انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
آقا دمت گرم این قضیه «لعبه» و «لبه» عجب ماجرایی داشته و خبر نداشتیم! :D
اون کارتریج‌ها هم یادمه دقیقاً همین‌طور که گفتی بودن، یعنی چند تا دونه بازی بودن که با یه سری دستکاری تبدیل شده بودن به چندهزارتا بازی! مثلاً یه Contra معمولی بود، یکی دیگه بود که از مرحله ‌۲ شروع می‌شد، یکی دیگه رنگ موهاش بنفش بود و یکی دیگه هم شخصیتش تبدیل شده بود به ماریو مثلاً! :D
کلاً این مدل جنگولک‌بازی‌ها توی NES خیلی مُد بود و انواع و اقسام بازی‌های دستکاری‌شده و جعلی رو اون موقع ساخته بودن که ماها خبر نداشتیم رسمی نیستن. مثلاً من یه بازی داشتم که ماریو توش رفته بود زمان دایناسورها و به شدت هم حال می‌کردم با این بازی. چند سال پیش دنبال یه چیزی بودم و یه دفعه این رو یادم اومد و یه سرچی زدم ببینم اسمش چی بوده و هیچی پیدا نکردم! :D تا اینکه توی Neogaf سؤال کردم و از روی توضیحاتی که داده بودم، یکی گفت این توضیحات برای بازی Joe & Mac هست و بعدش هم مشخص شد عزیزان یه نسخه هکی و دستکاری‌شده از Joe & Mac رو با حضور ماریو تولید کرده بودن! :D
watch?v=Tt2wqInv3WE

ceus_xvxv.jpg

یه چیز دیگه هم که تا ۱۰،۱۱ سال پیش نمی‌دونستم این بود که اون کارتریج‌ها یا نوارهای سگا و میکرویی که می‌گرفتیم، به جز موارد خیلی نادر هیچ‌کدوم اوریجینال نبودن و اصغر و شرکا همین‌طوری دستی توی فلان کارگاه شرق آسیا یا شاید کشورهای همسایه و حتی خود ایران درست می‌کردن!
یه ماریوی جعلی و خفن دیگه هم داشتم که هنوز نتونستم اسمش رو پیدا کنم. یادمه نوارش بنفش‌رنگ بود و خود بازی هم تم جدی‌تری نسبت به ماریوهای واقعی داشت و موسیقی‌ش رو با اینکه هیچی ازش یادم نیست، ولی چیز سنگین و تاریکی بود نسبت به اکثر بازی‌های NES اون زمان. ماریو هم به یه سری جادو و این جور چیزا دسترسی داشت و فکر کنم یه شنلی هم پشتش بود. :D
قربانت.
اونزمان جو و مک رو خیلی دوست داشتم و بهترینشم نسخه‌ی سوپر نینتندوش بود. ولی نسخه‌ی ماریوییش رو ندیده بودم :)) اونزمانا یه کارتریج چهار بازیه خریدم که بعد دیدم یکی از بازیا علاالدینه ولی کله‌ی پاپای روشه :)) انقد ضدحال بود و ناراحت بودم که نگو. اونزمان که می‌رفتیم پشت شهرداری بازیارو باید از روی عکس کارتریجشون تشخیص می‌دادیم! ما بچه بودیمو مغاره‌دارا هم یکم رحم نداشتن دو تا بازیو برات پلی کنن تا ببینی چیه.

آره کارتریجا اریجینال نبودن اما با همون قیمت هم برای ما گرون بودن. دلارو اگر پونصد تومن حساب کنیم یه کارتریج حتی بیست دلاری باید ده هزارتومن درمیومد ولی ما اونزمان بازیارو بین سه تا هفت هزارتومن می‌خریدیم و همه قلابی بودن! (به غیر از یه سری از کارتریجای سگا که گرونتر بودنو قاب و دفترچه داشتن و چیز رویایی‌ای بودن) خلاصه که همون قیمتم برای ما خیلی گرون بود. مُرتال کامبت ۳ که تازه اومده بود ۱۵ هزارتومن بود! و خیلی خیلی دست‌نیافتنی.

