بازیهای موجود در بازار برای PC

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
شما بازیه پرنس اف پرشیا 3 و KING KONG رو گرفتین؟؟ کابل کشی میخواست؟؟
من هر دو بازيو گرفتم و من هر دو رو به راحتي نصب كردم و كابل كشي هم نميخواست.(البته با سيستم 64 بيتي.)سيستم 32 بيتي رو نميدونم. :confused:

نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER:
من هر دو بازيو گرفتم و من هر دو رو به راحتي نصب كردم و كابل كشي هم نميخواست.(البته با سيستم 64 بيتي.)سيستم 32 بيتي رو نميدونم. :confused:

من هم تمام اين بازي هاي جديد كه اومدن رو با سيستم 32 بيتي + DVD ROM بدون كابل كشي بازي كردم! احتمالاً قفلش با ما سازگاره
:cheesygri

162.gif

والا نیمدونم چی بکم مثل اینکه این قفل عشقیه
80.gif

یعنی امکان داره من با سیستم 32 بیتیم پرنس 3 رو بدون کابل کشی بازی کنم؟؟
79.gif

راستی امین جون من هنوز وقت نکردم هیتمن رو نصب کنم یعنی جا ندارم 160 گیگ دارم ولی همش پره باید یه هارده دیگه بگیرم انگاری
اگه نصبش کردم میگم ولی فکر نکنم کابل کشی بخاهد

tnx

سلام به همه بخصوص به امین جون Hitman Blood Money رو نصب کردم مشکلی نداره کرک داره اصلا استار فورس نیست که کابل کشی بخاهد
بازی گرافیک نسبتا خوبی داره به نظر من که پیرفت زیادی کرده نسبت به نسخه های قبلیش
البته من تا الان زیاد بازی نکردم شاید فقط 10 دقیقه بازی کرده باشم ولی تا به اینجاش که خوب بوده به نظر خیلی شبیح sc3 شده
راستی The Da Vinci Code هم گرفتم 3 تا سیدی است

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
سلام به همه بخصوص به امین جون Hitman Blood Money رو نصب کردم مشکلی نداره کرک داره اصلا استار فورس نیست که کابل کشی بخاهد
بازی گرافیک نسبتا خوبی داره به نظر من که پیرفت زیادی کرده نسبت به نسخه های قبلیش
البته من تا الان زیاد بازی نکردم شاید فقط 10 دقیقه بازی کرده باشم ولی تا به اینجاش که خوب بوده به نظر خیلی شبیح sc3 شده
راستی The Da Vinci Code هم گرفتم 3 تا سیدی است
سلام علیرضا جان میلانی کم پیدا :cheesygri
ایول ممنون از خبرت امروز میرم هیتمن 4 را با داوینچی کد می گیرم.
میگم این پارادایس را گرفتی که بگویی چجوریه ؟ شنیدم توی حال و هوای سایبریاست و توی افریقا ...

نوشته شده توسط Sayeh:
ماله چه شرکتی رو گرفتی؟؟ من امروز صبح پایتخت بودم. هیچ مغازه ای نداشت!!!
سلام.
من بجای علیرضا واب میدم چون میدونم چی کار میکنه.
علیرضا به تکین سفارش میده با پیک میارن دره خونشون;)
ولی الان که تو سایت مدرن نگاه کردم دیدم اونا اوردنش در 2 سی دی !!!

نوشته شده توسط حامد:
سلام علیرضا جان میلانی کم پیدا :cheesygri
ایول ممنون از خبرت امروز میرم هیتمن 4 را با داوینچی کد می گیرم.
میگم این پارادایس را گرفتی که بگویی چجوریه ؟ شنیدم توی حال و هوای سایبریاست و توی افریقا ...
سلام حامد جون چطوری خوبی
پارادایس واقعا عالی بود من که آنقدر قشنگ بود که من 3 روزه تمومش کردم خیلی بهم حال داد حتما بخرش آره تو حال و هوای سایبریا است
---------------------------------
سایه جان همانطور که امین جون گفت من از تکین بازی میخرم این بازی هم از تکین گرفتم
----------------------------------
راستی اویل 4 هم به احتمال زیاد شنبه میاد تکین گفت که امروز میگیرنش و شنبه به احتمال زیاد پخش میشه

--------------------------------
اینم از کرک بازی hitman_blood_money دیگه نیازی به اون ایمیج بازی نیست و راحت میتونید بازی رو اجرا کنید
http://spacetarget.com/games/pc_hitman_blood_money.shtml

صفحه که بازی شد شما روی گزینه Hitman: Blood Money v1.0 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE
کلیک کرده و بعد دانلودش بکنید حجمش حدود 5 مگ است

راستی اویل 4 هم به احتمال زیاد شنبه میاد تکین گفت که امروز میگیرنش و شنبه به احتمال زیاد پخش میشه

سلام.
علیرضا جان این بازی موکول شد به شهریور (سپتامبر);)
باز خالی بسته این فکری .......

