انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
این ویدیو قسمتی از اخباری تو سال ٩٢ هست که دارن سعی میکنن کنسول هایی که cd-rom میخورن رو توضیح بدن.
فقط اونجا که میگه بازی های سی دی روم انگار مثل فیلمه ولی بازیه :D صنعت تو ٣٠ سال بعد هم هنوز به این تکنولوژی نرسیده :D

دوستان ی بازی فوتبالی نینتندو (دندی)داشت که وسط بازی یهو رعد و برق میومد میزد به بازیکنها یا گرد باد میومد بازیکنها میرفتن هوا یا زمین باتلاقی بود و اگر بازیکنها رو حرکت نمیدادی میرفتن داخل زمین :))کسی یادش هست?خیلی میخندیدم با این بازی
سلام
اسم بازی بود:
!GOAL3
144851

ضبط که اونموقع همه نداشتن. مثلا طرف میگفت یه طرفشو برام این بزن. اون طرفشو اون بزن. دستگاه دو کاسته که هم ضبط کنه و هم پخش کم بود.
البته ،اونموقع هم میتونستی ،بگی اینطرف رو این بزن و اونطرف رو اون.
من رای میدم به love console . به نظرم منطقی تره. چون آتاری کم بود واقعا و همه گیریش کمتر بود تا نوار. و اون میتونه موثرتر بوده باشه.

الکی نبود به کارتریج ها میکرو و سگا میگفتن نوار

چون حتی زمانی که میکرویی ( famicom , nes ) وجود نداشت بازیا کنسول های رو نوار کاست بودن
و اسم دولبه و ۳ لبه و .... از اونجا شکل گرفت

s-l400.jpg

commando-commodore-64-cassette-game_360_42d3af71c7895e072ef4dbde85b85976.jpg

حتی خود نینتندو ماریو ( mario bros ) رو نوار کاست و .... برای کنسول ها دیگه داد زمانی که میکرویی وجود نداشت

f542566398df51cbcddb5155b74d136c.jpg

خود نینتندو وقتی میکرو عرضه کرد هم از نوار کاست استفاده کرد

4.jpg

? استفاده از کلمه نوار و لبه اون زمان بخاطر همیناست
آخرین تکنولوژی روز و قیمت مناسبتر اون زمان بود ( دهه ۸۰ میلادی )

آخرین ویرایش:
یاد بازی Castlevania: Symphony of the Night پلی استیشن 1 بخیر :x

q7sr_rg12.jpg

این بازی هنوزم بی نظیره..چند ماهه پیش تمومش کردم...خود بازی کلا به کنار با تمام گیم پلی و آپگریدا و آیتم ها و داستان و چند تا پایان...موسیقی بازی به کنار...❤بعضی ترک ها واقعا...انگار خداوند خودش نوشته و نشسته داره مینوازه آهنگو...❤?❤

مثلا موسیقی کتابخانه... به نام Wood Carving Partita..

این ویدیو قسمتی از اخباری تو سال ٩٢ هست که دارن سعی میکنن کنسول هایی که cd-rom میخورن رو توضیح بدن.
فقط اونجا که میگه بازی های سی دی روم انگار مثل فیلمه ولی بازیه :D صنعت تو ٣٠ سال بعد هم هنوز به این تکنولوژی نرسیده :D
ولی سطح پیشرفت ،تو مخیله نمیگنجه. از فلاپی به سی دی.
photo_2020-06-04_19-39-27.jpg

یاد عذابی که با فلاپی کشیدی نمیوفتی. بعد که دی وی دی اومد. فهمیدیم سی دی چه عذابی بود. الانم که نگاه میکنم فلشم 16 برابر حجم هاردم ،فضا داره. واقعا سرعت پیشرفت بالا بوده و حکم همون فیلم سینمایی رو داره.

