در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER:من هر دو بازيو گرفتم و من هر دو رو به راحتي نصب كردم و كابل كشي هم نميخواست.(البته با سيستم 64 بيتي.)سيستم 32 بيتي رو نميدونم. :confused:
راستی امین جون من هنوز وقت نکردم هیتمن رو نصب کنم یعنی جا ندارم 160 گیگ دارم ولی همش پره باید یه هارده دیگه بگیرم انگاری
اگه نصبش کردم میگم ولی فکر نکنم کابل کشی بخاهد
سلام علیرضا جان میلانی کم پیدا :cheesygriنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام به همه بخصوص به امین جون Hitman Blood Money رو نصب کردم مشکلی نداره کرک داره اصلا استار فورس نیست که کابل کشی بخاهد
بازی گرافیک نسبتا خوبی داره به نظر من که پیرفت زیادی کرده نسبت به نسخه های قبلیش
البته من تا الان زیاد بازی نکردم شاید فقط 10 دقیقه بازی کرده باشم ولی تا به اینجاش که خوب بوده به نظر خیلی شبیح sc3 شده
راستی The Da Vinci Code هم گرفتم 3 تا سیدی است
سلام حامد جون چطوری خوبینوشته شده توسط حامد:سلام علیرضا جان میلانی کم پیدا :cheesygri
ایول ممنون از خبرت امروز میرم هیتمن 4 را با داوینچی کد می گیرم.
میگم این پارادایس را گرفتی که بگویی چجوریه ؟ شنیدم توی حال و هوای سایبریاست و توی افریقا ...
اینم از کرک بازی hitman_blood_money دیگه نیازی به اون ایمیج بازی نیست و راحت میتونید بازی رو اجرا کنید
سامان جان مگه نسبت به شماره های قبل فرقی کرده؟؟ شماره های قبل که حوصله خواستن نمخیواست...نوشته شده توسط Saman:ممنون. با اين كرك 4 و خورده اي گيگ هاردتون خالي ميشه ! البته دارم دانلود ميكنم. هنوز تست نكردم.
هيتمن رو هم بگيريد باحاله. اما يه شرط خيلي مهم داره ! بايد حوصله ي انجام اين بازي رو داشته باشيد و گرنه اصلا ازش لذت نميبريد ...
.
کلا" همه ی شماره های هیتمن حوصله میخواد.چون نباید همین جوری سرت رو بندازی و بری جلو و هرکسی که اومد جلوت رو با M60 تیکه پاره کنی ! هیتمن هم زیره کاری های خودش رو داره که لذت این بازی هم به همون ریزه کاری هاش هست.فکر کردی واسه چی این بازی کلی بدخواه داره و خیلی ها فکر میکنند که این بازی خیلی خسته کننده و خشک هست؟ چون درست از وسایل و روشهای آدم کشی استفاده نمیکنند و خوره ی همون M60 هستند !نوشته شده توسط pandora tomorrow:سامان جان مگه نسبت به شماره های قبل فرقی کرده؟؟ شماره های قبل که حوصله خواستن نمخیواست...