اینم از کرک بازی hitman_blood_money دیگه نیازی به اون ایمیج بازی نیست و راحت میتونید بازی رو اجرا کنید

ممنون. با اين كرك 4 و خورده اي گيگ هاردتون خالي ميشه ! البته دارم دانلود ميكنم. هنوز تست نكردم.
هيتمن رو هم بگيريد باحاله. اما يه شرط خيلي مهم داره ! بايد حوصله ي انجام اين بازي رو داشته باشيد و گرنه اصلا ازش لذت نميبريد ...

.

نوشته شده توسط Saman:
ممنون. با اين كرك 4 و خورده اي گيگ هاردتون خالي ميشه ! البته دارم دانلود ميكنم. هنوز تست نكردم.
هيتمن رو هم بگيريد باحاله. اما يه شرط خيلي مهم داره ! بايد حوصله ي انجام اين بازي رو داشته باشيد و گرنه اصلا ازش لذت نميبريد ...

.
سامان جان مگه نسبت به شماره های قبل فرقی کرده؟؟ شماره های قبل که حوصله خواستن نمخیواست...

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سامان جان مگه نسبت به شماره های قبل فرقی کرده؟؟ شماره های قبل که حوصله خواستن نمخیواست...
کلا" همه ی شماره های هیتمن حوصله میخواد.چون نباید همین جوری سرت رو بندازی و بری جلو و هرکسی که اومد جلوت رو با M60 تیکه پاره کنی ! هیتمن هم زیره کاری های خودش رو داره که لذت این بازی هم به همون ریزه کاری هاش هست.فکر کردی واسه چی این بازی کلی بدخواه داره و خیلی ها فکر میکنند که این بازی خیلی خسته کننده و خشک هست؟ چون درست از وسایل و روشهای آدم کشی استفاده نمیکنند و خوره ی همون M60 هستند !

سلام
نسخه ای که من از داوینچی کد دارم مال تکین است.
نمی دونم چرا بگیر نگیری دارد !
مثلا میره توی بازی بعدش که رفتی سراغ سیو هات و یکی شون رو لود کردی و بعد از اون صفحه ی مربوط به اون سیو باز شد ، چه بروی روی Start Game کلیک کنی یا چه بروی سراغ Missions و از اونجا مرحله ات را انتخاب کنی بیشتر مواقع همین طوری برمی گردد به ویندوز و اون پنجره رو خودکار می بندد !
در ضمن ایمیج اش رو نصب می کنی و بعدش از روی اون بازی را نصب می کنی.
مقدار فضایی هم که می خواهد ( هم ایمیج هم بازی ) 3.35 گیگ است.
من یکبار توانستم اجراش کنم که تا اونجا رفتم که با سوفی نویو باید Stealth عمل کنی.
منوی Inventory اش واقعا زیباست و قابلیت ترکیب اشیای جمع آوری شده را دارد.
معمای اولش با برگرداندن کارتی که سوفی به لنگدان داده و گرفتن اون شماره تلفن حل می شود و معمای بعدی اش مربوط به رمزنگاری و مرتب کردن کلمه ی THE MONALISA است.
قسمت مخفی کاری اش چیزی توی مایه های Shadow of Rome است.
در مواقع حساس باید دکمه هایی که پایین صفحه نقش می بندد را بزنی تا عکس العمل مناسب را اجرا کنی.میشه گفت کاملا مثل Farenheit : Indigo Prophesy

بازی هیتمن 4 اطلاعاتی که درباره اش دارم این که نیاز به یک سیستم فوق العاده داره و با قوی ترین ها هم به کندی اجرا می شه . گرافیکش نسخه ی پی اس 2 و ایسک باکس متاسفانه تغییر نکرده اما در نسخه ی 360 و کامپیوتر گرافیک بالایی داره . احتمالا هم آخرین سری از بازی های هیتمن خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or