در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سپتامبر 2006 یعنی شهریور ماه میان.نوشته شده توسط HL2-GF:پس اين evil 4 كي مياد يا dmc3:SE اين دوتا بازي ديگه حتي تو ليست ubi هم نيستن؟
راستي ميشه كرك sc 3 رو روي ايميج هم استفاده كرد؟ تا ديگه اينsc 3 رو نخرم!!!!!!!!!!!!! برا من وقتي سريالش رو ميزدم ارور ميداد البته اون موقع استار فورس داشت يكي جواب بده لطفا!!:blushing:
سلام.نوشته شده توسط HL2-GF:امين جون(چايي نخورده پسر خاله شديم ) منظورم اينه كه من بازي sc 3 رو از hrbقبلا خريدم كه ايميج داشت حالا اين بازي رو اگه ايميج رو ريختم تو هارد بعدا نصب اصليشو كردم و كركشو ريختم ديگه شماره سريال نميخواد يا ميخواد يا اصلا بازي اجرا ميشه؟(كاملتر توضيح بده لطفا:blushing: )
امین lost coast بازی نبود بلکه یه دموی کوتاه از همین e1 بودانجینش که همون سورسه که تقویتش کردن گرافیکش هم همون چیزیه که تو بازیه HL2:LOST COAST شاهدش بودیم
کلا فوق العادست:cheesygri
رامین جان من نمی دونم سیستمت چیه ولی اگه یه کارت خوب داشته باشی واقعا میبینی که گرافیک چه قدر فرق کرده واقعا این HDR برای خودش عجب چیزیه اصلا بازی رو زیرو رو کرده آخرین بسته مکملی که گرافیکش از بازی اصلی بالاتر بود چی بود؟دقیقا.در گرافیکش شما هیچ چیزه جدیدی نمیبینین.ولی واقعا فیزیک رو تو بازی در سراسر نقاط حس میکنی...