در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
به اون لیستت SPLINTER CELL 4 , TIMESHIFT رو اضافه کن نیمدونم چرا ولی سرمون خیلی شلوغ میشه:cheesygriنوشته شده توسط HL2-GF:اي بابا چرا همه بازي مونده برا شهريور (dmc3-evil4-tet drive)
امين جان در تير و مرداد چه بازي هاي درجه يكي مياد (از اون باحالاش چن تا بگو)
برای من مال تکین است و چیزی به نام کرک نداره خود بازی رو میریزه و بعد بازی اجرا میشه همیننوشته شده توسط gavelock:دوستان این Hl2:e1 که شماها گرفتید مال کدوم شرکت هست؟ کرک داره؟ من دی وی دی پردیس رو گرفتم یه مشکلات عجیبی تو بازی هست. اگه کسی کرکش رو داره میتونه آپلود کنه؟ یا یه لینکی بدین دانلود کنیم.
سلام این بازیها توی این 2ماه منتشر میشن البته بیشترشون اضافه شونده هستنامين جان در تير و مرداد چه بازي هاي درجه يكي مياد (از اون باحالاش چن تا بگو)
خب کرک نداره دیگه دوست عزیز دلیل نمیخاد:cheesygriنوشته شده توسط sina_unl:می شه بگی چرا
چون کرک نداره خوب بازی که اجرا می شه خیلی هم راحت من منظورت رو نمی فهمم که می گی دنبالش نگردین لابد بازم الکی یه چی پروندی :confused:
اخه snake جون كدوم از اينا بجز el matador و madden 07 باحاله؟
می شه بگی چرا
چون کرک نداره خوب بازی که اجرا می شه خیلی هم راحت من منظورت رو نمی فهمم که می گی دنبالش نگردین لابد بازم الکی یه چی پروندی :confused: