در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من امروز بازار بودمنوشته شده توسط pandora tomorrow:خبری از hl 2 نشد![]()
کسی نگرفته؟؟
سلام امین جوننوشته شده توسط pandora tomorrow:![]()
ای بابا این پردیس همیشه به روز بود بعد اسم این بازی به این مهمی رو نشنیده![]()
یکی زنگ بزنه تکین تا اگه اون نمیدونه حالیشون کنن![]()
تا الان sc3 رو بازی نکرده بودی؟؟؟نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام امین جون
من امروز بازار بودم یه سر هم رفتم پیش فکری پک بازی رو داشتن آماده میکردن گفت که شاید فردا یا پس فردا پخش کنن
واقعا ستم است الان حدود 2 هفته است حتی 1 بازی هم نیومده بعد از هیتمن هنوز حتی 1 بازی آشغالی هم نیومده
راستی یه خبر خوب من امروز بازی sc3 کرک شدش رو گرفتم برای تکین بود و مشکلی هم نداشت خیلی راحت بازی اجرا میشه هم دیویدش رو داشت هم سیدی
انگاری تکین دیده بیکاره گفته بزار یه کاری بکنه حداقل یه بازی بده
سلام به ميلاني متعصب علي جونسلام امین جون
من امروز بازار بودم یه سر هم رفتم پیش فکری پک بازی رو داشتن آماده میکردن گفت که شاید فردا یا پس فردا پخش کنن
واقعا ستم است الان حدود 2 هفته است حتی 1 بازی هم نیومده بعد از هیتمن هنوز حتی 1 بازی آشغالی هم نیومده
راستی یه خبر خوب من امروز بازی sc3 کرک شدش رو گرفتم برای تکین بود و مشکلی هم نداشت خیلی راحت بازی اجرا میشه هم دیویدش رو داشت هم سیدی
برای اطلاعات بیشتر یه توضیح در مورد کرک شدن این بازی بدم که هنوز بازی های starforce کرک کامل نشدن و برای بازی احتیاج به کابل کشی دارن! این بازی SC3 رو هم تکین کاریش نکرده. چند روز پیش یک پچ جدید از خود شرکت Ubisoft برای این بازی منتشر شد که قفل starforce را از روی این بازی بر می داشت. بنابراین بعد از اومدن این پچ بازی به راحتی کرک شد و کرکشم در اینترنت موجوده!دم تكين گرم؛خبرت خيلي خوشحالم كرد؛من بازي ها يي كه كابل كشي بخواد رو بازي نمي كنم؛ sc3رو هم گذاشته بودم وقتي كركش اومد بازي كنم.((به اميد كرك شدن پرنس و كينگ كونگ))
ببینم اشکان جان....یعنی می شه بازی مثل کینگ کنگ رو هم خودمون مشکلشو حل کنیم؟برای اطلاعات بیشتر یه توضیح در مورد کرک شدن این بازی بدم که هنوز بازی های starforce کرک کامل نشدن و برای بازی احتیاج به کابل کشی دارن! این بازی SC3 رو هم تکین کاریش نکرده. چند روز پیش یک پچ جدید از خود شرکت Ubisoft برای این بازی منتشر شد که قفل starforce را از روی این بازی بر می داشت. بنابراین بعد از اومدن این پچ بازی به راحتی کرک شد و کرکشم در اینترنت موجوده!
امین جون بازی کرده بودم تا مرحله 4 رفته بودم سیوهام پاک شد دیگه حال نداشتم بازی بکنم
اما حالا که کرک شد رفتم گرفتمش و بازی کردم الان هم رفتم مرحله 4 دوباره امیدوارم دیگه پاک نشه سیوهام
برای اطلاعات بیشتر یه توضیح در مورد کرک شدن این بازی بدم که هنوز بازی های starforce کرک کامل نشدن و برای بازی احتیاج به کابل کشی دارن! این بازی SC3 رو هم تکین کاریش نکرده. چند روز پیش یک پچ جدید از خود شرکت Ubisoft برای این بازی منتشر شد که قفل starforce را از روی این بازی بر می داشت. بنابراین بعد از اومدن این پچ بازی به راحتی کرک شد و کرکشم در اینترنت موجوده!