در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
به جان خودم دیشب رفتم و گشتم ولی انگار هنوز نگذاشته بودند.نوشته شده توسط mohandes_register:ببین اگه دسپرادوس رو گرفتی میتونی کرکش رو برام بفرستی؟
شنیدم که کرک پارادایس مشکل دارد و از مرحله ی پنجم بالاتر نمی رود.نوشته شده توسط sina_un:یه چیزی این Sin مثل اینکه مشکل داره چون من یه جایی خوندم که همین مشکلی که دوستمون می گه رو داره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
انتقام کوپر رو کسی نگرفته؟
در ضمن من بازی black&whiteجدید رو که تکین داده بیرون گرفتم
ولی وقتی می خوام مسیر ریخته شدن بازی رو معین می کنم
میگه درایو شما جا نداره!!
آخه یه درایوم رو 17گیگ خالی کردم .بعدش هم درایوش همntfsکردم ولی فایده نداشت.
هر کی بازی رو گرفته بگه. دارم دیوونه میشم.
این مشکل رو باید از توی رجیستری ویندوز درست کنی.
Go to Start -> Run:
Type RegEdit
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
Install Dreamfall
*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*
Don’t mess up your registry by doing anything else
وقتی به مسیری که گفتم رفتی میبینی نوشته :
C:\Program Files که باید اون رو Edit کنی.مثلا بنویس به جاش :
E:\
در واقع درایوی که توش حدود 7 گیگی فضای خالی داری.حالا میتونی بازی رو نصب کنی.بعد از اینکه بازی رو نصب کردی دوباره اون رو به حالت اصلیش برگردون و با اون جا بنویس C:\Program Files .
با این کار مشکلت حل میشه.اگه باز نتونستی بگو برات عکس بگیرم بزارم تا کارت راه بیفته.
دقيقا سمت چپ مجتمع ايران يه مغازه هست كه دي وي دي هاي بازي هاي جديد رو مياره . دي وي دي هاي شركت هاي تكين و مدرن و پرديس و ....نوشته شده توسط Black Prince:سلام:
شرمنده پارازيت ميندازم ولي اين بازي هاي جديد رو از كجا ميشه گرفت؟ من مثلاً تو بازار رضا اصلاً نتونستم بازي The Elder Scrolls IV: Oblivion رو پيدا كنم. پايتخت هم كه پول خونشون رو ميگيرن براي بازي ها:blushing: