بازنگری بازی LAST OF US | آیا این بازی شاهکار است یا یک بازی معمولی دیگر؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بی ارزش ترین نقدی بود که خوندم من اصلا کاری به این ندارم بهترین بازی چیه، برداشتی‌ که من از این متن کردم اینه که یک نفر‌ پیدا میشه میخواد دست روی یک اثر بزرگ بزاره که معروف بشه مثال این نقد هارو از سایت همسایه هم دیدیم، شما که هیچی از بازی سرت نیست اومدی یه متن بی ارزش نوشتی خودتم تحصیل کرده و متخصص معرفی کردی که مثلا مهر محکمی رو نوشته خودت بزنی بگی اره من راست میگم شما بی سواد و کم سن و‌ سال هستی‌د حرف منو‌ باید گوش بدید، واقعا درک نمیکنم هدف چیه از این‌ واقعا:D

شما برو همون نقد های شاعرانه رو بخون و عشق بهشون عشق بورز :))
نقل قول : باد های سرد زمستانی بر صورت الی میوزد و او درمانده به دنبال یک تکه غذا در حالی که تمام آسمان دلش را دلهره ای همانند ابر سیاه بد یمن فرا گرفته ...!
درثانی اگر پاسخ با دلیل برای دفاع از بازی در برابر شبهاتی که گفتم جز این مزخرفات در انبان مزخرفاتت هست داری بگو وگرنه مجبورت نکردن بیای تحلیل شخصیت کنی
من هدفم معروف شدن هست واقعا یه عده ای این فکر رو میکنن ؟ :)) من میخوام ببینم فن بوی ها دو آتشه چه استدلالی بر شبهات میخوان بدن که هیچکسی پاسخی نداده

شما برو همون نقد های شاعرانه رو بخون و عشق بهشون عشق بورز :))
نقل قول : باد های سرد زمستانی بر صورت الی میوزد و او درمانده به دنبال یک تکه غذا در حالی که تمام آسمان دلش را دلهره ای همانند ابر سیاه بد یمن فرا گرفته ...!
درثانی اگر پاسخ با دلیل برای دفاع از بازی در برابر شبهاتی که گفتم جز این مزخرفات در انبان مزخرفاتت هست داری بگو وگرنه مجبورت نکردن بیای تحلیل شخصیت کنی
من هدفم معروف شدن هست واقعا یه عده ای این فکر رو میکنن ؟ :)) من میخوام ببینم فن بوی ها دو آتشه چه استدلالی بر شبهات میخوان بدن که هیچکسی پاسخی نداده
من فن بوی نیستم و هیچ بازی خاصی رو نمی پرستم البته برام مهم نیست چه فکری راجب‌ من‌‌ میکنی جواب شما رو دوستان صفحه قبل دادن در کل دیگه حرفی باهات ندارم شما اصلا همه چی دان:D

• Like
Reactions: vaan 2
دوست عزیز شما بازی رو با فیلم یا مستند قاطی کردی بیشتر درمورد داستان مانور دادی خب مشخصه بازی هست ولی در مورد مسائل دیگه هم وقتی تیر به یک نفر برخورد کنه حتی غیرحساس ترین جای بدنش مثه دست یا پاش هم باشه طرف دیگه بزور میتونه سرپا بایسته چه برسه به اینکه بلند شه مثه رستم تیربزنه و حریف رو از پای در بیاره ولی شما راحت میبینی در بازیهای کالاف یا بتل طرف کلی تیرمیخوره ولی انگار نه انگار بقول دوستان خب اگه اینجوری باشه هیچ بازی ای بیشتر از 2 نمیگیره
مهمترین بخش یک بازی گیم پلی اون بازی هست که شما متاسفانه گیم پلی رووان و عالی بازی که باعث شده این امتیازات درخشان رو به ارمغان بیاره نادیده گرفتی رفتی سراغ داستان
بنظرمیرسه تازه گیم رو شروع کردی این مقاله رو هم نوشتی عکس شخصیت رو هم اواتارت گذاشتی تا بتونی یه شبه راه صد ساله رو بری و توی بازیسنتر معروف بشی و کلی فرند و فالور و......... داشته باشی بنظرمن این راهش نیست اینجور مطالب غرز ورزانه باعث نفرت یه ادم میشه
این دوست عزیز بازی را انجام نداده از یو توب نگاه کرده و نقد بازی نوشته .

