بازیهای موجود در بازار برای PC

نوشته شده توسط old snake:
امین این 2تا بازی چه ربطی به جنگ جهانی داشتن؟;)
فکر کنم امین جون شوخی کرده چون این دوتا اصلا ربطی به جنگ جهانی نداره
پیشنهاد من اینه که استرات‍ژيک بازی Soldiers - Heroes of World War II و Panzers - Phase2
و اکشن هم Call of Duty 2

ببخشید من یک سوال داشتم شاید جاش اینحا نباشه اما نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم
من یک بازی قدیمیرو که قبلا با همین سی دی بازیشو کرده بود. هالا که میخوام نصبش کنم ارور زیر را میده کسی میتونه به من کمک کنه

خیلی ممنون

من یک بازی قدیمیرو که قبلا با همین سی دی بازیشو کرده بود. هالا که میخوام نصبش کنم ارور زیر را میده کسی میتونه به من کمک کنه

خیلی ممنون
سی دیت خراب شده;)

نوشته شده توسط milad:

خیلی ممنون
درسته متاسفانه سیدیت خراب شده باید بری یکی دیگه بگیری اگه دیگه بتونی پیداش کنی

نمی دونم تابحال کسی در مورد نسخه اضافه شونده SWAT 4 حرفی زده است یا خیر...
به هر حال من کمی در مورد این بازی که نزدیک عید توزیع شد حرف می زنم و پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.با ذکر این نکته که برای انجام این Exp Pack نیازی به نسخه اصلی ندارید.
در این نسخه که SWAT 4 : Syndicate Stetchkov نام دارد شما به همراه گروهتان فقط به هدف انهدام گروهکی که مسئول قاچاق اسلحه است به شروع بازی می پردازید.محیط بازی مثل نسخه قبلی پر از جزئیات و به قول معروف حسابی نقش پذیر است.حدود انتخاب اسلحه تان بسیار محدودتر شده و فقط با پیشرفت در مراحل می توانید اسلحه های بهتر را بدست آورید.هوش مصنوعی در سخت ترین درجه به حدی است که فکر می کنید دشمنان شما واقعا هوش طبیعی دارند.

خب حامد جون با اجازت میخوام یه خورده در مورده پستت بگم.این بازی باید رو ورژنه قبلی یعنی 4 نصب بشه بازی خوبه ولی نه به خوبیه 4 ولی در قسمت آن لاین حرف نداره.مپ ها خیلی بهتر شده و بهتر بگم فقط برای آن لاین ساخته شدن ولی در قسمت Single player مراحل اصلا به جالبی 4 نیست...
با تشکر

سلام امروز من بازی Soldier Elite از Paradise گرفتم
جالب اینجاست که الآن گیم اسپات بودم و این بازی هنوز Release نشده :) بازی بازیه بدکی نیست من فقط وقت کردم Training شو رد کنم . گرافیکشم بدک نیست من با سیستمه ذغالیم تونستم رو بالاترین حالت بازیش کنم . بازی اکشن سوم شخصه ! حالا باید بازی کنم ببینیم چیه !
راستی این بازی تک سی دیه !

سلام امروز من بازی Soldier Elite از Paradise گرفتم
جالب اینجاست که الآن گیم اسپات بودم و این بازی هنوز Release نشده :) بازی بازیه بدکی نیست من فقط وقت کردم Training شو رد کنم . گرافیکشم بدک نیست من با سیستمه ذغالیم تونستم رو بالاترین حالت بازیش کنم . بازی اکشن سوم شخصه ! حالا باید بازی کنم ببینیم چیه !
راستی این بازی تک سی دیه !
میتونی چند تا شات ازش بزاری؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or