victor hogo
کاربر سایت
نوجوان عزیز
در ابتدا :
دارای متخصص؟! اشتباه تایپی
مسخره آمیز؟!
حتا؟!!
من به زبان فارسی و انگلیسی کاملا تسلط دارم اما استاد گرامر و لغت ادبیات فارسی یا انگلیسی نیستم همچنین متخصص بودن در یک حوضه دلیل بر تخصص داشتن در همه حوضه ها نیست. میتونیم در چند حوضه تخصص و تسلط پیدا کنیم اما از محدودیت های انسان اینه که هیچوقت قادر به دریافت تمامی علوم نیست ..
باید یه تفاوت بین لحن صحبت کردن عضو تحریریه یک سایت با اعضای معمولی سایت وجود داشته باشه من کاری به درست و غلط بودن پست ایشون ندارم ولی ایشون یه پست انتقادی از بازی آخرین ما نوشته صد در صد بهش نقد وارده ولی مسخره کردن !!!من فکر نمی کنم کار درستی باشه اینکه بیایم و بگیم برو تو بیمارستان بگرد و شما معنای گیم رو نمی فهمیآزادی بیان یعنی اینکه ایشون آزاد بودن این تاپیک رو ارسال کنن و نظراتشون رو بگن و کسی هم جلوشون رو نگرفته. آزادی بیان در عین حال شامل بقیه کاربرا هم میشه که بیان به پست ایشون انقاد کنن یا حتی مسخره اش کنن.
خیر، من نمیدونم این رو کی تو جامعه ما تو ذهن مردم انداخته که همه موظف هستن به نظرات بقیه "احترام" بذارن. هیچ ضرورت اخلاقی و قانونی برای احترام گذاشتن به نظرات و عقاید دیگران وجود نداره. وقتی شما پستی رو ارسال میکنی باید آمادگی دیدن چنین چیزهایی رو هم داشته باشی.
چند روز پیش نمونشو دیدیم که یکی از دوستان در بخش اخبار یه خبر تحقیقی با مدرک و منبع زد و دیدگاه خودشو بیان کرد ولی چون خوشایند عده ای نبود ابتدا قفل و بعدشم پاک شد یعنی بجای اینکه بزارن روش بحث بشه تاپیکش رو پاک کردن!عجب راه پسندیده و مشکل گشایی!
باید یه تفاوت بین لحن صحبت کردن عضو تحریریه یک سایت با اعضای معمولی سایت وجود داشته باشه من کاری به درست و غلط بودن پست ایشون ندارم ولی ایشون یه پست انتقادی از بازی آخرین ما نوشته صد در صد بهش نقد وارده ولی مسخره کردن !!!من فکر نمی کنم کار درستی باشه اینکه بیایم و بگیم برو تو بیمارستان بگرد و شما معنای گیم رو نمی فهمی
به نظر من باید تابو اینکه کسی حق چپ نگاه کردن به بازی های ناتی داگ رو نداشته باشه شکسته بشه اینکه حصار بکشیم دور خودمون و کسی تا اومد از چنین بازیایی انتقاد کرد (حالا چه به حق و چه به ناحق) شروع به مسخره کردن کنیم درست نیست این دوستمون YAKUZA_2 اومد به صورت منطقی صحبت های ایشون رو رد کرد خیلی هم کارشون درست و به جا بود
من خودم کسی هستم که زیاد از بازی لذت نبردم اما نقد شما واقعا مسخره و چرته!
من اگرم انتقادی داشته باشم فقط ب نداشتن گیم پلی درگیر کننده، هوش مصنوعی ضعیف دشمنان و شباهت زیاد ب انچارتد دارم
نه این چیزایی که شما گفتی
چون بازی از نظر روایت داستان خیلی خوب بود
شما فراموش کردی که مهمترین اصل بازی سرگرمیه اومدی با زندگی واقعی مقایسه کردی
اگه بخوایم طبق نظر شما تمام بازی هارو مقایسه کنیم فک کنم فقط فیفا و pes نمره قبولی بگیره
آزادی بیان یعنی اینکه ایشون آزاد بودن این تاپیک رو ارسال کنن و نظراتشون رو بگن و کسی هم جلوشون رو نگرفته. آزادی بیان در عین حال شامل بقیه کاربرا هم میشه که بیان به پست ایشون انقاد کنن یا حتی مسخره اش کنن.
