دوست عزیز دو تا نکته رو میخوام عرض کنم خدمتتون: 1- ببینید من ابتدا به ادبیات شما معترض هستم، شما در کسوت تحصیلکرده و صاحب نظر علمی وارد این مبحث شدین، توی تمام پست ها تون هم اشاره داشتین به میزان و درجه تحصیلیتون و اون رو عمیقا مرتبط کردین با سطح شعور و درایت که این ابدا صحیح نیست ولی متاسفانه ادیبیاتتون برای کسی که تا این حد کباده علم و فرهنگ و ادب میکشه بسیار بسیار خجالت آور و مذموم هست و میشه گفت آبرو ریزی برای قشر فرهیخته و تحصیل کرده جامعه به حساب میاد. کسی که تا این حد دم از تمدن و رونشفکری و اینتلکچوال بودن میزنه در وهله اول خودش باید خودش رو ملزم به رعایت ادب و حریم و چهارچوب نظرات شخصی دیگران در هر پایه و رده سنی ، علمی، فرهنگی و شعوری که هستن قرار بده، نه اینکه خودش رو در حد هر نظری ولو موافق و مخالف و با هر نوع ادبیاتی پایین بیاره و همون حرکت رو عینا تکرار کنه. ضمن اینکه شما منویات فکریتون رو در بستری قرار دادین به نام فروم که مخاطب عام داره و هرنوع سطح فکر و سلیقه ای نظاره گر اون هستن، پس باید اینقدر عزت نفس و سعه صدر داشته باشین که تحمل برخورد مخالف با نظرتون رو داشته باشین و خود این ناشی از فهم مفهوم فروم هست که از شما با این درجه از ادعا انتظار این میره که حداقال این رو برای خودتون لحاظ میکردین و بعد اقدام به نشر نقدتون میکردین. شما اگر اینقدر به استدلال و توان علمی خودتون مطمئن و متکی هستین خیلی راحت و در کمال خونسردی به بیان نظرتون به شکل کاملا مودبانه میپرداختین و میتونستین جو تاپیک و حتی نطرات مخالف رو manage کنید، ولی متاسفانه کاملا مشخصه که در دفاع از کانسپت ذهنیتون و القای اون به اون عنوان یه تفکر مستقل ( حالا چه صحیح چه ناصحیح) دارای جایگاه و ثبات نیستین و توانایی دفاع از بینشتون رو ندارین. توصیه من به شما این هست که قبل از این که هر کس قبل از اینکه محو ظواهر بشه و داشته های خودش رو به شکل چماق کنه و به سر طرف مقابل بکوبه سعی کنه مفهوم ذاتیه داشته هاش رو بفهمه و وقتی میگه علم، ادب و اخلاق ، تنها به سوء استفاده از اونا اکتفا نکنه ، بلکه حداقل خودش اولین کسی باشه که لباس علم و اخلاق رو به تن میکنه. از قدیم هم گفتن درخت هر چه پربارتر سر به زیرتر، و اینکه همه بچه هایی که توی این فروم هستن ممکنه خیلی از من و شما اطلاعات وسیع تر و دانش بیشتری داشته باشن، پس این گاردتون رو بزاذید کنار و کمی بیاین پایین تا بهتر بتونیم با هم دیالوگ داشته باشیم، دوره مونولوگ ها و خودستایی ها خیلی وقته تموم شده.
2- شما متاسفانه بنیان فکریتون راجب مدیوم گیم دچار خلل و اشکال هست، ژانر علمی تخیلی و زیر سبک اون یعنی ستینگ و محتوای پسا آخرالزمان یا همون post apocalypse همونطور که از اسمشون پیداست دارای دو تا feature هستن، هم علمی و هم تخیلی. این از ژانر بازیه TLOU که خب اگر آشنایی با این مفهوم داشته باشین کاملا محتوای بازی رو درک میکنین. مورد بعدی مدیومی هست که این محصول به عنوان یه اینترتینمنت درونش ارائه شده و اون مدیومه بازی و گیم هست، یعنی نه فیلم هست ، نه مستند و نه چیز دیگه، پس لزوما قرار نیست تمام چیزایی که ما داخلش میبینیم با اون مدیوم ها compatible باشه. هر مدیومی اعم از سینما، کتاب، تئاتر، کامیک، اینمه و انیمشن، بازی و .... قراره facility های جداگانه ای رو برای مخاطب به ارمغان بیاره، حالا در برخی وجوه با هم اشتراکاتی دارن ولی در بیشتر موارد و کانسپت کلیشون کاملا متفاوتن به هر حال. این تمام مسئله ای هست که متاسفانه نوشته شما دست به گریبانه باهاش. یعنی عدم شناخت مدیم ، سبک و زیر سبک ساخت . شما ابتدا قدم اول رو بردارین و بنیان فکریتون رو راجب این مقوله تغییر بدین بعد باب گفتمان های بعدی راجب بیان عواطف انسانی و ابغاد روانشناسی بازی TLOU رو با هم همینجا باز خواهیم کرد.
