دوست عزیز playthrough بدون گویندگی مد نظر هست فقط اونهایی که دقیقا فیلم بازی هستند]
نمیخواستم باز چیزی بگم ولی یوتیوب اکثریت برای تماشای عکس العمل یوتوبر ها تماشا میکنن
خدافظ
آه خدایا مرا نجات ده
دوست عزیز playthrough بدون گویندگی مد نظر هست فقط اونهایی که دقیقا فیلم بازی هستند]
نمیخواستم باز چیزی بگم ولی یوتیوب اکثریت برای تماشای عکس العمل یوتوبر ها تماشا میکنن
خدافظ
دوست عزیز اینجا انجمن مربوط به بازی هست و بعید می دونم کسی به بحث های روانشناسی که شما می فرمایید علاقه مندباشه.
من نمی دونم دانش شما در مورد بازی های رایانه ای در چه حدی هست(نوشته هاتون چیزی رو منعکس نمیکنه)
اما یکی از دوستان گفت که شما مدعی شدید از موسسین مجله بازیارانه بودید آیا واقعا همینطوره؟
اما در مورد مطالعات روانشناسی فیزویولوژیک که فرمودید باید بگم جامعه آماری هدفی که گفتید افراد عام رو شامل می شه نه متخصصین صنعت بازی رو.علی ایحال من قصد ندارم وارد بازی با کلمات و جنگ اطلاعاتی بشم اگر از نظر فنی(مشکلات Game design ,level design ) و غیره می تونید به اطلاعات ما اضافه کنید با تمام وجود من وسایر دوستان منتظر آنالیزهای شما هستیم.
بازم بدون بازی کردن نمیشه اصلا، شما که ماشاالله مستقل هستید tv ۵۰ اینچ دارین یه دستگاه ps4 بزار کنارش قربونت برمدوست عزیز playthrough بدون گویندگی مد نظر هست فقط اونهایی که دقیقا فیلم بازی هستند
آه خدایا مرا نجات ده
دوست گرامی نقد شما از نظر گیمرها و منتقدین خالی از ارزشه دلیلش اینه چون چیزی که هندلینگش رو بدست نگرفتید اصلا نمیتونید دربارش نظر درست و منطقی بدید یعنی اگه همین الان برید توی neogaf همین نقدُ مطرح کنید و کاربراش بفهمن نقدتون بر اساس چیزیه که از یوتیوب دیدید در جا ترولتون میکنن و تاپیکتون هم قفل میشه.پاسخ شما در اینجا :
فکر میکنم حدودا بالغ بر 25 تا 30 ملیون نفر سر جمع همه ویدئو هایی که playthrough کامل لست اف اس رو نگاه کردن نمیدونم کل فروش بازی 30 ملیون هست یا نه کامنت های همونهارو هم حتما مطالعه کن این یعنی 30 ملیون نفر بازی رو نخریدن بلکه نگاه کردن همین کافیه که نشون بده این بازی رو میشه نگاه کرد حتا افرادی که نگاه کردن از افرادی که خریدن ممکنه بیشتر باشن
ویرایش : تعداد افرادی که بازی رو نگاه کردن بجای اینکه بازی کنن بیشتر از 30 ملیون نفره!
بازم بدون بازی کردن نمیشه اصلا، شما که ماشاالله مستقل هستید tv ۵۰ اینچ دارین یه دستگاه ps4 بزار کنارش قربونت برم
رفقا گرامی و دوستان سلام
به نظر شما کسی که پدیده تو نوع خودش و از مشکل روانی رنج میبره و خودش استاد و بزرگ و نابغه حساب میکنه که تو جامعه ما تعدادشون کم نیست نظیر فراستی و ....
ارزش بحث کردن داره
اگه الان من نوجون خطاب نکنه
دکتر روانشناس استاد خونه مستقل تو تهران و .... بعضی مواقع عقده های کودکی خودشون رو تو سنین جوانی نشون میدن کار دست ادم میدن که نتجیش میشه یکی شبیه شما
من اصلا کاری به نقد مضخرف شما ندارم هدفم بیشتز پست ها شما بود
شما یک سکانس دوست داشتنی رو بگو که من ایراداتم رو بهش وارد کنم یا نه تمجیدش کنم . اگر بخوام تمام بازی رو از اول تا اخر نقد کنم باید یه کتاب بنویسم.دوست عزیز دیدگاهتون نسبت به بازی خیلی سطحی هستش.یک ایرادهایی بگیرید که حداقل قابل بحث کردن باشه!!!!!!!!
بازی کردن با PS4 برای من یک داون گرید عظیم خواهد بود چون من دنبال لذت بردن از 4K هستم نه 1080 برای این میگم که کنسول بعدی سونی رو تهیه میکنم چون 4K خواهد بود البته فکر میکنم که تا اون موقع تلویزیون 8K هم عرضه بشه و تازه کنسول به 4K رسیده باشه. حالا چند تا انحصاری میمونه مثل آنچارتت که ارزش کنسول گرفتن و با کنسول بازی کردن نداره. اونهارو هم تصمیم دارم نگاه کنم
واقعا متنفرم از اینجور حرف زدن دوستان معذرت ولی شما هم آب رو بریز همونجا که میسوزه امثال حسرت مال مردم و دانش مردم خور ها هم مثل شما تو جامعه زیاده.
