در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:دوست عزیز منم 64 بیت دارم ولی بازم باید کابل کشی کنم ببینم شما چجوری کابل نمیکشید؟
میشه توضیح بدین؟
ولی بازی Hitman.Blood.Money اجرا نشد
نوشته شده توسط gamestation:سیستم مورد نیازش چیه ؟؟؟/
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT =>SPTEMBER 2006نوشته شده توسط hlozeie:سلام دوستان لطفا يكي بگه بازي هاي
Gta:lcs & Sc:da
براي Ps2 و همين اسپلنترسل باري پي سي دقيقا كي مياد
من هر دوی اینا رو دارم ولی کابل کشی میخادنوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
شما بازیه پرنس اف پرشیا 3 و KING KONG رو گرفتین؟؟ کابل کشی میخواست؟؟
سلام خوبی بی وفانوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
در ضمن کسی سین رو درست تونسته اجرا کنه؟؟؟ من همون لودینگ اولش دستگام هنگ میکنه و تعطیل میشه ؟؟؟؟
اقا سامان :
کاری نکردم.
خداحافظ
سلام خوبی بی وفا
محمد رضا جان من این بازی رو به راحتی اجرا کردم بدون هیچ مشکلی الان هم یه چند تا از قسمت بازی رو رفتم مشکل خاصی نداره به جز مشکلاتی که h2 هم داشت همون مشکل فریز شدن آدم ها که اونم با یه کوئیک سیو کردن و یه کوئیک لود کردن درست میشه
بای
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:من هر دوی اینا رو دارم ولی کابل کشی میخاد
راستی این بازیها فقط با Dvd r .Dvd Rw مشکل داره یعنی هرکی اینا رو داره باید کابلشو بکشه شما ها Dvd r .Dvd Rw دارید اگه ندارید خب طبیعی که بدون کابل کشی بازی کنید
-----------------------------------------
راستی امین جون من هنوز وقت نکردم هیتمن رو نصب کنم یعنی جا ندارم 160 گیگ دارم ولی همش پره باید یه هارده دیگه بگیرم انگاری
اگه نصبش کردم میگم ولی فکر نکنم کابل کشی بخاهد
سلام خوبی بی وفا
محمد رضا جان من این بازی رو به راحتی اجرا کردم بدون هیچ مشکلی الان هم یه چند تا از قسمت بازی رو رفتم مشکل خاصی نداره به جز مشکلاتی که h2 هم داشت همون مشکل فریز شدن آدم ها که اونم با یه کوئیک سیو کردن و یه کوئیک لود کردن درست میشه
بای