خیر، من نمیدونم این رو کی تو جامعه ما تو ذهن مردم انداخته که همه موظف هستن به نظرات بقیه "احترام" بذارن. هیچ ضرورت اخلاقی و قانونی برای احترام گذاشتن به نظرات و عقاید دیگران وجود نداره. وقتی شما پستی رو ارسال میکنی باید آمادگی دیدن چنین چیزهایی رو هم داشته باشی.
مطلبت رو خوندم.یک بازی رو میشه از دیدگاههای متفاوتی نقد کرد بعنوان نمونه عنوان جهان بازی مانند GTA V در حالیکه خیلی از چیزای غیر طبیعی داخلش دیده میشه(اونم در یک دنیای کاملا طبیعی با یک داستان اکشن معمول)ولی منتقد و گیمر جماعت حتی از نوع تیزبینش هم براحتی از کنارشون عبور میکنه مثل همراه بردن 100تا اسلحه زیر لباس! / افتادن از یه ساختون 10 متری و سرپا شدن و زخمی شدن جزئی یا اصابت 10ها تیر به بدن شخصیت و در نهایت زنده موندنش و...... موارد زیادی از این دست که توی دنیای بازی موجوده.حالا بیام هر کدوم از اینا رو یه ایراد حساب کنم که به هیچ بازیی بالاتر از 2/10 نمیشه داد! داستانش هم اگه نپسندیدی این نظر شماست و یه چیز تلقینی نیست که دیدگاهتون عوض بشه.
MGS V رو اگه کامل تجربه کرده باشی دنیاش آنچنان غنی نیست و خودمم با اینکه فن سرسخت سری MGS هستم این موضوع رو کاملا قبول دارم ولی آزادی عمل و گیم پلی ایی که این عنوان ارائه داده رو من تو هیچ عنوان هم سبکی در تمام این سالهای گیمریم تجربه نکردم.ایرادایی که از TLOU گرفتی بیشترشون تو مایه های همینایی هستن که مثال زدم.ارزش تکرار TLOU بعنوان یک بازی کاملا خطی همراه با معماهای با تنوع کم بسیار بالاست و کمتر بازیی تو تاریخ تونسته همچین چیزی رو ارائه بده.برای بازیهای خطی بعد از RE4 و MGS3 که زمان خودشون چند بار تکرارشون کردم فقط TLOU تونست منو قانع کنه که حتی بیشتر از اونا تکرارش کنم.
کسی که روانشناسی خونده وقتی یه چیزی رو با هر دیدی نقد میکنه احتمالا باید بهش یاد داده باشن که میتونه چه بازخوردایی بگیره نه اینکه بیاد بگه من روانشناسم و انگلیسی بلدم تیزبینم و از این القاب خود خفن پنداری.تو همین صدا سیما که دیگه بیننده ای هم نداره اتفاقی تو یکی از برنامه هاش دیدم از یه شخصیت تاریخی غیر ایرانی خیلی تعریف میکردن رفتم چندتا مطلب در مورد کارهاش خوندم دیدم یارو نه تنها هیچ پخی نبوده بلکه اون صفاتی که در موردش ادعا میکردن هم بلوفی بیش نیستخلاصه این مطلب رو بخون برات خوبه:
چند روز پیش نمونشو دیدیم که یکی از دوستان در بخش اخبار یه خبر تحقیقی با مدرک و منبع زد و دیدگاه خودشو بیان کرد ولی چون خوشایند عده ای نبود ابتدا قفل و بعدشم پاک شد یعنی بجای اینکه بزارن روش بحث بشه تاپیکش رو پاک کردن!عجب راه پسندیده و مشکل گشایی!
