یه سخت‌افزاری که کمی از رده خارج شده چیزی نمی‌بینم.

حذف کنسول‌ها هم دیر یا زود اتفاق می‌افته، الان کم‌کم داره شروع می‌شه و چند نسل دیگه به احتمال زیاد کاملاً کنسول‌ها برداشته می‌شن چون خیلی خرج داره کنسول طراحی کردن. اینقدرها هم که فکر می‌کنی بد نیست واقعاً. اون کنسول‌ها هستن، فقط دست تو نیستن و دارن از یه جای دیگه بازی رو اجرا می‌کنن. نمی‌دونم چرا بدت میاد، الان خیلی از کارهای روزمره‌مون داره به همین شکل اجرا می‌شه. Cloud فقط یه بدی داره، اونم اینه:

fnzwan2cepp6s2weu9go.jpg

آخرین ویرایش:
من در حیرتم چطور بعضی دوست دارن از سیستم ابری برا گیم استفاده کنند و خوشحال میشن

برا من نه آرشیو کردن بازی نه سلفون باز کرد مهم نیست من فقط میخوام بتونم راحت بازی کنم من میدونم تا اگه سخت افزار وجود نداشته باشه و همش از طریق کولد انجام بشه ن دستم از بازی ها کوتاه میشه

چون با نت که ما استفاده میکنیم زورش به لود کردن یه پیچ هم نمیرسه چه برسه به بازی

پس ما تا وقتی وضع نت درست نشد باید خدا خدا کنیم تا سخت افزار وجود داشته باشه

شما جوری گفتی آدم این‌طور برداشت می‌کنه که از جعبه باز کردن بیشتر لذت می‌بری تا بازی کردن.
من از هر دو لذت می‌برم و دلم نمی‌خواد یکی از این لذتها رو از دست بدم

حالا نمی‌دونم اون دوستمون هم اومده می‌گه چون شما نسل جدید هستید براتون اهمیت نداره یا هر کی که پول نداره دیجیتالی می‌خره. خب این حرف‌ها واقعاً خنده‌داره. من از NES تا همین PS4 کنسول داشتم و الان هم با دیجیتال (کامل) موافقم. قیمت بازی‌های دیجیتال هم به هیچ وجه کمتر نیست، شاید تو ایران قیمت نسخه‌ی فیزیکی بیشتر باشه که خب اصلاً حساب نمی‌شه و نادیده‌اش می‌گیرم.
اگر ایشون حرفی زدن جوابش رو هم به خودش بدین.

حالا بعضی‌ها کنسول‌هاشون رو سلطان یا هر چیز دیگه می‌بینن زیاد فرقی در قضیه اجرا نمی‌کنه. من وقتی یه کنسول رو می‌بینم جز یه سخت‌افزاری که کمی از رده خارج شده چیزی نمی‌بینم.
این نظر شماست و کاملا هم محترم هست. ولی من نظرم چیز دیگه‌ای هست و به یک کنسول به چشم یک سخت افزار از رده خارج نگاه نمی‌کنم. به نظر شما نباید نظر من هم برای بقیه محترم باشه؟

حذف کنسول‌ها هم دیر یا زود اتفاق می‌افته، الان کم‌کم داره شروع می‌شه و چند نسل دیگه به احتمال زیاد کاملاً کنسول‌ها برداشته می‌شن چون خیلی خرج داره کنسول طراحی کردن. اینقدرها هم که فکر می‌کنی بد نیست واقعاً. اون کنسول‌ها هستن، فقط دست تو نیستن و دارن از یه جای دیگه بازی رو اجرا می‌کنن. نمی‌دونم چرا بدت میاد، الان خیلی از کارهای روزمره‌مون داره به همین شکل اجرا می‌شه.
میدونی این مثل چی میمونه. مثل اینکه چند سال آیند به جای ماشین فقط یه سری قوطی باشه که ما رو جابه‌جا کنه. یعنی مقصد رو بهش بگی و اونم برسوندمون اونجا. خب این خیلی خوب هست ولی دیگه حس رانندگی رو نداریم. اون لذت گاز و ترمز و دنده و ... ذقیقا همین اتفاق هم وقتی کنسول حذف بشه میافته.
پردازش ابری خیلی خیلی هم خوب هست و عالی و من شدیدا باهاش موافقم.

من از هر دو لذت می‌برم و دلم نمی‌خواد یکی از این لذتها رو از دست بدم

اگر ایشون حرفی زدن جوابش رو هم به خودش بدین.

این نظر شماست و کاملا هم محترم هست. ولی من نظرم چیز دیگه‌ای هست و به یک کنسول به چشم یک سخت افزار از رده خارج نگاه نمی‌کنم. به نظر شما نباید نظر من هم برای بقیه محترم باشه؟

میدونی این مثل چی میمونه. مثل اینکه چند سال آیند به جای ماشین فقط یه سری قوطی باشه که ما رو جابه‌جا کنه. یعنی مقصد رو بهش بگی و اونم برسوندمون اونجا. خب این خیلی خوب هست ولی دیگه حس رانندگی رو نداریم. اون لذت گاز و ترمز و دنده و ... ذقیقا همین اتفاق هم وقتی کنسول حذف بشه میافته.
پردازش ابری خیلی خیلی هم خوب هست و عالی و من شدیدا باهاش موافقم.

