بازنگری بازی LAST OF US | آیا این بازی شاهکار است یا یک بازی معمولی دیگر؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حالا چند تا انحصاری میمونه مثل آنچارتت که ارزش کنسول گرفتن و با کنسول بازی کردن نداره. اونهارو هم تصمیم دارم نگاه کنم
خب دیدگاهتون اینجوریه و من نمیتونم شما رو با خودم همنظر کنم در نتیجه رسما پایان گفتگوی خودمو با شما در این زمینه اعلام مینمایم:D

• Like
Reactions: mohsen2012
این بو سوختی که به مشامت میرسه از نزدیکی خودته توجه کن که از خودته داداش

حسرت مال و دانش اون کسی میخوره که داره خودش رو با پست هایی که میده و خودش پولدار و صاحب علم و خونه مستقل تو تهران معرفی میکنه‌داره عزیزم حتما براش خیلی مهمه که تکرار میکنه

استتاد

خدا رو شکر یه دارمد بخور نمیری دارم و علمی در سطح راه افتادن زندگی خودم دارم

شبیه بعضی ها نیستم که با گفتن پشت سر هم چیزی بخوان اون رو به خودشون نسبت یدن

آه از دست این جماعت جاهل
دوست عزیز.لات مجازی . تو خوبی من بد
بد بد بد

دوست عزیز دو تا نکته رو میخوام عرض کنم خدمتتون: 1- ببینید من ابتدا به ادبیات شما معترض هستم، شما در کسوت تحصیلکرده و صاحب نظر علمی وارد این مبحث شدین، توی تمام پست ها تون هم اشاره داشتین به میزان و درجه تحصیلیتون و اون رو عمیقا مرتبط کردین با سطح شعور و درایت که این ابدا صحیح نیست ولی متاسفانه ادیبیاتتون برای کسی که تا این حد کباده علم و فرهنگ و ادب میکشه بسیار بسیار خجالت آور و مذموم هست و میشه گفت آبرو ریزی برای قشر فرهیخته و تحصیل کرده جامعه به حساب میاد. کسی که تا این حد دم از تمدن و رونشفکری و اینتلکچوال بودن میزنه در وهله اول خودش باید خودش رو ملزم به رعایت ادب و حریم و چهارچوب نظرات شخصی دیگران در هر پایه و رده سنی ، علمی، فرهنگی و شعوری که هستن قرار بده، نه اینکه خودش رو در حد هر نظری ولو موافق و مخالف و با هر نوع ادبیاتی پایین بیاره و همون حرکت رو عینا تکرار کنه. ضمن اینکه شما منویات فکریتون رو در بستری قرار دادین به نام فروم که مخاطب عام داره و هرنوع سطح فکر و سلیقه ای نظاره گر اون هستن، پس باید اینقدر عزت نفس و سعه صدر داشته باشین که تحمل برخورد مخالف با نظرتون رو داشته باشین و خود این ناشی از فهم مفهوم فروم هست که از شما با این درجه از ادعا انتظار این میره که حداقال این رو برای خودتون لحاظ میکردین و بعد اقدام به نشر نقدتون میکردین. شما اگر اینقدر به استدلال و توان علمی خودتون مطمئن و متکی هستین خیلی راحت و در کمال خونسردی به بیان نظرتون به شکل کاملا مودبانه میپرداختین و میتونستین جو تاپیک و حتی نطرات مخالف رو manage کنید، ولی متاسفانه کاملا مشخصه که در دفاع از کانسپت ذهنیتون و القای اون به اون عنوان یه تفکر مستقل ( حالا چه صحیح چه ناصحیح) دارای جایگاه و ثبات نیستین و توانایی دفاع از بینشتون رو ندارین. توصیه من به شما این هست که هر کس قبل از اینکه محو ظواهر بشه و داشته های خودش رو به شکل چماق کنه و به سر طرف مقابل بکوبه سعی کنه مفهوم ذاتیه داشته هاش رو بفهمه و وقتی میگه علم، ادب و اخلاق ، تنها به سوء استفاده از اونا اکتفا نکنه ، بلکه حداقل خودش اولین کسی باشه که لباس علم و اخلاق رو به تن میکنه. از قدیم هم گفتن درخت هر چه پربارتر سر به زیرتر، و اینکه همه بچه هایی که توی این فروم هستن ممکنه خیلی از من و شما اطلاعات وسیع تر و دانش بیشتری داشته باشن، پس این گاردتون رو بزاذید کنار و کمی بیاین پایین تا بهتر بتونیم با هم دیالوگ داشته باشیم، دوره مونولوگ ها و خودستایی ها خیلی وقته تموم شده.
2- شما متاسفانه بنیان فکریتون راجب مدیوم گیم دچار خلل و اشکال هست، ژانر علمی تخیلی و زیر سبک اون یعنی ستینگ و محتوای پسا آخرالزمان یا همون post apocalypse همونطور که از اسمشون پیداست دارای دو تا feature هستن، هم علمی و هم تخیلی. این از ژانر بازیه TLOU که خب اگر آشنایی با این مفهوم داشته باشین کاملا محتوای بازی رو درک میکنین. مورد بعدی مدیومی هست که این محصول به عنوان یه اینترتینمنت درونش ارائه شده و اون مدیومه بازی و گیم هست، یعنی نه فیلم هست ، نه مستند و نه چیز دیگه، پس لزوما قرار نیست تمام چیزایی که ما داخلش میبینیم با اون مدیوم ها compatible باشه. هر مدیومی اعم از سینما، کتاب، تئاتر، کامیک، اینمه و انیمشن، بازی و .... قراره facility های جداگانه ای رو برای مخاطب به ارمغان بیاره، حالا در برخی وجوه با هم اشتراکاتی دارن ولی در بیشتر موارد و کانسپت کلیشون کاملا متفاوتن به هر حال. این تمام مسئله ای هست که متاسفانه نوشته شما دست به گریبانه باهاش. یعنی عدم شناخت مدیم ، سبک و زیر سبک ساخت . شما ابتدا قدم اول رو بردارین و بنیان فکریتون رو راجب این مقوله تغییر بدین بعد باب گفتمان های بعدی راجب بیان عواطف انسانی و ابغاد روانشناسی بازی TLOU رو با هم همینجا باز خواهیم کرد.
موفق و پیروز باشن.

آخرین ویرایش:
بازی کردن با PS4 برای من یک داون گرید عظیم خواهد بود چون من دنبال لذت بردن از 4K هستم نه 1080 برای این میگم که کنسول بعدی سونی رو تهیه میکنم چون 4K خواهد بود البته فکر میکنم که تا اون موقع تلویزیون 8K هم عرضه بشه و تازه کنسول به 4K رسیده باشه. حالا چند تا انحصاری میمونه مثل آنچارتت که ارزش کنسول گرفتن و با کنسول بازی کردن نداره. اونهارو هم تصمیم دارم نگاه کنم :D
توی اخر تاپیک چی نوشتم؟

چرا شما به قول اون یکی دوستمون مثل فراستی اصلا متن رو نخونده پست میذارید؟ نوشتم که : من متن رو ویرایش کردم و نکات دیگه رو اضافه کردم که از نظر ساختار جملات کل متن دچار مشکل شده . در اینده وقتی متن کاملی شد دوباره از اول جمله بندی رو انجام میدم.
به قول خودت در یک جمله : برو چهار تا بازی که مثال زدم بازی کن بفهمی بازی چیه ریلستیک بودن چیه ویچر 3 چیه گرالت کیه ایپرل رایان کیه و... اون وقت خیــــلی خندت بگیره :))

شما فکر کنم کلا ویچر 3 رو بازی کردی درسته؟
آخه خیلی جالبه هر جا که کم میاری میری سروقت ویچر.؟
به غیر از ویچر بازی دیگت چی بوده؟
قابل توجهت:ویچر 3 رو که بازی کردی بهت میگم سبکش از زمین تا آسمون با TLOU فرق داره اصلا قابل مقایسه نیست.
شما داری ی بازی داستانی رو با ی RPG مقایسه میکنی.

