بازنگری بازی LAST OF US | آیا این بازی شاهکار است یا یک بازی معمولی دیگر؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو این تاپیک نمیشه بحث کرد چون ایجاد کننده موضوع کسیِ که بازی رو از روی یوتیوب دیده و یه سری داستان سرهم کرده.احتمالا هم تاپیکش پاک بشه چون منتقد یک گیم باید اونو شخصا تجربه کنه تا بشه نظرشو خوند و باهاش بحث اصولی کرد.شما اگه علاقمندید یه گفتگوی درست با سایر کاربرا داشته باشیم نقد خودتون رو تو یه تاپیک جدا در بخش معرفی و بررسی بازی ها کامل بنویسید تا از نظرات همدیگه آگاه بشیم.

ایشون رو (SkyEagle) هم بیخیال بشید چون فکر کنم تا چند کامنت دیگه قاشق چنگالای آشپزخونشُ بیاره وسط:D
نوجوان عزیز بحث کردن با شما هم بسی برای من لذت بخش بود :))

هر بازیبازی می دونه کسب نمره 95/100 در متا به معنای عالی بودن بازیه
از طرفی هیچ بازی رو پیدا نمی شه کرد که از هر لحاظ بی عیب و نقص باشه حتی TLU
در مورد نقد این دوست عزیزمون هم باید بگم مطالب ایشون به دانش من چیزی اضافه نکرد و نکته آخر اینکه تواین 4 صفحه به تنها چیزی که پرداخته نشد مشکلات اشاره شده در بازی بود.

بله فرهنگ هادر تمامی کره زمین متفاوته و همگی هم قابل احترامن اما ساختار ذهن بشر در تمام کره زمین یکسانه
بحث من این نیست که جوئل چرا انکار میکنه یا نمیکنه بحث اینه که کلا نباید بکنه
"بعد از بیست سال میبینیم که چقدر جوئل به فکر دختر بچه اش هست و به یادش. طبق DSM 5 برای اتفاقی همانند مرگ عزیزان افراد نرمال تا دو هفته سندرم های شبهه افسردگی و درماندگی رو نشون میدن و بعد از اون مراحل قبول از دست دادن فرد آغار میشه حتا برای افراد ناسالم از نظر روانی غم از دست دادن افراد نزدیک طی شش ماه خود به خود حل میشه یعنی ناخودآگاه فرد نبود اون فرد رو میپذیره و باهاش کنار میاد حال اینجا بعد از 20 سال جوئل کاملا درگیر مرحله ی ابتدایی از دست دادن عزیزان یعنی انکار هست . مرحله ی انکار اولین چیزی هست که حل خواهد شد بعد از بیست سال اون هم غم از دست دادن عزیزان چیزی جز تظاهر در دنیای واقعی نخواهد بود. و اما در بازی بازی اینطور که میبینید وجود داره و این یکی از توهین هایی هست که بازی به شعور مخاطب تحصیل کرده انجام میده (حالا که اطلاعاتی راجب غم از دست دادن کسب کردید میتونید به همه ی داستان های دیگه ارجاعش بدید مثلا اون سریال معراجی های مسعود ده نمکی و خانواده ای که دنبال پسرشون محمد بودن ...!)"

انکار کردن بعد از یک مدتی اصلا وجود نداره حداکثر تا شش ماه حل میشه اونهم در موارد افسردگی شدید هیچوقت بیست سال ادامه پیدا نمیکنه یعنی این استدیو یک روانشناس نداشته که بر داستان نظارت داشته باشه و نویسنده ها خیلی عامیانه داستان نویسی کردن کلیشه پردازی ای مثل پدری که بیست سال است به فکر دخترش است و ...
اینکه شما میگی ساختار مغز یکیه پس نیشه بگی میزان احساسات چطور؟پس اینجوری باشه چرا یکی میره قتل میکنه یکی میره...
ساختار مغز با فکر و احساسات فرق میکنه.اینجاست که انسانهای مختلف شکل میگیرن.میدونی چرا بچه ها با حالت پرخاشگر بهتون حمله کردن؟چون شما از الفاظی مثل نوجوان یا ....استفاده کردی.رسما گفتی کسی بخواد انکار بکنه یک نوجوان و بیسواد هستش...
و اینکه سعی نکنید بوسیله علم بخواین احساسات رو بسنجین.این حرفهایی که میزنین منو یاد سریاله وست ورلد میندازه.ادمهایی که اونجا بودن مثل شما بودن فقط با علم حرف میزدن ولی با حرکت عجیب تمام حرفاشون....
هنوز که هنوزه برخی از روانشناسها نتونستن ادمهایی مثل فیلم سکوت بره ها رو بشناسن..میدونی چرا؟چون انسان پیچیده ترین موجود روی کره زمینه و غیر قابل پیشبینی ترین موجود...پس جول حرکت غیر معقولی نکرده...گفتم که من خودم اینجوری بودم یه مدت.پس به وسیله علم سعی نکنید منو قانع کنید.چون لحظه تلخ ازدست دادن والدین چیزی نیست که علم بتونه درکش کنه.خدا پدر و مادره همرو نگه داره

اینکه شما میگی ساختار مغز یکیه پس نیشه بگی میزان احساسات چطور؟پس اینجوری باشه چرا یکی میره قتل میکنه یکی میره...
ساختار مغز با فکر و احساسات فرق میکنه.اینجاست که انسانهای مختلف شکل میگیرن.میدونی چرا بچه ها با حالت پرخاشگر بهتون حمله کردن؟چون شما از الفاظی مثل نوجوان یا ....استفاده کردی.رسما گفتی کسی بخواد انکار بکنه یک نوجوان و بیسواد هستش...
و اینکه سعی نکنید بوسیله علم بخواین احساسات رو بسنجین.این حرفهایی که میزنین منو یاد سریاله وست ورلد میندازه.ادمهایی که اونجا بودن مثل شما بودن فقط با علم حرف میزدن ولی با حرکت عجیب تمام حرفاشون....
هنوز که هنوزه برخی از روانشناسها نتونستن ادمهایی مثل فیلم سکوت بره ها رو بشناسن..میدونی چرا؟چون انسان پیچیده ترین موجود روی کره زمینه و غیر قابل پیشبینی ترین موجود...پس جول حرکت غیر معقولی نکرده...گفتم که من خودم اینجوری بودم یه مدت.پس به وسیله علم سعی نکنید منو قانع کنید.چون لحظه تلخ ازدست دادن والدین چیزی نیست که علم بتونه درکش کنه.خدا پدر و مادره همرو نگه داره
دوست من ابدا در مورد مسائل انسانی نمیتونیم باهمدیگه بحث کنیم چون شما از من میتونی منبع بخوای مثلا شما زمینه ی روانشناسی سانتراک رو خریداری کنید همه اینها توش هست .من هم صد در صد از شما یا کس دیگه ای که بخواد حرف در باب رفتار انسان بزنه منبع معتبر میخوام. بقال سر کوچه ما هم نظریه پردازی میتونه بکنه در مورد انسان و ذهن و رفتارش. هر کسی میتونه. اما همه اون ها رد شده . برای همینه که دست کم اول هزار صفحه کتاب مثل سانتراک رو باید بخونیم که ببینیم چی رد شده و چطور رد شده بعد نظر بدیم. اون شخصیت توی سکوت بره ها هم اختلال شخصیت ضد اجتماعی یا anti social داره.

هر بازیبازی می دونه کسب نمره 95/100 در متا به معنای عالی بودن بازیه
از طرفی هیچ بازی رو پیدا نمی شه کرد که از هر لحاظ بی عیب و نقص باشه حتی TLU
در مورد نقد این دوست عزیزمون هم باید بگم مطالب ایشون به دانش من چیزی اضافه نکرد و نکته آخر اینکه تواین 4 صفحه به تنها چیزی که پرداخته نشد مشکلات اشاره شده در بازی بود.
دقیقا من با متن بزرگ همون اولش نوشتم

توجه => دوستان من نمیخوام کسی بیاد بگه نقد من خوب هست یا بد هست بلکه میخوام بحث کنیم راجب این بازی , کسایی که طرفدار واقعی هستن بیان شبهات رو حل کنن و دلیل بیارن که بازی خوبه یا کجاش خوبه با جزییات.دلیل قانع کننده ی شما چیه؟چرا فکر میکنید بازی خوب هست؟آیا بازی بهترین بازی ساخته شده تا الان هست؟