اما یکی از دوستان گفت که شما مدعی شدید از موسسین مجله بازیارانه بودید آیا واقعا همینطوره؟
دوست عزیز این چرندیات رو کی گفته؟
دوست عزیز اینجا انجمن مربوط به بازی هست و بعید می دونم کسی به بحث های روانشناسی که شما می فرمایید علاقه مندباشه.
مخاطب من همه نیستند مخاطب من علاقمندانن
اما در مورد مطالعات روانشناسی فیزویولوژیک که فرمودید باید بگم جامعه آماری هدفی که گفتید افراد عام رو شامل می شه نه متخصصین صنعت بازی رو.علی ایحال من قصد ندارم وارد بازی با کلمات و جنگ اطلاعاتی بشم اگر از نظر فنی(مشکلات Game design ,level design ) و غیره می تونید به اطلاعات ما اضافه کنید با تمام وجود من وسایر دوستان منتظر آنالیزهای شما هستیم.
بحث فقط پیرامون بازی هست. یک بحثی هم بین فن بون های خارجی هست که لست اف اس اصلا یک فیلم هست با خط داستانی شبیه فیلم
کسانی که دنبال نقد لول دیزایل و گیم دیزاین هستند اینجا جاش نیست
دوست عزیز شما اول کنسول ps4 رو تهیه کن.لازم هم نیست بخری.کنسول رو کرایه کنی هم کارتون راه میافته.بعد از اینکه بازی کردید.اون موقع من با شما بحث میکنم.شما یک سکانس دوست داشتنی رو بگو که من ایراداتم رو بهش وارد کنم یا نه تمجیدش کنم . اگر بخوام تمام بازی رو از اول تا اخر نقد کنم باید یه کتاب بنویسم.
دوست گرامی نقد شما از نظر گیمرها و منتقدین خالی از ارزشه دلیلش اینه چون چیزی که هندلینگش رو بدست نگرفتید اصلا نمیتونید دربارش نظر درست و منطقی بدید یعنی اگه همین الان برید توی neogaf همین نقدُ مطرح کنید و کاربراش بفهمن نقدتون بر اساس چیزیه که از یوتیوب دیدید در جا ترولتون میکنن و تاپیکتون هم قفل میشه.
اگه تیتر میزدید "نقد داستان The Last of Us" و همون ابتدای نقدتون میگفتید من از اول تا آخر این بازی رو از توی یوتیوب دیدم و خودم تجربش نکردم و فقط میخوام داستانشُ نقد کنم (چون خیلی از مکالمات داستانی در جریان گیم پلی (Walkthrough) رد و بدل میشه) میشد درباره داستانش تبادل نظر کرد اما اینکه به دیزاین/گیم پلی/پازل ها و...ایراد گرفتید مثل این مورد:
جز اینکه شما رو یه نوب حساب کردن و ترول شدید نتیجه دیگه ای براتون توی این چند صفحه در پی نداشت.من بهتون قول میدم اگه قصد دارید تاپیکهای دیگه ای به این شکل باز کنید بار بعدی کاربرای خیلی کمتری بهتون پاسخ میدن تا جایی که دیگه مخاطبی نخواهید داشت(البته اگه مدیرا بزارن با این وضع ادامه بدید)!
اون مورد بازدید هم ربطی به آمار فروش نداره چون ممکنه من Walkthrough پنجاه تا از عناوین Xbox رو دیده باشم در صورتیکه اصلا Xbox ندارم و فقط جهت کنجکاوی دیدمشون.
توی اخر تاپیک چی نوشتم؟من به جای تو بودم که خدا نکنه بعد از 120 سال.!
دیگه توی سایت sign in نمیشدم.
دلم برای TLOU می سوزه که چه آدمایی دارن نقدش میکنن.!
جوابت:
در 1 جمله:میدونی بازی چیه؟میدونی مستند چیه؟
توی بازی ها یه ژانری هست بهش میگن...شبیه سازی (Simulation) توی اون سبک ایرادی پیدا کردی قابل قبوله.!
میدونی از چیه حرفات خندم میگیره؟
توی نقد ها معمولا یه نتیجه گیری هم مینویسن.
که امتیاز مثبت بازی:شامله....
امتیاز منفی بازی :شامله...
خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خندم میگیره.
که تو Result نقد میخوای بزنی:
امتیاز منفی TLOU:
- رانندگی بچه 14 ساله.
- تاریخ انقضا بنزین نادیده گرفته شده.
- نشان دادن مرگ سارا.
من واقعا دیگه مغزم داره سوت میکشه از درماندگی. اول تاپیک چی نوشتم با خط قرمز : توجه => دوستان من نمیخوام کسی بیاد بگه نقد من خوب هست یا بد هست بلکه میخوام بحث کنیم راجب این بازی , کسایی که طرفدار واقعی هستن بیان شبهات رو حل کنن و دلیل بیارن که بازی خوبه یا کجاش خوبه با جزییات.دلیل قانع کننده ی شما چیه؟چرا فکر میکنید بازی خوب هست؟آیا بازی بهترین بازی ساخته شده تا الان هست؟دوست عزیز شما اول کنسول ps4 رو تهیه کن.لازم هم نیست بخری.کنسول رو کرایه کنی هم کارتون راه میافته.بعد از اینکه بازی کردید.اون موقع من با شما بحث میکنم.