یکی بیاد این بی ادب بی شعور رو از اینجا جمع کنه.من آخرین کامنتی هست اینجا میدم
چندتا نکته رو بگم
.
.
.
آخرین ویرایش:
یکی بیاد این بی ادب بی شعور رو از اینجا جمع کنه.من آخرین کامنتی هست اینجا میدم
چندتا نکته رو بگم
.
.
.
چند بار بگمجزو مهمل و مزخرف ترین نقد و کلا متونی بود که توی عمر 35 ساله ام خوندم . نویسنده تاپیک فکر میکنه علامه دهر ـه اما متاسفانه اندازه یک گیمر 10-12 سال معمولی بازیسنتر هم نمیفهمه .
آقای پیر خرابات(متولد 1900!)، تحصیلکرده و روانشناس محترم؛
شما از علم تون و دانش انگلیسی زبانتون بارها تعریف و تمجید کردید، توی کمتر از بیست پاراگراف، چندین اشتباه فارسی و غیرفارسی داشتید
از اخلاقیات و احترام گفتید، بارها سن و سال دیگران رو دستمایه تمسخر کردید ،مگه سن و سال ملاکه فهم و دانشه؟ اونم در زمینه تخصصی بازی که اصلا سن در اون ملاک نیست
از تجربه یک بازیه پرافتخار در صنعت گیم نوشتید، مشخص شد بازی نکردید، فیلم تماشا کردید
من از توهین کردن دیگران نسبت به شما دفاعی نمیکنم، ولی دیگران هیچکدوم از ادعاهای شما رو در قبال شخصیت خودشون ندارن و نداشتن تابحال، ولی شما با یه tv 4k چه هیاهویی بپا کردید!
پ. ن؛
نصیحت دوستانه ای دارم، شما حتما اون ویدیوی شش ساعته از tlou رو که دانلود کردید، بهمراه جناب فراستی ببینید، صددرصد نکات ارزنده تری کشف و پرده گشایی میکنید، چون احتمال میدم ایشون در این زمینه خاص، متخصص بیشتری نسبت بشما دارن، جسارت منو ببخشید استاد عزیز
امیدوارم در این انجمن نقدهای بیشتری از محضر شما شاهد باشیم
آی الامان ! واقعا خسته شدم از بس تایپ کردم . ارازل برین بخوابین فردا مدرستون دیر نشه
راجع به نوع ادبیات کاربرای فروم گفتین، این رو عرض کنم خدمتتون که از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست، پس نوع لحن و بیان هر شخص معرف میزان فهم و درایتش هم میتونه باشه به نوعی ، ولی چیزی که بد تر هست کاریه که شما دارین انجام میدین متاسفانه و اونم اینه که روی ادبیاتتون که به گفته خودتون یه reaction به ادبیات کاربرهای اینجاست دارین لیبل و برچسب مقابله و مداخله علمی اونم از field روانشناسی میزنید. باور کن دوست عزیز کار شما به مراتب بدتره، این صرفا یه گفتمان دوستانه بود، حالا شما مختارید هرطور مایلید رفتار کنید، راجب این موضوع دیگه صحبتی ندارم.عالی بود طی خوندش حس کردم دارم مرزبان نامه میخونم معنی یه لغت رو هم نفهمیدم سرچ کردم سعه صدر
من در ابتدا عرض کنم که ابدا خلعت علم را نپوشانیدندی و فخر نفروختندی. من نمیدونم چرا شما و عده ی دیگر نتیجه گرفتین که من میخوام بگم که روانشناسم و اره فیلسوفم هستم دو تا شعر هم تنگش میگم نه و نه. من نظریات روانشناسی رو گفتم. گفتم به عنوان یک روانشناس اظهار نظر دارم میکنم نگفتم همه شما بدین من خوبم . جواب یه سری لات مجازی رو دادم حال چرا عوض کردن لحن اتفاقا خیلی دوست دارم که معمولی حرف بزنم یعنی معمولی