اون ماریو جعلیه شاید یه نسخه از میکی‌ماوس بوده که جادوگر بود.

در مورد نوار هم که بعضیا میگفتن (ما میگفتیم فیلم میکرو یا فیلم سگا) علتش این بود که وقتی کمودور تو ایران مُد شد، بازیاش روی نوار کاست بود و همین اصطلاح برای عده‌ای موندو ماندگار شد.
اون دوستی هم که میگه آتاری همه‌گیر نبود، اتفافا آتاری اولین کنسولی بود که به خیلی از خونه‌ها راه یافت و جوونای ۲۵، ۳۰ ساله‌ بدون شرم، بازی می‌کردنش. هنوزم اون نسل که آتاری آخرین کنسولش بوده به تمام کنسولا میگن آتاری!

خسته نباشید مشتی خدمت پیرمردهای فروم.
میام اینجا قشنگ میرم تو 20 سال پیش.
لذت عجیبی بود اون دوران یادش بخیر , دوران فرار از مدرسه و کلوپ و دفترچه رمز هامون و به قولی تیغی زدن هامون و...
کلی از بازی هایی که عکس یا مطلبی ازشون میزارید یهو از ته مغزم میان بیرون و خاطراتش زنده میشن.

تقریبن دو ماه دیگه میرم تو 37 سالگی و چند وقت دیگه با پسرم بقیه راه و ادامه میدم:D

آخرین ویرایش:
اون دوستی هم که میگه آتاری همه‌گیر نبود، اتفافا آتاری اولین کنسولی بود که به خیلی از خونه‌ها راه یافت و جوونای ۲۵، ۳۰ ساله‌ بدون شرم، بازی می‌کردنش. هنوزم اون نسل که آتاری آخرین کنسولش بوده به تمام کنسولا میگن آتاری!
آخه طیفی که داشتن خیلی کمتر از کاست بود. ما قیاس نوار کاست رو داریم با آتاری میکنیم. آیا آتاری به همه گیری نوار کاست بود.من یادمه تو کوچه ما ،کلا دو نفر داشتن ولی همه عشق نوار کاست بودن. قیاس همه گیری منظور بود.

20 سال قبل ،و شاهکاری به نام هیتمن . اولین بازی ای بود که تعویض و تغییر لباس در این سطح داشت