دیر یا زود اتفاق می‌افته. :d

جوابش رو تو اون پست دادم چون طرز تفکرتون شبیه به هم بود. به طور مستقیم به شما نگفتم که.

چرا ولی من کی گفتم محترم نیست؟ شما هر طور دوست دارید فکر کنید ولی این چیزی که من گفتم فکت هست. با توجه به خاطراتی که با کنسول دارید می‌تونه براتون ارزش خاصی داشته باشه ولی خیلی‌ها هم که تو این صنعت هستن مثل من فکر می‌کنن که خب زیاد ربطی به این بحث نداره.

اتفاقاً ماشین‌ها هم دارن به همین سمت می‌رن و همین الانش هم ماشین‌هایی هستن که به صورت خودکار حرکت می‌کنن. این هم در آینده اتوماتیک می‌شه، ولی خب باز هم قابلیت کنترل رو می‌ذارن برای مواقع ضروری. همون‌طور که دنده‌ها اتوماتیک شدن و موبایل‌ها لمسی شدن. واقعاً اگه این تفکر (خوب یا بد) بین دیزاینرها محبوب باشه پیشرفت نمی‌کنیم. چون در این صورت همین اینترنت رو هم نباید داشته باشیم. البته شما که می‌گی طرفدارش هستی، منظورم با بقیه هست. :d

آقا اون جوری که من متوجه شدم یه نکته ای هست که هیچ کدومتون بهش توجهی نکردین!درسته که این پردازش های ابری احتیاج به اینترنت پر سرعت داره و ممکنه همه جا قابل استفاده نباشه! اما پردازش ابری از طرفی یکی از بزرگترین نقاط ضعف کنسول ها رو از بین می بره! اونم چیزی نیست جز ضعف سخت افزاری !الان نگاه کنید مثلا سازنده ی بازی ای مثل ویچر3 برای اینکه بیاد تو فروش موفق عمل کنه مجبور میشه بازی رو روی کنسول ها هم عرضه کنه و به خاطر اینکه کنسول های ضعیف بتونن بازی رو اجرا کنن ، سازنده مجبور میشه گرافیک بازی رو دانگرید کنه!حالا فرض کنید اگه سازنده می خواست بازی رو روی سیستم ابری پیاده کنه ، آیا اون وقت نیازی به دانگرید بود؟ مسلما نه! چون دیگه همه ی پردازش تو سرور هست و دیگه کنسول قوی و ضعیف اصلا معنا نداره!(چون اصلا دیگه اون موقع کنسول وجود خارجی نداره که بخواد ضعیف یا قوی باشه) اون وقت هست که ما دیگه شاهد این نیستیم که به خاطر کنسول ها بازی ها پیشرفتشون کند و یا متوقف میشه!(مثل دو سال آخر نسل قبل که دیگه همه صداشون در اومده بود که دیگه این کنسول ها کشش ندارن) بلکه دیگه اون موقع بدون محدودیت بازی ها پیشرفت می کنن! در اون صورت رقابت بین سازنده های کنسول های امروزی میره سر این موضوع که چه کسی سرور های قدرتمند تری داره! البته مسلما هرچی یه بازی بزگتر باشه (از هر نظر) احتیاج به پردازش بیشتر و به طبع سرعت اینترنت بالاتری می خواد که این نه فقط تو کشور ما بلکه تو خیلی از کشور های دنیا هم مشکل هست!

دیر یا زود اتفاق می‌افته. :d

جوابش رو تو اون پست دادم چون طرز تفکرتون شبیه به هم بود. به طور مستقیم به شما نگفتم که.

چرا ولی من کی گفتم محترم نیست؟ شما هر طور دوست دارید فکر کنید ولی این چیزی که من گفتم فکت هست. با توجه به خاطراتی که با کنسول دارید می‌تونه براتون ارزش خاصی داشته باشه ولی خیلی‌ها هم که تو این صنعت هستن مثل من فکر می‌کنن که خب زیاد ربطی به این بحث نداره.