آخرین ویرایش:
بازی کردن با PS4 برای من یک داون گرید عظیم خواهد بود چون من دنبال لذت بردن از 4K هستم نه 1080 برای این میگم که کنسول بعدی سونی رو تهیه میکنم چون 4K خواهد بود البته فکر میکنم که تا اون موقع تلویزیون 8K هم عرضه بشه و تازه کنسول به 4K رسیده باشه. حالا چند تا انحصاری میمونه مثل آنچارتت که ارزش کنسول گرفتن و با کنسول بازی کردن نداره. اونهارو هم تصمیم دارم نگاه کنم :D
شما حرفات کلا ضد و نقیضه. آخرش من متوجه نشدم شما دنبال داستان قوی هستی یا گرافیک بالا. چون اکثر بازی هایی که به عنوان بازی خوب مثال زدی(از لحاظ داستان و پازل و...) گرافیک بالا و رویایی و 4K نداشتند. ایا بازی کردن این عناوین که گرافیک 4K ندارند، برای شما یک دانگرید عظیم نیست؟
بنده پیشنهاد میکنم که برای یک آپگرید عظیم، مستند هایی با کیفیت 4K دانلود کنی و بر روی تلوزیون 4Kـتون تماشا کنی. اینکار چند مزیت برای شما به همراه خواهد داشت:
1. داستان کاملا رئال هست.
2. از کیفیت 4K لذت خواهید برد.
3. مستند رو همون طوری که قرار بوده تجربه خواهید کرد. (برعکس کاری که الان انجام میدید، یعنی بازی ای که قراره بازی بشه رو تماشا میکنید)

من واقعا دیگه مغزم داره سوت میکشه از درماندگی. اول تاپیک چی نوشتم با خط قرمز : توجه => دوستان من نمیخوام کسی بیاد بگه نقد من خوب هست یا بد هست بلکه میخوام بحث کنیم راجب این بازی , کسایی که طرفدار واقعی هستن بیان شبهات رو حل کنن و دلیل بیارن که بازی خوبه یا کجاش خوبه با جزییات.دلیل قانع کننده ی شما چیه؟چرا فکر میکنید بازی خوب هست؟آیا بازی بهترین بازی ساخته شده تا الان هست؟

دوست عزیز مجبورت نکردم که سر ps4 داشتن یا نداشتن بحث کنی بازم میذارم قابل توجه بقیه

توجه => دوستان من نمیخوام کسی بیاد بگه نقد من خوب هست یا بد هست بلکه میخوام بحث کنیم راجب این بازی , کسایی که طرفدار واقعی هستن بیان شبهات رو حل کنن و دلیل بیارن که بازی خوبه یا کجاش خوبه با جزییات.دلیل قانع کننده ی شما چیه؟چرا فکر میکنید بازی خوب هست؟آیا بازی بهترین بازی ساخته شده تا الان هست؟

توجه => دوستان من نمیخوام کسی بیاد بگه نقد من خوب هست یا بد هست بلکه میخوام بحث کنیم راجب این بازی , کسایی که طرفدار واقعی هستن بیان شبهات رو حل کنن و دلیل بیارن که بازی خوبه یا کجاش خوبه با جزییات.دلیل قانع کننده ی شما چیه؟چرا فکر میکنید بازی خوب هست؟آیا بازی بهترین بازی ساخته شده تا الان هست؟

حله دوستان؟
ممنون که یاداوری کردید.
حالا چند تا انحصاری میمونه مثل آنچارتت که ارزش کنسول گرفتن و با کنسول بازی کردن نداره. اونهارو هم تصمیم دارم نگاه کنم

