انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
دمتون گرم :D هر وقت میام اینجا حالم خوب میشه :D با خیلی از بازی ها که اشاره کردین خاطره دارم :x بعضیاشون مثل aladdin یا symphony of the night که رو استور کنسول های جدید هم اومدن و خوشبختانه دم دست هستند. اما خیلی ها نیستند و امیدوارم در اینده پکیج های بیشتری از این بازی ها ببینیم. پکیج های کامل نه مثلا 2 تا بازی 20$.. (یادمه رو PSone یه ماریو پارتی داشتم که احتمالا صرفا یک شبیه ساز NES بود ولی هرچی بازی NES که میشناختم و نمیشناختم توش بود و اون موقع که دیگه میکرو نداشتم این بازی برام حکم طلا رو داشت..)

---
ای بابا تو هم 30 رو رد کردی؟

اینا رو یادتونه
فقط اون سومیه ،خرچنگ بازی نیست ،ماشین بازیه. اونا ماشین هستند ،چشم بصیرت میخواد ببینیدشون
عاشقان بازیهای آتاری. با stella میتونید به راحتی اینا رو اجرا کنید.

دانلود Stella 6.1.2
Stella 6.1.2 اجرای بازی های آتاری با بهترین کیفیت

اما مجموعه بازی هاشو از همون صفحه نگیرید چون مجموعه خیلی ناقصی داره. بجاش از اینجا بگیرید:
Atari 2600 VCS ROM Collection

بازیا آتاری کلا ۴ تا پیکسلن :D
کل بازیا خوبش رو هم جمع کنی ۵ تاس

عکس ۲ تا بازیا معروف آتاری

همه بازیابی که گفتی برا میکرو و سگا بودن
میکرو کنسول نسل ۳ بود
سگا جنسیس و سوپر نینتندو برای نسل ۴

کلا نینتندو با میکرو انقلاب صنعت گیم رقم زد و جهش بزرگی تو گرافیک بازیا به وجود آورد

البته اختلاف سلیقه تا یه حدی باشه منطقیه ولی خدایی اون قسمت که قرمز کردم رو جدی فرمودید یا دوربین مخفیه؟ :| فقط 5 بازی خوب در اون کنسول پیدا کردید؟ :D
شما احیانا Laser Gates، Time Warp، Tac-Scan، Megamania، Save our Ship، Bermuda، Space Invaders، Demon Attack، Carnival، Defender، Donkey Kong، Stargate، Atlantis، Pyramid War، Soccer، Ski Hunt، Mafia، Mario Bros، Dragon Defender، Pinball، Phantom UFO، Parachute، Frogger، Pac-Man ، Venture و خیلی موارد دیگه رو پسند نکردید و فقط به River Raid، Keystone Kapers ، Boxing و دو تای دیگه بسنده کردید؟ :-?

این نظر شما رو فقط کسی میتونه بده که اون قدیما آتاری 2600 رو نداشته و بعدها با شبیه ساز باهاش آشنا شده.
آتاری 2600 تمام مشکی Darth Vader رو خودم داشتم و در بدبینانه ترین حالت 50 تا بازی خیلی خوب و سرگرم کننده/اعتیادآور داشت.
حتی NES نصف اون تعداد هم بازی خیلی خوب نداشت. دقت کنید که نوشتم "خیلی خوب".
همه چیز که مساله "گرافیک" نیست. مهمتر از اون "گیمپلی" است. کسی که همون دوران 2600 رو بازی کرده باشه این حس رو درک میکنه.

"آتاری 2600 نسل دومی" توی زمانی که هنوز خیلی از مردم به سمت کنسول خانگی گرایش پیدا نکرده بودند و هنوز خیلی جاها اینترنت نداشت، تونست نزدیک به "Nintendo 64 نسل پنجمی" و بیشتر از "XboX و GameCube نسل ششمی" فروش داشته باشه که فروشی فوق العاده است.

توی این super volleyball برادرم اینقدر وارد شده بود هیچ امتیازی به cpu نمیداد. هر وقت میخواست تنهایی بازی کنه برای هیجان اول 14 امتیاز میداد بعد بازی رو 16-14 میبرد.

واقعأ موزیک بازیش محشر بود.هنوز تو گوشم.=D>

بهترین بازی 2600 برای من megamania بود و اولین باره که میبینم یه نفر دیگه اونو توی بازیهای تاپش میذاره. قبلا توی همین تاپیک گفتم همیشه فکر میکردیم دشمنا سفینه هستند تا بالاخره فهمیدیم ساندویچ و شیرینی هستند.

از بهترین ها بود. قبلا توی انجمن "انیمه ورلد" هم بهش اشاره کرده بودم. اصلا صداها توی بعضی از بازی های آتاری 2600 که موضوع "فضا و علمی-تخیلی" داشتند خیلی خفن بود.
مثلا میتونم به Laser Gates اشاره کنم. نسبت به سال ساختش صداهای خیلی خفنی داره. هنوزم بازی کردنش خیلی حال میده. یا مثلا صداهای بازی Atlantis.
Megamania هم تو همون دسته "صدا خفن" ها جا میگیره. این ویژگی علاوه بر "گیمپلی" عالی و هیجانی بازی هاش بود. :x

:x:x:x:-SSواقعأ بازیش قابل توصیف نیست جزع بهترینهای زمان خودش forbidden siren 2 البته شماره اولشم خوب ولی به پای شماره دومش نمیرس ضعفهای بازی برطرف کرده /یادم اون زمان فقط ورژن ژاپنی بازیش موجود بود ..با همون وضع تا چند چپتر بازی رد کردم ...بعد از مدتی انگلیسی شو گیر آوردم .واقعأ.شاهکار ps2 ..هنوزم تو لیست بازیهای ps2 خودم بازیش موجوده دلم نمیاد پاکش کنم ..siren 3 ps3 اونم عالی ولی به پای شماره دوم بازیش نمیرس بیشتر جنبه بازسازی عنوان اول داره..
62905_front.jpg IMG_۲۰۱۸۰۷۳۰_۲۰۳۵۳۸.jpg IMG_۲۰۱۸۰۷۳۰_۲۰۳۷۵۸.jpg

آخرین ویرایش:
یادش بخیر عنوان زیبای the lover final Curse بازیش سبک اشاره کلیک بود برای ps1و pc اومد البته خودم با ps1 بازیش انجام دادم ..آخر بازی واقعأ غم انگیز تمام میشه:| .دیگه نمیتونه به آینده برگرده .پایان بازی لو دادم براتون .:D واقعأ جزع بهتربن عنواین ps1:x
IMG_۲۰۲۰۰۶۰۵_۰۸۱۸۱۱.jpg

آخرین ویرایش:
یادمه یه بازی جکی جان بود قشنگ روش کراش زده بودم:D
کمبوهای باحالی داشت
با هرچی هم که دستش میومد میشد انمی هارو بزنیم یعنی از ماهی و ماهی تابه و..

پ.ن:اقا شینوبی رو یادتونه؟؟؟/؟؟
:D

این که خوراکمه نینجا سگی :D ونسخه شینوبی که داستان برادرشه :x:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or