Tidus & Shayne
کاربر سایت
یاد بازی Castlevania: Symphony of the Night پلی استیشن 1 بخیر
آقا، یادتونه به این کارتریج ها میگفتیم "چند لبه"؟ مثلا میگفتیم 4 لبه ست (یعنی 4 تا بازی توش داره).رنگها قاطی میشد ،من یادمه. هنوزم دارمش. عکسشو یه بار اینجا گذاشتم.
تو بازیهاش استریت فایتر 2 هم بود
View attachment 144594
بنده ،با بیش از ربع قرن تجربه گیمینگ و خمس قرن تجربه pc gaming میگم. همچین چیزی امکان نداره.آقا، یادتونه به این کارتریج ها میگفتیم "چند لبه"؟ مثلا میگفتیم 4 لبه ست (یعنی 4 تا بازی توش داره).
من خیلی دوست دارم بدونم ریشه این "لبه" از کجاست... چرا میگفتیم چند لبه؟ اونیکه اولین بار این حرفو زده چه فکری کرده؟ خداییش قضیه چی بود؟
___________________EPROMs : AT27C010(128KB) - AT27C020(256KB) - AT27C040(512KB) - AT27C080(1024KB)i
EEPROMs : AM29F010(128KB) - AM29F020(256KB) - AM29F040(512KB)i
تقدیم کنملبه به معنی edge که بعیده منظور باشه چون به هر حال کارتریج یه لبه بیشتر نداره. شاید کلمه label به لبه تبدیل شده.سالها پیش یه بار رفته بودم یه فروشگاهی یکی اومده بود ps2 بخره یدونه 2 میل می خواست.هنوز بعد سالها نمی دونم منظورش 2 میلیمتر بود یا اینکه 2 تا میله داشته باشه.
از شما که روی هر چی چند لبه هست کم کرده اصلا تا به حال 9999999 تا بازی تولید شده؟
آقا، یادتونه به این کارتریج ها میگفتیم "چند لبه"؟ مثلا میگفتیم 4 لبه ست (یعنی 4 تا بازی توش داره).
من خیلی دوست دارم بدونم ریشه این "لبه" از کجاست... چرا میگفتیم چند لبه؟ اونیکه اولین بار این حرفو زده چه فکری کرده؟ خداییش قضیه چی بود؟
لبه به معنی edge که بعیده منظور باشه چون به هر حال کارتریج یه لبه بیشتر نداره. شاید کلمه label به لبه تبدیل شده.
از شما که روی هر چی چند لبه هست کم کرده اصلا تا به حال 9999999 تا بازی تولید شده؟
تقدیم کنم
View attachment 144829
فکر نمیکنم.تا حالا 10 میلیون بازی تولید شده باشه. اینم 8 تایی هست فکر کنم. 8 تا عکس داره. اما برادرم میگه ،16 تایی بود. دقیق یادم نیست.
کلا برچسب هر چی دوست داشتن روش میزدن.
آقا، یادتونه به این کارتریج ها میگفتیم "چند لبه"؟ مثلا میگفتیم 4 لبه ست (یعنی 4 تا بازی توش داره).
مگه،دهه شصتی زیر 30 هم داریم.یه دهه ۶۰ ی بالا ۳۰ امکان ندارد اینا ندونه
مثلا میگفتی نوار دو اونوره بده .من داداشم داشت. ضبط میکرد. اون خودکار بیکا ،چقدر کاربرد داشت اونموقع هاآخه برای نوار کاستا لبه به کار نمی بردیم میگفتیم اونورشو بذار.
ضبط که اونموقع همه نداشتن. مثلا طرف میگفت یه طرفشو برام این بزن. اون طرفشو اون بزن. دستگاه دو کاسته که هم ضبط کنه و هم پخش کم بود.خوب همه نوارا دو اونوره بودن لازم نبود چیزی بگیم. فعلا من به روایت دوست عزیز Version 7 رای میدم.
آقا دمت گرم این قضیه «لعبه» و «لبه» عجب ماجرایی داشته و خبر نداشتیم!لبه همون لعبه به زبان عربیه به معنای بازی. آتاری 2600 هایی که اونزمان از کشورای عربی میومدن روشون نوشته شده بود: "مجانا 32 لعبه مع الجهاز" ینی 32 تا بازی مجانی هم همراه کنسوله. همین لعبه تو دهن مغازه دارا به عنوان لبه جا افتاد و به جای اینکه بگن 4 تا بازی داره میگفتن 4 لبه س! و بعدم کلا باب شد.
اونزمان ازین کارتریج های 150 تا ده هزار بازی ای زیاد بود. اینا در نهایت ده، پونزده تا بازی توشون بود و بقیه ش یا همون بازی بود رنگ شخصیت اصلی یا سرش! فرق داشت یا بازی از مرحله 4،3،2 و ... شروع میشد یا سرعت بازی کند یا تند بود. خلاصه ش اینکه نوعی کلاه برداری بود.