اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

دوستان درایو ها رو یه جوری پیدا کردم و درست شد تونستم به اینترنت وصل شم. چون فعلا بسته ای رو فعال نکردم و همچنین الان کیلوبایتی 8 ریال هست فعلا موفق به دانلود فایلی نشدم ولی حالا شما بگید که با چه سرعتی برای کامپیوتر دانلود می کنه؟؟؟؟؟:-/:-/

اگه گوشي شما EDGE رو ساپرت كنه و تو منطقه اي باشي اونجا هم EDGE رو ساپرت كنه

سرعت دانلود بين 30-25 هست اگه با GPRS كانكت شه 7-5

اگه فقط قصد چت کردن دارین من سایت زیر رو پیشنهاد میکنم :
www.omegle.com
برای من که راحت میاد
اکثرا هم خارجی هستن

من ایرانسل دارم و گوشیم هم خاصیت اج داره ولی هر کار میکنم سرعت دانلود از 4 بالاتر نمیره
متوسط که روی 2 و 3 هست
هیچ راهی وجود نداره(اون نرم افزاره که معرفی شد رو گوشیم نصب نمیشه n73)
همراه اول بگیرم چی ؟
من به سرعت 6 الی 7 هم راضیم ولی از این دیگه کمتر نشه

من نمیدونم این خاصیت رو داره یا نه ولی من که با موبایلم با سرعت 30 تا 35 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنم سیم کارتم همراه اول هستش

گوشیم w595 هستش. ولی شاید یه دلیل دیگه ای هم داره اونم اینه که خونه ی ما نزدیک انتن های مخابراتی همراه اول هست. البته من نمیدونم این ربطی داره یا نه!!!!

سلام دوستان گوشی من نوکیا 6300 هست با سیمکارت همراه اول دائمی وقتی برای فعال کردن GPRS اس میزنم بعد میگه برای تایید گزینه 1 رو بزنم وقتی میفرستم دیگه چیزی نمیاد و برای دریافت تنظیمات وقتی اس میزنم میگه دیتای شما فعال نیست . دیتا چی هست ؟ چطوری فعال میشه ؟

سلام دوستان گوشی من نوکیا 6300 هست با سیمکارت همراه اول دائمی وقتی برای فعال کردن GPRS اس میزنم بعد میگه برای تایید گزینه 1 رو بزنم وقتی میفرستم دیگه چیزی نمیاد و برای دریافت تنظیمات وقتی اس میزنم میگه دیتای شما فعال نیست . دیتا چی هست ؟ چطوری فعال میشه ؟
از طریق سایتش اقدام کن خودت رو خلاص کن;)

پیامک خالی بزن . لازم نیست چیزی توش بزنی

آخرش از بن در اومدیم! #:-s
دوستان کسی مشکلی با اینترنتش داره اینجا بگه.
من خودم که کاملا ازش راضی هستم! برای من سرعت دانلود ثابت روی 28 هست و بعضی وقتها سرعت لحظه ای بسیار بالا میره! این عکس رو هم چند دقیقه پیش از کامپیوترم گرفتم:

7643caa91282486380f7.png

والا من با 2700 وصل میشم و سرعت تا به حال از 15kb بیشتر نشده!بقیش رو نمیدونم!!!
خوب هم گوشی شما و هم دکل منطقه شما edge داره به همین دلیل این سرعت رو دارید!
اگه سرعتتون مثلا مثل من نیست دلیلش ترافیک بالایی هست که اون دکل ایرانسل در منطقه شما داره.
یک برنامه وجود داره که روی گوشی نصب میکنید و دکل هایی رو که بهترین سرعت رو به شما میدن چک میکنه و از این به بعد از اون دکل دیتا دریافت میکنید.
برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=75557

دوستان وضعیت اینترنت چطوره؟ سرعت دانلود؟ آپلود؟ پینگ؟ حد اکثر سرعتی که دیدید؟
من تا 85 هم باهاش دانلود کردم! (با ایرانسل) اما سرعت ثابت معمولا 28 کیلوبایت هست برای دانلود و آپلود هم 14 کیلوبایت!
من بدون لگ باهاش MODERN WARFARE 2 رو بازی میکنم! اما پینگ بده خوب!

883991581.png

afffe65cbbc9469bac69.png

دوستان وضعیت اینترنت چطوره؟ سرعت دانلود؟ آپلود؟ پینگ؟ حد اکثر سرعتی که دیدید؟
من تا 85 هم باهاش دانلود کردم! (با ایرانسل) اما سرعت ثابت معمولا 28 کیلوبایت هست برای دانلود و آپلود هم 14 کیلوبایت!
من بدون لگ باهاش MODERN WARFARE 2 رو بازی میکنم! اما پینگ بده خوب!

883991581.png

afffe65cbbc9469bac69.png
چه شانسی داری !

خوب بستگی به مکانی داره که هستی! و بخصوص دکلی که ازش استفاده میکنی! که چقدر ترافیک روشه؟! edge چی؟ فعال هست یا نه؟ هم روی دکل هم گوشی! ورژن gprs ؟ با همون کلاسش؟ 10 هست یا 32 ؟ و....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or