2020-06-04_19-46-19.jpg

من وقتی این مقایسه رو دیدم ،جا خوردم. فکر میکردم چه گرافیکی داشته مافیا 1 . ولی بعد دیدن این،یه لحظه پیشرفت رو دیدم.
ما چشمون عادت کرده به همین تغییرات سالیانه. وقتی برگردیم به 18 سال قبل و گرافیک مافیا 2020 رو بزارن جلومون .میگیمم این مگه میشه. این فیلم سینمایی هست.

آخرین ویرایش:
درود
بازی های خود آتاری که عالی بودن ، الخصوص اون که زیردریایی ها از زیر اب گذر میکردن و ما باید بمب هارو به موقع رها میکردیم که بخکره بهشون
*دزد و پلیسش هم خیلی باحال بود:دی
ولی کلا یه سری بازیا خوب تو ذهنم مونده منتهی یادم نیست واسه میکرو بودن یا سگا همینطور درهم میگم:دی
*یکیش بازی تانک بود ، به حالتی که توی صفحه ی بلفرض مربعی شکل ما یه تانک کوچیک بودیم و دیوار هارو بلفرض خراب میکردیم که تانک های دیگه رو بزنیم
بازی که سوباسا اینا بودن و همش ژاپنی مینوشت واسه کدوم بود؟:))
چقدر درگیر اون بودم!:دی
*اون شامپانزه که بشکه پرت میداد پایین و از پله هی باید بالا میرفتیم(شایدم واسه اتاری بود:)) )
*قارچ خور که هیچ
*یکی بازی ماشین جنگی بود که اَکسل نامی هم توش بود که انگار دوتا تایر تراکتور اینور اونورش بود:))
*یکی یه بازی ماشینی بود که ۳تا ماشین فکر کنم داشت
یه ماشین پلیس ابی یه ماشین کمپرسی(یادم نیست چی بود ماشین سنگین بود) و یه پاترول گمانم:دی
*یه بازی رامبو بود که پلتفرمر بود و خیلی باحال بود ، کلی نوع تیر تو مسیر میگرفتیم و دونفره میروندیمش جلو
*بازی خرگوش که هویچ میخورد وسونیک که یادمه واسه سگا بود
کمبات که هیچ اونو هنوز برتالیتی هارو حفظم:))
*یه بازی بود چندتا کرکتر داشت عین شورش درشهر ولی تو شهر نبود ، یکیش ببری بود گمانم و خیلی باحال بود
*یه بازی بود کابوی بودن و بازم حالت پلتفرمر داشت گمانم واسه سگا بود ، خیلی میچسبید:دی
اقا همه اینا به کنار خواستم‌اینو بگم:دی
یادتونه تو میکرو یه بازی فوتبال بود که شوت میکردی مثلا توپ چرخشی میرفت ، یا تبدیل میشد مثلا به ماهی و یا نوع های دیگه؟:دی
چقدر من از داییم کتک خوردم سر اینکه اجازه بدن بازی کنم:دی
به خاطر اینکه بزارن یکم بیشتر بازی کنم ، سیبیل اتشی و چَک و.. رو باید تحمل میکردم??
ولی خب برای رسیدن به عشق، ادم باید سختیارو تحمل کنه?
ولی خب خاطراتش رو تا ابد فراموش نمیکنم:دی

این بازی هنوزم بی نظیره..چند ماهه پیش تمومش کردم...خود بازی کلا به کنار با تمام گیم پلی و آپگریدا و آیتم ها و داستان و چند تا پایان...موسیقی بازی به کنار...❤بعضی ترک ها واقعا...انگار خداوند خودش نوشته و نشسته داره مینوازه آهنگو...❤?❤

مثلا موسیقی کتابخانه... به نام Wood Carving Partita..

