بازیهای موجود در بازار برای PC

نوشته شده توسط only_bazicenter:
دوست عزيز من يه سيستم 64 بيتي بستم و خيلي راحت بازيها رو نصب ميكنم و احتياجي به كابل كشي و در به داغون كردن سيستم ندارم. ;)
دوست عزیز منم 64 بیت دارم ولی بازم باید کابل کشی کنم ببینم شما چجوری کابل نمیکشید؟
میشه توضیح بدین؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
دوست عزیز منم 64 بیت دارم ولی بازم باید کابل کشی کنم ببینم شما چجوری کابل نمیکشید؟
میشه توضیح بدین؟

اون دوستمون درست میگن منم یه 64 بیت دارم و بازیهارو بدون کابل کشی اجرا میکنم البته بازیهای که از قفل StarForce استفاده میکنن ولی بازی Hitman.Blood.Money اجرا نشد

آخرین ویرایش:
سلام.
بعضی از بازی ها بدون کابل کشی بر روی سیستم 64 بیتی اجرا میشن همشون این طوری نیستن.

ولی بازی Hitman.Blood.Money اجرا نشد

من که دیروز تو یه سایت که چرخ میزدم دیدم نگفته که کابل کشی بخواد مطمئنی؟؟
علیرضا تو نصب کردی کابل کشی میخواست؟؟

نوشته شده توسط gamestation:
سیستم مورد نیازش چیه ؟؟؟/

تو خوده سایت eidos گفته به سایت زیر برین و ببینید به سیمتون میخوره یا نه پس این سایت توسط خوده eidos تایید شده:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

نوشته شده توسط hlozeie:
سلام دوستان لطفا يكي بگه بازي هاي
Gta:lcs & Sc:da
براي Ps2 و همين اسپلنترسل باري پي سي دقيقا كي مياد
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT =>SPTEMBER 2006
همون شهریور خودمون :D
برای همه ی کنسول ها و پی سی...

Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PS2)

Jun 5, 2006

نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER:
من تا حالا دقت نكردم چطوري بازيها رو بدون كابل كشي نصب ميكنم ولي تا حالا هر بازي كه گرفتم و با هر قفلي به راحتي نصب شده.:d
سلام.
شما بازیه پرنس اف پرشیا 3 و KING KONG رو گرفتین؟؟ کابل کشی میخواست؟؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
شما بازیه پرنس اف پرشیا 3 و KING KONG رو گرفتین؟؟ کابل کشی میخواست؟؟
من هر دوی اینا رو دارم ولی کابل کشی میخاد
راستی این بازیها فقط با Dvd r .Dvd Rw مشکل داره یعنی هرکی اینا رو داره باید کابلشو بکشه شما ها Dvd r .Dvd Rw دارید اگه ندارید خب طبیعی که بدون کابل کشی بازی کنید
-----------------------------------------
راستی امین جون من هنوز وقت نکردم هیتمن رو نصب کنم یعنی جا ندارم 160 گیگ دارم ولی همش پره باید یه هارده دیگه بگیرم انگاری
اگه نصبش کردم میگم ولی فکر نکنم کابل کشی بخاهد

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
در ضمن کسی سین رو درست تونسته اجرا کنه؟؟؟ من همون لودینگ اولش دستگام هنگ میکنه و تعطیل میشه ؟؟؟؟

اقا سامان :

کاری نکردم.

خداحافظ
سلام خوبی بی وفا
محمد رضا جان من این بازی رو به راحتی اجرا کردم بدون هیچ مشکلی الان هم یه چند تا از قسمت بازی رو رفتم مشکل خاصی نداره به جز مشکلاتی که h2 هم داشت همون مشکل فریز شدن آدم ها که اونم با یه کوئیک سیو کردن و یه کوئیک لود کردن درست میشه
بای

آخرین ویرایش:
سلام خوبی بی وفا
محمد رضا جان من این بازی رو به راحتی اجرا کردم بدون هیچ مشکلی الان هم یه چند تا از قسمت بازی رو رفتم مشکل خاصی نداره به جز مشکلاتی که h2 هم داشت همون مشکل فریز شدن آدم ها که اونم با یه کوئیک سیو کردن و یه کوئیک لود کردن درست میشه
بای

سلام اقا علی رضای گل گلاب.

من همیشه حضور دارم ولی یکم کم رنگ شده حضورم.اونم به خاطر مشکلات و کارامه.

من مشکل ویندوز داشتم که با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شد

ممنون که به فکر من هستی.

متشکر.

خداحافظ

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
من هر دوی اینا رو دارم ولی کابل کشی میخاد
راستی این بازیها فقط با Dvd r .Dvd Rw مشکل داره یعنی هرکی اینا رو داره باید کابلشو بکشه شما ها Dvd r .Dvd Rw دارید اگه ندارید خب طبیعی که بدون کابل کشی بازی کنید
-----------------------------------------
راستی امین جون من هنوز وقت نکردم هیتمن رو نصب کنم یعنی جا ندارم 160 گیگ دارم ولی همش پره باید یه هارده دیگه بگیرم انگاری
اگه نصبش کردم میگم ولی فکر نکنم کابل کشی بخاهد

سلام خوبی بی وفا
بای

من Dvd Rw دارم و هم بازی KING KONG و Prince of Persia T2T و تمام بازیهای رو که از قفل استفاده میکردن گرفتم و بدون کابل کشی بازی کردم Prince of Persia T2T هم هنوز رو سیستمم نصبه

من چه با سيستم 64 بيتي و چه با سيستم 32 بيتي تا حالا كابل كشي نكردم!! مگه شما از برنامه SD4 Hide استفاده نميكنيد؟!!!
بخاطر اینه که شما DVD ROM ندارید !!! :cool: ایمیج این بازی ها هم DVDیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or