بازیهای موجود در بازار برای PC

من که زوری ندارم . شما زورت زیاده

تو رو خدا من چی گفتم که این طور جواب میدی
169.gif

یکی تو این .... نیست که رسیدگی کنه

;) بروبچ
من دیروز رفتم بازی بخرم
روی هرچی دست گذاشتم گفتش باید کابل محترمتو بکشی
بازی هایی مانند :toca race driver-blazin angles
آیا درسته ؟باید کابلو بکشم برای بازی های بالا
درضمن از بین کیپساک و پارادایس کدوم بهتره؟؟

سلام.
در مرود blazin angles باید بگم که من یه دف همین سوال رو پرسیدم و بهزاد گفت که کابل کشی نمیخواد.

ولی حالا میگم که کابل DVD Rom رو باید بکشید :)
ولی اگه DVD Rom نداشته باشید مشکلی نیست چون ایمیج بازی مثله pop 3 به صورت DVD هست
البته همه اینارو آرشام گفته به من :)

نوشته شده توسط vahidrezi16:
;) بروبچ
من دیروز رفتم بازی بخرم
روی هرچی دست گذاشتم گفتش باید کابل محترمتو بکشی
بازی هایی مانند :toca race driver-blazin angles
آیا درسته ؟باید کابلو بکشم برای بازی های بالا
درضمن از بین کیپساک و پارادایس کدوم بهتره؟؟

آره منم گرفتم کابل کشی داره از قفل استارفورس استفاده می کنه ( همینطور که اقا امین گفتن ) ولی یه سوال شرکت دیگه و کلا هیچ راه دیگه ای وجود نداره که کابل کشی استفاده نکنیم ؟ کابلهای من سرویس شدن از بس دیگه کشیدمشون ؟ !

بچه ها ببشخید اینجا جاش نیست ولی یه سوال داشتم ؟ معنی کلی Easy Setup چیه بازی هایی که ایزی سیتاپ هستند یعنی چی ؟ اخه من برای همین بازی blazin angles گول ایزی ستاپش رو خوردم بعد که خریدمش دیدم کابل کشی داره رفتم نمایندگی مدرن کلی بحث کردن که اقا وقتی میزنین ایزی سیتاپ یعنی فوقش با یک کرک ساده بازی رو بعد از نصب انجام داد ولی اون طرف گغت نه منظور از ایزی ستاپ یعنی خود برنامه اتوماتیک نکس ها رو میزنه فقط ازت مسیر بازی رو میخواد کرکش هرچی قدر که مشکل باشه به خودتون مربوطه ! ! هیچی اخرش بش گفتم مگه مچلم که نتونم چند تا نکس بزنم مشکل من کابل کشیدن بازی هست . . .

نوشته شده توسط kelark:
آره منم گرفتم کابل کشی داره از قفل استارفورس استفاده می کنه ( همینطور که اقا امین گفتن ) ولی یه سوال شرکت دیگه و کلا هیچ راه دیگه ای وجود نداره که کابل کشی استفاده نکنیم ؟ کابلهای من سرویس شدن از بس دیگه کشیدمشون ؟ !

بچه ها ببشخید اینجا جاش نیست ولی یه سوال داشتم ؟ معنی کلی Easy Setup چیه بازی هایی که ایزی سیتاپ هستند یعنی چی ؟ اخه من برای همین بازی blazin angles گول ایزی ستاپش رو خوردم بعد که خریدمش دیدم کابل کشی داره رفتم نمایندگی مدرن کلی بحث کردن که اقا وقتی میزنین ایزی سیتاپ یعنی فوقش با یک کرک ساده بازی رو بعد از نصب انجام داد ولی اون طرف گغت نه منظور از ایزی ستاپ یعنی خود برنامه اتوماتیک نکس ها رو میزنه فقط ازت مسیر بازی رو میخواد کرکش هرچی قدر که مشکل باشه به خودتون مربوطه ! ! هیچی اخرش بش گفتم مگه مچلم که نتونم چند تا نکس بزنم مشکل من کابل کشیدن بازی هست . . .
سلام.
Easy Setup واقعی رو من تا حالا واقعا تو شرکت TY دیدم البته شاید اسمه این شرکت رو هم نشنیده باشین ولی خب خیلی شرکت خوبیه.
من چند تا بازی ازش گرفتم کارش حرف نداره و
Easy Setup که اینا میدن به این صورته که اینا خودشون یه ستاپ مخصوص خودشون رو دارن و کرک بازی رو در اون ستاپ قرار دادن یعنی وقتی بازی رو نصب میکنی دیگه نیمخواد کرک کپی پیست کنی و خودش کرک شده برای پچ هم همین مسئله صدق میکنه.

http://www.tygames.ir

به نظر من تنها شرکتیه که هم با کلاسه هم جنس پکشون عالیه و هم از سی دی های درست و حسابی استفاده میکنن.