فقط خواستم تصحیح کنم انچارتد درسته نه انچارتت

دوست عزیز دو تا نکته رو میخوام عرض کنم خدمتتون: 1- ببینید من ابتدا به ادبیات شما معترض هستم، شما در کسوت تحصیلکرده و صاحب نظر علمی وارد این مبحث شدین، توی تمام پست ها تون هم اشاره داشتین به میزان و درجه تحصیلیتون و اون رو عمیقا مرتبط کردین با سطح شعور و درایت که این ابدا صحیح نیست ولی متاسفانه ادیبیاتتون برای کسی که تا این حد کباده علم و فرهنگ و ادب میکشه بسیار بسیار خجالت آور و مذموم هست و میشه گفت آبرو ریزی برای قشر فرهیخته و تحصیل کرده جامعه به حساب میاد. کسی که تا این حد دم از تمدن و رونشفکری و اینتلکچوال بودن میزنه در وهله اول خودش باید خودش رو ملزم به رعایت ادب و حریم و چهارچوب نظرات شخصی دیگران در هر پایه و رده سنی ، علمی، فرهنگی و شعوری که هستن قرار بده، نه اینکه خودش رو در حد هر نظری ولو موافق و مخالف و با هر نوع ادبیاتی پایین بیاره و همون حرکت رو عینا تکرار کنه. ضمن اینکه شما منویات فکریتون رو در بستری قرار دادین به نام فروم که مخاطب عام داره و هرنوع سطح فکر و سلیقه ای نظاره گر اون هستن، پس باید اینقدر عزت نفس و سعه صدر داشته باشین که تحمل برخورد مخالف با نظرتون رو داشته باشین و خود این ناشی از فهم مفهوم فروم هست که از شما با این درجه از ادعا انتظار این میره که حداقال این رو برای خودتون لحاظ میکردین و بعد اقدام به نشر نقدتون میکردین. شما اگر اینقدر به استدلال و توان علمی خودتون مطمئن و متکی هستین خیلی راحت و در کمال خونسردی به بیان نظرتون به شکل کاملا مودبانه میپرداختین و میتونستین جو تاپیک و حتی نطرات مخالف رو manage کنید، ولی متاسفانه کاملا مشخصه که در دفاع از کانسپت ذهنیتون و القای اون به اون عنوان یه تفکر مستقل ( حالا چه صحیح چه ناصحیح) دارای جایگاه و ثبات نیستین و توانایی دفاع از بینشتون رو ندارین. توصیه من به شما این هست که قبل از این که هر کس قبل از اینکه محو ظواهر بشه و داشته های خودش رو به شکل چماق کنه و به سر طرف مقابل بکوبه سعی کنه مفهوم ذاتیه داشته هاش رو بفهمه و وقتی میگه علم، ادب و اخلاق ، تنها به سوء استفاده از اونا اکتفا نکنه ، بلکه حداقل خودش اولین کسی باشه که لباس علم و اخلاق رو به تن میکنه. از قدیم هم گفتن درخت هر چه پربارتر سر به زیرتر، و اینکه همه بچه هایی که توی این فروم هستن ممکنه خیلی از من و شما اطلاعات وسیع تر و دانش بیشتری داشته باشن، پس این گاردتون رو بزاذید کنار و کمی بیاین پایین تا بهتر بتونیم با هم دیالوگ داشته باشیم، دوره مونولوگ ها و خودستایی ها خیلی وقته تموم شده.
2- شما متاسفانه بنیان فکریتون راجب مدیوم گیم دچار خلل و اشکال هست، ژانر علمی تخیلی و زیر سبک اون یعنی ستینگ و محتوای پسا آخرالزمان یا همون post apocalypse همونطور که از اسمشون پیداست دارای دو تا feature هستن، هم علمی و هم تخیلی. این از ژانر بازیه TLOU که خب اگر آشنایی با این مفهوم داشته باشین کاملا محتوای بازی رو درک میکنین. مورد بعدی مدیومی هست که این محصول به عنوان یه اینترتینمنت درونش ارائه شده و اون مدیومه بازی و گیم هست، یعنی نه فیلم هست ، نه مستند و نه چیز دیگه، پس لزوما قرار نیست تمام چیزایی که ما داخلش میبینیم با اون مدیوم ها compatible باشه. هر مدیومی اعم از سینما، کتاب، تئاتر، کامیک، اینمه و انیمشن، بازی و .... قراره facility های جداگانه ای رو برای مخاطب به ارمغان بیاره، حالا در برخی وجوه با هم اشتراکاتی دارن ولی در بیشتر موارد و کانسپت کلیشون کاملا متفاوتن به هر حال. این تمام مسئله ای هست که متاسفانه نوشته شما دست به گریبانه باهاش. یعنی عدم شناخت مدیم ، سبک و زیر سبک ساخت . شما ابتدا قدم اول رو بردارین و بنیان فکریتون رو راجب این مقوله تغییر بدین بعد باب گفتمان های بعدی راجب بیان عواطف انسانی و ابغاد روانشناسی بازی TLOU رو با هم همینجا باز خواهیم کرد.
موفق و پیروز باشن.

