بازنگری بازی LAST OF US | آیا این بازی شاهکار است یا یک بازی معمولی دیگر؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو این تاپیک نمیشه بحث کرد چون ایجاد کننده موضوع کسیِ که بازی رو از روی یوتیوب دیده و یه سری داستان سرهم کرده.احتمالا هم تاپیکش پاک بشه چون منتقد یک گیم باید اونو شخصا تجربه کنه تا بشه نظرشو خوند و باهاش بحث اصولی کرد.شما اگه علاقمندید یه گفتگوی درست با سایر کاربرا داشته باشیم نقد خودتون رو تو یه تاپیک جدا کامل بنویسید تا از نظرات همدیگه آگاه بشیم.

ایشون رو (SkyEagle) هم بیخیال بشید چون فکر کنم تا چند کامنت دیگه قاشق چنگالای آشپزخونشُ هم بیاره وسط:D
والا داداش من شخصا یه ترسی دارم از این کار :D چون کلا آدم جنجالی نیستم و میدونم با زدن چنین تاپیکی احتمالا تهدید به مرگ میشم :Dبرای همین تو این تاپیک که در حال حاضر وضعیتش قرمزه چنین پستی دادم :D

• Like
Reactions: YAKUZA_2
:))
بله من الان با افتخار هم میگم که گیم پلی کامل بازی نگاه کردم اونهم دوبار برا نقد صحیح تر :)) من اینقدر از این ایده خوشم اومد که خودم هم همین الان قبل از اینکه تاپیک رو رفلش کنم داشتم گیم پلی یک بازی ایندی که فقط مخصوص کامپیوتره به اسم hatred رو ضبط میکردم که به طور کامل بذارم یوتیوب و کسایی که کامپیوتر ندارن نگاه کنن. کامل بشه یک تاپیک براش میزنم
به عنوان شخص نظاره گر بازی خیلی بی طرفانه تر میشه نظر داد و خودم هم اینقدر با این کار حال کردم که پستم رو پاک نکردم بلکه بهش افتخار هم میکنم :D :))
اون نوجوان عزیز اومده عکس گذاشته زیریش هم گفته پول پی اس 3 نداری دیگه منم گفتم یک عکس بگیرم :D

ulutli3u2d6j8pom3cw.jpg

در پاسخ اون بچه مچه ها هروقت بزرگ شدین بجا اینکه ور دل ننتون پست بدین تونستین یه خونه مستقل تو تهران برا خودتون بخرین اونوقت بیان نظر بدین یا نه بازم کمتر هروقت تونستین ده دوازده تومن بدین اون تلویزیون 4k با سیستم 4k بخرین یا نه همون تلویزیون 32 اینچ پایینی یا نه همین dslr که باهاش عکس گرفتم رو بخرین اونوقت نظر بدین :))
من نمیدونم این نوجوانان عزیز با انگلیسی بلد بودن من یا روانشناس بودن من مشکلشون چیه که دست گذاشته روی دکمه ی فشار شخصیتشون خیلی فشار بهشون میاد :D
خلاصه آب رو بریزید همونجایی که میسوزه :))
از محضر همه دوستان عذرخواهی میکنم به خاطر این ادبیات ولی وارد لیگ نوجوانان که میشی باید مثل نوجوانا حرف بزنی :D واقعا بحث کردن با اینا حال میده :)) بسی فیض بردیم
راستی درمورد پی سی و کنسول یه تاپیک دیگه بزودی میزنم اون جای خود دارد از کنسول هم بدم نمیاد اتفاقا ps5 هروقت بیاد میگیرم
فازت چیه برادر؟
فکرنکنم داشتن خونه مستقل شما به ما ربطی داشته باشه
به هر حال شما بازی رو تجربه نکردی و قطعا با این کار نمیشه درست و کامل یه بازی رو بررسی کرد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
سلام، احتمالا شما داری روی یه پروژه رواشناسی کار میکنی که فیدبکای ملت رو با دست گذاشتن رو علایقشون بدونید، شاید یه جای دیگه یه نقد برا فیلمای اصغر فرهادی نوشته باشی D:
در هر صورت منم با نقد شما چندان موافق نیستم، چون بهترین بودن تو صنعت گیم یه فرمول مشخص نداره که شما با جا گذاری x و y دنبال جواب باشی، ولی شاید بشه با استناد به قوانین ساده بشریت مثل رای حداکثری، به دوستاران همچین بازیهایی که نمرات بالایی دارند احترام گذاشت.