به نکته ی خوبی اشاره کردی اتفاقا میخواستم یک ویدئو بسازم در مورد اینکه "کپی کردن عنصر های بازی های مختلف در یک بازی جدید خوب هست یا نه؟" درکل جواب کوتاه اینه که خوب هست . چرا که اگر وسواس فکری رو کنار بذاریم و بجای اینکه دنبال این باشیم کی از کجا کدوم موقعیت داستانی رو کپی کرده و لذت بردن از محیط رو معیار قرار بدیم تجربه ی بازی عالی ای مثل سایلنت هیل که ساختش متوقف شده توی یک بازی جدید بسیار هیجان انگیز خواهد بود .
همیشه تعداد تجربه بیشتر بهتر کم تجربگی و فقط تجربه ی سه چهار عنوان هست چرا که اگر همه بازی هایی که خوشمون نیاد هم بازی کنیم فرق بین خوب و بد رو میفهمیم
مثلا دیروز من یک بازی به اسم husk رو بازی کردم و تموم کردم طبق گفته ی سازندگان تجربه ای مثل سایلنت خواهد بود براش یک تاپیک هم زدم اصلا در حد هیچ کدوم از evil within ,resident evil silent hill و ... نبود ولی تجربه ی خیلی عالی بود بازی کردنش

اون لست اف آس رو من بازی نکردم چون پلی استیشن ندارم ولی یک خلاقیت به خرج دادم :)) اومدم سرچ کردم راهنمای کامل بازی تو یوتیوب دیدم چند نفر ویدئو هایی درست کردن تحت عنوان last of us the movie که گیم پلی کامل بازی هست در شش ساعت حالا دانلود کردم حال ندارم نگاه کنم :D

میانه خوبی هم با کنسول نداره
بررسی بازی ترس و بقای husk

آخرین ویرایش:
تو کامنتای دیگش به نکته فاجعه باری برخورد کردم! از من انگلیسی بلدم / من روانشناسم و ما حرفه ای هاش که بگذریم تو این کامنتش گفته من اصلا PS4 ندارم و TLOU رو از یوتیوب دانلود کردم!

uxh_emam-naghi-islamukogukvddvtreh.jpg

یعنی ایشون بازی رو از یوتیوب دیده , از داستانش که بگذریم اومده به gameplay بازی هم تو نقدش اشکال گرفته:laughing:

4hwv_emam-naghi-islamukogukvddv.jpg

آخرین ویرایش:
تو کامنتای دیگش به نکته فاجعه باری برخورد کردم! از من انگلیسی بلدم / من روانشناسم و ما حرفه ای هاش که بگذریم تو این کامنتش گفته من اصلا PS4 ندارم و TLOU رو از یوتیوب دانلود کردم!

یعنی ایشون بازی رو از یوتیوب دیده , از داستانش که بگذریم اومده به gameplay بازی هم تو نقدش اشکال گرفته:laughing:

دهنت سرویس نابودش کردی :))))))))))))))
یاد حرف اون دوستمون افتادم که گفت از رو عقده س
فک کن چقد بیکار نشسته فیلم گیم پلی بازی رو نگا کرده
تو که 600 تومن پول نداری یه ps3 بخری حالا برا ما روانشناس شدی زارت
جای این کارا برو سرکار یه پلی استیشن بخر 10 ساعت نشینی پای یه فیلم از گیم پلی بازی
عقده هات اینجوری فوران نکنه

آقا دمت گرم :دی سر همون پل معروف که میگن همینجا است :-" :))

سلام، احتمالا شما داری روی یه پروژه رواشناسی کار میکنی که فیدبکای ملت رو با دست گذاشتن رو علایقشون بدونید، شاید یه جای دیگه یه نقد برا فیلمای اصغر فرهادی نوشته باشی D:
در هر صورت منم با نقد شما چندان موافق نیستم، چون بهترین بودن تو صنعت گیم یه فرمول مشخص نداره که شما با جا گذاری x و y دنبال جواب باشی، ولی شاید بشه با استناد به قوانین ساده بشریت مثل رای حداکثری، به دوستاران همچین بازیهایی که نمرات بالایی دارند احترام گذاشت.

