بازیهای موجود در بازار برای PC

بازی هیچ شباهتی به فیلم ندارد
البته اون فیلم اسمش Desperado هست ولی این بازی اسمش Desperdos هست که معلومه هیچ ربطی به هم ندارن اصلا اسم قهرمان فیلم ال ماریاچیه ولی اینجا جان کوپر ه و...

محبوبیت نسخه اول بازی را کسب کند
البته نسخه ی اول بازی هم فقط توی ایران این همه محبوبیت داره

نوشته شده توسط Kain:
سلام بر اساتيد محترم و با مرام سايت بازي سنتر .
آقا يه مشكل . يكي از دوستان يه بازي گرفته به اسم Border zone كه ظاهرا RPG هست . بازي 3 تا سي دي هست .
مشكل اينجاست كه وقتي نصب ميكني ميري تو بازي . وقتي كاراكترت رو ساختي و رفتي داخل بازي اصلي منوهاي شخصيت بازي . منوي Inventory و ... وجود داره تو صفحه اما اون قسمت كه بايد خود بازي رو نشون بده تصوير كاملا سياهه !!
دوستان يكي با كارت FX 5200 امتحان كرده . يكي هم با Geforce 6600 256 MB جفتشون هم همين مشكل رو داشتن . ظاهرا ورژن هاي مختلف درايور رو هم امتحان كردن اما كار نكرده .
اما يه نكته .
من خودم بازي رو نصب نكردم و نديدم چون كارت گرافيك ندارم . دوستم بهم زنگ زد و گفت مشكل اينه .
كسي ميدونه چيه مشكل ؟
ممنون . :blushing:
خيلي ممنون از كمكتون .
مشكل حل شد .
رفتم تو گيم اسپات اعضا توضيح داده بودن كه چيكار كنيم مشكل حل بشه . ;)

سلام

نه اقا وحید گل.هیچ مشکلی پیش نمی یاد.من خودم اون جور که بهت گفتم بازی رو نصب کردم.و بدون اینکه دستگام منفجر شه.
من مزاج(مزاح!)کردم.مشکلم حل شد.دستت درد نکنه.:D
بابا دمت گرم
مشکلم حل شد . اسمم هم معین هست . وحید جان دستت درد نکنه , خیلی ممنون
معین جان منم که کاری نکردم.یه نقل قول ساده بود.تشکر اصلیت رو از محمد جان بکن.من خودم مشکلم رو ایشون حل کرد.
soal dashtam:
bazi black roo ps2 didam kheili bahal bood mikhastam bebinam roo pc ham oomade ya miyad?
soale badi ine ke MGS roo pc ta shomare chand oomade?
1. اگه میشه فارسی بنویس
2.متال گیر تا شماره دو روی کامپیوتر اومده،شماره سه معلوم نیست کی بیاد (شاید هیچوقت)
3.
بازی بلک فقط روی ps2اومده و روی کامی نیومده و نخواهد آمد(خدائیش حیف نیست؟؟)

نوشته شده توسط HellBoy:
این بازی هنوز به صورت Daemon Tools است و کرکی نداره.
سلام.
اره من خودم الان یه چرخی زدم دیدم با DT اجرا میشه ولی خوشبختانه از قفل خاصی استفاده نمکینه و فقط باید IMGE رو مونت کنی و بازی رو نصب کنی...

بازی که با Deamon Tools اجرا بهشه همون که بهتر ادم نره بگیر چی برنامه ویندوز رو خراب می کنه سنگین می کنه میزاره اونجا منخ ودم هرگز برنامه Deamon رو سرسیستم نصب نمی کنم میرم با برنامه Utlra Ios همه ایمیج ها شو بازی می کنم راحت بازی رو بدنه دیمون اجرا می کنم

به قول دوستمون برنامه ی Dt هیچ مشکلی نداره و نه ویندوز رو سنگین میکنه و نه هیچ چیزه دیگه ای برنامه ای هم نیست که هر دقیقه یک ارور بده و اذیت بکنه.
البته من خودم بیشتر ترجیح میدم با Virtul Drive کلون سی دی امیج باز کنم ولی خب بعضی وقت ها Dt لازمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or