اتفاقا توی روانشناسی فیزیولوژیک در باب تفاوت های فردی اینجور آزمایشی وجود داره اسم ازمایش رو یادم نمیاد اما اینطور هست که یک مفهوم رو به یک جمع ارائه میدیم که همگی از خودمون هستن و یک فرد تحت نمونه داخلشونه ولی فرد فک میکنه که تمام افراد گروه نمونه هستند.بعد جمع میان میگن که مفهوم اشتباه بوده مثلا یک خط راست رو نشون میدن یا در مراحل پیشرفته تر یک معما و ... مثل جمع میگه خط کجه. حالا اینجا توی این آزمایش میفهمیم که تاثیر جمع چقدر زیاده چرا که اکثر آزمودنی ها تحت تاثیر جمع قرار میگیرن و میگن خط کجه! درصورتی که یک خط راست است. حالا این رو بذاریم در مقابل گفته های شما : هر وقت جمع اشتباه کنن چطور؟ یا جمع یک سری منتقد معروف همگی بگن که یک بازی خوبه ؛ ولی ما بازی کنیم به نظر ما متوسط بیاد ولی هر نقدی بخونیم خوب باشه تحث تاثیر جمع قرار میگیریم متاسفانه اسم نظریه اش رو هم یادم نمیاد. دقیقا داستان last of us
مثلا یک بازی بسیار عالی به صورت point and click هست به اسم longest journey که مال سال 1999 هست به جرات میگم که از نظر داستانی خیلی قوی تر از عناوینی مثل این بازی یا بازی های هم رده هست. 40 - 50 ساعت گیم پلی داره اما چون از یاد ها فراموش شده و در زمان خودش هم اینترنت به صورت ابزاری برای نقد و بررسی و معروف شدن یک بازی نبوده دیگه هیچکس حرفی ازش نمیزنه. هر کسی دنبال یک تجربه ی بهتر از last of us از نظر داستانی هست اون بازی رو شروع کنه و تفاوت رو ببینه.

من یه ایراده دیگه بگیرم از نقد اینکه من نمیدونم منتقد چرا از پازل بازی ایراد گرفته...
بازیهایی که دارای معماهای جذاب میشن با این دنیای بازی همخوانی نداره.
شما تو اخر الزمانی مثل تلو فداتشم انتظار چه معمایی داری؟شماکه دم از واقع گرایانه میزنی بنظر شما با عقل جوردرمیاد تو دنیای تلو معمای پیچیده داشته باشه؟
و اینکه شعور انسان،قدرت درک انسان،احساسات،معرفت و...... هیچ ارتباطی با میزان تحصیلات نداره.
دکتره خودتون که تحصیلاتش خیلی بالاس گندزد به زندگی مردم رفت...
خدایی من دوستای نرد زیادی چه تو سایت چه تو زندگیم دارم ولی.....
بحرحال سلیقه ها فرق داره...ولی یه بنده خدایی گفته بود من بازی دیسانرد 2 رو بازی کردم حالم بد شد چون خیلی تخیلی بود.این ازادی بیان رو میرسونه که من در عوض به ایشون گفتم تمامی بازیها تخیلی هستن عزیز.اینم ازادی عمل منو میرسونه.من اصلا کاری به نقدت ندارم بچه ها هم کاری به نقدت ندارم چون بازی تو عموم و منتقدان جاودانه شده تموم شده رفته.فقط بحث سلیقه میاد وسط که اون قضیش فرق میکنه.

سلیقه ها متفاوته صد در صد درسته اما همون اثر جمع که در بالاتر گفتم باعث شده همه فک کنن این یک بازیه عالیه حتا کسی که در دلش شک داره ناخوداگاه میترسه عنوان رو زیر سوال ببره چون اولا با نظر همه متفاوت میشه نظرش و ترد میشه ثانیا مالکیت کنسول پلی استیشن که داره زیر سوال میره.
پازل بازی باید چطور باشه؟ همین بازی رو که گفتم longest journey نسخه ی سومش به اسم dreamfall chapters که یک بازی ماجراجویی مثل همین بازی هم هست و اتفاقا تمش هم در مورد پایان یافتن دنیا(دنیاها) هست پازل های زیادی داره و بدون استفاده از راهنما بعضی جاهاش واقعا مغر آدم سوت میکشه ولی در نهایت موفق به حل معما میشی و حس خیلی خوبی به ادم دست میده .بحث دریافت اون حس خوبه.