=D> عالی بود طی خوندش حس کردم دارم مرزبان نامه میخونم معنی یه لغت رو هم نفهمیدم سرچ کردم :)) سعه صدر
من در ابتدا عرض کنم که ابدا خلعت علم را نپوشانیدندی و فخر نفروختندی. من نمیدونم چرا شما و عده ی دیگر نتیجه گرفتین که من میخوام بگم که روانشناسم و اره فیلسوفم هستم دو تا شعر هم تنگش میگم نه و نه. من نظریات روانشناسی رو گفتم. گفتم به عنوان یک روانشناس اظهار نظر دارم میکنم نگفتم همه شما بدین من خوبم . جواب یه سری لات مجازی رو دادم حال چرا عوض کردن لحن اتفاقا خیلی دوست دارم که معمولی حرف بزنم یعنی معمولی حرف زدن من همین چیزی هست که توی پست های اول هست اما به سرعت فهمیدم که احترام متقابل نه تنها اینجا هیچ جایگاهی نداره بلکه مردود هست وقتی ادمین فروم خودش میاد توهین ها رو تایید میکنه و خودش میگه بذار هرچقدر میخواد مسخره شه ؟! واقعا چه انتظاری میشه داشت :)) شما اگر ادیب هستی یا مطالعات ادبیات فارسی داری توی مرزبان نامه درمورد اهمیت احترام میخونی از رودکی میخونی از سعدی میخونی و اینهم یک شعر زیبا که شاعرش مشخص نیست کیه :
پیش ارباب خرد، مایه ی ایمان ادب است
لاجرم پیشه ی مردان سخن دان ادب است
بی ادب را به سماوات بقا منزل نیست
در سماوات بقا منزل مردان ادب است
دامن عقل و ادب گیر که در راه یقین
بر سر گنج وجود تو نگهبان ادب است
آدمیزاده اگر بی ادب است آدم نیست
فرق در جنس بنی آدم و حیوان ادب است
عاقبت هر چه کند خواجه پشیمان گردد آن
که از وی نشود هیچ پشیمان ادب است
کردم از عقل سؤالی که بگو ایمان چیست؟
عقل در گوش دلم گفت که ایمان ادب است

ولی ما توی روانشناسی از قانون روابط هامنز میخونیم . با هر کسی هرجوری که حرف بزنه حرف میزنیم. علم ما این رو میگه و علم ادبیات یک چیز دیگه . پس حقیر ناگزیر از استفاده از ادبیات کوچه بازاری و سخیف این جماعت هستم و بر من خرده نگیر بر این جماعت جاهل خرده بگیر

2. من سبک و زیرساخت رو خوب میشناسم و راجبش کتاب های فلسفی مطالعه کردم اینجا بحث این هست که این بازی ریلستیک نیست شما مستند رو مثال میزنی ؟ چقدر مسخره به نظر میاد این حرف شما همین متن من که توی صفحه اصلی هست مثال خوبی هست :

توی بازی های تل تیل مثلا واکینگ دد فصل یک خیلی جاها کاراکتر ها در یک لخظه ی سینماتیک تاکید "لحظه ی سینماتیک" تیر میخورن یا ضربه میبینن دقیقا پیامد های اون رو توی ادامه ی بازی میبینیم مثلا پای یکی صدمه میبینه تا اخر بازی میلگه یا پای کاراکتر اصلی تیر میخوره تا اخر بازی در موردش حرف میزنه که باهاش مشکل داره .

الان من دارم بازی های تل تیل رو مثال میزنم اونا هم مستندن؟
یا صد ها عناوین دیگه که ریلستیکن مثل دارک سولز
جی تی ای
the evilwithin که آواتار شما هست و....

ممنون که یاداوری کردید.

فقط خواستم تصحیح کنم انچارتد درسته نه انچارتت
اتشباه تایپی. واقعا مشکل این دسته از افراد چیه من خوب میدونم ولی قضاوت با شما :))

من آخرین کامنتی هست اینجا میدم
چندتا نکته رو بگم
اول از همه اینکه میگی بدون بازی کردن و با دیدن فیلمش از یوتیوب میشه بازی رو نقد کرد و حتی میگی خیلی بهتر هم هست !
شما ب من بگو فرق بازی با فیلم چیه
.واضحه که تعامل و گیم پلی
اونوقت تو با چه منطقی میای بازی یک دقیقه هم تجربش نکردی اظهار نظر میکنی؟
مثل این میمونه من یه فیلمو با گوش کردن ب صداش و دیدن چندتا عکس بیام نقد کنم و دقیقا همین قد مضحکه

دوما در مورد اون بحث انکار و اینکه چرا جوعل بعد بیست سال هنوز ناراحته
درسته برای جوعل بیست سال گذشته ولی برای منه مخاطب که کنترلش تو دست دارم چند لحظه بیشتر نگذشته و هنوز تو شکش هستم طبیعیه که انتظار اون حرکتارو از جوعل داشته باشم و هدف اصلی هم منه مخاطب هستم شخصی بنام جوعل وجود خارجی نداره !

