بازیهای موجود در بازار برای PC

دوستان میخواستم بدونم Stalin subway بازیش چطوره >نمیدونم خوبه نمیدونم بده؟:)
من دموی این بازی رو توی dvd بازیکده دیدم بازی زیاد جالبی نبود گرافیکشم در سطح متوسطه کنترل خیلی بدی داره دشمنها هم از 2 کیلومتری هدشاتت می کنن نمی دونم شاید توی نسخه نهایی بهتر شده باشه ولی به نظر من ارزش خریدن رو نداره:)

سلام به دوستان
بازی half life-2 اپیزود یک- ظاهرا اومده دوستانی که بازی رو دیدن یا گرفتن لطفا در موردش بگن .
به خصوص گرافیک بازی چون قطعا داستانش همیشه عالی بوده.
.ضمنا چرا هیچ خبری ازاین بازی تو سایت نیست.یادم میاد قبل اومدن بازی half life-2 شور وشوق زیادی تو سایت بود(اون موقع فکر کنم بازی دات بود یا سایتی بود که بچه ها موقتا زده بودن).
{توضیح واجب: من صفحات قبل رو نخوندم!! احتمالا مطلب هست اما نزدیک اومدن بازی اونم half life-2 بیشتر انتظار میره...بیخیال}
نکته:ساعت حدود4 یا 5 صبحه احتمالا بیخوابی با انتظار ارتباط دارد.

آخرین ویرایش:
بازی بسیار عالی و جذابه مثله نسخه های قبل خودش.شما از همون اول بازی با اون خانوم محترم که نمیدونم اسمش چیه همیار و همکار میشی و بازی شروع میشه.بازی یه چند مرحله تو یه ساختمون بزرگ برگزار میشه و بعدش هم از طریقه زیرزمین همون ساختمون به محیط بیرون دست پیدا میکنی...

اقا اين كه ديگه تعريف كردن نداره داره به من برميخوره
HL2:love: :love: بهترين بازي fps هست هم از نظر داستان هم از نظر گرافيك هركي بايد خودش بره بازي كنه بفهمه hl يعني چي؟:love:
اقا اين انصاف نيست كه تهراني ها 2 هفته دارن بازي ميكنن اما من تازه بعد از ظهر بايد برم بگيرم چون تازه اينجا اومده(مازندران)

نوشته شده توسط tv47:
سلام به دوستان
بازی half life-2 اپیزود یک- ظاهرا اومده دوستانی که بازی رو دیدن یا گرفتن لطفا در موردش بگن .
به خصوص گرافیک بازی چون قطعا داستانش همیشه عالی بوده.
.ضمنا چرا هیچ خبری ازاین بازی تو سایت نیست.یادم میاد قبل اومدن بازی half life-2 شور وشوق زیادی تو سایت بود(اون موقع فکر کنم بازی دات بود یا سایتی بود که بچه ها موقتا زده بودن).
{توضیح واجب: من صفحات قبل رو نخوندم!! احتمالا مطلب هست اما نزدیک اومدن بازی اونم half life-2 بیشتر انتظار میره...بیخیال}
نکته:ساعت حدود4 یا 5 صبحه احتمالا بیخوابی با انتظار ارتباط دارد.
همانجور که خودت گفتی تو صفحه های قبل راجع به این بازی حرف زده شده
تو سایت هم درباره این بازی زیاد حرف زدن البته مثل قبل نه دلیل اینکه شما ندیدن بخاطر اینه که زیاد نیومدین حتما همین صفحه های قبل خیلی درباره این بازی حرف زده شده
کلا بازی خیلی خوبی بود مثل قبلیش
ولی خیلی کم بود باید منتظر اپیزوده 2 باشیم که به نظر من اون خیلی از این یکی بهتر خواهد بود
وقتی بازی رو تموم کردم در پایان یه تیکه هایی از اپیزود 2 نشون داد که خیلی حال کردم باهاش خیلی باحال بود:cheesygri
موجودات جدید رو نشون میداد
راستی هر کی بازی رو تموم کرد زود از بازی نیاد بیرون چون باعد از معرفی اعضا شرکت یه بار بازی ریست میشه و بعد یه دمو نشون میده :cheesygri

نوشته شده توسط HL2-GF:
اقا اين كه ديگه تعريف كردن نداره داره به من برميخوره
HL2:love: :love: بهترين بازي fps هست هم از نظر داستان هم از نظر گرافيك هركي بايد خودش بره بازي كنه بفهمه hl يعني چي؟:love:
اقا اين انصاف نيست كه تهراني ها 2 هفته دارن بازي ميكنن اما من تازه بعد از ظهر بايد برم بگيرم چون تازه اينجا اومده(مازندران)

ناراحت نباش من تهرانم وتازه الان میخوام برم دنبالش .امیدوارم با این بازی ناراحتی شکست فوتبال یادم بره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or