آهنگاش بقدری خوبن که OST بازیش رو با کیفیت FLAC دارم. :x
در نسخه "سگا ساترن" اون بازی میتونستی همون اول بازی "ماریا" رو انتخاب کنی و باهاش بازی رو جلو بری ولی توی PS1 اون گزینه رو حذف کردند. :|

راستی شنیدم که قراره برای بازی RE4 هم ریمیک بسازن. پس برو که رفتیم :D

@EVIL4baz
یاد بازی Resident Evil 4 بخیر :x

d6zt_rg4.jpg

آخرین ویرایش:
یادتونه تو میکرو یه بازی فوتبال بود که شوت میکردی مثلا توپ چرخشی میرفت ، یا تبدیل میشد مثلا به ماهی و یا نوع های دیگه؟:D
چقدر من از داییم کتک خوردم سر اینکه اجازه بدن بازی کنم:D
به خاطر اینکه بزارن یکم بیشتر بازی کنم ، سیبیل اتشی و چَک و.. رو باید تحمل میکردم??
ولی خب خاطراتش رو تا ابد فراموش نمیکنم:D
پس اون بازیش دو طرفه بوده.
یه بازی اژدر داشت که میترکوندیم تو آتاری ،اونم باحال بود.
بدون تردید هواپیمای آتاری خاطره انگیزترین بازی ای بوده که با دسته خلبانی میشد بازی کرد.
سرچ کنید. تو گوگل
River Raid Atari PC Gameبازی

علاالدین ،یکی از بازیایی بود.چون من برادر بزرگتر داشتم. و کامپیوتر تو برهه ای پیش اون و تو اتاقش بود.مجبور بودم دو تا چیزو تحمل کنم. یک بستنی براش بخرم و دو اهنگهای شکیلا رو بزارم.
پایان نامه ارشدش.به والله یک کلمه تایپ نکرد. بهش پایان نامه آماده رو فرستادم.میگم اسم استاد رو بنویس. دوباره دیدم تلگرام کرده. اینا اسامی استادا ،خودت بنویس.
در هر صورت ،همه ما بخاطر بازی ،در گذشته ،مجبور شدیم به چنین ظلمهایی تن بدهیم.

درود
بازی های خود آتاری که عالی بودن ، الخصوص اون که زیردریایی ها از زیر اب گذر میکردن و ما باید بمب هارو به موقع رها میکردیم که بخکره بهشون
*دزد و پلیسش هم خیلی باحال بود:D
ولی کلا یه سری بازیا خوب تو ذهنم مونده منتهی یادم نیست واسه میکرو بودن یا سگا همینطور درهم میگم:D
*یکیش بازی تانک بود ، به حالتی که توی صفحه ی بلفرض مربعی شکل ما یه تانک کوچیک بودیم و دیوار هارو بلفرض خراب میکردیم که تانک های دیگه رو بزنیم
چقدر درگیر اون بودم!:D
*اون شامپانزه که بشکه پرت میداد پایین و از پله هی باید بالا میرفتیم(شایدم واسه اتاری بود:)) )
*قارچ خور که هیچ
*یکی بازی ماشین جنگی بود که اَکسل نامی هم توش بود که انگار دوتا تایر تراکتور اینور اونورش بود:))
یه ماشین پلیس ابی یه ماشین کمپرسی(یادم نیست چی بود ماشین سنگین بود) و یه پاترول گمانم:D
*یه بازی رامبو بود که پلتفرمر بود و خیلی باحال بود ، کلی نوع تیر تو مسیر میگرفتیم و دونفره میروندیمش جلو
*یه بازی بود چندتا کرکتر داشت عین شورش درشهر ولی تو شهر نبود ، یکیش ببری بود گمانم و خیلی باحال بود
*یه بازی بود کابوی بودن و بازم حالت پلتفرمر داشت گمانم واسه سگا بود ، خیلی میچسبید:D
اقا همه اینا به کنار خواستم‌اینو بگم:D
یادتونه تو میکرو یه بازی فوتبال بود که شوت میکردی مثلا توپ چرخشی میرفت ، یا تبدیل میشد مثلا به ماهی و یا نوع های دیگه؟:D
همشون عالی بودن
من چقدر با خرگوشیه حال میکردم
پسر داییم سر 28 یا 24 ضرب زدن کامبت( دقیق یادم نیست 28 بود یا 24) تیک بهم زده بود
با هر دکمه زدن فکش رو بهم میزد :))
نمیدونم چطور حفظش شده بود من که اصلا نمیتونستم