موفق و پیروز باشن.
عالی بود طی خوندش حس کردم دارم مرزبان نامه میخونم معنی یه لغت رو هم نفهمیدم سرچ کردم
سعه صدر
من در ابتدا عرض کنم که ابدا خلعت علم را نپوشانیدندی و فخر نفروختندی. من نمیدونم چرا شما و عده ی دیگر نتیجه گرفتین که من میخوام بگم که روانشناسم و اره فیلسوفم هستم دو تا شعر هم تنگش میگم نه و نه. من نظریات روانشناسی رو گفتم. گفتم به عنوان یک روانشناس اظهار نظر دارم میکنم نگفتم همه شما بدین من خوبم . جواب یه سری لات مجازی رو دادم حال چرا عوض کردن لحن اتفاقا خیلی دوست دارم که معمولی حرف بزنم یعنی معمولی حرف زدن من همین چیزی هست که توی پست های اول هست اما به سرعت فهمیدم که احترام متقابل نه تنها اینجا هیچ جایگاهی نداره بلکه مردود هست وقتی ادمین فروم خودش میاد توهین ها رو تایید میکنه و خودش میگه بذار هرچقدر میخواد مسخره شه ؟! واقعا چه انتظاری میشه داشت
شما اگر ادیب هستی یا مطالعات ادبیات فارسی داری توی مرزبان نامه درمورد اهمیت احترام میخونی از رودکی میخونی از سعدی میخونی و اینهم یک شعر زیبا که شاعرش مشخص نیست کیه :
پیش ارباب خرد، مایه ی ایمان ادب است
لاجرم پیشه ی مردان سخن دان ادب است
بی ادب را به سماوات بقا منزل نیست
در سماوات بقا منزل مردان ادب است
دامن عقل و ادب گیر که در راه یقین
بر سر گنج وجود تو نگهبان ادب است
آدمیزاده اگر بی ادب است آدم نیست
فرق در جنس بنی آدم و حیوان ادب است
عاقبت هر چه کند خواجه پشیمان گردد آن
که از وی نشود هیچ پشیمان ادب است
کردم از عقل سؤالی که بگو ایمان چیست؟
عقل در گوش دلم گفت که ایمان ادب است
ولی ما توی روانشناسی از قانون روابط هامنز میخونیم . با هر کسی هرجوری که حرف بزنه حرف میزنیم. علم ما این رو میگه و علم ادبیات یک چیز دیگه . پس حقیر ناگزیر از استفاده از ادبیات کوچه بازاری و سخیف این جماعت هستم و بر من خرده نگیر بر این جماعت جاهل خرده بگیر
2. من سبک و زیرساخت رو خوب میشناسم و راجبش کتاب های فلسفی مطالعه کردم اینجا بحث این هست که این بازی ریلستیک نیست شما مستند رو مثال میزنی ؟ چقدر مسخره به نظر میاد این حرف شما همین متن من که توی صفحه اصلی هست مثال خوبی هست :
توی بازی های تل تیل مثلا واکینگ دد فصل یک خیلی جاها کاراکتر ها در یک لخظه ی سینماتیک تاکید
"لحظه ی سینماتیک" تیر میخورن یا ضربه میبینن دقیقا پیامد های اون رو توی ادامه ی بازی میبینیم مثلا پای یکی صدمه میبینه تا اخر بازی میلگه یا پای کاراکتر اصلی تیر میخوره تا اخر بازی در موردش حرف میزنه که باهاش مشکل داره .
الان من دارم بازی های تل تیل رو مثال میزنم اونا هم مستندن؟
یا صد ها عناوین دیگه که ریلستیکن مثل دارک سولز
جی تی ای
the evilwithin که آواتار شما هست و....