اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

Man goshim htc seansatoin xe hast va sim card hamrahe aval daram gprs ro khaily vaght hast faal kardam vali hamishe soreat 4 ta 5 kilobite dashtam vaghti soreat shoma ro didam roye 24 ya balatar hast taeajob kardam man dagigan chikar bayad bokonam ta soreatam 24 ya balatar berese ta hala chand bar ham be edge vasl shodam vali zod ghate shod .khonamon ham tehran mantaghe 1 sharak mahalaati faz 3 hast. Narmafzary chizi nist faghat be edge vasl besham ba soreate balayé 2o*kilobote?ya rahe dighe nist?

آخرین ویرایش:
Man goshim htc seansatoin xe hast va sim card hamrahe aval daram gprs ro khaily vaght hast faal kardam vali hamishe soreat 4 ta 5 kilobite dashtam vaghti soreat shoma ro didam roye 24 ya balatar hast taeajob kardam man dagigan chikar bayad bokonam ta soreatam 24 ya balatar berese ta hala chand bar ham be edge vasl shodam vali zod ghate shod .khonamon ham tehran mantaghe 1 sharak mahalaati faz 3 hast. Narmafzary chizi nist faghat be edge vasl besham ba soreate balayé 2o*kilobote?ya rahe dighe nist?
واسه این که از اج استفاده کنی باید سیمکارت ایرانسل داشته باشی...
همراه اول از GPRS استفاده می کنه که سرعتش 2 یا 3 برابر کمتره...
با #6*3*130* می تونی تنظیمات ایرنسل رو بگیری(در صورتی که سیمکارت ایرانسل داشته باشی)
و با #7*3*140* بسته دلخواه رو انتخاب کنی و از مدت بسته انتخابی مطلع بشی....
موفق باشی

Hamrahe aval ham as edge poshtibani mikoneh Ye barnameh to chand page ghabl bod vali be os man nemikhord baraye paida kardan dakal edge bod Ye barnameh shabihe in nist ke beshe bahash dakal edge paida kard va as an stefade kard baraye sistem ameleh Android ?

Hamrahe aval ham as edge poshtibani mikoneh Ye barnameh to chand page ghabl bod vali be os man nemikhord baraye paida kardan dakal edge bod Ye barnameh shabihe in nist ke beshe bahash dakal edge paida kard va as an stefade kard baraye sistem ameleh Android ?
لطفا به قوانین سایت احترام بزارید و به زبان فارسی تایپ کنید

ﺭﻓﺘﻢ ﺳﻴﻢ ﻛﺎﺭﺕ ﺍﻳﺮﺍﻧﺴﻞ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﻓﻌﺎﻟﺶ ﻛﺮﺩﻡ ﻫﻤﺶ ﺍﺯ ﺍﺩﺝ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻪ ﻭﻟﻲ ﺳﺮﻋﺖ ﻋﻴﻦ ﺟﻲ ﺑﻲ ﺍﺭﺍﺱ. ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺍﻓﺘﻀﺎﺡ ﺑﺮﺍﻱ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺎﻻ ﺗﻮﺩﺍﻧﻠﻮﺩsignal ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎﻻﺑﺎﺷﻪ ﻳﺎﺑﺎﻳﻴﻦ?ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ﺭﻭﻱ 83_ﻛﻤﺘﺮﻳﻦ ﺭﻭﻱ 59 - ﺗﻮﺩﺍﻧﻠﻮﺩﻫﻢ ﻫﻤﺶ ﻫﻲ ﻗﻄﻊ ﻭﻭﺻﻞ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﻭﻥ ﺩﻭﺗﺎ ﻓﻠﺶ ﺯﻳﺮ E ﻫﺴﺖ. ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻦ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﻴﻜﺎﺭﺑﻜﻨﻢ.

اگه سیم رو گذاشتی تو مودم شما یا از یه کابل افزایش استفاده کن.من قبلا ها که با سیم میومدم سرعتم کم بود بعد کابل ردیفش کرد.
یا جایی هستی که انتن دهیت بده.

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺳﺨﺖ .ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﺍﺯ ﻛﺎﺑﻞ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺟﻴﻪ?
ﺗﻮﻓﻜﺮﺧﺮﻳﺪﻥ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﻣﻮﺩﻡat&t ﻓﻠﺰﻱ ﺟﺪﻳﺪﻩ ﺑﺨﺮﻡ ﻳﺎﻣﻮﺩﻡ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺩﺝ

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺳﺨﺖ .ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﺍﺯ ﻛﺎﺑﻞ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺟﻴﻪ?
ﺗﻮﻓﻜﺮﺧﺮﻳﺪﻥ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﻣﻮﺩﻡat&t ﻓﻠﺰﻱ ﺟﺪﻳﺪﻩ ﺑﺨﺮﻡ ﻳﺎﻣﻮﺩﻡ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺩﺝ
]
کابلی که یه سرش نری هست میزنی به پی سی و یه سرش مادگی هست مودمو میزنی بهش.
اگه میخوغای از رایتل استفاده کنی 3 جی بگیر اگر نه ادج بگیر که ارزون ترم هست.اما رایتل تعرفش وحشتناکه میشه با پول 128 رایتل ای دی اس ال 1 مگ گرفت.

این انترنت همراه اول رو چجوری رو گوشی فعال کنم...قبلا راحت این کارو میرکدم الان نمیشه...
اول مدل گوشیم رو به 8008 sms میکنم..بعد یه sms میاد که در صورت موافقت جواب "بله":d رو بفرستین تا تنظیمات مربوط به گوشی بیاد..اما وقتی "بله" :dمیفرستم دیگه هیچ sms نمیاد...
الان باید چیکار کنم...
این 09990 هم که همیشه مسدوده
دستی چجوری تنظیم کنم؟

آخرین ویرایش:
همراه اول پهنای باند اینترنتش بیشتر ایرانسل هست؟ کسی تعرفه های همراه اول رو داره؟
ایرانسل ماهانش یه زمانی نامحدود بود بعد شد 10 گیگ شد الان 2.5 گیگ واقعا دیگه به درد نمی خوره من سرعتم خیلی خوبه 32 کیلوبایته ولی با این پهنای باند هیچ کاری نمی شه کرد 1 هفته ای تموم می شه...

سلام در ایرانسل نحوه فهمیدن باقیمانذده اعتبار اینترنت کد زیر را میگیریم
*140*3*7*3*1#-خوب تو همراه اول باید چه کنم؟؟چطوری بفهمم چقد اینترنتم باقی مونده؟؟؟؟؟

قيمت و کيفيت GPRS‌ تلفن همراه در کشور

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طي سال گذشته 18/85 درصد از مشترکان اينترنت کشور از شيوه GPRS‌ بهره گرفته‌اند و اين رقم در سال 89 نيز 41/25 درصد بوده است اما اگرچه در دسترس بودن هميشگي تلفن‌هاي همراه و راحتي اتصال از اين طريق موجب استقبال کاربران از اين شيوه شده اما همچنان بحث‌هايي مانند قيمت بالا و يا سرعت اين شيوه گلايه‌هاي کاربران را در پي دارد که با توجه به گسترش تعداد کاربران اين شيوه لزوم توجه بيشتر به کيفيت و قيمت اين بخش اهميتي ويژه پيدا مي‌کند.
*چند ميليون کاربر اينترنت موبايلي هستند؟
در سال 87 از ميان 15/5 ميليون کاربر اينترنت کشور تنها 2/5 ميليون از آنها GPRS‌ را به عنوان شيوه مناسب اتصال به دنياي مجازي انتخاب کرده‌ بودند اما در سال 88 اين رقم به حدود 4/3 ميليون نفر رسيد و در سال 89 نيز تا مرز 10/2 ميليون پيش رفت.
به گزارش ايسنا، بنا بر آمارهايي که از سوي مرکز مديريت توسعه ملي اينترنت (متما) منتشر شده، در سال 90 هم اگرچه از نظر درصد کاربراني که از اين شيوه استفاده کرده‌اند نوعي کاهش نسبت به سال 89 شکل گرفته اما از نظر تعداد کاربران همچنان شاهد رشدي صعودي بوده‌ايم و اين رقم به حدود 14/3 ميليون نفر رسيده است.
*آيا تعرفه GPRS‌ مناسب است؟
اما اگرچه اين شيوه به دليل سهولت در دسترسي به عنوان يکي از شيوه‌هاي مورد استقبال کاربران به شمار مي‌رود اما بعضا هزينه‌هاي اين شيوه گلايه‌مندي برخي مشترکان را به دنبال داشته و با توجه به اينکه برخي از مشترکان از خطوط اعتباري استفاده مي‌کنند دغدغه به پايان رسيدن شارژ همواره مانع از آن شده که افراد بتوانند به راحتي و بدون دغدغه به جست‌وجو در دنياي مجازي بپردازند.
اين سرويس که توسط همراه اول و ايرانسل ارائه مي‌شود از اسفند 85 توسط ايرانسل و در همراه اول از سال 87 ارائه شده و در اين مدت تعرفه‌هاي مختلف را تجربه کرده است. به عنوان مثال شرکت ايرانسل در اولين ماه‌هاي ارائه اين خدمت براي هر کيلو بايت هزينه پنج ريال را در نظر گرفته بود.
تعرفه پايه براي سيمکارتهاي اعتباري، دايمي و پيامرسان ايرانسل از ساعت 23 تا 6 روزهاي شنبه تا چهارشنبه وتمامي ساعات پنجشنبه و جمعه يک ريال به ازاي هر کيلوبايت در نظر گرفته شده است.
اما اين تعرفه براي سيم‌کارتهاي دايمي و اعتباري ايرانسل از ساعت 6 تا 23 مبلغ 5 ريال و براي سيم‌کارت پيام‌رسان سه ريال در نظر گرفته شده که اگر مشترکان از بسته‌هاي افزايشي استفاده کنند تا 99 درصد شامل تخفيف مي‌شوند.
همراه اول هم بنا به اعلام سايتش به غير از بسته‌هاي پيشنهادي، از ساعت 8 صبح الي 23 تعرفه‌اي معادل هشت ريال و در مابقي ساعات روز تعرفه‌اي معادل دو ريال را براي اين سرويس تعريف کرده است.
نکته ديگري که در ارتباط با اينترنت موبايل يا GPRS‌ وجود دارد کيفيت و سرعت آن است که در مواردي انتقادات کاربران را به همراه داشته است. اما محمدمهدي عطوفي - معاون همراه اول - آذر ماه سال 90 در اين باره به ايسنا گفته بود: سرعت GPRS‌ تا پايان سال و در تهران به بيش از 120 کيلو بايت بر ثانيه خواهد رسيد.
وي همچنين اظهار کرده بود: همراه اول بيش از 9/5 ميليون شرکت فعال GPRS‌ دارد.
حميدرضا نيکوفر - قائم مقام مديرعامل همراه اول - نيز سال گذشته به درآمدهاي رو به رشدي که از طريق اين خدمت حاصل مي‌شود اشاره و اظهار کرده بود: درآمد حاصل از GPRS‌ همراه اول در سه ماه نخست سال 89 حدود پنج ميليارد تومان بوده که اين رقم در سه ماهه اول سال 90 به 14 ميليارد تومان رسيده است. سرعت اينترنت براي مشترکاني که از خطوط ايرانسل استفاده مي‌کنند.

سلام
دوستان میخواستم بدونم که پینگ این سرویس ادج یا GPRS همراه اول و ایرانسل چطوره ؟ من با گوشی وصلشون میکردم فقط از GPRS آستفاده میکرد و از ادج استفاده نمیکرد .
اگه یه مودم مخصوصشو بگیرم سرعت و پینگش چطوره؟
کسی تست داره بزاره واسمون؟

یه سوال داشتم . چندروزه l2tp واسه اینترنت E ایرانسل من کار نمیکنه و وصل نمیشه؟دلیلش چی میتونه باشه چند نمونه وی پ ان هم امتحان کردم نشد.گوشی اندرویدی دارم. غیر این l2tp روش واسه رد شدن از شیلتر هست؟ puffin هم مسدود شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or