اگه دوستان منو به بیچارگی و نداشتن ps3 محکوم نمی کنند می خوام یه نقد کمی از تلو بکنم امیدوارم به کسی بر نخوره و اگه کسی دوست داره با دلیل قانع کننده پاسخ بده
اول از همه بگم که من فقط نسخه ریمستر شده نسل هشتم رو بازی کردم البته فکر نمی کنم تفاوت چندانی در تجربه بازی داشته باشه
اول از همه معتقدم آخرین ما با تمام کاستی هاش تو بخش داستانی می تونه از پس داستان خودش بربیاد تجربه خوبی از داستان خودش به جا می گذاره گرافیک فنی بازی هم که قطعا بی نظیره و فک براندازه اما مشکلی که من با tlou داشتم به طور کلی به بخش گیم پلی بازی برمیگرده که فکر کنم مهم ترین قسمت هر بازی باشه ببینید بازی که شروع میشه ما بازی رو به عنوان دختر جوئل که از خواب بیدار میشه و کنترلش به دست ما هست شروع می کنیم به حرکت تو این بین دختر بچه دیالوگ هایی از چیزایی که می بینه میگه تنها کاری که ما به عنوان گیمر تو این زمان می کنیم شاید فقط حرکت کردن باشه این قضیه ادامه پیدا میکنه تا کشته شدن دختر جوئل تغییر زمان بازی به بیست سال بعد اینجا دوباره فکر می کردم با چیزی به اسم گیم پلی واقعی روبرو میشم ولی زهی خیال باطل بازم باید شروع به حرکت کنیم اینبار خانومی به نام تس هم دنبالمونه این وضعیت تقریبا تا ورود الی به بازی ادامه داره و بعد از ورود الی هم در بسیاری از مراحل تابستان پاییز و زمستان و بهار رو شامل میشه می تونم بگم تقریبا حدود 50 درصد بازی همینه شما راه میرید و کاراکتر ها دیالوگ هاشون رو میگن که البته برای عمق دادن به روابط کاراکتر هاست ولی گیم پلی نیست
50 درصد دیگه گیم پلی بازی رو هم میشه ترکیبی از رزیدنت اول 4 و بازی مثل manhunt اسم گذاشت البته الگوبرداری اصلا مشکلی نداره و به نظرم این قسمت گیم پلی نسبتا خوبه ولی چیز جدید و خارق العاده ای رو شاهد نیستیم اونم برای بازی که ادعای بهترین و پرافتخارترین بازی تاریخ رو داره
من مشکل اصلیم با tlou با گیم پلی بازی و خوشحال میشم دوستان با احترام دلیل خودشون رو برای بازی بیان کنند

اتفاقا به نظر من به اینجای بازی نمیشه ایراد گرفت چون ژانر بازی اینجوریه . بازی از بازیه walking dead season 1 که یک سال قبلش منتشر شده هم الگو گرفته یه جاییش همین داستان گفتن هست البته با این تفاوت که انتخاب کردن دیالوگ رو برای این بازی حذف کردن. این دسته بازی ها داستان محور اصلی و گیم پلی محور فرعی هست . برعکس خیلی از بازی های fps که گیم پلی محور اصلی و داستان محور فرعی هست. پس این ژانر بازی هست که اینجوری هست مثل اینکه شما توی بازی walking dead دنبال گیم پلی و بزن بزن باشی که هیچ گیم پلی ای نداره.

ببین روان پزشک عزیز
گفتی چرا وقتی میله رفت تو پهلوی جوئل اون نمرد و با پنی سیلین خوب شد
خوب من میپرسم چرا وقتی شمشیر میره تو شکم کریتوس و دانته نمی میرن
چرا تو کالاف دیوتی تیر بخوری زخمی بشی بعد چند لحظه خوب میشی
چرا تو نید فور اسپید تصادف کنی ماشینت داغون نمیشه
چرا تو اساسین کرید از بالای برج میپری تو کاه گردنت نمیشکنه و...و....

تو اصلا مفهوم بازی رو نمی دونی چیه با زندگی واقعیت اشتباه گرفتی
یه بازی رو هم انجام ندادی داری درباره ش نظر میدی

جالبه هنو 3 سال نیست ps4 اومده اقا تصمیم گرفته ps5 بخره:))

فازت چیه برادر؟
فکرنکنم داشتن خونه مستقل شما به ما ربطی داشته باشه
به هر حال شما بازی رو تجربه نکردی و قطعا با این کار نمیشه درست و کامل یه بازی رو بررسی کرد
دوست عزیز فاز تو چیه؟ من اونجا چی نوشتم ؟ نوشتم پست در جواب چند نفر بالایی هست که گفته بودن ps3 بخر حالا به قول خود شما اون پست به شما ربط داره که بازخورد میدی؟
این یک بازی داستانی هست battlefield نیست که بگیم گیم پلی رو حتما باید تجربه کرد درضمن بررسی من درمورد داستانه

