در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط Behzad:آقا این Episode 1 رو کجا دارن ؟
پایتخت هرکی زنگ میزنم نداره
سلامسلام
ببخشید تاپیک رو منحرف میکنم
خب لابد من دارم خالی میبندم دیگه منظور شما اینه دیگه بعد از این همه سال خالی بند هم شدیم دلیلی نداره که من خالی ببندم اینو خودم هم گفتم که 6600 کارت فوق العاده ای نیست
و کارتهای بهتر از این زیاد هستن ولی دلیلی نیست که من بی خود بیام از این کارت تعریف کنم حتما مشکلی نداره که من میگم
من معمولا آدمی نیستم که بیخود چیزی بگم
حالا اگه شما نتونستید این کار رو بکنید دلیل بر این نیست که هیچ کس دیگه نمیتونه این بازی رو رو با این کارت خوب بازی نکنه و شما هم اجازه ندارید بیخود به کسی توهین کنید که خالی میبنده چیزهای زیادی است که در خوب اجرا شد بازی تاثیر زیادی داره مثل CPu .Ram
نکته :منظور من از بالاترین جزئیات رزولیشن 1024 در 860 است با این رزولیشن تمام جزئیات رو بالا میزارم مشکلی نداره ولی رزولیشن رو بالاتر میبرم یکم مشکل پیدا میکنم
بازم معضرت که تاپیک رو منحرف کردم نمیتونستم اینارو نگم
بای
من از بازار رضا گرفتمآقا این Episode 1 رو کجا دارن ؟
پایتخت هرکی زنگ میزنم نداره
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام من Half-Life 2 Episode One و بازی کردم روی رزولیشن 1024 در 768 جزئیات رو روی بالاترین گذاشتم مشکل زیادی هم نداشتم البته تا اونجایی که من بازی کردم خیلی مشکلی نداره یه کم مشکل افت فریم داره که تا اون حدی نیست که نشه بازی کرد برای اونایی که سخت گیر هستن حتما مشکل بزرگی است ولی برای من زیاد مشکل بزرگی نیست
دیگه فکر نکنم از این بالاتر هم بشه جزئیات رو برد بالا
سلامنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام اقا علی رضا.
بی خیال خیلی سخت نگیر.اگه از حرف های من ناراحت شدی من اصلا منظوری نداشتم.ولی من باور کن خیلی هم سخت گیر نیستم.من همون اول که گوردون فریمن رو اون سگه از زیر سنگ در میاره و الکس می یاد می پره بغلش روون بازی نمی کنم.میشه بازی کرد ولی نه خیلی روون.توی این که کارت من از تو بهتره که شک نداری ؟؟؟
فقط یه چیزی اون * ها که زده برات میدونه برا چیه ؟؟
برای دستگاه تو AA رو گذاشته بوده روی 2 , Filtering رو هم روی 4.و Reflection رو هم روی All نبوده خودت تغییر دادی.چون خودت اون عکسی رو که دادی اگه ببینی نوشته * یعنی Setting Recomended for your System
یعنی اونایی رو که * دارن به صورت Defult برات گذاشته و اونایی که نیست رو عوض کردی.همین الان مشخصه که شما چیا رو عوض کردی.4 تا چیز.
AA- Water Detail- Vs-Filtering
درست گفتم یا نه ؟؟؟
منم مثل تو بودم و شایدم بالاتر.ولی باور کن بازی روون نیست.
اصلا من بی خیال شدم.
فراموش کن.من یه نظر دیگه هم دارم.توی بازی هایی که درگیری یکم تنده اصلا نمیشه لذت گرافیک رو برد.فرض کن داری CoD2 بازی می کنی .تا بخوای یگی به به چه چه زدن لتو پارت کردن.
اگه اقا علی رضا از دست من و حرفام ناراحت شدی من به شخصه معذرت می خوام.
دوست ندارم با کسی مشکل داشته باشم اونم شما که خیلی لطف داشتی به من.خوشحال می شم که بگی از دست من ناراحت نیستی.
خداحافظ
آقا من نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم اما نمیشه !نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام
منظوره من از بالاترین جزئیات این بود که بازی رو مثلا میتونی High یا veryHigh گذاشت منظور High Resolution نبود
منظور من این بود که من میتونم با این کارت بازیها رو High یا veryHigh بازی کنم همین با رزولیشن 1024 در 860
سلامنوشته شده توسط Kain:آقا من نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم اما نمیشه !
شما گزینه Soft Shodows رو فعال کردی ؟
Anti Aliasing و Anisotropic Filtering رو چطور ؟
شاید برات جالب باشه که بدونی من رو سیستم یکی از بچه ها با کارت Geforce 7800 GTX 256 MB تمام جزییات Very High ( 1280*960 + ُSoft Shodows Enable + 4X Anti Aliasing + 16 X Anisotripic Filter + All Setting High ) تو بازی با افت فریم مواجه میشدیم و بعضی جاها کم میاورد !
اونوقت شما میگی ....
بقیه مشخصات سیستم این دوستمون هم اینه :
CPU : AMD Athlon 64 3200
RAM : 2 GB DDR 400
MotherBoard : GIGABYTE k8 nf-9 ( Nforce 4 Chipset
مگه تو بگی شاید قبول کننآقا من نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم اما نمیشه !
شما گزینه Soft Shodows رو فعال کردی ؟
Anti Aliasing و Anisotropic Filtering رو چطور ؟
شاید برات جالب باشه که بدونی من رو سیستم یکی از بچه ها با کارت Geforce 7800 GTX 256 MB تمام جزییات Very High ( 1280*960 + ُSoft Shodows Enable + 4X Anti Aliasing + 16 X Anisotripic Filter + All Setting High ) تو بازی با افت فریم مواجه میشدیم و بعضی جاها کم میاورد !
اونوقت شما میگی ....
بقیه مشخصات سیستم این دوستمون هم اینه :
CPU : AMD Athlon 64 3200
RAM : 2 GB DDR 400
MotherBoard : GIGABYTE k8 nf-9 ( Nforce 4 Chipset