اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

کراش عزیز متاسفانه وسیله که همون gsm modem هست که از 70 تومن هست تا 130 تومن فکر کنم!
همون گوشی بهتره! یدونه n70 دست دوم بگیر بهترین هست!

سلام دوستان
آقا مرگ بر آمریکا!
گوشی k750 بابامو کش رفتم فقط درایور هاش به ویستا نمیخوره هیچ کارشم نمیشه کرد جون مادرتون فقط درایور مودمشرو آپ کنید آلان دایال آپ دارم سرعت دانلودش 7 هم باشه یه ماهش از دایال آپ ارزون تر در میاد
فق اگه امکان داره سریع یه یه روزه بریم(قبلا رفتیم)اگه حال داد یه ماهشو بفعالیم خیلی فاز میده حسن

ویرایش: با استفاده ا ز نبوغم درایوراشو نصب کردم الان سرعت مرور صفحات خوبه ولی خواستم از مدیا فایر دانلود کنم یه ارور داد بعد از اون اینترنت قاط زد ولی درست شد حالا بعدا تست می کنم می گم
(ببخشید این سایت اسپید تست چجوری تست سرعت میگیره؟)
خداحافظ
یاعلی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز فکر کنم k750 فناوری edge ساپورت نمیکنه!
بهتره ازش استفاده نکنید! از یک گوشی استفاده کنید که ساپورت کنه تا سرعت تا 30 بره!
وگرنه با همین تا 7 کیلو سرعت خواهید داشت!

دوست عزیز فکر کنم k750 فناوری edge ساپورت نمیکنه!
بهتره ازش استفاده نکنید! از یک گوشی استفاده کنید که ساپورت کنه تا سرعت تا 30 بره!
وگرنه با همین تا 7 کیلو سرعت خواهید داشت!

آره شانس ماست دیگه ولی میرم یک هفته خونه ی همون اقوام که گفتم یه k850 ازشون میگیم
(زوری>:)) یه دانلود اساسی میکنم ولی خدا وکیلی سرعن مرور صفحات بالاست و خوب
آخر این نقشه ی اسپید تست براما باز نشد:(
مدیا فایر این ارور رو میده Temporarily disabled!

خداحافظ
یاعلی

آخرین ویرایش:
سلام.سيمكارت ايرانسل دارم
موبايل من edge‏ داره تمام دكلاي اصفهان هم همينطور
برنامه انتخاب دكل هم رو موبايل نصب كردم
دكلاي مختلف نزديك محلمون هم امتحان كردم
به محله هاي مختلف شهر هم سر زدم
¥
اما سرعت دانلود از 7 الي 8 بالاتر نرفت كه نرفت
ما تو كف اين سرعتاي شما مونديم
كمك كنيد
كمك

مشکل از شما نیست دوست عزیز! متاسفانه اصفهان جز معدود شهر هایی هست که هجوم عجیبی به اینترنت ایرانسل آوردن! تقریبا همه گذاشتن برای دانلود! حتی بعضی کافی نت ها هم از این اینترنت استفاده میکنن اونجا! حالا حساب خودت رو بکن!
در فروم های تخصصی موبایل روی این زیاد بحث شد و نتیجه ای گرفته نشد جز مصرف بیش از اندازه اصفهان!
اوایل تابستان که طرح اومده بود سرعت دانلود در اصفهان هم 28 الی 35 بود! اما الان اونها هم سرعتشون تا 10 کیلوبایت هست!

سلام دوستان سیم کارت ایرانسل من امروز به دستم رسید اما نمیدونم چه جوری باید فعالش کنم(gprs رو میگم تو sms و شماره گیری مشکلی نیست) یعنی کد هاشو وارد میکنم ارور میده به شماره ی 700 زنگ میزنم فقط منو به اپراتورش وصل میکنه!!!! من دیگه نمیدونم باید چی کار کنم شما که ایرانسل دارید راهنماییم کنید من که راهایی که بلد بودم رفتم اما به در بسته خوردم.
اما خودم فکر میکنم چون سیم کارتم نو هست باید یه چند روزی صبر کنم چون تو اروری که بعد از وارد کردن کد gprs میاد، میگه که بعدا این کد رو وارد کنید من که دیگه نمیدونم. لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((
پیش شمارشم 0939 هست از این شماره انتخابیا!!!!!!

سلام دوستان.گوشي من نوكيا 6300 هست ميخوام با اين اينترنت ايرانسل برم اينترنت!
حالا چندتا سوال:چه برنامه اي رو بايد دانلود كنم؟و اينكه سرعت چقدره؟
يه w595 هم دارم.ممنون.

لئون عزیز 6300 edge رو ساپورت میکنه!
هیچ برنامه ای نمیخواد جز pc suite که سی دی در جعبه گوشی هست!
سرعت شما باید از 16 تا 32 متفیر باشد!
ممنون و اينكه اين سي دي گوشي ما مفقود شده!لينكي دارين از اين PC Suite؟
و اينكه آيا بايد درايور هاي كربوط به گوشي رو هم نصب كنم؟
آخه وقتي من گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكنم گزينه اي براي pc suite نيست.فقط 3 گزينه nokia mode-data storage و
printing and media هستش.
خيلي خيلي ممنون

آخرین ویرایش:
همیشه برای دانلود و یافتن درایور هر محصولی هیچوقت نرید تو قکر! :d
زود بپرید به سایت سازندش اونجا میتونید دانلود کنید!
اما الان نوکیا ovi suite رو داده بیرون که حجمش یکم زیاده! حدوده 150 مگ که اینو پیشنهاد میکنم بگیرید!
اگه نه! همون pc suite رو دانلود کنید حدود 30 یا 35 مگ شایدم 25 مگ باشه! :d

سلام
آقا بی ربطه ها ولی کسی n70 دسته دو دوربین سوخته حتی سراغ نداره(اگه یه دور بین وحتی ال سی دی سوخته (جفتش) ر. رایگان کسی میده یا حدااکثر 10-15 تومن بگه ما ازش یگیریم )
n70 دسته پنج شش چنده؟؟
بجاش به نظر شما samsung c3510 به درد نمیخوره؟؟؟چون edge روهم ساپورت داره ها؟؟

من الان با k750 وصل میشم 115.2 سرعتم رو مینویسه برا شما 256 ؟ مینویسه چون با همون c3510 و ویندوز هفت وصل میشدم میزد 460!!!! البته کامپیوترهم چیز دیگه بود ولی با سامسونگه مشکل داشت (فکر کنم بابت ویندوزش یود واین که من به اشتباه به جای #8***99* میزدم #***99*)

راستی یه سوال دیگه ir tci با ir mci چه فرقی داره (سرعت tci طبق تست هایه من بیشتره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or