اتفاقا توی روانشناسی فیزیولوژیک در باب تفاوت های فردی اینجور آزمایشی وجود داره اسم ازمایش رو یادم نمیاد اما اینطور هست که یک مفهوم رو به یک جمع ارائه میدیم که همگی از خودمون هستن و یک فرد تحت نمونه داخلشونه ولی فرد فک میکنه که تمام افراد گروه نمونه هستند.بعد جمع میان میگن که مفهوم اشتباه بوده مثلا یک خط راست رو نشون میدن یا در مراحل پیشرفته تر یک معما و ... مثل جمع میگه خط کجه. حالا اینجا توی این آزمایش میفهمیم که تاثیر جمع چقدر زیاده چرا که اکثر آزمودنی ها تحت تاثیر جمع قرار میگیرن و میگن خط کجه! درصورتی که یک خط راست است. حالا این رو بذاریم در مقابل گفته های شما : هر وقت جمع اشتباه کنن چطور؟ یا جمع یک سری منتقد معروف همگی بگن که یک بازی خوبه ؛ ولی ما بازی کنیم به نظر ما متوسط بیاد ولی هر نقدی بخونیم خوب باشه تحث تاثیر جمع قرار میگیریم متاسفانه اسم نظریه اش رو هم یادم نمیاد. دقیقا داستان last of us
مثلا یک بازی بسیار عالی به صورت point and click هست به اسم longest journey که مال سال 1999 هست به جرات میگم که از نظر داستانی خیلی قوی تر از عناوینی مثل این بازی یا بازی های هم رده هست. 40 - 50 ساعت گیم پلی داره اما چون از یاد ها فراموش شده و در زمان خودش هم اینترنت به صورت ابزاری برای نقد و بررسی و معروف شدن یک بازی نبوده دیگه هیچکس حرفی ازش نمیزنه. هر کسی دنبال یک تجربه ی بهتر از last of us از نظر داستانی هست اون بازی رو شروع کنه و تفاوت رو ببینه.

سلیقه ها متفاوته صد در صد درسته اما همون اثر جمع که در بالاتر گفتم باعث شده همه فک کنن این یک بازیه عالیه حتا کسی که در دلش شک داره ناخوداگاه میترسه عنوان رو زیر سوال ببره چون اولا با نظر همه متفاوت میشه نظرش و ترد میشه ثانیا مالکیت کنسول پلی استیشن که داره زیر سوال میره.
پازل بازی باید چطور باشه؟ همین بازی رو که گفتم longest journey نسخه ی سومش به اسم dreamfall chapters که یک بازی ماجراجویی مثل همین بازی هم هست و اتفاقا تمش هم در مورد پایان یافتن دنیا(دنیاها) هست پازل های زیادی داره و بدون استفاده از راهنما بعضی جاهاش واقعا مغر آدم سوت میکشه ولی در نهایت موفق به حل معما میشی و حس خیلی خوبی به ادم دست میده .بحث دریافت اون حس خوبه.

اتفاقا به نظر من به اینجای بازی نمیشه ایراد گرفت چون ژانر بازی اینجوریه . بازی از بازیه walking dead season 1 که یک سال قبلش منتشر شده هم الگو گرفته یه جاییش همین داستان گفتن هست البته با این تفاوت که انتخاب کردن دیالوگ رو برای این بازی حذف کردن. این دسته بازی ها داستان محور اصلی و گیم پلی محور فرعی هست . برعکس خیلی از بازی های fps که گیم پلی محور اصلی و داستان محور فرعی هست. پس این ژانر بازی هست که اینجوری هست مثل اینکه شما توی بازی walking dead دنبال گیم پلی و بزن بزن باشی که هیچ گیم پلی ای نداره.
اخه فدای شما بشم از نظر منطق واقعا هیچ معمای پیچیده ای نباید داشته باشه...شما که حتی به کلاج گرفتن الی گیر دادید چه گیره الکی به معمای بازی میدی؟اصلا هیچ جوره نمیتونم بفهمم.من اگه بخوام ایراد خاصی بخوام بگیرم یه نیم شباهت به فیلم 28 هفته بعد داره که واقعا اونم ایراد نیست.اسمش الهامه.والا کسی تعصبی نیست اینجا.طرفداران دو اتیشه ماکرو هم این بازیو تحسین کردن...
و دررالطه با ازدست دادن باید خدمتتون عرض کنم که مادرم ساله 78 فوت شدن پدرم هم سال 90 فوت شدن.این چیزی که شما میگی ادم باید نابود بشه و اون پنج دقیقه احساسات الکی فکر میکنم ساعت جول جواب خیلی خوبی به شما باشه.پدری که طی چند دهه ساعت شکسته ی دخترشو دستش کرده بود.اگه بخواد هی به رابطه پدر دختری اشاره بکنه پس بازی چیمیشه؟گیم پلی چیمیشه؟
اون چیزیکه شما مدنظر داری بازی باید 60 ساعت زمان میبورد تا کله احساساتشو به شما نشون بده...درضمن کسیکه ضد شما حرف میزنه بیسواد نیست.شما بااین حرفتون خودتونو میبرین زیرسوال نه کسه دیگه