hqdefault.jpg

آخرین ویرایش:
آره کارتریجا اریجینال نبودن اما با همون قیمت هم برای ما گرون بودن. دلارو اگر پونصد تومن حساب کنیم یه کارتریج حتی بیست دلاری باید ده هزارتومن درمیومد ولی ما اونزمان بازیارو بین سه تا هفت هزارتومن می‌خریدیم و همه قلابی بودن! (به غیر از یه سری از کارتریجای سگا که گرونتر بودنو قاب و دفترچه داشتن و چیز رویایی‌ای بودن) خلاصه که همون قیمتم برای ما خیلی گرون بود. مُرتال کامبت ۳ که تازه اومده بود ۱۵ هزارتومن بود! و خیلی خیلی دست‌نیافتنی.
اون ماریو جعلیه شاید یه نسخه از میکی‌ماوس بوده که جادوگر بود.
نه میکی ماوس نبود و آشنا هستم با اون بازی‌ها. :D احتمال میدم یه بازی ژاپنی بوده که تا حالا باهاش سر و کار نداشتم.
--------------
ما می‌رفتیم فروشگاه کورش (قدس) بازی‌هامون رو می‌فروختیم و جدید می‌گرفتیم! :D یه سری مغازه‌ی غرفه‌مانند توی یکی از طبقات بالایی بودن که برای من و برادرم حکم بهشت رو داشتن و پُر بودن از انواع و اقسام بازی‌های NES و جنسیس. نامردا خیلی هم به سود خودشون کار می‌کردن و کلاً اختلاف قیمت بازی‌هایی که می‌فروختن و از ما می‌خریدن خیلی زیاد بود. :| البته مجبور هم بودن برای درآوردن اجاره غرفه.
دو تا خاطره هم از این فروشگاه کورش دارم که شاید توی تاپیک‌های دیگه تعریف کرده باشم. یه بار با نوار NES رفتیم که تعویض کنیم و دم در یکی مسئول چک کردن ملت بود که اگه چیزی با خودشون می‌بردن داخل، یه یادداشتی چیزی بده که موقع خروج مشخص باشه تازه نگرفتیم (موقع خروج هم یه اتاقک داشت که باید همیشه از مادرمون جدا می‌شدیم و اون می‌رفت سمت راست که مخصوص خانوما بود و ما هم چپ، و این یکی از علامت سوال‌های بزرگ ما بود که چرا جای خانوما و آقایون فرق داره! :D). یارو نوارها رو دید و گفت اینا چی هستن و گفتیم نوار میکرو، اونم نوشت سه عدد نوار میکروب! :)) سوژه‌ای شده بود این قضیه و مدت‌ها بهش می‌خندیدیم! :D
یه بار هم زمانی که دیگه دوران این کنسول‌های ۱۶ بیتی تموم شده بود، آخرین سگا جنسیس‌مون رو بردیم اونجا بفروشیم. سگائه طرح Saturn بود (مثل بعدها که NES حتی با طرح PS2 هم می‌فروختن!!) و فروشنده با کلی خوشحالی و هیجان گفت ایول این که Saturn هست! ولی دو ثانیه بعد که فهمید جریان چیه، مثل اینکه یه سیلی اساسی خورده باشه قیافه‌ش منهدم شد و گفت سگا معمولیه که! :)) درست یادم نیست، ولی فکر کنم انقدر ناراحت شده بود که اصلاً نخریدش دیگه! :D
گرون‌ترین بازی‌ای که از کورش گرفتیم، فکر کنم Desert Demolition بود که تازه از تنور در اومده بود و شاید یه ۱۰ تومنی اینا بود.

mdfi_desert_demolition_starring_road_runner_and_wile_e._coyote.png

ولی گرون‌ترین چیزی که دیدم، Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero بود. داشتیم اونجا قدم می‌زدیم و یه دفعه یکی از فروشنده‌ها با کلی ذوق و شوق گفت Mortal Kombat 5 از راه رسید! :دی قیمتش رو یادم نیست، ولی شاید ۱۵ هزار تومن یا حتی بیشتر بوده. حالا جالب اینجا بود که Mortal Kombat 4 خودش یه بازی سه‌بعدی برای PS1 و پی‌سی بود، ولی توی خیلی جاهای ایران به Ultimate Mortal Kombat 3 می‌گفتن 4 و بعدش این Sub-Zero رو هم کرده بودن 5! و جالب‌تر اینکه اصلاً نسخه‌ی رسمی‌ای از این Sub-Zero برای جنسیس تولید نشده و اون بازی‌ای که توی ایران فروخته می‌شد، یه چیز کاملاً جعلی بود که توی کارگاه‌های میدون شوش تایوان ساخته بودن! :دی

dpyk_untitled.jpg

آخرین ویرایش:
جا داره یادی کنیم از کنسول فقید دریمکست که زمان خودش خیلی شاخ بود ولی قافیه رو زود به رقیبان باخت
نکته خیلی فانش هم مموری کارت تصویری فوق خفنش بود که هر کسی میدید دیگه اوج شاخ بودن اون زمان بود
bGtxF5ttDXDyDockEYgCw3-1200-80.jpg

از جمله بازیهایی که توی دریمکست خیلی خاطره انگیز شد
میشه به crazy taxi
taxi 1 و taxi 2
evil 2 و , evil code veronica
اشاره کرد که همه رو با دریمکست تموم کردم یادش بخیر واقعا
یه تنیس هم داشت اونم گرافیک شاخی داشت اون موقع اسمش خاطرم نیست

