در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:همچین میگه گرافیک بالای می خواد چی هست Haf Life2 رو انقدر از گرافیک اش تعریف کردن گفتن خفن گرافیک می خواد هیچی گرافیکی جواب نمیده این ها بعد من با 64 اجرا ش کردم خیلی راحت
نه امین جان عزیزم بد برداشت نکن میگم این دوستان همچین گندش می کنن که می گن این بازی گرافیک خفنی می خواد اجرا ش که اعصاب ادم رو خورد می کنن
بازی Winning Eleven 10 برای PC اومد؟
این PES6 نمیدونین کی میاد؟
اگه اينجوري بخواي حساب كني ؛هيچكس نبايد pes5رو بخره چون4 بوده ديگه؛ ولي pes5كلا سبك بازي رو تغيير داده و در واقع به بهترين نحو بازي رئال شده(واقعي شده).خيلي بازي قشنگ تر شده.در ضمن دوتا سي دي بيشتر نمي شه؛(چقدر خسيسي:cheesygri :cheesygri )لازم نمیست بیاد گرافیک بازی که زیاد فکر نکنم تغییر کنه خودت برو تو ویرایشش بازیکن ها رو درست کن دیگه پولم نمی دی
همون جا که یه مرده پشت یع در شیشه ای باهات صحبت میکنه بعد همون جا همه چیز وایستادن ؟نوشته شده توسط milad:Sin Episodes
ببخشيد كسي در اين بازي با مشكل روبرو شده
من بعد از يك ساعت كه بازي كردم هنگ كرد دوباره از اول شروع كردم بازم به همونجا كه رسيده هنگ كرد
كسي مثل اينكه اين بازي رو نگرفته يا ما رو تحويل نميگيره
بااحترام به دوستان
اقاي رنجر اگر ميشه شما فقط مطالبي كه دوستان مينويسند را فقط بخوانيد و نظر ندهيد
ببخشيد من روي هاف لايف تعصب دارم