ای بابا تو هم 30 رو رد کردی؟دمتون گرمهر وقت میام اینجا حالم خوب میشه
با خیلی از بازی ها که اشاره کردین خاطره دارم
بعضیاشون مثل aladdin یا symphony of the night که رو استور کنسول های جدید هم اومدن و خوشبختانه دم دست هستند. اما خیلی ها نیستند و امیدوارم در اینده پکیج های بیشتری از این بازی ها ببینیم. پکیج های کامل نه مثلا 2 تا بازی 20$.. (یادمه رو PSone یه ماریو پارتی داشتم که احتمالا صرفا یک شبیه ساز NES بود ولی هرچی بازی NES که میشناختم و نمیشناختم توش بود و اون موقع که دیگه میکرو نداشتم این بازی برام حکم طلا رو داشت..)
---

بعضیاشون مثل aladdin یا symphony of the night که رو استور کنسول های جدید هم اومدن و خوشبختانه دم دست هستند. اما خیلی ها نیستند و امیدوارم در اینده پکیج های بیشتری از این بازی ها ببینیم. پکیج های کامل نه مثلا 2 تا بازی 20$.. (یادمه رو PSone یه ماریو پارتی داشتم که احتمالا صرفا یک شبیه ساز NES بود ولی هرچی بازی NES که میشناختم و نمیشناختم توش بود و اون موقع که دیگه میکرو نداشتم این بازی برام حکم طلا رو داشت..)
فقط 5 بازی خوب در اون کنسول پیدا کردید؟ 

واقعأ بازیش قابل توصیف نیست جزع بهترینهای زمان خودش forbidden siren 2 البته شماره اولشم خوب ولی به پای شماره دومش نمیرس ضعفهای بازی برطرف کرده /یادم اون زمان فقط ورژن ژاپنی بازیش موجود بود ..با همون وضع تا چند چپتر بازی رد کردم ...بعد از مدتی انگلیسی شو گیر آوردم .واقعأ.شاهکار ps2 ..هنوزم تو لیست بازیهای ps2 خودم بازیش موجوده دلم نمیاد پاکش کنم ..siren 3 ps3 اونم عالی ولی به پای شماره دوم بازیش نمیرس بیشتر جنبه بازسازی عنوان اول داره..