در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام میلاد جاننوشته شده توسط sanandreas:بازی هیتمن 4 اطلاعاتی که درباره اش دارم این که نیاز به یک سیستم فوق العاده داره و با قوی ترین ها هم به کندی اجرا می شه . گرافیکش نسخه ی پی اس 2 و ایسک باکس متاسفانه تغییر نکرده اما در نسخه ی 360 و کامپیوتر گرافیک بالایی داره . احتمالا هم آخرین سری از بازی های هیتمن خواهد بود
برای من برای تکین است ولی این مشکلات رو نداره فقط یه مشکل داره اینم است که نمیتونم کنترل بازی رو عوض کنم و باید با دکمه هایی که خودش گفته بازی کنمنوشته شده توسط حامد:سلام
نسخه ای که من از داوینچی کد دارم مال تکین است.
نمی دونم چرا بگیر نگیری دارد !
مثلا میره توی بازی بعدش که رفتی سراغ سیو هات و یکی شون رو لود کردی و بعد از اون صفحه ی مربوط به اون سیو باز شد ، چه بروی روی Start Game کلیک کنی یا چه بروی سراغ Missions و از اونجا مرحله ات را انتخاب کنی بیشتر مواقع همین طوری برمی گردد به ویندوز و اون پنجره رو خودکار می بندد !
در ضمن ایمیج اش رو نصب می کنی و بعدش از روی اون بازی را نصب می کنی.
مقدار فضایی هم که می خواهد ( هم ایمیج هم بازی ) 3.35 گیگ است.
من یکبار توانستم اجراش کنم که تا اونجا رفتم که با سوفی نویو باید Stealth عمل کنی.
منوی Inventory اش واقعا زیباست و قابلیت ترکیب اشیای جمع آوری شده را دارد.
معمای اولش با برگرداندن کارتی که سوفی به لنگدان داده و گرفتن اون شماره تلفن حل می شود و معمای بعدی اش مربوط به رمزنگاری و مرتب کردن کلمه ی THE MONALISA است.
قسمت مخفی کاری اش چیزی توی مایه های Shadow of Rome است.
در مواقع حساس باید دکمه هایی که پایین صفحه نقش می بندد را بزنی تا عکس العمل مناسب را اجرا کنی.میشه گفت کاملا مثل Farenheit : Indigo Prophesy
دوست من با گرافیک FX 5200 128mb و با رم 256mb و با cpu amd 2.8 cemperon به راحتی داره این بازی رو میکنه البته خیلی راحت که نه ولی با رزولیشن 800 در 600 و با جزئیات Highنوشته شده توسط حامد:سلام میلاد جان
بله حرفتون کاملا درست است ! روی کارت گرافیک 128 مگا بایت FX 5200 من اجرا نشد.
منم که میشناسی ! اصفهانی بازی درمیارم و بخاطر یه بازی کرات گرافیک عوض نمی کنم. منتظر می مانم تا اومدن دایرکت ایکس 10 و اونوقت یک کارت گرافیک 512 مگا بایت می خرم.تابستون برنامه های دیگری در پیش دارم.:cheesygri
گفته بودم گرافیک PS2 چنگی به دل نمی زند.
اگر آخرش آلبینو ، هیتمن را بکشد ؛ اونوقت بله