• Like
Reactions: vaan 2
ببین روان پزشک عزیز
گفتی چرا وقتی میله رفت تو پهلوی جوئل اون نمرد و با پنی سیلین خوب شد
خوب من میپرسم چرا وقتی شمشیر میره تو شکم کریتوس و دانته نمی میرن
چرا تو کالاف دیوتی تیر بخوری زخمی بشی بعد چند لحظه خوب میشی
چرا تو نید فور اسپید تصادف کنی ماشینت داغون نمیشه
چرا تو اساسین کرید از بالای برج میپری تو کاه گردنت نمیشکنه و...و....

تو اصلا مفهوم بازی رو نمی دونی چیه با زندگی واقعیت اشتباه گرفتی
یه بازی رو هم انجام ندادی داری درباره ش نظر میدی

جالبه هنو 3 سال نیست ps4 اومده اقا تصمیم گرفته ps5 بخره:))
دوست عزیز . نوجوان گل گلاب . دانته از دویل می کرای. مشاور مدعو از سونی اینترنیمیتز که در مورد ps5 هم نظر میدی :))
تو اون پست اول من نوشتم همانند بازی های مثل walking dead و ... . کلا بازی های تل تیل چجوریه ؟ یک بازی در این سبک داستان محور رو شما با کال اف دیوتی مقایسه میکنی؟ توی بازی های تل تیل مثلا واکینگ دد فصل یک خیلی جاها کاراکتر ها در یک لخظه ی سینماتیک تاکید "لحظه ی سینماتیک" تیر میخورن یا ضربه میبینن دقیقا پیامد های اون رو توی ادامه ی بازی میبینیم مثلا پای یکی صدمه میبینه تا اخر بازی میلگه یا پای کاراکتر اصلی تیر میخوره تا اخر بازی در موردش حرف میزنه که باهاش مشکل داره . و گیرام اصلا این موضوع حل فصل شد. در مورد بقیه جاها نظر بده چرا کلیک کردی رو این؟

والا داداش من شخصا یه ترسی دارم از این کار :D چون کلا آدم جنجالی نیستم و میدونم با زدن چنین تاپیکی احتمالا تهدید به مرگ میشم :Dبرای همین تو این تاپیک که در حال حاضر وضعیتش قرمزه چنین پستی دادم :D
بعنوان یه فن پلی استیشن ازت درخواست میکنم یه نقد پر پیمون شامل داستان/شخصیت ها و گیم پلی درباره TLOU و Left Behind بنویس من هیچ مشکلی با اینکار ندارم و به شخصه استقبال میکنم نه تنها این عنوان بلکه هر بازیی که دوست دارید:Dالان کاربرا در رابطه با تاپیک دوستمون در اینجا یه انتقادی رو مطرح کردن که آقا بزارید کاربرا راحت نظراتشون رو چه در قالب مقاله یا نقد بگن(البته بدون توهین و رفتارهای زشت بعلاوه نه مثل این کاربر که از روی یوتیوب همچین نقدی نوشته) که مدیر محترم هم قانع شدن و تاپیک مورد نظر رو برگردوندن.نه آسمون به زمین اومد نه خونی ریحته شد:Dنقد پرتُ پلا با انتقاد اصولی فرق میکنه حالا هر چقدر میخواد تندُ تیز باشه.

قرار هم نیست سطح نقد کاربرا مثل EDGE باشه و ممکنه هر کسی با نقد طرف مخالف یا موافق باشه یا با بخشهاییش موافقت کنه و بقیه نقد رو به چالش بکشه.اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم که "نکنه من نقد بنویسم و اشکالی توش از نظر سایر کاربرا بوجود بیاد یا فن های اون عنوان ترولم کنن پس ولش کن" نتیجش میشه یه سری تابو که خودمون برای خودمون ساختیم.

