بله من الان با افتخار هم میگم که گیم پلی کامل بازی نگاه کردم اونهم دوبار برا نقد صحیح تر

من اینقدر از این ایده خوشم اومد که خودم هم همین الان قبل از اینکه تاپیک رو رفلش کنم داشتم گیم پلی یک بازی ایندی که فقط مخصوص کامپیوتره به اسم hatred رو ضبط میکردم که به طور کامل بذارم یوتیوب و کسایی که کامپیوتر ندارن نگاه کنن. کامل بشه یک تاپیک براش میزنم
به عنوان شخص نظاره گر بازی خیلی بی طرفانه تر میشه نظر داد و خودم هم اینقدر با این کار حال کردم که پستم رو پاک نکردم بلکه بهش افتخار هم میکنم

اون نوجوان عزیز اومده عکس گذاشته زیریش هم گفته پول پی اس 3 نداری دیگه منم گفتم یک عکس بگیرم
در پاسخ اون بچه مچه ها هروقت بزرگ شدین بجا اینکه ور دل ننتون پست بدین تونستین یه خونه مستقل تو تهران برا خودتون بخرین اونوقت بیان نظر بدین یا نه بازم کمتر هروقت تونستین ده دوازده تومن بدین اون تلویزیون 4k با سیستم 4k بخرین یا نه همون تلویزیون 32 اینچ پایینی یا نه همین dslr که باهاش عکس گرفتم رو بخرین اونوقت نظر بدین

من نمیدونم این نوجوانان عزیز با انگلیسی بلد بودن من یا روانشناس بودن من مشکلشون چیه که دست گذاشته روی دکمه ی فشار شخصیتشون خیلی فشار بهشون میاد

خلاصه آب رو بریزید همونجایی که میسوزه

از محضر همه دوستان عذرخواهی میکنم به خاطر این ادبیات ولی وارد لیگ نوجوانان که میشی باید مثل نوجوانا حرف بزنی

واقعا بحث کردن با اینا حال میده

بسی فیض بردیم
راستی درمورد پی سی و کنسول یه تاپیک دیگه بزودی میزنم اون جای خود دارد از کنسول هم بدم نمیاد اتفاقا ps5 هروقت بیاد میگیرم