حرف زدن من همین چیزی هست که توی پست های اول هست اما به سرعت فهمیدم که احترام متقابل نه تنها اینجا هیچ جایگاهی نداره بلکه مردود هست وقتی ادمین فروم خودش میاد توهین ها رو تایید میکنه و خودش میگه بذار هرچقدر میخواد مسخره شه ؟! واقعا چه انتظاری میشه داشت شما اگر ادیب هستی یا مطالعات ادبیات فارسی داری توی مرزبان نامه درمورد اهمیت احترام میخونی از رودکی میخونی از سعدی میخونی و اینهم یک شعر زیبا که شاعرش مشخص نیست کیه :
پیش ارباب خرد، مایه ی ایمان ادب است
لاجرم پیشه ی مردان سخن دان ادب است
بی ادب را به سماوات بقا منزل نیست
در سماوات بقا منزل مردان ادب است
دامن عقل و ادب گیر که در راه یقین
بر سر گنج وجود تو نگهبان ادب است
آدمیزاده اگر بی ادب است آدم نیست
فرق در جنس بنی آدم و حیوان ادب است
عاقبت هر چه کند خواجه پشیمان گردد آن
که از وی نشود هیچ پشیمان ادب است
کردم از عقل سؤالی که بگو ایمان چیست؟
عقل در گوش دلم گفت که ایمان ادب است
ولی ما توی روانشناسی از قانون روابط هامنز میخونیم . با هر کسی هرجوری که حرف بزنه حرف میزنیم. علم ما این رو میگه و علم ادبیات یک چیز دیگه . پس حقیر ناگزیر از استفاده از ادبیات کوچه بازاری و سخیف این جماعت هستم و بر من خرده نگیر بر این جماعت جاهل خرده بگیر
2. من سبک و زیرساخت رو خوب میشناسم و راجبش کتاب های فلسفی مطالعه کردم اینجا بحث این هست که این بازی ریلستیک نیست شما مستند رو مثال میزنی ؟ چقدر مسخره به نظر میاد این حرف شما همین متن من که توی صفحه اصلی هست مثال خوبی هست :
توی بازی های تل تیل مثلا واکینگ دد فصل یک خیلی جاها کاراکتر ها در یک لخظه ی سینماتیک تاکید "لحظه ی سینماتیک" تیر میخورن یا ضربه میبینن دقیقا پیامد های اون رو توی ادامه ی بازی میبینیم مثلا پای یکی صدمه میبینه تا اخر بازی میلگه یا پای کاراکتر اصلی تیر میخوره تا اخر بازی در موردش حرف میزنه که باهاش مشکل داره .
الان من دارم بازی های تل تیل رو مثال میزنم اونا هم مستندن؟
یا صد ها عناوین دیگه که ریلستیکن مثل دارک سولز
جی تی ای
the evilwithin که آواتار شما هست و....
داداش دیر وقته دیگه برو بگیر بخواب فردا سرحال بیا جواب منتقدای نقدت رو بده
?!!!!!!بی!!!!!!? وقاحتیکی بیاد این بی وقاحت بی شعور رو از اینجا جمع کنه.
در پاسخ اون بچه مچه ها هروقت بزرگ شدین بجا اینکه ور دل ننتون پست بدین تونستین یه خونه مستقل تو تهران برا خودتون بخرین اونوقت بیان نظر بدین یا نه بازم کمتر هروقت تونستین ده دوازده تومن بدین اون تلویزیون 4k با سیستم 4kk بخرین یا نه همون تلویزیون 32 اینچ پایینی یا نه همین dslr که باهاش عکس گرفتم رو بخرین اونوقت نظر بدین
شما همین امروز تو این انجمن عضو شدی که تو اولین پست بیای تو این تاپیک tlou رو نقد کنی؟سلام، من گاهی اوقات بصورت مهمان مطالب انجمن رو دنبال می کنم که این تاپیک رو دیدم
وفقط اومدم که این مطالب رو بگم و برم، بنده کاملن با استارتر تاپیک موافقم