در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
خيلي ممنون از كمكتون .نوشته شده توسط Kain:سلام بر اساتيد محترم و با مرام سايت بازي سنتر .
آقا يه مشكل . يكي از دوستان يه بازي گرفته به اسم Border zone كه ظاهرا RPG هست . بازي 3 تا سي دي هست .
مشكل اينجاست كه وقتي نصب ميكني ميري تو بازي . وقتي كاراكترت رو ساختي و رفتي داخل بازي اصلي منوهاي شخصيت بازي . منوي Inventory و ... وجود داره تو صفحه اما اون قسمت كه بايد خود بازي رو نشون بده تصوير كاملا سياهه !!
دوستان يكي با كارت FX 5200 امتحان كرده . يكي هم با Geforce 6600 256 MB جفتشون هم همين مشكل رو داشتن . ظاهرا ورژن هاي مختلف درايور رو هم امتحان كردن اما كار نكرده .
اما يه نكته .
من خودم بازي رو نصب نكردم و نديدم چون كارت گرافيك ندارم . دوستم بهم زنگ زد و گفت مشكل اينه .
كسي ميدونه چيه مشكل ؟
ممنون . :blushing:
من مزاج(مزاح!)کردم.مشکلم حل شد.دستت درد نکنه.سلام
نه اقا وحید گل.هیچ مشکلی پیش نمی یاد.من خودم اون جور که بهت گفتم بازی رو نصب کردم.و بدون اینکه دستگام منفجر شه.
معین جان منم که کاری نکردم.یه نقل قول ساده بود.تشکر اصلیت رو از محمد جان بکن.من خودم مشکلم رو ایشون حل کرد.بابا دمت گرم
مشکلم حل شد . اسمم هم معین هست . وحید جان دستت درد نکنه , خیلی ممنون
1. اگه میشه فارسی بنویسsoal dashtam:
bazi black roo ps2 didam kheili bahal bood mikhastam bebinam roo pc ham oomade ya miyad?
soale badi ine ke MGS roo pc ta shomare chand oomade?