در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
این مشکل رو بازی DreamFallهم داشته.برای این کار من طرز درست کردن و رفع مشکلشو توی تاپیک DreamFall گذاشتم.الان اینجا برات کپی میکنم.اگه بازم مشکلی بود بگو اقا وحید.
هر چند وقت زیاد نداشتم بازیش کنم چون تا همین چند دقیقه پیش داشتم ایکس من 3 رو بازی میکردم که تموم شد رفت پی کارش و در موردش فقط میتونم بگم که یه کم بهتر از افتضاح بود. من اصلا خوشم نیومد. راستی داشتم در باره سین میگفتم. به نظر میاد خوب باشه. من فقط 5 دقیقه تا الان بازیش کردم. دسپرادوز رو هم هنوز بازی نکردم. پارادایس از بازیهایی هست که عشق منه. یعنی ادونچر با حال و هوای سایبریا. اما از نظر من گل سر سبد بازیهای جدید رایز او لگند هست که من روزی 3 ساعت بازیش میکنم.خیلی خیلی جذابه.در مورد Sin كه با موتور سورس ساخته شده، بچه ها نظري دارن ؟ بازيش چطوره ؟ ازش كه زياد تعريف شده. من امروز خواستم بگيرم نداشت
محمد جان نزنیم سیستم منفجر شه!!(یعنی به هم بریزه):cheesygriاین مشکل رو باید از توی رجیستری ویندوز درست کنی.
Go to Start -> Run:
Type RegEdit
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
Install Dreamfall
*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*
Don’t mess up your registry by doing anything else
وقتی به مسیری که گفتم رفتی میبینی نوشته :
C:\Program Files که باید اون رو Edit کنی.مثلا بنویس به جاش :
E:\
در واقع درایوی که توش حدود 7 گیگی فضای خالی داری.حالا میتونی بازی رو نصب کنی.بعد از اینکه بازی رو نصب کردی دوباره اون رو به حالت اصلیش برگردون و با اون جا بنویس C:\Program Files .
با این کار مشکلت حل میشه.اگه باز نتونستی بگو برات عکس بگیرم بزارم تا کارت راه بیفته.
.من Desperados2 رو از تکین گرفتم رو هر درایوی که میزنم میگه فضای خالی نداری در حالی که 10 gb فضای خالی روی هارد دارم
من یه جا میرم بازی میگیرمدقيقا سمت چپ مجتمع ايران يه مغازه هست كه دي وي دي هاي بازي هاي جديد رو مياره . دي وي دي هاي شركت هاي تكين و مدرن و پرديس و ....
قيمت دي وي دي هاش هم 1300 تومن هست .
من The Elder Scrolls IV: Oblivion رو از همين مغازه گرفتم . البته يه مقدار كه بري سمت ميدون ولي عصر يكي دو تا مغازه ديگه هم هستن كه اونا دي وي دي رو ميدن 1500 . از اونا هم ميتوني بگيري .
نگاه کن Rise of Nations رو دیدی یه حالت وار کرافتی بده بهش یه داستان مسخره هم بهش اضافه کن بعدش هم یه گرافیکی روش بزار که معلوم نباشه دو بعدیه یا سه بعدی بعد هم بهش بگو ولی در کل بازی بدی نیست برای عاشقای استراتژی و RPGمن بیشتر از پشت شهداری می گیرم.
بچه ها میشه یکم بیشتر راجع به Rise of Legends توضیح بدید.
محمد جان نزنیم سیستم منفجر شه!!(یعنی به هم بریزه):cheesygri
بازم ممنون
بابا دمت گرمنوشته شده توسط vahidrezi16:محمد جان نزنیم سیستم منفجر شه!!(یعنی به هم بریزه):cheesygri
بازم ممنون
.
xenophile جان(شرمنده اسمتو بنویس راحتتر باشیم)
منم بازی black &white رو همین مشکلو داشتم ولی محمد جان راه حلشو گفته .من
می ذارم ببین چه طوریاست.(به نقل قول بالا توجه کن)
در مورد Desperados2 ، مثه افتضاح كماندوز سه بعدي شده ؟ از عكساش حدس ميزنم كه اينطوري شده. البته يه فرق خوب با كماندوز سه بعدي داره و اينه كه ميشه از بالا هم تصوير رو ديد. مثه همون نسخه هاي قبلي. حالا از بالا هم ميشه بازي كرد يا فقط بايد در حالت سوم شخص بازي كرد ؟