بازیهای موجود در بازار برای PC

نوشته شده توسط mohandes_register:
ببین اگه دسپرادوس رو گرفتی میتونی کرکش رو برام بفرستی؟
به جان خودم دیشب رفتم و گشتم ولی انگار هنوز نگذاشته بودند.
نگران نباش تا فردا پس فردا حتما میزارند.ولی اگر میشه خودت بگرد پیداش کن چون من نیستم.
اینم سایت :
www.crackserver.com
www.allserials.ru

نوشته شده توسط sina_un:
یه چیزی این Sin مثل اینکه مشکل داره چون من یه جایی خوندم که همین مشکلی که دوستمون می گه رو داره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
انتقام کوپر رو کسی نگرفته؟
شنیدم که کرک پارادایس مشکل دارد و از مرحله ی پنجم بالاتر نمی رود.
نه اون رو نگرفتم.دیگه رفت برای تابستان...

ولی خود بازی انتقام کوپر برا تمام شرکت ها کرک داره
اقایون بازی مهمی که از طرف تکین عرضه شده paradise بوده که یه بازی ادونچر باخال برا ما میتونه باشه:cheesygri

سلام

در ضمن من بازی black&whiteجدید رو که تکین داده بیرون گرفتم
ولی وقتی می خوام مسیر ریخته شدن بازی رو معین می کنم
میگه درایو شما جا نداره!!
آخه یه درایوم رو 17گیگ خالی کردم .بعدش هم درایوش همntfsکردم ولی فایده نداشت.
هر کی بازی رو گرفته بگه. دارم دیوونه میشم.

این مشکل رو بازی DreamFallهم داشته.برای این کار من طرز درست کردن و رفع مشکلشو توی تاپیک DreamFall گذاشتم.الان اینجا برات کپی میکنم.اگه بازم مشکلی بود بگو اقا وحید.

مشکل NTFS نیست.باید توی رجیستری ویندوز یه دست کاری بکنی تا درست بشه.من خودم الان بازی رو روی هاردم نصب کردم.همین جوری که دارم بهت میگم انجام بده 100% درست میشه.

این مشکل رو باید از توی رجیستری ویندوز درست کنی.

Go to Start -> Run:
Type RegEdit

Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion

On the right side is something called: ProgramFilesDir

*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*

Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space

Install Dreamfall

*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*

Don’t mess up your registry by doing anything else

وقتی به مسیری که گفتم رفتی میبینی نوشته :

C:\Program Files که باید اون رو Edit کنی.مثلا بنویس به جاش :

E:\

در واقع درایوی که توش حدود 7 گیگی فضای خالی داری.حالا میتونی بازی رو نصب کنی.بعد از اینکه بازی رو نصب کردی دوباره اون رو به حالت اصلیش برگردون و با اون جا بنویس C:\Program Files .

با این کار مشکلت حل میشه.اگه باز نتونستی بگو برات عکس بگیرم بزارم تا کارت راه بیفته.

خداحافظ

سلام::D
شرمنده پارازيت ميندازم ولي اين بازي هاي جديد رو از كجا ميشه گرفت؟ من مثلاً تو بازار رضا اصلاً نتونستم بازي The Elder Scrolls IV: Oblivion رو پيدا كنم. پايتخت هم كه پول خونشون رو ميگيرن براي بازي ها:blushing:

نوشته شده توسط Black Prince:
سلام::D
شرمنده پارازيت ميندازم ولي اين بازي هاي جديد رو از كجا ميشه گرفت؟ من مثلاً تو بازار رضا اصلاً نتونستم بازي The Elder Scrolls IV: Oblivion رو پيدا كنم. پايتخت هم كه پول خونشون رو ميگيرن براي بازي ها:blushing:
دقيقا سمت چپ مجتمع ايران يه مغازه هست كه دي وي دي هاي بازي هاي جديد رو مياره . دي وي دي هاي شركت هاي تكين و مدرن و پرديس و ....
قيمت دي وي دي هاش هم 1300 تومن هست .
من The Elder Scrolls IV: Oblivion رو از همين مغازه گرفتم . البته يه مقدار كه بري سمت ميدون ولي عصر يكي دو تا مغازه ديگه هم هستن كه اونا دي وي دي رو ميدن 1500 . از اونا هم ميتوني بگيري .

بازی داوینچی هم توسط شرکت پردیس (Pardis ) اومد.
the-davinci-code.jpg

کم کم دیگه باید منتظره:love: Resident Evil 4 :love:بشیم.:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or