ولی سطح پیشرفت ،تو مخیله نمیگنجه. از فلاپی به سی دی.
View attachment 144854

یاد عذابی که با فلاپی کشیدی نمیوفتی. بعد که دی وی دی اومد. فهمیدیم سی دی چه عذابی بود. الانم که نگاه میکنم فلشم 16 برابر حجم هاردم ،فضا داره. واقعا سرعت پیشرفت بالا بوده و حکم همون فیلم سینمایی رو داره.

View attachment 144856

من وقتی این مقایسه رو دیدم ،جا خوردم. فکر میکردم چه گرافیکی داشته مافیا 1 . ولی بعد دیدن این،یه لحظه پیشرفت رو دیدم.
ما چشمون عادت کرده به همین تغییرات سالیانه. وقتی برگردیم به 18 سال قبل و گرافیک مافیا 2020 رو بزارن جلومون .میگیمم این مگه میشه. این فیلم سینمایی هست.

من رو کمودور ۶۴ و آمیگا هم بازی و برنامه ها با نوار کاست و فولادی اجرا میکردم
بخصوص فلاپی رو آمیگا دل آدم خون میشد :D اونم حجم زیر ۲ مگابایت :p
اونم با صدا شبیه تق تق

یادمه لینوکس بوت زنده بود که بدون نیاز به نصب بود روی فلاپی جا میشد 8-}

البته فلاپی ها معمولی استفاده میکردیم یه سری فلاپی ها خاصی بود با سرعت خیلی بالا و حجم باور نکردنی
مثل zip disk و ...
مثلا من ۲۰ گیگی و ۴۰ گیگی دیده بودم یا چند سال پیش ۲ ترابایت دیدم

......

خود من ریترو بازم ( retro gamer ) و عاشق بازیا و کنسولا قدیمیم
و کنسول های مثل ps1 و snes و n64 و ..... ترجیه میدم به صدتا ps4 و xbox one

ولی خودمنم میرم بازیا جدید و مدرن با تم کلاسیک دانلود میکنم و بازی میکنم و لذت میبرم
تم 8bit و 16bit و 32bit و 2d و ....
چه روی android . چه pc و .....
بلاخره به روز بودن لازمه و با دنیا پیش رفتن

بخاطر همینه نینتندو با این سخت افزار ضعیف و قیمت بالا نسبت به سخت افزار کنسولش ، انقدر پرفروشه
چون بازیا جدید با تم گیم اصیل و گیم پلی محور ادامه داده

درود
*دزد و پلیسش هم خیلی باحال بود:D
ولی کلا یه سری بازیا خوب تو ذهنم مونده منتهی یادم نیست واسه میکرو بودن یا سگا همینطور درهم میگم:D
چقدر درگیر اون بودم!:D
*قارچ خور که هیچ
یه ماشین پلیس ابی یه ماشین کمپرسی(یادم نیست چی بود ماشین سنگین بود) و یه پاترول گمانم:D
*یه بازی بود کابوی بودن و بازم حالت پلتفرمر داشت گمانم واسه سگا بود ، خیلی میچسبید:D
اقا همه اینا به کنار خواستم‌اینو بگم:D

بازیا آتاری کلا ۴ تا پیکسلن :D
کل بازیا خوبش رو هم جمع کنی ۵ تاس

عکس ۲ تا بازیا معروف آتاری

A26_03.gif

dozod.jpg

همه بازیابی که گفتی برا میکرو و سگا بودن
میکرو کنسول نسل ۳ بود
سگا جنسیس و سوپر نینتندو برای نسل ۴

کلا نینتندو با میکرو انقلاب صنعت گیم رقم زد و جهش بزرگی تو گرافیک بازیا به وجود آورد

اینا رو یادتونه

chopper-command.png commando-raid.png enduro.png seaQuest.png tennis.png

فقط اون سومیه ،خرچنگ بازی نیست ،ماشین بازیه. اونا ماشین هستند ،چشم بصیرت میخواد ببینیدشون
عاشقان بازیهای آتاری. با stella میتونید به راحتی اینا رو اجرا کنید.