عالی بودمتخصص و تحصیل کرده گرامی شما اول یاد بگیر به زبان فارسی درست بنویسی بعد در مورد سواد و سن دیگران نظر بده
«حوزه» درست است نه «حوضه»
هر دو صحیح هستند ولی هر دو هم معنی نیستند. شما کلمه اشتباهی رو در معنای اشتباه به کار بردی.
حوضه
فرهنگ فارسی معین
(حُ ض یا ضَ)(اِ.) [ ع . ] 1 - ناحیه یا منطقه ای که آب های آن به یک جا می ریزد. 2 - ناحیه ای که از آب یک رودخانه مشروب می شود.
حوزه
فرهنگ فارسی معین
(حُ زِ) [ ع . حوزة ] (اِ.) 1 - ناحیه . 2 - جانب ، طرف . 3 - میان مملکت
هر دو صحیح هستند ولی هر دو هم معنی نیستند. شما کلمه اشتباهی رو در معنای اشتباه به کار بردی.
خداییش نشستی جواب کیو داری میدی ؟هر دو صحیح هستند ولی هر دو هم معنی نیستند. شما کلمه اشتباهی رو در معنای اشتباه به کار بردی.
دوست عزیز شما بازی رو با فیلم یا مستند قاطی کردی بیشتر درمورد داستان مانور دادی خب مشخصه بازی هست ولی در مورد مسائل دیگه هم وقتی تیر به یک نفر برخورد کنه حتی غیرحساس ترین جای بدنش مثه دست یا پاش هم باشه طرف دیگه بزور میتونه سرپا بایسته چه برسه به اینکه بلند شه مثه رستم تیربزنه و حریف رو از پای در بیاره ولی شما راحت میبینی در بازیهای کالاف یا بتل طرف کلی تیرمیخوره ولی انگار نه انگار بقول دوستان خب اگه اینجوری باشه هیچ بازی ای بیشتر از 2 نمیگیره
مهمترین بخش یک بازی گیم پلی اون بازی هست که شما متاسفانه گیم پلی رووان و عالی بازی که باعث شده این امتیازات درخشان رو به ارمغان بیاره نادیده گرفتی رفتی سراغ داستان
بنظرمیرسه تازه گیم رو شروع کردی این مقاله رو هم نوشتی عکس شخصیت رو هم اواتارت گذاشتی تا بتونی یه شبه راه صد ساله رو بری و توی بازیسنتر معروف بشی و کلی فرند و فالور و......... داشته باشی بنظرمن این راهش نیست اینجور مطالب غرز ورزانه باعث نفرت یه ادم میشه
ویچر 3 باور پذیرتره نسبت به اخرین ما!!!!!!!!!!!!؟دوست عزیز پاسخ شما و خیلی دوستان دیگه :
هدف لذت بردن از بازی هست نه بی ایراد بودن . اما مسئله زمانی به وجود میاد بخوایم بهترین بازی ای که تاحالا بازی کردیم رو انتخاب کنیم مثل خیلی ها که فکر میکنن این بهترین بازی جهان هست و هدف این تاپیک این هست که بگه نه بهترین بازی جهان نیست, گرچه بازی خوبی هست و لذت بخش هم هست, از خیلی از بازی های دیگه بهتر هست اما بهترین نیست.
من ویچر 3 رو مثال زدم میزان باور پذیری و بک استوری هر جریان توی ویچر 3 وجود داره و باعث شده که یک شاهکار باشه گرچه اونهم بهترین نیست اما در مقایسه با لست اف آس از نظر باورپذیری و جزییات بسیار بالاتر هست.
ابدا هدف من معروف شدن تو بازی سنتر و پردیس گیم و ... نیست من توی گوگل سرچ کردم فروم بازی که با کاربرای فارسی زبان سر بازی های مختلف بحث کنم . بحث کردن سر بازی خیلی اوقات لذت بخش تر از بازی کردنه. تازه هم بازی رو شروع نکردم از بچگی با سگا و میکرو ی دوست داشنتی شروع کردم
خداییش نشستی جواب کیو داری میدی ؟