سوما تو با خودت تناقض داری میای ب رانندگی دختر چهارده ساله و تاریخ انقضای بنزین و چرا اینکه یه ماشین فقط با دستکاری باتری روشن میشه گیر میدی اونوقت از نظرت دنیای ویچر کاملا بدونه مشکله اژدها و اون همه موجود تخیلی کاملا بدون مشکل هستن
متاسفانه ویچر بازی نکردم وگرنه برات صدتا مثال همینجوری میاوردم

در جواب همه تنها یه جواب داری اینکه نوجوونید و بچه سال
اما خودت یه احمق ب تمام معنایی که حتی سلامت عقلی نداری و نرمال نیستی

اظهار نظرات همه جکه
Ps4 نمیخری چون 4k ساپورت نمیکنه؟
حتما اون ویدیو هایی که از بازی دیدی 4k بوده؟ :))
در ضمن میتونی پرو بخری
البته چون عادت داری ب نگاه کردن بازی ها از یوتیوب با کیفیت 3gp احتمالا معدت تعجب کنه :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: yonestm
شما فکر کنم کلا ویچر 3 رو بازی کردی درسته؟
آخه خیلی جالبه هر جا که کم میاری میری سروقت ویچر.؟
به غیر از ویچر بازی دیگت چی بوده؟
قابل توجهت:ویچر 3 رو که بازی کردی بهت میگم سبکش از زمین تا آسمون با TLOU فرق داره اصلا قابل مقایسه نیست.
شما داری ی بازی داستانی رو با ی RPG مقایسه میکنی.
من ویچر رو برای این مثال میزنم که بازی ای هست که دیگه هیچ گیمیر حرفه ای نیست که بازی نکرده باشه وگرنه صد تا عنوان رو که تموم کردم و از لست اف آس بهتر بودن میتونم نام ببرم
این یه اسکرین از بازی هایی که الان روی کامپیوترم هست از ای تا اس عمدشون از لست اف اس هم هستر هستن شما شرط میبندم اسم خیلیاشون رو هم نشنیدی.
v2ecnp4q6dqqn15k6az3.jpg

آقای پیر خرابات(متولد 1900!)، تحصیلکرده و روانشناس محترم‌؛
شما از علم تون و دانش انگلیسی زبانتون بارها تعریف و تمجید کردید، توی کمتر از بیست پاراگراف، چندین اشتباه فارسی و غیرفارسی داشتید
از اخلاقیات و احترام گفتید، بارها سن و سال دیگران رو دستمایه تمسخر کردید ،مگه سن و سال ملاکه فهم و دانشه؟ اونم در زمینه تخصصی بازی که اصلا سن در اون ملاک نیست
از تجربه یک بازیه پرافتخار در صنعت گیم نوشتید، مشخص شد بازی نکردید، فیلم تماشا کردید
من از توهین کردن دیگران نسبت به شما دفاعی نمیکنم، ولی دیگران هیچکدوم از ادعاهای شما رو در قبال شخصیت خودشون ندارن و نداشتن تابحال، ولی شما با یه tv 4k چه هیاهویی بپا کردید!
پ. ن؛
نصیحت دوستانه ای دارم، شما حتما اون ویدیوی شش ساعته از tlou رو که دانلود کردید، بهمراه جناب فراستی ببینید، صددرصد نکات ارزنده تری کشف و پرده گشایی میکنید، چون احتمال میدم ایشون در این زمینه خاص، متخصص:دی بیشتری نسبت بشما دارن، جسارت منو ببخشید استاد عزیز
امیدوارم در این انجمن نقدهای بیشتری از محضر شما شاهد باشیم

آی الامان ! واقعا خسته شدم از بس تایپ کردم . ارازل برین بخوابین فردا مدرستون دیر نشه