ولی کو یک نفر که بیاد در مورد شبهات نقد حرف بزنه

پاسخ هر بازیبازی می دونه کسب نمره 95/100 در متا به معنای عالی بودن بازیه :

توی روانشناسی فیزیولوژیک در باب تفاوت های فردی یک آزمایشی وجود داره اسم ازمایش رو یادم نمیاد اما اینطور هست که یک مفهوم رو به یک جمع ارائه میدیم که همگی از خودمون هستن و یک فرد تحت نمونه داخلشونه ولی فرد فک میکنه که تمام افراد گروه نمونه هستند.بعد جمع میان میگن که مفهوم اشتباه بوده مثلا یک خط راست رو نشون میدن یا در مراحل پیشرفته تر یک معما و ... مثل جمع میگه خط کجه. حالا اینجا توی این آزمایش میفهمیم که تاثیر جمع چقدر زیاده چرا که اکثر آزمودنی ها تحت تاثیر جمع قرار میگیرن و میگن خط کجه! درصورتی که یک خط راست است. حالا این رو بذاریم در مقابل گفته های شما : هر وقت جمع اشتباه کنن چطور؟ یا جمع یک سری منتقد معروف همگی بگن که یک بازی خوبه ؛ ولی ما بازی کنیم به نظر ما متوسط بیاد ولی هر نقدی بخونیم خوب باشه تحث تاثیر جمع قرار میگیریم متاسفانه اسم نظریه اش رو هم یادم نمیاد. دقیقا داستان
last of us
اثر جمع که در بالاتر گفتم باعث شده همه فک کنن این یک بازیه عالیه حتا کسی که در دلش شک داره ناخوداگاه میترسه عنوان رو زیر سوال ببره چون اولا با نظر همه متفاوت میشه نظرش و ترد میشه ثانیا مالکیت کنسول پلی استیشن که داره زیر سوال میره.

والا داداش من شخصا یه ترسی دارم از این کار :D چون کلا آدم جنجالی نیستم و میدونم با زدن چنین تاپیکی احتمالا تهدید به مرگ میشم :Dبرای همین تو این تاپیک که در حال حاضر وضعیتش قرمزه چنین پستی دادم :D
ترس نداره که :دی هیچ چیز مقدسی تو دنیا وجود نداره که نشه در موردش نظر داد و نقدش کرد. نقد اگر اصولی و دست باشه جای بحث داره خیلی. اصلا برای همین است که توی صفحه اصلی یه بخش به اسم نقد و بررسی کاربران وجود داره دیگه :دی

• Like
Reactions: uriel
دوست من ابدا در مورد مسائل انسانی نمیتونیم باهمدیگه بحث کنیم چون شما از من میتونی منبع بخوای مثلا شما زمینه ی روانشناسی سانتراک رو خریداری کنید همه اینها توش هست .من هم صد در صد از شما یا کس دیگه ای که بخواد حرف در باب رفتار انسان بزنه منبع معتبر میخوام. بقال سر کوچه ما هم نظریه پردازی میتونه بکنه در مورد انسان و ذهن و رفتارش. هر کسی میتونه. اما همه اون ها رد شده . برای همینه که دست کم اول هزار صفحه کتاب مثل سانتراک رو باید بخونیم که ببینیم چی رد شده و چطور رد شده بعد نظر بدیم. اون شخصیت توی سکوت بره ها هم اختلال شخصیت ضد اجتماعی یا anti social داره.
پس ماکسیموم که میگن همینه...
من از شما منبع میخوام شما ساندترک پیشنهاد میدین.بعد شما از من منبع میخواین من احساساتمو میگم.این دیگه بسته شد.تا ابد این بحث ادامه داشته باشه فایده نداره چون برداشتامون خیلی فرق داره.
درضمن من خودمو براتون مثال زدم که کلا انکار میکردم بعد شما میگی بریم ساندترکو مرور کنیم؟نمیفهمم واقعا.مثلا الان شبه بعد شما میری سایت هواشناسی ببینی واقعا شبه یا نه.خورشید هست یانه...