اتفاقاً ماشین‌ها هم دارن به همین سمت می‌رن و همین الانش هم ماشین‌هایی هستن که به صورت خودکار حرکت می‌کنن. این هم در آینده اتوماتیک می‌شه، ولی خب باز هم قابلیت کنترل رو می‌ذارن برای مواقع ضروری. همون‌طور که دنده‌ها اتوماتیک شدن و موبایل‌ها لمسی شدن. واقعاً اگه این تفکر (خوب یا بد) بین دیزاینرها محبوب باشه پیشرفت نمی‌کنیم. چون در این صورت همین اینترنت رو هم نباید داشته باشیم. البته شما که می‌گی طرفدارش هستی، منظورم با بقیه هست. :d

انشالله این اتفاق زمانی میافته که بچه ها یا نوه هامون دارن از این امکان استفاده میکنن:surrender:
باز هم میگم این سرویس باسه سونی شاید سود انچنانی نداشته باشه.که بخوای یه بازی رو بخری و بعد باسه بازی کردنش از اینترنت استفاده کنی.تازه فکر کنم این سرویس رایگان باشه و بازی ها پولی نباشن من که اینجوری دیدم

آخرین ویرایش:
انشالله این اتفاق زمانی میافته که بچه ها یا نوه هامون دارن از این امکان استفاده میکنن:surrender:
باز هم میگم این سرویس باسه سونی شاید سود انچنانی نداشته باشه.که بخوای یه بازی رو بخری و بعد باسه بازی کردنش از اینترنت استفاده کنی.تازه فکر کنم این سرویس رایگان باشه و بازی ها پولی نباشن من که اینجوری دیدم

کی گفته سود نداره؟ از همون مایکروسافت تا همین خود سونی دارن به همین سمت میان، پس حتماً سود داره. مایکروسافت می‌خواست همون اول به سمت دیجیتال شدن بیاد که به لطف سونی و خرده‌فروشی‌ها این اتفاق نیفتاد و جلوی پیشرفت رو گرفتن. در عوض الان سونی داره این کار رو برای بازی‌های PS3 می‌کنه: بازی‌های دیجیتال و استریم. اتفاقاً هزینه‌ای که بابت پروسه‌ی ساخت/طراحی کنسول می‌شه بیشتر هست. این‌جوری مردم هر ماه باید پول اشتراک بدن و بازی هم بخرن. رایگان هم نیست، اگه قرار بود رایگان باشه سونی که نمیومد این رو راه بندازه. :d کلی خرج سرور و کنسول باید بکنن تا شما راحت بازی کنی.

آقا اون جوری که من متوجه شدم یه نکته ای هست که هیچ کدومتون بهش توجهی نکردین!درسته که این پردازش های ابری احتیاج به اینترنت پر سرعت داره و ممکنه همه جا قابل استفاده نباشه! اما پردازش ابری از طرفی یکی از بزرگترین نقاط ضعف کنسول ها رو از بین می بره! اونم چیزی نیست جز ضعف سخت افزاری !الان نگاه کنید مثلا سازنده ی بازی ای مثل ویچر3 برای اینکه بیاد تو فروش موفق عمل کنه مجبور میشه بازی رو روی کنسول ها هم عرضه کنه و به خاطر اینکه کنسول های ضعیف بتونن بازی رو اجرا کنن ، سازنده مجبور میشه گرافیک بازی رو دانگرید کنه!حالا فرض کنید اگه سازنده می خواست بازی رو روی سیستم ابری پیاده کنه ، آیا اون وقت نیازی به دانگرید بود؟ مسلما نه! چون دیگه همه ی پردازش تو سرور هست و دیگه کنسول قوی و ضعیف اصلا معنا نداره!(چون اصلا دیگه اون موقع کنسول وجود خارجی نداره که بخواد ضعیف یا قوی باشه) اون وقت هست که ما دیگه شاهد این نیستیم که به خاطر کنسول ها بازی ها پیشرفتشون کند و یا متوقف میشه!(مثل دو سال آخر نسل قبل که دیگه همه صداشون در اومده بود که دیگه این کنسول ها کشش ندارن) بلکه دیگه اون موقع بدون محدودیت بازی ها پیشرفت می کنن! در اون صورت رقابت بین سازنده های کنسول های امروزی میره سر این موضوع که چه کسی سرور های قدرتمند تری داره! البته مسلما هرچی یه بازی بزگتر باشه (از هر نظر) احتیاج به پردازش بیشتر و به طبع سرعت اینترنت بالاتری می خواد که این نه فقط تو کشور ما بلکه تو خیلی از کشور های دنیا هم مشکل هست!

نکته اصلی همینه. دقیقا همون زمان انحصار سونی و مایکروسافت هم از بین میره و هر کسی میتونه با ارائه خدمات بهتر و ارزانتر مشتریان رو بکشه سمت خودش با راه اندازی سیستم کلاد.
اون زمان فقط شرکت سازنده بازی وجود داره با n تا شرکت ارائه دهنده این سیستم.
حتی شرکت های محلی میتونه بوجود بیاد که رو بستر شبکه داخلی یا اینترانت این سرویس رو ارائه بدن که با کیفیت بهتر و دیلی کمتر.
و در آخر حتی تو ایران هم میتونه بوجود بیاد بدون وابستگی به جای خاصی. مثل بعضی سرورایی که الان هم وجود داره برای بازیهای آنلاین و هرکدوم اکانت خودشونو میفروشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or