ممکنه فردا من یه نقد در مورد فلان بازی بنویسم که کلی از شخصیت پردازی و گیم پلیش انتقاد کرده باشم و شاید چند تا اشکال بزرگ هم نقدم داشته باشه.اما بالاخره طرف باید از یه جایی شروع کنه:D نمیشه که با چند تا نقد به چنان پیشرفتی برسیم که همگی واسمون پشتک وارو بزنن:Dحتی بعضی از نقدهای منتقدین مشهور هم از نظر یه سری گیمرا چرند تلقی میشه:Dپس آیا اون منتقد باید خودشو غیب کنه!:D

• Like
Reactions: Pyramid Head
دوست عزیز فاز تو چیه؟ من اونجا چی نوشتم ؟ نوشتم پست در جواب چند نفر بالایی هست که گفته بودن ps3 بخر حالا به قول خود شما اون پست به شما ربط داره که بازخورد میدی؟
این یک بازی داستانی هست battlefield نیست که بگیم گیم پلی رو حتما باید تجربه کرد درضمن بررسی من درمورد داستانه
اولا هر کسی میتونه جواب هرپستی رو که دلش خواست بده ;)
دوما last of us مثل بازی های telltale نیست که صرفا داستان محور باشه
سوما مگه فیلمه که لازم نیست بازی کنیم؟ پس به استدیو ها بگیم دیگه زحمت نکشن بازی واسه منتقدا ارسال نکنن خودشون از یوتیوب میبینن :)

دوست عزیز . نوجوان گل گلاب . دانته از دویل می کرای. مشاور مدعو از سونی اینترنیمیتز که در مورد ps5 هم نظر میدی :))
تو اون پست اول من نوشتم همانند بازی های مثل walking dead و ... . کلا بازی های تل تیل چجوریه ؟ یک بازی در این سبک داستان محور رو شما با کال اف دیوتی مقایسه میکنی؟ توی بازی های تل تیل مثلا واکینگ دد فصل یک خیلی جاها کاراکتر ها در یک لخظه ی سینماتیک تاکید "لحظه ی سینماتیک" تیر میخورن یا ضربه میبینن دقیقا پیامد های اون رو توی ادامه ی بازی میبینیم مثلا پای یکی صدمه میبینه تا اخر بازی میلگه یا پای کاراکتر اصلی تیر میخوره تا اخر بازی در موردش حرف میزنه که باهاش مشکل داره . و گیرام اصلا این موضوع حل فصل شد. در مورد بقیه جاها نظر بده چرا کلیک کردی رو این؟
اولا که من 26 سالمه
در مورد بقیه جاها هم مثلا گفتی دختر 14 ساله چطور رانندگی میکنه
خوب من الان چی بگم ؟:|:D
قد دختر 14 ساله براحتی برای راننگی کافیه بر فرض کافیه هم نباشه بازی تخیله
مستند نیست که ، اگه اونجوری باشه پس کلا زامبی های بازی میرن زیر سوال

بحث مفیدی نکردم که بخام دربارش بحث کنم
تازه منی که از مخالفای بازی هستم دارم اینارو میگم وای بحال طرفداراش

اخه فدای شما بشم از نظر منطق واقعا هیچ معمای پیچیده ای نباید داشته باشه...شما که حتی به کلاج گرفتن الی گیر دادید چه گیره الکی به معمای بازی میدی؟اصلا هیچ جوره نمیتونم بفهمم.من اگه بخوام ایراد خاصی بخوام بگیرم یه نیم شباهت به فیلم 28 هفته بعد داره که واقعا اونم ایراد نیست.اسمش الهامه.والا کسی تعصبی نیست اینجا.طرفداران دو اتیشه ماکرو هم این بازیو تحسین کردن...
و دررالطه با ازدست دادن باید خدمتتون عرض کنم که مادرم ساله 78 فوت شدن پدرم هم سال 90 فوت شدن.این چیزی که شما میگی ادم باید نابود بشه و اون پنج دقیقه احساسات الکی فکر میکنم ساعت جول جواب خیلی خوبی به شما باشه.پدری که طی چند دهه ساعت شکسته ی دخترشو دستش کرده بود.اگه بخواد هی به رابطه پدر دختری اشاره بکنه پس بازی چیمیشه؟گیم پلی چیمیشه؟
اون چیزیکه شما مدنظر داری بازی باید 60 ساعت زمان میبورد تا کله احساساتشو به شما نشون بده...درضمن کسیکه ضد شما حرف میزنه بیسواد نیست.شما بااین حرفتون خودتونو میبرین زیرسوال نه کسه دیگه
در ابتدا تسلیت عمیق خودم رو خدمت شما تقدیم کنم امیدوارم پدر و مادر شما در جهانی بهتر جاودانه باشند.
پازل های بازی رو هم کنار بگذاریم و حل شده بدونیم. در مورد از دست دادن دختر جوئل من برعکس گفتم یعنی باید غم از دست دادن اون هم طی 20 سال کاملا و کاملا حل شده باشه . اما جوئل از انکار استفاده میکنه . میگه در مورد گذشته هم حرف نزنیم یا از گذشته فرار میکنه و عکس دخترش رو از برادرش قبول نمیکنه. این واکنش انکار نام داره تو روانشناسی که توضیح بیشتر در پست اول هست. که واکنش انکار اولین چیزی هست که حل میشه. اینکه بخواد بیست سال بمونه ابدا در هیچ موردی امکان نداره مگر در موارد روان رنجور شدید (که جوئل نیست)
در مورد اینکه هرکی برخلاف نظر من حرف بزنه کم سواده (بی سواد نه , کم سواد ) این هم کاملا رد میکنم اتفاقا خیلی خوشحال میشم یک فردی بیاد و نظر مخالف خودش رو به صورت کامل بگه ولی من به افرادی کم سواد گفتم که شعور احترام به نظر دیگران رو نداشتن

