بازیهای موجود در بازار برای PC

گفتم شایان
69.gif

باشه اقا قبول محمد نیستی...
فقط چرا این اقای محمد هر چی پست زدی تشکر کرده؟؟؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
گفتم شایان
69.gif

باشه اقا قبول محمد نیستی...
فقط چرا این اقای محمد هر چی پست زدی تشکر کرده؟؟؟

برو از خود این اقا محمد بپرس!!!
شاید حالش خوب نبوده؟

آقای saeedrz نمی دونم شما تا حالا از Yahoo ! messenger استفاده کردین؟؟؟؟
لطفا دوباره قوانین سایت رو مطالعه کن و به بخش چت مراجعه کن×!!!
اگر هم دوست داری پست های زیاد باشه یک پست به یکی از مدیرا بگو از خداشون هست پست های شما بشه 100000 اما معنی دار باشند×!!!

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
آقای saeedrz نمی دونم شما تا حالا از Yahoo ! messenger استفاده کردین؟؟؟؟
لطفا دوباره قوانین سایت رو مطالعه کن و به بخش چت مراجعه کن×!!!
اگر هم دوست داری پست های زیاد باشه یک پست به یکی از مدیرا بگو از خداشون هست پست های شما بشه 100000 اما معنی دار باشند×!!!
فعلا که شما دارین پست زیاد میکنین

یک نگاه به چیزی که می نویسمم بکن عزیز×!!!
من نمی گم سلام چطوری یا امروز هوا ابری بود
الانم چون از کار های شما عصبانی هستم پست زیاد می دم
امثال شما دوست عزیز دارینوس رو خراب کردند و ما نمی زاریم Bc خراب بشه حتی اگه جفتمونم بن بشیم من نمی زارم Bc این جور پست ها زده شه چون همونطور که قبلا نزاشتند من پست بیهوده بدم
الان می فهمم مدیرا چی از دستم می کشیدند×!!!

آخرین ویرایش:
بسه لطفاً

آقا سعید لطفاً پست الکی نزنید ممنون از حداقل 5 پستی که شما تو این 2 صفحه زدید هیچ کدوم کوچکترین ربطی به باریهای موجود در بازار نداشتن ! ! !
خیلی علاقه دارید که به بازی ها بتوپید یا از آنها دفاع کنید یه تاپیک جدا بزنید مدیرا دیدن مفیدِ حذفش نمیکنن!

آخرین ویرایش:
الانم چون از کار های شما عصبانی هستم پست زیاد می دم
دقیقا همون بلایی که سر من اومده این قدر پست الکی دادن تا مجبور شدم بهشون گیر بدم و باعث شد اینجا و بعضی از تاپیک های دیگه مثل چت روم بشه.
از همه عذر میخوام.
دیگه بحث رو ادامه ندیدن.

یه برخوردی چیزی نکنه مدیرا از این آقای Saeedrz می ترسن جالب اینه که اصلا هم ضایع کار نکردن و اصلا معلوم نیست همون آقای GameStation هستن البته ایشون هم مثل بنده سن و سالشون کم هست و یه مقداری زود فکر می کنن و تا یکی یه چیزی بهشون می گه زود می گیرتشون نمونش خودم هستم که سر جمع 10 پست مفید دارم و اونم بخاطر این بوده که راجب موضوع مورد نظر (MK) اطلاعات داشتم و می دونستم چی می گم ولی در بقیه موارد خواستم یه چیزی بگم بهر حال بنظرم یه بخش برای افراد زیر 18 سال تو سایت دایر بشه که فقط افراد زیر این سن برن توش و خودشون رو خالی کنن و همه اونجا مدیر باشن تا احساس غرور بهشون دست بده و....
در ضمن این آقا تو یکی از تپیک ها گفتن می خوان انقدر پست بزنن که بیان جز 6 نفر اول سایت در این زمینه . من بی خیال می شم دیگه حالا عماد میاد چیزی بارم می کنه
-------------------------------------------------------------------
البته من نمی دونم ولی تا یه هفته ی دیگه احتمالا Rise of Legends همین هفته تو بازار باشه چون یه چیزی یه جایی خوندم ولی یادم نمیاد کدوم سایت بود
در مورد Spel Force2 هم یه سوالی داشتم کسی تونسته اجراش کنه اگه آره فقط مقدار رم کامپیوترش بگه چون من فعلا باید با یه 256 بسازم تا آخر خرداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or