حقیقتا اینو که دیدم یه جوری شدم:-<
اون مرحله اشه که باید میپریدم رو اون شاخه ها و هی جابه جا میشدیم

چقدر این بازی رو دوست داشتم/دارم. :x
مرحله ی کشتی اش خیلی سخت بود و یادمه کلی طول کشید تا بالاخره تونستم ردش کنم.

hxa6_hqdefault.jpg

یه مرحله هم اون اواخر داشت که باید از دوست اون دختره فرار میکردی و جا برای کوچکترین خطایی نبود. :D

Tiny Toon یه شماره برای NES هم داشت که به مراتب سخت تر بود، یادمه کل بچه های فامیل آخر هفته ها میومدن خونه ی ما شب میموندن، صبح اول وقت این بازی رو شروع میکردیم و هر کس یه مرحله رو می‌رفت. با این حال بازم نتونستیم تمومش کنیم و رکوردمون مرحله ی یکی مونده به آخر بود. :D

0wg2_nes_01.gif

دلم برای زدن یه دست The Second Samurai sega تنگ شده ..
بازیش اعصاب خوردکن هست ولی رد کردن مراحلش لذت داره فکر کنم مرحله 4 بازی بود دایناسور سواری میکرد ..البته اون زمان موفق نشدم بازیش تا آخر ببرم لامصب بد قلق بازیش اصلأ باید قسمت دو نفره بازی بیخیال شد تک نفره استاندارد..یادش بخیر..:x
IMG_۲۰۲۰۰۶۰۵_۲۱۲۲۳۵.jpg IMG_۲۰۲۰۰۶۰۵_۲۱۲۲۰۴.jpg IMG_۲۰۲۰۰۶۰۵_۲۱۲۲۱۹.jpg

کنسول جدید atari بعد از دهه ها سال معرفی و عرضه شده
به اسم atari vcs
مدل atari vcs 800

در اصل هم کنسوله ، هم یه pc گیمینگ

atarivcs1.jpg

برا دیدن مشخصاتش هم میتونید لینک زیر ببینید
Atari VCS (2020 console) - Wikipedia

سایت رسمی آتاری برا کنسولش
Atari VCS™ - Game, Stream, Connect

قیمتشم بسته به مدلاش از ۲۴۹ دلار تا ۳۸۹ دلاره

چه حالی میداد این quake
aid1556895-v4-1200px-Play-Quake-2-on-Windows-XP-and-Vista,-7-Step-21.jpg

برادرم دوم دبیرستانه. میگه محمد پنجشنبه تعطیلی ،میگم آره. بعد ده دقیقه کتاب زبانشو آورده.میگه ،همه اینها رو بلدی. گفتم ،آره کاری نداره.
گفتم چی شده؟ گفت پنجشنبه امتحان زبان داری،گفتم یعنی چی.گفت ،تمام امتحاناتمو گذاشتن تو 15 روز 10 تا امتحان ،عربی رو دادم مامان ،زبانم مال تو. بقیه هم خدا بزرگه. میگه معلم سوالاتو میگی. بعد 1.5 ساعت میاد جوابارو برمیداره. هیچ کاری هم با ما ندارن.فقط آنلاین میشیم سوالاتو برمیداریم. آنلاین میشیم ،جواب میزاریم. زمان ما تقلب یه ارج و قربی داشت .متقلب سختی میکشید. یعنی چی ،واقعا
virtua tennis بود.
شماره 4 شو هنوز دارم. اما tennis elbow هم ،خیلی باحاله. قرار بود ورژن جدید 2018 بیاد ولی میگن مارس 2021 میاد

کنسول جدید atari بعد از دهه ها سال معرفی و عرضه شده
به اسم atari vcs
مدل atari vcs 800

