در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من دموی این بازی رو توی dvd بازیکده دیدم بازی زیاد جالبی نبود گرافیکشم در سطح متوسطه کنترل خیلی بدی داره دشمنها هم از 2 کیلومتری هدشاتت می کنن نمی دونم شاید توی نسخه نهایی بهتر شده باشه ولی به نظر من ارزش خریدن رو ندارهدوستان میخواستم بدونم Stalin subway بازیش چطوره >نمیدونم خوبه نمیدونم بده؟
نوشته شده توسط old snake:میتونی چند تا شات ازش بزاری؟:confused:
همانجور که خودت گفتی تو صفحه های قبل راجع به این بازی حرف زده شدهنوشته شده توسط tv47:سلام به دوستان
بازی half life-2 اپیزود یک- ظاهرا اومده دوستانی که بازی رو دیدن یا گرفتن لطفا در موردش بگن .
به خصوص گرافیک بازی چون قطعا داستانش همیشه عالی بوده.
.ضمنا چرا هیچ خبری ازاین بازی تو سایت نیست.یادم میاد قبل اومدن بازی half life-2 شور وشوق زیادی تو سایت بود(اون موقع فکر کنم بازی دات بود یا سایتی بود که بچه ها موقتا زده بودن).
{توضیح واجب: من صفحات قبل رو نخوندم!! احتمالا مطلب هست اما نزدیک اومدن بازی اونم half life-2 بیشتر انتظار میره...بیخیال}
نکته:ساعت حدود4 یا 5 صبحه احتمالا بیخوابی با انتظار ارتباط دارد.
نوشته شده توسط HL2-GF:اقا اين كه ديگه تعريف كردن نداره داره به من برميخوره
HL2 بهترين بازي fps هست هم از نظر داستان هم از نظر گرافيك هركي بايد خودش بره بازي كنه بفهمه hl يعني چي؟
اقا اين انصاف نيست كه تهراني ها 2 هفته دارن بازي ميكنن اما من تازه بعد از ظهر بايد برم بگيرم چون تازه اينجا اومده(مازندران)