در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
با درود به همه دوستان گرامی آقا ما که همه بازار را پنجشنبه گشتیم نتوانستیم بازی splinter cell 3 را پیدا کنیم می خواستم دوستانی که این بازی را پیدا کردند یک آدرسی هم به ما بدهند و اگر امکان دارد توضیح دهید که شرکت پردیس این بازی را عرضه کرده یا تکین ؟؟؟ با سپاس از همه دوستان گرامی و بدرود
اگه به محیط بیرونی برسی 100% نظرت عوض میشه منم از همین کارت دارم فکر کنم دیگه عمرش به سر رسیدهحسین جون من کارتم یه 6600 فکر نمیکنم کارته بدی باشه.ولی پیشرفت آن چنانی ندیدم.تنها مزیت بازی اینه که در شلوغ ترین صحنه ها هم کمترین افت فریم رو دارهمن با اینش واقعا حال کردم.از اونجایی که در محیط بسته هم بازی برگزار شده تا اینجایی که من رفتم. هنوز من نمیتونم نظر نهاییمو بدم نسبت به این بازی و گرافیک محیط بیرونش...
سینا میدونم این بازی به عنوان یه بازی کامل عرضه شده ولی حقیقتش اینه که از یه مکمل خوب چیزه بیشتری ندارهHello
This is not an expansion this is a full game
:cheesygri
کارتت خوبه البته من نمیدونم چه مدلی است اگه 256 مگ باشه مطمئن باش کارت خوبی داری من با این کارت تمام بازی ها رو تست کردم روی بالاترین جزئیات هیچ مشکلی ندارهنوشته شده توسط mohandes_register:حسین جون من کارتم یه 6600 فکر نمیکنم کارته بدی باشه.ولی پیشرفت آن چنانی ندیدم.تنها مزیت بازی اینه که در شلوغ ترین صحنه ها هم کمترین افت فریم رو دارهمن با اینش واقعا حال کردم.از اونجایی که در محیط بسته هم بازی برگزار شده تا اینجایی که من رفتم. هنوز من نمیتونم نظر نهاییمو بدم نسبت به این بازی و گرافیک محیط بیرونش...
علی جون شما برو بیبین می تونی فیر رو با این کارت روی بالاترین جزئیات بازی کنی؟کارتت خوبه البته من نمیدونم چه مدلی است اگه 256 مگ باشه مطمئن باش کارت خوبی داری من با این کارت تمام بازی ها رو تست کردم روی بالاترین جزئیات هیچ مشکلی نداره
من با مشخصات زیر توانستم بازیهایی نظیر Condemned - Criminal Origins -F.E.A.R. که هر دو از یک انجین اسفاده میکنند رو روی بالاترین جزئیات بازی کنمنوشته شده توسط old snake:علی جون شما برو بیبین می تونی فیر رو با این کارت روی بالاترین جزئیات بازی کنی؟
این کارت بد نیست ولی الان در رده کارتهای معمولی قرار داره
2تا داری؟> Video Card : Nvidia Corp GeForce 6600-SLi-MSI-TD256E
سلامنوشته شده توسط old snake:پس دیگه بیخیال همچین چیزی اصلا امکان نداره
آخه الان 6800 هم نمیتونه این بازی رو روی بالاترین دقت و جزئیات اجرا کنه بعد شما میگید 6600...
بخصوص Oblivion که برای حداکثر کیفیت (یعنی حداقل 1200*1600 پیکسل برای رزولوشن و همه چی روی High) وقتی اگه بخوای FPS بیشتر از 35 بگیری، 7900 و X1900 هم به تنهایی توی درگیری ها کم میارن چه برسه به 6600.نوشته شده توسط old snake:پس دیگه بیخیال همچین چیزی اصلا امکان نداره
آخه الان 6800 هم نمیتونه این بازی رو روی بالاترین دقت و جزئیات اجرا کنه بعد شما میگید 6600...
دوست عزیز High Resolution یعنی حداقل 1200*1600نکته :منظور من از بالاترین جزئیات رزولیشن 1024 در 860 است با این رزولیشن تمام جزئیات رو بالا میزارم
سلامنوشته شده توسط zxc0012004:بخصوص Oblivion که برای حداکثر کیفیت (یعنی حداقل 1200*1600 پیکسل برای رزولوشن و همه چی روی High) وقتی اگه بخوای FPS بیشتر از 35 بگیری، 7900 و X1900 هم به تنهایی توی درگیری ها کم میارن چه برسه به 6600.
ویرایش:
دوست عزیز High Resolution یعنی حداقل 1200*1600
در بالا هم اینو گفتم.
برای اطلاعات بیشتر برای بازی Oblivion میتونی مراجعه کنی به:
http://www.twitchguru.com/2006/04/26/graphics_cards_over_the_edge/
که لینک مستقیم از Toms Hardware هستش.
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام
منظوره من از بالاترین جزئیات این بود که بازی رو مثلا میتونی High یا veryHigh گذاشت منظور High Resolution نبود
منظور من این بود که من میتونم با این کارت بازیها رو High یا veryHigh بازی کنم همین با رزولیشن 1024 در 860