آخرین ویرایش:
اینا رو یادتونه

View attachment 144885View attachment 144886View attachment 144887View attachment 144888View attachment 144889

فقط اون سومیه ،خرچنگ بازی نیست ،ماشین بازیه. اونا ماشین هستند ،چشم بصیرت میخواد ببینیدشون
عاشقان بازیهای آتاری. با stella میتونید به راحتی اینا رو اجرا کنید.
اخ اخ زدی تو خال!
اون زیردریایی که گفتم عکس چهارمیه اس:دی
اون رفیقمونم که دوتا عکس داده ، دومیش دزد و پلیسه که اشاره کردم:دی
ولی اینایی که فرستادی سومیش طلا بود پسر!!!
پ.ن:اون علی بابا که خدایگان بازی بود،چندوقت پیش تو یکی از همین تاپیکا داشتیم یادوخاطراتشو زنده میکردیم
اخرته نوستالژی بود، هووووف عمرمون چطوری گذشت!!

اخ اخ زدی تو خال!
اون زیردریایی که گفتم عکس چهارمیه اس:D
اون رفیقمونم که دوتا عکس داده ، دومیش دزد و پلیسه که اشاره کردم:D
ولی اینایی که فرستادی سومیش طلا بود پسر!!!
پ.ن:اون علی بابا که خدایگان بازی بود،چندوقت پیش تو یکی از همین تاپیکا داشتیم یادوخاطراتشو زنده میکردیم
اخرته نوستالژی بود، هووووف عمرمون چطوری گذشت!!
این فایل بازیش.
Seaquest ROM Download for Atari 2600 - CoolROM.com
اینم لینک stella
Stella 5.0.2 , اجرای بازی‌های آتاری در کامپیوتر | آتاری | بازی کامپیوتر | دانلود نرم افزار
برو از دوران کودکی لذت ببر

دمتون گرم :D هر وقت میام اینجا حالم خوب میشه :D با خیلی از بازی ها که اشاره کردین خاطره دارم :x بعضیاشون مثل aladdin یا symphony of the night که رو استور کنسول های جدید هم اومدن و خوشبختانه دم دست هستند. اما خیلی ها نیستند و امیدوارم در اینده پکیج های بیشتری از این بازی ها ببینیم. پکیج های کامل نه مثلا 2 تا بازی 20$.. (یادمه رو PSone یه ماریو پارتی داشتم که احتمالا صرفا یک شبیه ساز NES بود ولی هرچی بازی NES که میشناختم و نمیشناختم توش بود و اون موقع که دیگه میکرو نداشتم این بازی برام حکم طلا رو داشت..)

---

حالا اینو یادتونه؟ :D رو میکرو یادمه مرحله هاش طبقه ای بودن و زمان خودش خیلی حال میداد..
144899 144900

اینم که اصلا هیچی نگم.. فقط یادش بخیر..
144902 144903 144904 144905

اینم یادمه خیلی خفن بود.. والیبال سگا مگادرایو
144906

هرچی بیشتر فکر میکنم بازی های بیشتری یادم میاد.. : ) واقعا یادش بخیر.. با کمترین دغدغه ( خیلی وقت ها هیچ) میشستیم پای کنسول و بازی میکردیم.. یادمه عید و تابستون برام مثل برق میگذشت اینقدر که بازی میکردم و لذت میبردم.. یادش بخیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or