من یه ایراده دیگه بگیرم از نقد اینکه من نمیدونم منتقد چرا از پازل بازی ایراد گرفته...
بازیهایی که دارای معماهای جذاب میشن با این دنیای بازی همخوانی نداره.
شما تو اخر الزمانی مثل تلو فداتشم انتظار چه معمایی داری؟شماکه دم از واقع گرایانه میزنی بنظر شما با عقل جوردرمیاد تو دنیای تلو معمای پیچیده داشته باشه؟
و اینکه شعور انسان،قدرت درک انسان،احساسات،معرفت و...... هیچ ارتباطی با میزان تحصیلات نداره.
دکتره خودتون که تحصیلاتش خیلی بالاس گندزد به زندگی مردم رفت...
خدایی من دوستای نرد زیادی چه تو سایت چه تو زندگیم دارم ولی.....
بحرحال سلیقه ها فرق داره...ولی یه بنده خدایی گفته بود من بازی دیسانرد 2 رو بازی کردم حالم بد شد چون خیلی تخیلی بود.این ازادی بیان رو میرسونه که من در عوض به ایشون گفتم تمامی بازیها تخیلی هستن عزیز.اینم ازادی عمل منو میرسونه.من اصلا کاری به نقدت ندارم بچه ها هم کاری به نقدت ندارم چون بازی تو عموم و منتقدان جاودانه شده تموم شده رفته.فقط بحث سلیقه میاد وسط که اون قضیش فرق میکنه.

• Like
Reactions: vaan 2
این دوست عزیز بازی را انجام نداده از یو توب نگاه کرده و نقد بازی نوشته .

میانه خوبی هم با کنسول نداره
بررسی بازی ترس و بقای husk

ا

دهنت سرویس نابودش کردی :))))))))))))))
یاد حرف اون دوستمون افتادم که گفت از رو عقده س
فک کن چقد بیکار نشسته فیلم گیم پلی بازی رو نگا کرده
تو که 600 تومن پول نداری یه ps3 بخری حالا برا ما روانشناس شدی زارت
جای این کارا برو سرکار یه پلی استیشن بخر 10 ساعت نشینی پای یه فیلم از گیم پلی بازی
عقده هات اینجوری فوران نکنه

آقا دمت گرم :D سر همون پل معروف که میگن همینجا است :-" :))

:))
بله من الان با افتخار هم میگم که گیم پلی کامل بازی نگاه کردم اونهم دوبار برا نقد صحیح تر :)) من اینقدر از این ایده خوشم اومد که خودم هم همین الان قبل از اینکه تاپیک رو رفلش کنم داشتم گیم پلی یک بازی ایندی که فقط مخصوص کامپیوتره به اسم hatred رو ضبط میکردم که به طور کامل بذارم یوتیوب و کسایی که کامپیوتر ندارن نگاه کنن. کامل بشه یک تاپیک براش میزنم
به عنوان شخص نظاره گر بازی خیلی بی طرفانه تر میشه نظر داد و خودم هم اینقدر با این کار حال کردم که پستم رو پاک نکردم بلکه بهش افتخار هم میکنم :D :))
اون نوجوان عزیز اومده عکس گذاشته زیریش هم گفته پول پی اس 3 نداری دیگه منم گفتم یک عکس بگیرم :D

ulutli3u2d6j8pom3cw.jpg

در پاسخ اون بچه مچه ها هروقت بزرگ شدین بجا اینکه ور دل ننتون پست بدین تونستین یه خونه مستقل تو تهران برا خودتون بخرین اونوقت بیان نظر بدین یا نه بازم کمتر هروقت تونستین ده دوازده تومن بدین اون تلویزیون 4k با سیستم 4k بخرین یا نه همون تلویزیون 32 اینچ پایینی یا نه همین dslr که باهاش عکس گرفتم رو بخرین اونوقت نظر بدین :))
من نمیدونم این نوجوانان عزیز با انگلیسی بلد بودن من یا روانشناس بودن من مشکلشون چیه که دست گذاشته روی دکمه ی فشار شخصیتشون خیلی فشار بهشون میاد :D
خلاصه آب رو بریزید همونجایی که میسوزه :))
از محضر همه دوستان عذرخواهی میکنم به خاطر این ادبیات ولی وارد لیگ نوجوانان که میشی باید مثل نوجوانا حرف بزنی :D واقعا بحث کردن با اینا حال میده :)) بسی فیض بردیم
راستی درمورد پی سی و کنسول یه تاپیک دیگه بزودی میزنم اون جای خود دارد از کنسول هم بدم نمیاد اتفاقا ps5 هروقت بیاد میگیرم

