در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط vahidrezi16:بروبچ
من دیروز رفتم بازی بخرم
روی هرچی دست گذاشتم گفتش باید کابل محترمتو بکشی
بازی هایی مانند :toca race driver-blazin angles
آیا درسته ؟باید کابلو بکشم برای بازی های بالا
درضمن از بین کیپساک و پارادایس کدوم بهتره؟؟
سلام.نوشته شده توسط kelark:آره منم گرفتم کابل کشی داره از قفل استارفورس استفاده می کنه ( همینطور که اقا امین گفتن ) ولی یه سوال شرکت دیگه و کلا هیچ راه دیگه ای وجود نداره که کابل کشی استفاده نکنیم ؟ کابلهای من سرویس شدن از بس دیگه کشیدمشون ؟ !
بچه ها ببشخید اینجا جاش نیست ولی یه سوال داشتم ؟ معنی کلی Easy Setup چیه بازی هایی که ایزی سیتاپ هستند یعنی چی ؟ اخه من برای همین بازی blazin angles گول ایزی ستاپش رو خوردم بعد که خریدمش دیدم کابل کشی داره رفتم نمایندگی مدرن کلی بحث کردن که اقا وقتی میزنین ایزی سیتاپ یعنی فوقش با یک کرک ساده بازی رو بعد از نصب انجام داد ولی اون طرف گغت نه منظور از ایزی ستاپ یعنی خود برنامه اتوماتیک نکس ها رو میزنه فقط ازت مسیر بازی رو میخواد کرکش هرچی قدر که مشکل باشه به خودتون مربوطه ! ! هیچی اخرش بش گفتم مگه مچلم که نتونم چند تا نکس بزنم مشکل من کابل کشیدن بازی هست . . .
Easy Setup کاری به اینکه کابل بکشی یا نکشی نداره..و معنیش همونیه که نمایندگی مدرن بهت گفته...یک برنامست که خودش بطور اتوماتیک عملیات نصب و... بازی را برات انجام میده... فقط همینبچه ها ببشخید اینجا جاش نیست ولی یه سوال داشتم ؟ معنی کلی Easy Setup چیه بازی هایی که ایزی سیتاپ هستند یعنی چی ؟ اخه من برای همین بازی blazin angles گول ایزی ستاپش رو خوردم بعد که خریدمش دیدم کابل کشی داره رفتم نمایندگی مدرن کلی بحث کردن که اقا وقتی میزنین ایزی سیتاپ یعنی فوقش با یک کرک ساده بازی رو بعد از نصب انجام داد ولی اون طرف گغت نه منظور از ایزی ستاپ یعنی خود برنامه اتوماتیک نکس ها رو میزنه فقط ازت مسیر بازی رو میخواد کرکش هرچی قدر که مشکل باشه به خودتون مربوطه ! ! هیچی اخرش بش گفتم مگه مچلم که نتونم چند تا نکس بزنم مشکل من کابل کشیدن بازی هست . . .
این که امین تو میگی که Easy Setup نیست...این شرکت فقط برداشته یک Setup درست کرده که به جای فایل اصلی بازی فایل کرک یا پچ اون بازی قرار داده شده ...:cheesygriEasy Setup واقعی رو من تا حالا واقعا تو شرکت TY دیدم البته شاید اسمه این شرکت رو هم نشنیده باشین ولی خب خیلی شرکت خوبیه.
من چند تا بازی ازش گرفتم کارش حرف نداره و Easy Setup که اینا میدن به این صورته که اینا خودشون یه ستاپ مخصوص خودشون رو دارن و کرک بازی رو در اون ستاپ قرار دادن یعنی وقتی بازی رو نصب میکنی دیگه نیمخواد کرک کپی پیست کنی و خودش کرک شده برای پچ هم همین مسئله صدق میکنه.
نوشته شده توسط sina_unl:یه برخوردی چیزی نکنه مدیرا از این آقای Saeedrz می ترسن جالب اینه که اصلا هم ضایع کار نکردن و اصلا معلوم نیست همون آقای GameStation هستن البته ایشون هم مثل بنده سن و سالشون کم هست و یه مقداری زود فکر می کنن و تا یکی یه چیزی بهشون می گه زود می گیرتشون نمونش خودم هستم که سر جمع 10 پست مفید دارم و اونم بخاطر این بوده که راجب موضوع مورد نظر (MK) اطلاعات داشتم و می دونستم چی می گم ولی در بقیه موارد خواستم یه چیزی بگم بهر حال بنظرم یه بخش برای افراد زیر 18 سال تو سایت دایر بشه که فقط افراد زیر این سن برن توش و خودشون رو خالی کنن و همه اونجا مدیر باشن تا احساس غرور بهشون دست بده و....
در ضمن این آقا تو یکی از تپیک ها گفتن می خوان انقدر پست بزنن که بیان جز 6 نفر اول سایت در این زمینه . من بی خیال می شم دیگه حالا عماد میاد چیزی بارم می کنه
-------------------------------------------------------------------
البته من نمی دونم ولی تا یه هفته ی دیگه احتمالا Rise of Legends همین هفته تو بازار باشه چون یه چیزی یه جایی خوندم ولی یادم نمیاد کدوم سایت بود
در مورد Spel Force2 هم یه سوالی داشتم کسی تونسته اجراش کنه اگه آره فقط مقدار رم کامپیوترش بگه چون من فعلا باید با یه 256 بسازم تا آخر خرداد
لطفا کسی مثل این اقا پست نده که دیگه ...؟؟؟
اولا که هر کی قد بابایه کسی سن داشته باشه دلیل بر فهم بالاش نیست . میتونه کالا برعکس باشه .یه سر به من بزن تا اولا بهت بگم اندازه بابات سن دارم!!!
دوما به کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکن !!!
خودت خواستی تا دهنم باز بشه !!!
هر چی ساکت میمونم میبینم این جوجه ها زبون درازی میکنن !!!
اخه اون موقع که من بازی روی فلاپی های 5.25 بازی میکردم شما کجا بودین؟
دیگه چیزی نمیگم .
اگه شما ادعای مردی میکنی بیا تا هم بهت وب بدم هم وویس بدم تا بفهمی با یکی به اندازه بابات طرفی!!!
دیگه هم در این مورد نمیخوام تو سایت بحث کنم !!!
لطفا کسی مثل این اقا پست نده که دیگه ...؟؟؟