اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

من چه جوری باید مودم کانکشن را برای موبایلم تعریف کنم:-/ من سه قسمت اول رو برای کانکشن سازی میرم و بعد یه isp nsme میخواد و بعد یوزر نیم و پس میخواد همین!!! جایی برای تعریف موبایل نیست البته موبایلم هنگام کانکسن سازی به کابل usb وصله!! و میخواستم بدوبم که من cd برای موبایلم ندارم فقط یه کابل یو اس پی هست که همیشه با اول به کامپیوتر وصل میشم ایا برای نصب کانکشتن باید موبایل cd داشته باشه چون من که موبایلم w595 هست اصلا cd یا نرم افزاری تو جعبش نیست فقط یه کابل usb برای اتصال به کامپیوتر هست حالا شما میکید باید چی کار کنم:-/:((:((:((:((
شما setup a dialup connectionـرو که انتخاب کنی میتونی مودم گوشیتو انتخاب کنی البته اگه درایورشو نصب کرده باشی !
برای نصب درایور هم یا یه cdـشو گیر بیار یا با آپدیت ویندوز درایورشو بگیر یا از سایت سونی اریکسون دانلودش کن ... با SE pc suite هم فکر میکنم درایور مودم گوشی نصب بشه ...

شما setup a dialup connectionـرو که انتخاب کنی میتونی مودم گوشیتو انتخاب کنی البته اگه درایورشو نصب کرده باشی !
برای نصب درایور هم یا یه cdـشو گیر بیار یا با آپدیت ویندوز درایورشو بگیر یا از سایت سونی اریکسون دانلودش کن ... با SE pc suite هم فکر میکنم درایور مودم گوشی نصب بشه ...
چه جوری از سایت سونی اریکسون درایو هاش دانلود کنم:-/:-/:-/

توی سایت مدل گوشیت رو پیدا میکنی مثلا ...
http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication?cc=gb&lc=en

اگه توی لیست نیست ... Other میزنی ... سوالی بود بنویس ...

ببخشید اگه زحمتی نیست لینک دانلود دارایو های w595 رو برام بزارید. یه سوال دیگه هم داشتم من باید درایو مودم رو دانلود کنم یا باید کل دارایو های گوشیمو دانلود کنم اگه فقط باید مودم رو دانلود کنم لطفا فقط لینک دانلود دارایو مودم رو برام بزارید.:d:d

ببخشید اگه زحمتی نیست لینک دانلود دارایو های w595 رو برام بزارید. یه سوال دیگه هم داشتم من باید درایو مودم رو دانلود کنم یا باید کل دارایو های گوشیمو دانلود کنم اگه فقط باید مودم رو دانلود کنم لطفا فقط لینک دانلود دارایو مودم رو برام بزارید.:d:d
از اینجا دانلود کنید. 18 مگابایت

سلام
یه سوال داشتم میخواستم ببینم که برای همه دوستان همراه اولی هم یاهومسنجرشون لوگین نمیشه؟
من هر کاری میکنم یاهو مسنجر لوگین نمیشه با همین سیم کارت همراه اول هم اینترنت استفاده میکنم
مسنجر های دیگه مثل اسکایپ گوگل تالک خوب کار میکنند فقط یاهو مسنجر هست که لوگین نمیشه

سلام
یه سوال داشتم میخواستم ببینم که برای همه دوستان همراه اولی هم یاهومسنجرشون لوگین نمیشه؟
من هر کاری میکنم یاهو مسنجر لوگین نمیشه با همین سیم کارت همراه اول هم اینترنت استفاده میکنم
مسنجر های دیگه مثل اسکایپ گوگل تالک خوب کار میکنند فقط یاهو مسنجر هست که لوگین نمیشه
منم تست كردم نميشه . واسه ايرانسل تا 2 روز پيش ميشد . ولي الان نميشه

منم تست كردم نميشه . واسه ايرانسل تا 2 روز پيش ميشد . ولي الان نميشه

واسه من که لوگین میکنه.

چرا شماها گیر دادین به یاهو مسنجر. الان تمام ملت دارن با Nimbuuz کار میکنند.

حتمآ نصبش کنید ضرر نمی کنید.

*در Browse گوشی در سایت گوگل Nimbuuz بزنید.(تقریبآ 400 KB) هستش.

قابل استفاده برای گوشی های جاوا و گوشی های سیستم عامل.

واسه من که لوگین میکنه.

چرا شماها گیر دادین به یاهو مسنجر. الان تمام ملت دارن با Nimbuuz کار میکنند.

حتمآ نصبش کنید ضرر نمی کنید.

*در Browse گوشی در سایت گوگل Nimbuuz بزنید.(تقریبآ 400 KB) هستش.

قابل استفاده برای گوشی های جاوا و گوشی های سیستم عامل.

برادر من منظور حرف من و ایشان یاهو مسنجر در کامپیوتر بود نه در موبایل
:)

کسی درایو مودم گوشی w595 رو نداره؟؟؟؟ فقط درایو هاشو میخوامpc suite نمیخوام فقط درایو مودمش رو میخوام خواهش میکنم لینکش رو برام هر چه زود تر بزارید:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
یه سوال دیگه هم داشتم که سرعت دانلود gprs موبایل توی کامپیوتر هم همین قدره یا نه کمتره؟؟؟؟؟

trancearena جان من هم خیلی دنبالش بودم تا با ترکیب adsl و gprs یه 50 کیلویی داشته باشم اما مثل اینکه راهی نیست! جز اینکه با دوتا دانلود منیجر از هر دوتا دانلود کنی! ادغام نمیشه کرد مثل اینکه!

سلام میشه توضیح بدی چجوری اینکارو بکنم؟

در ضمن من گوشیم سامسونگ امنیا 8910 هست و هر کاری کردم کانکت نشد
تو دیال آپ مودم رو انتخاب میکنم و چون سیمبیانه گوشی همون شماره *99# رو میزنم
اما ارور 619 میده. رو virefying مکث میکنه بعد میگه a connection to the remote computer could not be stablished ازین حرفا

دوستان درایو ها رو یه جوری پیدا کردم و درست شد تونستم به اینترنت وصل شم. چون فعلا بسته ای رو فعال نکردم و همچنین الان کیلوبایتی 8 ریال هست فعلا موفق به دانلود فایلی نشدم ولی حالا شما بگید که با چه سرعتی برای کامپیوتر دانلود می کنه؟؟؟؟؟:-/:-/

سلام

برای من به سختی و بعد از چندین بار امکان داره sign in شه که وقتی هم وصل میشه pm من برای دیگران نمیره و فقط میتونم pm دیگران رو تو روم بخونم :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or