شما حرفات کلا ضد و نقیضه. آخرش من متوجه نشدم شما دنبال داستان قوی هستی یا گرافیک بالا. چون اکثر بازی هایی که به عنوان بازی خوب مثال زدی(از لحاظ داستان و پازل و...) گرافیک بالا و رویایی و 4K نداشتند. ایا بازی کردن این عناوین که گرافیک 4K ندارند، برای شما یک دانگرید عظیم نیست؟
بنده پیشنهاد میکنم که برای یک آپگرید عظیم، مستند هایی با کیفیت 4K دانلود کنی و بر روی تلوزیون 4Kـتون تماشا کنی. اینکار چند مزیت برای شما به همراه خواهد داشت:
1. داستان کاملا رئال هست.
2. از کیفیت 4K لذت خواهید برد.
3. مستند رو همون طوری که قرار بوده تجربه خواهید کرد. (برعکس کاری که الان انجام میدید، یعنی بازی ای که قراره بازی بشه رو تماشا میکنید)

کجا دقیقا ضد و نقیضه؟ مثلا الان بتل فیلد 1 برای پلی 4 و سیستم 4k یکیه ؟ یا همه بازی هایی که بین هردو مشترکه؟ همه و همه امکان 4k دارن
95 درصد تمام بازی های بازی از اون ابتدایی ترین هاشون هم قابلیت بازی کردن با 4k دارن توی بازی نباشه با ویرایش فایل setting.ini اینطور نیست که یه بازی 2007 گرافیکش خوب بشه اما نوشته های داخل بازی و پیام هایی که نمایش داده میشه با کیفیت 4کی میشه که دیدنیه برای یک بازی قدیمی.
اونهایی که مثال زدم یعنی تومب ریدر 2013 و واکینگ دد و ویچر هرسه در 4k عالی ظاهر شدن ویچر 3 تو 4k که واقعا تماشایی و خیره کنندس
درضمن مشکلی ندارم برای بازی کردن اون 5 درصد که با ویرایش .ini هم فور کی نمیشن ولی خب یک پی اس 4 تمام بازی های مشترکش با پی سی فور کی هستند.

من مقاله شما رو خوندم و به نظرم اطلاعات عمومی جالبی توش ذکر شده بود.
نکته ای که لازم بگم این که این بازی برای مخاطب عام ساخته شده نه یک روانشناس یا یک متخصص و این به این معنی که پلات توجیه علمی یا روانشناسی نداره و ادعایی هم در این رابطه نداره چیزی که مهم حتی خود داستان نیست (چون کلیشست تقریبا مثل همه ی داستان های دیگه) بلکه روایت داستان.
قسمت زخمی شدن جوئل درست از لحاظ واقع گرایی توجیه نداره اما کاملا تو پلات داستان نقش نقطه عطف رابطه الی و جوئل رو داره. یا مثلا درسته از نظر من کشتن یه بچه تو اپنینگ بازی شیوه ی فریبکارانه ای یا بهتر بگم کلیشه ای برای به دست آوردن دلسوزی مخاطب ولی به هر حال پایه داستان همین که بعد در نتیجه گیری پایانی جوئل ما تاثیرش رو میبینیم.

خلاصه دوست عزیز ممکن شما که تحصیلات در زمینه روانشناسی دارید بعضی نکات به چشمتون بیاد که باعث جهت دار شدن نگاهتون به بازی بشه اما این بازی تو روایت که مهم ترین قسمت داستانی یک اثر کاملا به رسالتش عمل کرده.
بله داستان کلا کلیشه ایه و جزیاتش هم کلیشه هست حال به قول شما اگر بیایم استفاده ی ابزاری کنیم برای اینکه آخر داستان درست از آب دربیاد آیا این کار درستی هست؟ چرا از همون اول نیایم داستان رو جوری پایه ریزی کنیم که نیازی به این نداشته باشه؟
خب در این مورد که داستان برای عامیانه طراحی شده آیا ضرری داشت که استدیو یک تیم روانشناس رو استخدام میکرد با هزینه ی خیلی کم بر داستان بازی نظارت میکردن؟ چی داره بر سر گیم میاد؟

جزو مهمل و مزخرف ترین نقد و کلا متونی بود که توی عمر 35 ساله ام خوندم :)) . نویسنده تاپیک فکر میکنه علامه دهر ـه اما متاسفانه اندازه یک گیمر 10-12 سال معمولی بازیسنتر هم نمیفهمه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or