بازیهای موجود در بازار برای PC

خبری از hl 2 نشد
37.gif

کسی نگرفته؟؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
خبری از hl 2 نشد
37.gif

کسی نگرفته؟؟
من امروز بازار بودم
اتفاقاً همه کاريه شرکت پرديس هم اونجا بود
بهش گفتم آقا اين سری جديد half-life 2 : Episode One
داديد بيرون؟؟ گفت : اين که گفتی يعنی چه؟
گفت هنوز همچين چيزی من نديدم
گفت ما بيخبريم اين بازی امده
تو دلم گفتم ****** اون شرکتت که يه بازی به اين مهمی
reviewo شده بد شماها میگيد اصلاً همچين بازی من نشنيدم

Last edited by a moderator:
48.gif

ای بابا این پردیس همیشه به روز بود بعد اسم این بازی به این مهمی رو نشنیده
71.gif

یکی زنگ بزنه تکین تا اگه اون نمیدونه حالیشون کنن
81.gif
سلام امین جون
من امروز بازار بودم یه سر هم رفتم پیش فکری پک بازی رو داشتن آماده میکردن گفت که شاید فردا یا پس فردا پخش کنن
واقعا ستم است الان حدود 2 هفته است حتی 1 بازی هم نیومده بعد از هیتمن هنوز حتی 1 بازی آشغالی هم نیومده
راستی یه خبر خوب من امروز بازی sc3 کرک شدش رو گرفتم برای تکین بود و مشکلی هم نداشت خیلی راحت بازی اجرا میشه هم دیویدش رو داشت هم سیدی
انگاری تکین دیده بیکاره گفته بزار یه کاری بکنه حداقل یه بازی بده

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
سلام امین جون
من امروز بازار بودم یه سر هم رفتم پیش فکری پک بازی رو داشتن آماده میکردن گفت که شاید فردا یا پس فردا پخش کنن
واقعا ستم است الان حدود 2 هفته است حتی 1 بازی هم نیومده بعد از هیتمن هنوز حتی 1 بازی آشغالی هم نیومده
راستی یه خبر خوب من امروز بازی sc3 کرک شدش رو گرفتم برای تکین بود و مشکلی هم نداشت خیلی راحت بازی اجرا میشه هم دیویدش رو داشت هم سیدی
تا الان sc3 رو بازی نکرده بودی؟؟؟
48.gif
39.gif
چه جسارتا...
ممنون علیرضا

تا الان sc3 رو بازی نکرده بودی؟؟؟
48.gif
39.gif
چه جسارتا...
ممنون علیرضا
امین جون بازی کرده بودم تا مرحله 4 رفته بودم سیوهام پاک شد دیگه حال نداشتم بازی بکنم
اما حالا که کرک شد رفتم گرفتمش و بازی کردم الان هم رفتم مرحله 4 دوباره امیدوارم دیگه پاک نشه سیوهام

سلام امین جون
سلام به ميلاني متعصب علي جون:love:
دم تكين گرم؛خبرت خيلي خوشحالم كرد؛من بازي ها يي كه كابل كشي بخواد رو بازي نمي كنم؛ sc3رو هم گذاشته بودم وقتي كركش اومد بازي كنم.((به اميد كرك شدن پرنس و كينگ كونگ)) :D

دم تكين گرم؛خبرت خيلي خوشحالم كرد؛من بازي ها يي كه كابل كشي بخواد رو بازي نمي كنم؛ sc3رو هم گذاشته بودم وقتي كركش اومد بازي كنم.((به اميد كرك شدن پرنس و كينگ كونگ))
برای اطلاعات بیشتر یه توضیح در مورد کرک شدن این بازی بدم که هنوز بازی های starforce کرک کامل نشدن و برای بازی احتیاج به کابل کشی دارن! این بازی SC3 رو هم تکین کاریش نکرده. چند روز پیش یک پچ جدید از خود شرکت Ubisoft برای این بازی منتشر شد که قفل starforce را از روی این بازی بر می داشت. بنابراین بعد از اومدن این پچ بازی به راحتی کرک شد و کرکشم در اینترنت موجوده!

برای اطلاعات بیشتر یه توضیح در مورد کرک شدن این بازی بدم که هنوز بازی های starforce کرک کامل نشدن و برای بازی احتیاج به کابل کشی دارن! این بازی SC3 رو هم تکین کاریش نکرده. چند روز پیش یک پچ جدید از خود شرکت Ubisoft برای این بازی منتشر شد که قفل starforce را از روی این بازی بر می داشت. بنابراین بعد از اومدن این پچ بازی به راحتی کرک شد و کرکشم در اینترنت موجوده!
ببینم اشکان جان....یعنی می شه بازی مثل کینگ کنگ رو هم خودمون مشکلشو حل کنیم؟

امین جون بازی کرده بودم تا مرحله 4 رفته بودم سیوهام پاک شد دیگه حال نداشتم بازی بکنم
اما حالا که کرک شد رفتم گرفتمش و بازی کردم الان هم رفتم مرحله 4 دوباره امیدوارم دیگه پاک نشه سیوهام

سلام.
اها که این طور!!
میگم چند سی دی هست؟؟؟ دی وی دی هم هست؟؟ میخوام بخرمش!!!:D

این یوبی هم از استارفورس خیری ندید و چندین مشکل امنیتی مثل اینکه برای بازی هایی که استارفورس داشتن بوجود اومده و الانم دیگه از خره شیطون پیاده شده...
هوووووووووووورا = sc4

پس اين sc3 كه پرديس هم داده با كرك هست؟ و 5 cdهم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا يكي بگه اين بازي بدون ايميجه يا هنوز ايميج داره ؟
راستي اين epizod one رو بايد رو hl2 نصب كرد يا جداگانه نصب ميشه؟
يكي اين لينك دانلود كرك sc 3 رو بده لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or