در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اقا علی رضای گل.نوشته شده توسط alireza862002:اقا یه چیز دیگه فارنهایت هم فکر کنم 3 سیدی هست.مگه 4 سیدی شم هست.کی اونو خریده با 3 سیدیش فرقی داره؟
مگه Fabel:The lost Chapersنیاز به معرفی داره!!!!!!!نوشته شده توسط farzadlion:من بازیه Fable را هم تو بازار دیدم...ندیدم کسی بهش اشاره ای بکنه
خب من بیشتر بازیهای مربوط به یک هفته یا 2 هفته پیش رو نوشتم این بازی مال حداقل 3 هفته پیش استنوشته شده توسط farzadlion:من بازیه Fable را هم تو بازار دیدم...ندیدم کسی بهش اشاره ای بکنه
راستش درسته 5 تا سیدیش هم است ولی من هم 4 سیدیش رو دیدم و هم 3 تا سیدیفکر کنم Total Overdos 5 Cdش تو بازاره.من که 5 Cd تو بازار دیدم.
منم تعریفشو خیلی شنیدم اما هنوز وقت نکردم بخرم و بازیش کنممگه Fabel:The lost Chapersنیاز به معرفی داره!!!!!!!
نه که نداره.
خب دستشون درد نکنه.
بعد از چند وقت یه RPG قشنگ بازی کردیم.
اینم بگم Fable برای کنسول Xbox بود که زمان خودش فکر کنم 1 سال پیش یکی از بهترین ها بود . کلی جایزه هم برد.
حالا ماکروسافت و LionHead این بازی رو برا PC دادن. بازی 4 CD س.
محیط بازی بسیار خوش ساخت و از رنگ های شادی استفاده شده اسیت.
بای
راست میگه fable تو سبکش خودش عالی بودنوشته شده توسط Death Knight:يه موضوعي رو مي خواستم در مورد بازيه Total Overdose بگم كه اگه هنوز كسي اين بازي رو نخريده فكرشم به سرش نزنه كه بره بخرتش چون واقعا بازيه بي خودي هست.
در ضمن فرزاد جان حتما بهت پيشنهاد مي كنم كه fable رو بازي كن.بازي فوق العاده اي هست.