درود
بازی های خود آتاری که عالی بودن ، الخصوص اون که زیردریایی ها از زیر اب گذر میکردن و ما باید بمب هارو به موقع رها میکردیم که بخکره بهشون
*دزد و پلیسش هم خیلی باحال بود
ولی کلا یه سری بازیا خوب تو ذهنم مونده منتهی یادم نیست واسه میکرو بودن یا سگا همینطور درهم میگم
*یکیش بازی تانک بود ، به حالتی که توی صفحه ی بلفرض مربعی شکل ما یه تانک کوچیک بودیم و دیوار هارو بلفرض خراب میکردیم که تانک های دیگه رو بزنیم
بازی که سوباسا اینا بودن و همش ژاپنی مینوشت واسه کدوم بود؟
چقدر درگیر اون بودم!
*اون شامپانزه که بشکه پرت میداد پایین و از پله هی باید بالا میرفتیم(شایدم واسه اتاری بود
)
*قارچ خور که هیچ
*یکی بازی ماشین جنگی بود که اَکسل نامی هم توش بود که انگار دوتا تایر تراکتور اینور اونورش بود
*یکی یه بازی ماشینی بود که ۳تا ماشین فکر کنم داشت
یه ماشین پلیس ابی یه ماشین کمپرسی(یادم نیست چی بود ماشین سنگین بود) و یه پاترول گمانم
*یه بازی رامبو بود که پلتفرمر بود و خیلی باحال بود ، کلی نوع تیر تو مسیر میگرفتیم و دونفره میروندیمش جلو
*بازی خرگوش که هویچ میخورد وسونیک که یادمه واسه سگا بود
کمبات که هیچ اونو هنوز برتالیتی هارو حفظم
*یه بازی بود چندتا کرکتر داشت عین شورش درشهر ولی تو شهر نبود ، یکیش ببری بود گمانم و خیلی باحال بود
*یه بازی بود کابوی بودن و بازم حالت پلتفرمر داشت گمانم واسه سگا بود ، خیلی میچسبید
اقا همه اینا به کنار خواستماینو بگم
یادتونه تو میکرو یه بازی فوتبال بود که شوت میکردی مثلا توپ چرخشی میرفت ، یا تبدیل میشد مثلا به ماهی و یا نوع های دیگه؟
چقدر من از داییم کتک خوردم سر اینکه اجازه بدن بازی کنم
به خاطر اینکه بزارن یکم بیشتر بازی کنم ، سیبیل اتشی و چَک و.. رو باید تحمل میکردم??
ولی خب برای رسیدن به عشق، ادم باید سختیارو تحمل کنه?
ولی خب خاطراتش رو تا ابد فراموش نمیکنم