اگه دوستان منو به بیچارگی و نداشتن ps3 محکوم نمی کنند می خوام یه نقد کمی از تلو بکنم امیدوارم به کسی بر نخوره و اگه کسی دوست داره با دلیل قانع کننده پاسخ بده
اول از همه بگم که من فقط نسخه ریمستر شده نسل هشتم رو بازی کردم البته فکر نمی کنم تفاوت چندانی در تجربه بازی داشته باشه
اول از همه معتقدم آخرین ما با تمام کاستی هاش تو بخش داستانی می تونه از پس داستان خودش بربیاد تجربه خوبی از داستان خودش به جا می گذاره گرافیک فنی بازی هم که قطعا بی نظیره و فک براندازه اما مشکلی که من با tlou داشتم به طور کلی به بخش گیم پلی بازی برمیگرده که فکر کنم مهم ترین قسمت هر بازی باشه ببینید بازی که شروع میشه ما بازی رو به عنوان دختر جوئل که از خواب بیدار میشه و کنترلش به دست ما هست شروع می کنیم به حرکت تو این بین دختر بچه دیالوگ هایی از چیزایی که می بینه میگه تنها کاری که ما به عنوان گیمر تو این زمان می کنیم شاید فقط حرکت کردن باشه این قضیه ادامه پیدا میکنه تا کشته شدن دختر جوئل تغییر زمان بازی به بیست سال بعد اینجا دوباره فکر می کردم با چیزی به اسم گیم پلی واقعی روبرو میشم ولی زهی خیال باطل بازم باید شروع به حرکت کنیم اینبار خانومی به نام تس هم دنبالمونه این وضعیت تقریبا تا ورود الی به بازی ادامه داره و بعد از ورود الی هم در بسیاری از مراحل تابستان پاییز و زمستان و بهار رو شامل میشه می تونم بگم تقریبا حدود 50 درصد بازی همینه شما راه میرید و کاراکتر ها دیالوگ هاشون رو میگن که البته برای عمق دادن به روابط کاراکتر هاست ولی گیم پلی نیست
50 درصد دیگه گیم پلی بازی رو هم میشه ترکیبی از رزیدنت اول 4 و بازی مثل manhunt اسم گذاشت البته الگوبرداری اصلا مشکلی نداره و به نظرم این قسمت گیم پلی نسبتا خوبه ولی چیز جدید و خارق العاده ای رو شاهد نیستیم اونم برای بازی که ادعای بهترین و پرافتخارترین بازی تاریخ رو داره
من مشکل اصلیم با tlou با گیم پلی بازی و خوشحال میشم دوستان با احترام دلیل خودشون رو برای بازی بیان کنند

:))
بله من الان با افتخار هم میگم که گیم پلی کامل بازی نگاه کردم اونهم دوبار برا نقد صحیح تر :)) من اینقدر از این ایده خوشم اومد که خودم هم همین الان قبل از اینکه تاپیک رو رفلش کنم داشتم گیم پلی یک بازی ایندی که فقط مخصوص کامپیوتره به اسم hatred رو ضبط میکردم که به طور کامل بذارم یوتیوب و کسایی که کامپیوتر ندارن نگاه کنن. کامل بشه یک تاپیک براش میزنم
به عنوان شخص نظاره گر بازی خیلی بی طرفانه تر میشه نظر داد و خودم هم اینقدر با این کار حال کردم که پستم رو پاک نکردم بلکه بهش افتخار هم میکنم :D :))
اون نوجوان عزیز اومده عکس گذاشته زیریش هم گفته پول پی اس 3 نداری دیگه منم گفتم یک عکس بگیرم :D