اولا که من 26 سالمه
در مورد بقیه جاها هم مثلا گفتی دختر 14 ساله چطور رانندگی میکنه
خوب من الان چی بگم ؟:|:D
قد دختر 14 ساله براحتی برای راننگی کافیه بر فرض کافیه هم نباشه بازی تخیله
مستند نیست که ، اگه اونجوری باشه پس کلا زامبی های بازی میرن زیر سوال

بحث مفیدی نکردم که بخام دربارش بحث کنم
تازه منی که از مخالفای بازی هستم دارم اینارو میگم وای بحال طرفداراش
شما هزار سالت هم باشه طرز صحبت کردنت درست نیست و باعث ایجاد حالت جنگ یا گریز در مخاطب میشه :))
موضوع قد دختر 14 ساله برای رانندگی با تیوتا رو هم در نظر نگیریم مسئله اینه الی چند بار میگه هیچوقت از کمپ بیرون نیومده .پش چطور بلده رانندگی کنه؟ خود ما تا رانندگی یاد گرفتیم زمان زیادی رو به تمرین گذروندیم یا حتا روشن کردن ماشین با کلاچ خودش تمرین زیادی رو میخواد درضمن در مورد بازی تخیلی رو ویچر 3 و دریم فال رو مثال بردم تو ویچر گرالت یهو یاد نمیگیره که چطور پرتال باز کنه (مثال زدم چون هیچوقت یاد نمیگیره :)) ) در مورد همه چیز توضیح میده حتا اگر بیشتر بخوای بدونی اندازه یه کتاب توی بخش characters و quest ها مطلب در مورد اینکه چطور اون اتفاق افتاده هست که کاملا ریلستیک میکنه یک بازی تخیلی رو

در ابتدا تسلیت عمیق خودم رو خدمت شما تقدیم کنم امیدوارم پدر و مادر شما در جهانی بهتر جاودانه باشند.
پازل های بازی رو هم کنار بگذاریم و حل شده بدونیم. در مورد از دست دادن دختر جوئل من برعکس گفتم یعنی باید غم از دست دادن اون هم طی 20 سال کاملا و کاملا حل شده باشه . اما جوئل از انکار استفاده میکنه . میگه در مورد گذشته هم حرف نزنیم یا از گذشته فرار میکنه و عکس دخترش رو از برادرش قبول نمیکنه. این واکنش انکار نام داره تو روانشناسی که توضیح بیشتر در پست اول هست. که واکنش انکار اولین چیزی هست که حل میشه. اینکه بخواد بیست سال بمونه ابدا در هیچ موردی امکان نداره مگر در موارد روان رنجور شدید (که جوئل نیست)
در مورد اینکه هرکی برخلاف نظر من حرف بزنه کم سواده (بی سواد نه , کم سواد ) این هم کاملا رد میکنم اتفاقا خیلی خوشحال میشم یک فردی بیاد و نظر مخالف خودش رو به صورت کامل بگه ولی من به افرادی کم سواد گفتم که شعور احترام به نظر دیگران رو نداشتن
مرسی عزیزم...
قضیه انکار شاید باورت نشه برای منم اتفاق افتاده...
چون کسی باورش نمیشد این قضیه رو منم واقعا انکار میکردم.
این قضیه انکار که برای همه دوستان اتفاق افتاده...
مثل کسی که قتل انجام داده باشه ولی چیزی که بخواد یاد اون قتل بیوفته سریع فاصله میگیره...
جول هیچ جوره نمیتونه بااین قضیه کنار بیاد پس فرار میکنه.جول حتی از خودش هم فرار میکنه.همه ادما مخصوصا تو کشورهای مختلف عذاداریشون فرق میکنه...
با خواهرم داشتم فیلم میدیدم تو یه سکانس خوانواده سره مزار پسرشون جمع شدن دریغ از یه قطره اشک.وقتی به فرهنگه خودمون و اونوریا نگاه میکنم حتی نوع عذاداریشونم فرق میکنه.وقتی کسی گریه نمیکنه دلیل براین نیست که بیخیاله.به این نکته هم اشاره نکردی اگه جول میخواست انکاره کامل بکنه انقدر به الی بها نمیداد.امیدوارم دوباره همچین نظراتی همچین تامیکی رو ببینیم تا نظرات همه رو بفهمیم.برداشتها خیلی متفاوته