در اصل هم کنسوله ، هم یه pc گیمینگ

برا دیدن مشخصاتش هم میتونید لینک زیر ببینید
Atari VCS (2020 console) - Wikipedia

سایت رسمی آتاری برا کنسولش
Atari VCS™ - Game, Stream, Connect

قیمتشم بسته به مدلاش از ۲۴۹ دلار تا ۳۸۹ دلاره

این خیلی خوراک زنده کردن خاطرات منه. :D قرار بود چند ماه پیش بیاد که بخاطر بیماری کرونا عرضه اون تاخیر خورد.
تنها ایرادی کوچیکی که میتونم بهش بگیرم اینه که فعلا با دسته گوشکوبی عرضه شده و براش دسته زیبا و خوش دست خلبانی نیومده.

2sq9_black-walnut-on.jpg

بازی Rambo III سگا جنسیس یکی از اون بازی هایی بود که باهاش زیاد خاطره داشتم. :x

uvpl_rambo_iii_(world)-1460256613.jpg

pxkk_rambo_iii_(world)_(v1.1)-1459754424.jpg

xgft_rambo_iii.jpg

virtua tennis بود.
دقیقا به خاطر همین ویرچوال تنیس من یه دریمکست خریدیم و شد یکی از بهترین کنسول های عمرم.چون اصلا هیچ بازی براش تو بازار پیدا نمی شد به همین علت مزخرفترین بازی هاش هم برام بی نهایت جذاب بود.
ولی بازی های خیلی خوبی داشت یادش بخیر
R.I.P

جا داره یادی کنیم از کنسول فقید دریمکست که زمان خودش خیلی شاخ بود ولی قافیه رو زود به رقیبان باخت
نکته خیلی فانش هم مموری کارت تصویری فوق خفنش بود که هر کسی میدید دیگه اوج شاخ بودن اون زمان بود
bGtxF5ttDXDyDockEYgCw3-1200-80.jpg

از جمله بازیهایی که توی دریمکست خیلی خاطره انگیز شد
میشه به crazy taxi
taxi 1 و taxi 2
evil 2 و , evil code veronica
اشاره کرد که همه رو با دریمکست تموم کردم یادش بخیر واقعا
یه تنیس هم داشت اونم گرافیک شاخی داشت اون موقع اسمش خاطرم نیست

واقعا کنسول خیلی خوبی بود :x که چند صفحه قبل تر ازش یاد کرده بودم.
حتی جاهایی که عناوین مشترکی با PS2 داره ، گیمرهای خارجی عقیده دارند نسخه دریمکست از نسخه PS2 بهتره. مثلا در مورد این دو بازی میگن که نسخه دریمکست بهتر بوده:

Alone in the Dark The New Nightmare
Resident Evil Code Veronica

توی دریمکست Resident Evil Code Veronica دو تا نسخه داره. یکیش که همون حالت عادی است و بعد از تمام کردن بازی Battle Game آزاد میشه.
یکی دیگه نسخه ژاپنی Kanzenban اون هست که از همون ابتدا گزینه Battle Game وجود داره و ضمن اینکه 9 دقیقه کات سین بیشتر از نسخه اوریجینال داره و همچنین سختی Very Easy داره که Claire از همون اول بازی اسلحه Rocket Launcher رو همراه خودش داره! که هر دو نسخه رو دارم.

لینک اطلاعاتش: Biohazard Code: Veronica Kanzenban

بازی Jet Set Radio دریمکست خیلی خوش ساخت بود. :x از محبوب ترین بازی هاشه.

xaso_jsr3.jpg

3roc_jsr_(1).jpeg

85ri_jsr_(1).png

ppdl_jsr_(2).jpg

این هم عزیزان دل من. حدود بیست ساله با هم هستیم. پیری رو از رنگ زردشون میشه فهمید.
View attachment 145114View attachment 145115
احسنت
من دریمکست رو همون سال 80 فروختم از شانسم نه ماه بعد از خرید ، سگا اعلام کرد تولید دریمکست متوقف شده منم فروختمش.الان از اون دستگاه فقط VMU دستم مونده.یادش بخیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or