البته میدونم جوابت رو ندادم ولی خب گفتم بزار اینم بگم.در ضمن اصلا بحث تبلیغ شرکتش نیست چون من اصلا با اینا کاری ندارم نه اونا منو میشناسن نه من اونا رو...

Easy Setup کاری به اینکه کابل بکشی یا نکشی نداره..و معنیش همونیه که نمایندگی مدرن بهت گفته...یک برنامست که خودش بطور اتوماتیک عملیات نصب و... بازی را برات انجام میده...;) فقط همین
بنظر من که برنامه ی کاملا بدرد نخوریه...:-"

در مورد قضیه ی کابل کشیدن هم چون در بازی مربوطه از قفل استارفورس استفاده شده چه اون بازی Easy Setup داشته باشه و چه نداشته باشه باید کابلت را بکشی...:-"

Easy Setup واقعی رو من تا حالا واقعا تو شرکت TY دیدم البته شاید اسمه این شرکت رو هم نشنیده باشین ولی خب خیلی شرکت خوبیه.
من چند تا بازی ازش گرفتم کارش حرف نداره و Easy Setup که اینا میدن به این صورته که اینا خودشون یه ستاپ مخصوص خودشون رو دارن و کرک بازی رو در اون ستاپ قرار دادن یعنی وقتی بازی رو نصب میکنی دیگه نیمخواد کرک کپی پیست کنی و خودش کرک شده برای پچ هم همین مسئله صدق میکنه.
این که امین تو میگی که Easy Setup نیست...این شرکت فقط برداشته یک Setup درست کرده که به جای فایل اصلی بازی فایل کرک یا پچ اون بازی قرار داده شده ...:cheesygri
البته اگه این شرکت اسم این عمل را گذاشته Easy Setup که واقعا دستش درد نکنه :)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط sina_unl:
یه برخوردی چیزی نکنه مدیرا از این آقای Saeedrz می ترسن جالب اینه که اصلا هم ضایع کار نکردن و اصلا معلوم نیست همون آقای GameStation هستن البته ایشون هم مثل بنده سن و سالشون کم هست و یه مقداری زود فکر می کنن و تا یکی یه چیزی بهشون می گه زود می گیرتشون نمونش خودم هستم که سر جمع 10 پست مفید دارم و اونم بخاطر این بوده که راجب موضوع مورد نظر (MK) اطلاعات داشتم و می دونستم چی می گم ولی در بقیه موارد خواستم یه چیزی بگم بهر حال بنظرم یه بخش برای افراد زیر 18 سال تو سایت دایر بشه که فقط افراد زیر این سن برن توش و خودشون رو خالی کنن و همه اونجا مدیر باشن تا احساس غرور بهشون دست بده و....
در ضمن این آقا تو یکی از تپیک ها گفتن می خوان انقدر پست بزنن که بیان جز 6 نفر اول سایت در این زمینه . من بی خیال می شم دیگه حالا عماد میاد چیزی بارم می کنه
-------------------------------------------------------------------
البته من نمی دونم ولی تا یه هفته ی دیگه احتمالا Rise of Legends همین هفته تو بازار باشه چون یه چیزی یه جایی خوندم ولی یادم نمیاد کدوم سایت بود
در مورد Spel Force2 هم یه سوالی داشتم کسی تونسته اجراش کنه اگه آره فقط مقدار رم کامپیوترش بگه چون من فعلا باید با یه 256 بسازم تا آخر خرداد