ulutli3u2d6j8pom3cw.jpg

در پاسخ اون بچه مچه ها هروقت بزرگ شدین بجا اینکه ور دل ننتون پست بدین تونستین یه خونه مستقل تو تهران برا خودتون بخرین اونوقت بیان نظر بدین یا نه بازم کمتر هروقت تونستین ده دوازده تومن بدین اون تلویزیون 4k با سیستم 4k بخرین یا نه همون تلویزیون 32 اینچ پایینی یا نه همین dslr که باهاش عکس گرفتم رو بخرین اونوقت نظر بدین :))
من نمیدونم این نوجوانان عزیز با انگلیسی بلد بودن من یا روانشناس بودن من مشکلشون چیه که دست گذاشته روی دکمه ی فشار شخصیتشون خیلی فشار بهشون میاد :D
خلاصه آب رو بریزید همونجایی که میسوزه :))
از محضر همه دوستان عذرخواهی میکنم به خاطر این ادبیات ولی وارد لیگ نوجوانان که میشی باید مثل نوجوانا حرف بزنی :D واقعا بحث کردن با اینا حال میده :)) بسی فیض بردیم
راستی درمورد پی سی و کنسول یه تاپیک دیگه بزودی میزنم اون جای خود دارد از کنسول هم بدم نمیاد اتفاقا ps5 هروقت بیاد میگیرم
نکشیمون بچه طهرون :|

اگه دوستان منو به بیچارگی و نداشتن ps3 محکوم نمی کنند می خوام یه نقد کمی از تلو بکنم امیدوارم به کسی بر نخوره و اگه کسی دوست داره با دلیل قانع کننده پاسخ بده
اول از همه بگم که من فقط نسخه ریمستر شده نسل هشتم رو بازی کردم البته فکر نمی کنم تفاوت چندانی در تجربه بازی داشته باشه
اول از همه معتقدم آخرین ما با تمام کاستی هاش تو بخش داستانی می تونه از پس داستان خودش بربیاد تجربه خوبی از داستان خودش به جا می گذاره گرافیک فنی بازی هم که قطعا بی نظیره و فک براندازه اما مشکلی که من با tlou داشتم به طور کلی به بخش گیم پلی بازی برمیگرده که فکر کنم مهم ترین قسمت هر بازی باشه ببینید بازی که شروع میشه ما بازی رو به عنوان دختر جوئل که از خواب بیدار میشه و کنترلش به دست ما هست شروع می کنیم به حرکت تو این بین دختر بچه دیالوگ هایی از چیزایی که می بینه میگه تنها کاری که ما به عنوان گیمر تو این زمان می کنیم شاید فقط حرکت کردن باشه این قضیه ادامه پیدا میکنه تا کشته شدن دختر جوئل تغییر زمان بازی به بیست سال بعد اینجا دوباره فکر می کردم با چیزی به اسم گیم پلی واقعی روبرو میشم ولی زهی خیال باطل بازم باید شروع به حرکت کنیم اینبار خانومی به نام تس هم دنبالمونه این وضعیت تقریبا تا ورود الی به بازی ادامه داره و بعد از ورود الی هم در بسیاری از مراحل تابستان پاییز و زمستان و بهار رو شامل میشه می تونم بگم تقریبا حدود 50 درصد بازی همینه شما راه میرید و کاراکتر ها دیالوگ هاشون رو میگن که البته برای عمق دادن به روابط کاراکتر هاست ولی گیم پلی نیست
50 درصد دیگه گیم پلی بازی رو هم میشه ترکیبی از رزیدنت اول 4 و بازی مثل manhunt اسم گذاشت البته الگوبرداری اصلا مشکلی نداره و به نظرم این قسمت گیم پلی نسبتا خوبه ولی چیز جدید و خارق العاده ای رو شاهد نیستیم اونم برای بازی که ادعای بهترین و پرافتخارترین بازی تاریخ رو داره
من مشکل اصلیم با tlou با گیم پلی بازی و خوشحال میشم دوستان با احترام دلیل خودشون رو برای بازی بیان کنند
تو این تاپیک نمیشه بحث کرد چون ایجاد کننده موضوع کسیِ که بازی رو از روی یوتیوب دیده و یه سری داستان سرهم کرده.احتمالا هم تاپیکش پاک بشه چون منتقد یک گیم باید اونو شخصا تجربه کنه تا بشه نظرشو خوند و باهاش بحث اصولی کرد.شما اگه علاقمندید یه گفتگوی درست با سایر کاربرا داشته باشیم نقد خودتون رو تو یه تاپیک جدا در بخش معرفی و بررسی بازی ها کامل بنویسید تا از نظرات همدیگه آگاه بشیم.

ایشون رو (SkyEagle) هم بیخیال بشید چون فکر کنم تا چند کامنت دیگه قاشق چنگالای آشپزخونشُ بیاره وسط:D

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or