• Like
Reactions: uriel
پس ماکسیموم که میگن همینه...
من از شما منبع میخوام شما ساندترک پیشنهاد میدین.بعد شما از من منبع میخواین من احساساتمو میگم.این دیگه بسته شد.تا ابد این بحث ادامه داشته باشه فایده نداره چون برداشتامون خیلی فرق داره.
درضمن من خودمو براتون مثال زدم که کلا انکار میکردم بعد شما میگی بریم ساندترکو مرور کنیم؟نمیفهمم واقعا.مثلا الان شبه بعد شما میری سایت هواشناسی ببینی واقعا شبه یا نه.خورشید هست یانه...
مثال انکار شمارو قبول دارم اما گفته ی شما در مورد احساسات رو خیر. منبع من علم هست برای همین نمیتونیم بحث کنیم.تمام

چیزی که من از این تاپیک دریافتم این بود که بعضی از روانشناسان به اختلالی به نام نوجوانوبیا دچار هستند. فرد دچار این عارضه، در عین حال که برای افراد نوجوان ارزشی قائل نیست، هرگونه فرد مخالف خود را نوجوان خطاب کرده و از این روش دفاعی برای بالا بردن خود و پایین آوردن شخص مذکور استفاده میکند.

نوجوان عزیز بحث کردن با شما هم بسی برای من لذت بخش بود :))
صفحه اول تاپیک نقدت رو خوندم یه کامنت جواب دادم اما وقتی متوجه شدم یوتیوبی اون مسائل رو مطرح کردی همونجا بحث برای من تموم شد.بقیه کامنتا رو هم خطاب به دیگر کاربرا فرستادم و ارتباطی با شما نداشت.

چیزی که من از این تاپیک دریافتم این بود که بعضی از روانشناسان به اختلالی به نام نوجوانوبیا دچار هستند. فرد دچار این عارضه، در عین حال که برای افراد نوجوان ارزشی قائل نیست، هرگونه فرد مخالف خود را نوجوان خطاب کرده و از این روش دفاعی برای بالا بردن خود و پایین آوردن شخص مذکور استفاده میکند.
:))
خیلی باحال بود
همونطور که قبلا گفتم :
به عنوان یک متخصص در زمینه ی رفتار یکی از تمرین های ما در روش درمانی cbt این هست که طبق یک متن نوشته شده توسط فرد ویژگی های شخصیتی اون رو حدس بزنیم و این کار شما یا دوستان شما نیست چرا که به سالها آموزش نیاز داره همینکاری که من الان انجام میدم .
حال شاید سن بعضی از دوستان 30-40 سال هم باشه ولی طبق شواهد موجود رشد اخلاقی اجتماعی شون در حد یک نوجوان 14 ساله مثل الی تو بازی هست.

خیلیای دیگه هستن نظر دادن و واقعا برای من قابل احترام بوده

صفحه اول تاپیک نقدت رو خوندم یه کامنت جواب دادم اما وقتی متوجه شدم یوتیوبی اون مسائل رو مطرح کردی همونجا بحث برای من تموم شد.بقیه کامنتا رو هم خطاب به دیگر کاربرا فرستادم و ارتباطی با شما نداشت.
پاسخ شما در اینجا :

فکر میکنم حدودا بالغ بر 25 تا 30 ملیون نفر سر جمع همه ویدئو هایی که playthrough کامل لست اف اس رو نگاه کردن نمیدونم کل فروش بازی 30 ملیون هست یا نه کامنت های همونهارو هم حتما مطالعه کن این یعنی 30 ملیون نفر بازی رو نخریدن بلکه نگاه کردن همین کافیه که نشون بده این بازی رو میشه نگاه کرد حتا افرادی که نگاه کردن از افرادی که خریدن ممکنه بیشتر باشن

ویرایش : تعداد افرادی که بازی رو نگاه کردن بجای اینکه بازی کنن بیشتر از 30 ملیون نفره!