اولا هر کسی میتونه جواب هرپستی رو که دلش خواست بده ;)
دوما last of us مثل بازی های telltale نیست که صرفا داستان محور باشه
سوما مگه فیلمه که لازم نیست بازی کنیم؟ پس به استدیو ها بگیم دیگه زحمت نکشن بازی واسه منتقدا ارسال نکنن خودشون از یوتیوب میبینن :)
فکر میکنم حدودا بالغ بر ده تا پازنده ملیون نفر سر جمع همه ویدئو هایی که playthrough کامل لست اف اس رو نگاه کردن نمیدونم کل فروش بازی 10 ملیون هست یا نه کامنت های همونهارو هم حتما مطالعه کن این یعنی 10 ملیون نفر بازی رو نخریدن بلکه نگاه کردن همین کافیه که نشون بده این بازی رو میشه نگاه کرد حتا افرادی که نگاه کردن از افرادی که خریدن ممکنه بیشتر باشن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Powerful King
مرسی عزیزم...
قضیه انکار شاید باورت نشه برای منم اتفاق افتاده...
چون کسی باورش نمیشد این قضیه رو منم واقعا انکار میکردم.
این قضیه انکار که برای همه دوستان اتفاق افتاده...
مثل کسی که قتل انجام داده باشه ولی چیزی که بخواد یاد اون قتل بیوفته سریع فاصله میگیره...
جول هیچ جوره نمیتونه بااین قضیه کنار بیاد پس فرار میکنه.جول حتی از خودش هم فرار میکنه.همه ادما مخصوصا تو کشورهای مختلف عذاداریشون فرق میکنه...
با خواهرم داشتم فیلم میدیدم تو یه سکانس خوانواده سره مزار پسرشون جمع شدن دریغ از یه قطره اشک.وقتی به فرهنگه خودمون و اونوریا نگاه میکنم حتی نوع عذاداریشونم فرق میکنه.وقتی کسی گریه نمیکنه دلیل براین نیست که بیخیاله.به این نکته هم اشاره نکردی اگه جول میخواست انکاره کامل بکنه انقدر به الی بها نمیداد.امیدوارم دوباره همچین نظراتی همچین تامیکی رو ببینیم تا نظرات همه رو بفهمیم.برداشتها خیلی متفاوته

بله فرهنگ هادر تمامی کره زمین متفاوته و همگی هم قابل احترامن اما ساختار ذهن بشر در تمام کره زمین یکسانه
بحث من این نیست که جوئل چرا انکار میکنه یا نمیکنه بحث اینه که کلا نباید بکنه
"بعد از بیست سال میبینیم که چقدر جوئل به فکر دختر بچه اش هست و به یادش. طبق DSM 5 برای اتفاقی همانند مرگ عزیزان افراد نرمال تا دو هفته سندرم های شبهه افسردگی و درماندگی رو نشون میدن و بعد از اون مراحل قبول از دست دادن فرد آغار میشه حتا برای افراد ناسالم از نظر روانی غم از دست دادن افراد نزدیک طی شش ماه خود به خود حل میشه یعنی ناخودآگاه فرد نبود اون فرد رو میپذیره و باهاش کنار میاد حال اینجا بعد از 20 سال جوئل کاملا درگیر مرحله ی ابتدایی از دست دادن عزیزان یعنی انکار هست . مرحله ی انکار اولین چیزی هست که حل خواهد شد بعد از بیست سال اون هم غم از دست دادن عزیزان چیزی جز تظاهر در دنیای واقعی نخواهد بود. و اما در بازی بازی اینطور که میبینید وجود داره و این یکی از توهین هایی هست که بازی به شعور مخاطب تحصیل کرده انجام میده (حالا که اطلاعاتی راجب غم از دست دادن کسب کردید میتونید به همه ی داستان های دیگه ارجاعش بدید مثلا اون سریال معراجی های مسعود ده نمکی و خانواده ای که دنبال پسرشون محمد بودن ...!)"

انکار کردن بعد از یک مدتی اصلا وجود نداره حداکثر تا شش ماه حل میشه اونهم در موارد افسردگی شدید هیچوقت بیست سال ادامه پیدا نمیکنه یعنی این استدیو یک روانشناس نداشته که بر داستان نظارت داشته باشه و نویسنده ها خیلی عامیانه داستان نویسی کردن کلیشه پردازی ای مثل پدری که بیست سال است به فکر دخترش است و ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or