داداش این ID منه: saeed_metal_gear_3@yahoo.com
خوشم نمیاد همه حرف ها رو اینجا بزنم . اگه شروع کنم میگین میخواد پست زیاد کنه !!!
یه سر به من بزن تا اولا بهت بگم اندازه بابات سن دارم!!!
دوما به کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکن !!!
خودت خواستی تا دهنم باز بشه !!!
هر چی ساکت میمونم میبینم این جوجه ها زبون درازی میکنن !!!
اخه اون موقع که من بازی روی فلاپی های 5.25 بازی میکردم شما کجا بودین؟
دیگه چیزی نمیگم .
اگه شما ادعای مردی میکنی بیا تا هم بهت وب بدم هم وویس بدم تا بفهمی با یکی به اندازه بابات طرفی!!!
دیگه هم در این مورد نمیخوام تو سایت بحث کنم !!!
لطفا کسی مثل این اقا پست نده که دیگه ...؟؟؟

که دیگه چی ؟

شما 108 تا پست زدی تا حالا هرکدومش یه جوری جو تاپیکا رو بهم ریخته

نمیدونم مشکلت چیه و کاری هم به سن و سالت ندارم ... میخواد 10 سالت باشه میخواد 100 سالت باشه
هیچ دلیلی نداره که توی هر تاپیکی که میری یه پست بزنی
وقتی در مورد چیزی اطلاعاتی نداری بهترین کار اینه که فقط خواننده مطالب باشی
توی صفحه قبل 4 تا پست داشتی که هیچکدومش نه تنها برای کسی فایده نداشت ، بلکه باعث به هم ریختن جو تاپیک هم شدن
اینم از پست این صفحت
اگه میخوای اینجا فعالیت کنی باید به قوانین احترام بزاری و با بقیه اعضا هم درست برخورد کنی
اگر هم نمیتونی رعایت کنی خروجی این طرفه :arrowl:

سلام
با عرض معذرت از بچهای سایت .
ولی دیدم نمیشه جواب آقا سعید رو نداد .
اینقدر میشناسینم که بدونین تا الان به هیچ کاربری بی احترامی نکردم .
ولی سکوت در برابر افرادی مثل سعید یعنی این مسموم شدن جو سایت . یعنی چیزی که الان مدتیه که داریم سعس میکنیم بهش دچار نشیم و دوباره اون جو صمیمانه رو تو سایت به وجود بیاریم . ولی ارسالهای اونجوری نمیزاره .
یه سر به من بزن تا اولا بهت بگم اندازه بابات سن دارم!!!
دوما به کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکن !!!
خودت خواستی تا دهنم باز بشه !!!
هر چی ساکت میمونم میبینم این جوجه ها زبون درازی میکنن !!!
اخه اون موقع که من بازی روی فلاپی های 5.25 بازی میکردم شما کجا بودین؟
دیگه چیزی نمیگم .
اگه شما ادعای مردی میکنی بیا تا هم بهت وب بدم هم وویس بدم تا بفهمی با یکی به اندازه بابات طرفی!!!
دیگه هم در این مورد نمیخوام تو سایت بحث کنم !!!
اولا که هر کی قد بابایه کسی سن داشته باشه دلیل بر فهم بالاش نیست . میتونه کالا برعکس باشه .
دوما حق نداری به دیگر اعضا توهین کنی .
سوما نمیخواد قدمت بازی کردنت رو به رخ بقیه بکشی . اگر تاپیک معرفی اعضا رو یه نگاه بندازی میبینی که خیلی از اعضا از زمانی که تو نمیدونستی فلاپی چیه خودشون گیمر بودن .
در باره جمله آخرت هم کاملا با بهزاد موافقم .
=====
بازم از همه عذرت میخوام که این پست رو ارسال کردم .
مدیریت اگر صلاح دونست میتونه پاکش کنه .

من حال ادامش رو ندارم ولی اگه آقای سعید دوست دارن می تونن توی پیام خصوصی ادامه جر و بحث رو داشته باشن
--------------------------------------------------------------
جریان Spell Force2 معلوم نشد چیه کسی تونست اجراش کنه دقیق بگه چی کار کرده چون کابل و تشکیلات که جواب نداد می خوام بدونم راه دیگه ای نیست چون مثل اینکه ارور جدید می ده فعلا هم نصب نیست ببینم ارورش چیه بهرحال این مشکل رو کسی نداشته ؟
--------------------------------------------------------------
فعلا

سلام دوستان

اقا یک سوال بازی تو سبک استراژتیکی چی هست تو بازار بریم بگیریم توپ باشه
استراتژیکی که نه ... ولی استراتژی خوب میتونم بهت معرفی کنم.
15.gif

The Lord of The Rings : The Battle For Middle Earth 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or