آخرین ویرایش:
ترس نداره که :D هیچ چیز مقدسی تو دنیا وجود نداره که نشه در موردش نظر داد و نقدش کرد. نقد اگر اصولی و دست باشه جای بحث داره خیلی. اصلا برای همین است که توی صفحه اصلی یه بخش به اسم نقد و بررسی کاربران وجود داره دیگه :D
حالا سعی می کنم فردا شب یه تاپیک بزنم ولی حالا شما به عنوان کسی که بازی رو تجربه کرده کاملا بی طرفا بگو چنین نقدی به گیم پلی بازی وارد هست یا نه :D

]
پاسخ شما در اینجا :

فکر میکنم حدودا بالغ بر 25 تا 30 ملیون نفر سر جمع همه ویدئو هایی که playthrough کامل لست اف اس رو نگاه کردن نمیدونم کل فروش بازی 30 ملیون هست یا نه کامنت های همونهارو هم حتما مطالعه کن این یعنی 30 ملیون نفر بازی رو نخریدن بلکه نگاه کردن همین کافیه که نشون بده این بازی رو میشه نگاه کرد حتا افرادی که نگاه کردن از افرادی که خریدن ممکنه بیشتر باشن

ویرایش : تعداد افرادی که بازی رو نگاه کردن بجای اینکه بازی کنن بیشتر از 30 ملیون نفره!
نمی‌خواستم باز چیزی بگم ولی یوتیوب اکثریت برای تماشای عکس العمل یوتوبر ها تماشا میکنن:D
خدافظ

دقیقا من با متن بزرگ همون اولش نوشتم

توجه => دوستان من نمیخوام کسی بیاد بگه نقد من خوب هست یا بد هست بلکه میخوام بحث کنیم راجب این بازی , کسایی که طرفدار واقعی هستن بیان شبهات رو حل کنن و دلیل بیارن که بازی خوبه یا کجاش خوبه با جزییات.دلیل قانع کننده ی شما چیه؟چرا فکر میکنید بازی خوب هست؟آیا بازی بهترین بازی ساخته شده تا الان

توی روانشناسی فیزیولوژیک در باب تفاوت های فردی یک آزمایشی وجود داره اسم ازمایش رو یادم نمیاد اما اینطور هست که یک مفهوم رو به یک جمع ارائه میدیم که همگی از خودمون هستن و یک فرد تحت نمونه داخلشونه ولی فرد فک میکنه که تمام افراد گروه نمونه هستند.بعد جمع میان میگن که مفهوم اشتباه بوده مثلا یک خط راست رو نشون میدن یا در مراحل پیشرفته تر یک معما و ... مثل جمع میگه خط کجه. حالا اینجا توی این آزمایش میفهمیم که تاثیر جمع چقدر زیاده چرا که اکثر آزمودنی ها تحت تاثیر جمع قرار میگیرن و میگن خط کجه! درصورتی که یک خط راست است. حالا این رو بذاریم در مقابل گفته های شما : هر وقت جمع اشتباه کنن چطور؟ یا جمع یک سری منتقد معروف همگی بگن که یک بازی خوبه ؛ ولی ما بازی کنیم به نظر ما متوسط بیاد ولی هر نقدی بخونیم خوب باشه تحث تاثیر جمع قرار میگیریم متاسفانه اسم نظریه اش رو هم یادم نمیاد. دقیقا داستان
last of us
اثر جمع که در بالاتر گفتم باعث شده همه فک کنن این یک بازیه عالیه حتا کسی که در دلش شک داره ناخوداگاه میترسه عنوان رو زیر سوال ببره چون اولا با نظر همه متفاوت میشه نظرش و ترد میشه ثانیا مالکیت کنسول پلی استیشن که داره زیر سوال میره.
دوست عزیز اینجا انجمن مربوط به بازی هست و بعید می دونم کسی به بحث های روانشناسی که شما می فرمایید علاقه مندباشه.
من نمی دونم دانش شما در مورد بازی های رایانه ای در چه حدی هست(نوشته هاتون چیزی رو منعکس نمیکنه)
اما یکی از دوستان گفت که شما مدعی شدید از موسسین مجله بازیارانه بودید آیا واقعا همینطوره؟
اما در مورد مطالعات روانشناسی فیزویولوژیک که فرمودید باید بگم جامعه آماری هدفی که گفتید افراد عام رو شامل می شه نه متخصصین صنعت بازی رو.علی ایحال من قصد ندارم وارد بازی با کلمات و جنگ اطلاعاتی بشم اگر از نظر فنی(مشکلات Game design ,level design ) و غیره می تونید به اطلاعات ما اضافه کنید با تمام وجود من وسایر دوستان منتظر آنالیزهای شما هستیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or