انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,311
دوستان سن بالا الان وضعتون در چه شرایطیه؟
من دیگه حوصله م برای بازیها نمیکشه حس میکنم بازیهای جدید خیلی مصنوعی و بدون معنا شدن.
آیا این ذهنیت فقط برای من هست و نوجوان ها همچین ذهنیتی ندارن یا کلا صنعت گیم هست که داره رو به افول میره؟
یه برنامه یوتیوبی هست به اسم گیم پد که مجری هاشون میانسال هستن و اونا هم میگن حوصله گیم ندارن چون گیم ها مزخرف شدن و هر چی بازی میاد رو با شدت تمام میکوبن. فکر کنم تا یه حدی سن تاثیر داره ولی تکراری شدن گیم پلی بازیها هم میتونه 50 درصد تاثیر بزاره که حوصله آدم سر بره.

یکی اینکه من نمیدونم چرا همه بزور میخوان از بازی ها خوششون بیاد، تو یوتوب هم کلی دیدم ازین ویدیو هایی که How to enjoy games again! خب چرا! تفریح که نباید تلاش بخواد

ولی درباره بازی های جدید
اگه آدم گیر بده به یه ژانر طبیعیه بعد این همه سال تکراری و مسخره بنظر بیان. فقط باید ژانرو عوض کرد. اکثر اینایی که میگن بازیها بد شدن میری میبینی طرف فقط اکشن ادونچر بازی میکنه، یا فقط شوتر بازی میکنه، خب معلومه المانای جدیدشون ته میکشن.

یکی اینکه من نمیدونم چرا همه بزور میخوان از بازی ها خوششون بیاد، تو یوتوب هم کلی دیدم ازین ویدیو هایی که How to enjoy games again! خب چرا! تفریح که نباید تلاش بخواد

ولی درباره بازی های جدید
اگه آدم گیر بده به یه ژانر طبیعیه بعد این همه سال تکراری و مسخره بنظر بیان. فقط باید ژانرو عوض کرد. اکثر اینایی که میگن بازیها بد شدن میری میبینی طرف فقط اکشن ادونچر بازی میکنه، یا فقط شوتر بازی میکنه، خب معلومه المانای جدیدشون ته میکشن.
من تقریبا هیچ ژانری نیست که بازی نکنم هر بازی که تعریف میکنن گیمرها در هر ژانر بازی میکنم ولی ماها مثلا در یک ژانر مثال بزنم ریسینگ دوران خودمون درایور یک و دو دیدیم یا گرن توریسمو و نیدفور اسپید ماست وانتد رو دیدیم دیگه جلومون فورزا 5 هم بزارن خیلی معمولی به نظر میاد. نمیدونم چرا اون بازی ها میچسبید ولی بازی مثلا فورزا 5 نمیچسبه.

دوستان سن بالا الان وضعتون در چه شرایطیه؟
من دیگه حوصله م برای بازیها نمیکشه حس میکنم بازیهای جدید خیلی مصنوعی و بدون معنا شدن.
آیا این ذهنیت فقط برای من هست و نوجوان ها همچین ذهنیتی ندارن یا کلا صنعت گیم هست که داره رو به افول میره؟
یه برنامه یوتیوبی هست به اسم گیم پد که مجری هاشون میانسال هستن و اونا هم میگن حوصله گیم ندارن چون گیم ها مزخرف شدن و هر چی بازی میاد رو با شدت تمام میکوبن. فکر کنم تا یه حدی سن تاثیر داره ولی تکراری شدن گیم پلی بازیها هم میتونه 50 درصد تاثیر بزاره که حوصله آدم سر بره.
فقط بازی نیس. هر چیزی همینطوریه
من خودم الان که 35 سالمه به سختی فیلم جدیدی برام جذابه علت اصلیشم اینه که اونقدر فیلم دیدیم که موضوع جدید یا نوآوری خاصی رو نمی بینیم و همون محتوا صرفا با بزک دوزک جدیدن.
ولی همین فیلما برای افراد کم سن و سال جذابتره علتشم اینه که هنوز این همه فیلم و محتوا ندیدن و طول میکشه تا گنجایش ذهنیشون پر بشه و دچار تکرار بشه.

تو زمینه موسیقی هم همینطوره. یه تحقیقی میخووندم که میگفت تو اکثر افراد معمولا لایبرری موسیقی های مورد علاقشون بعد 30 تا 35 سالگی دیگه دست نخورده باقی میمونه و خیلی کم اتفاق می افته که موسیقی جدیدی وارد لایبرری موسیقی های محبوبشون بشه. :D برای من این مورد هم بشدت صادقه.

خلاصه که برای خیلیا این موارد طبیعیه

.​

بنظرم شبیه سازا خیلی خوبن برا کسایی ک حوصله بازی های دیگه ندارن. مخصوصا اگه با ریگ مخصوص خودش باشه نه با دسته.

اگه آدم هدفش یادگیری باشه مثلا شبیه ساز پرواز هیچوقت تکراری نمیشه چون دائم داری چیزای جدید راجع به هوانوردی یاد میگیری.

یا شبیه ساز رانندگی هرچی پیشرفت کنی توش میدونی که اگه یه موقع پیش بیاد واقعا تو پیست بخوای بری سریع تر یادمیگیری.

شبیه سازای دیگه استفاده نکردم ولی قطعا همشون این جنبه آموزشی رو میتونن داشته باشن. مثلا شبیه ساز دزدی یا مواد فروشی ام داریم که قصد دارم امتحان کنم

من چند ماهیه بابا شدم خیلی اوضاع گیمریم به هم ریخته روزا که سر کارم غروبا هم درگیر بچه ام میخابه ساعته ۱۱ میرم پای گیم مجبور شدم بساطمو جمع کنم از جلو تلویزیون برم تو اتاق خواب با صدای کم پای مونیتور بازی کنم تا درگیر بازی می شم ساعت میشه دو یکم از برنامه بازی کردنم عقب افتادم بازیایی که دانلود کردم هنوز شروع نکردم یکم تعدادش زیاد شده وقت فیلم دیدنم دیگه ندارم خیلی وقته نرسیدم فیلم و سریال ببینم ولی پرچم گیمینگم هنوز بالاست

من چند ماهیه بابا شدم خیلی اوضاع گیمریم به هم ریخته روزا که سر کارم غروبا هم درگیر بچه ام میخابه ساعته ۱۱ میرم پای گیم مجبور شدم بساطمو جمع کنم از جلو تلویزیون برم تو اتاق خواب با صدای کم پای مونیتور بازی کنم تا درگیر بازی می شم ساعت میشه دو یکم از برنامه بازی کردنم عقب افتادم بازیایی که دانلود کردم هنوز شروع نکردم یکم تعدادش زیاد شده وقت فیلم دیدنم دیگه ندارم خیلی وقته نرسیدم فیلم و سریال ببینم ولی پرچم گیمینگم هنوز بالاست
کاملا طبیعیه که در شرایط فعلی فرصت بازی کردن نداشته باشید.
از مدیران محترم تقاضا دارم برای بالا بردن روحیه و نزدیک شدن به حقیقت عنوان تاپیک رو این شکلی اصلاح کنن

انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)​

آخه 30 سال که اول جوونیه پیر کجا بود

کاملا طبیعیه که در شرایط فعلی فرصت بازی کردن نداشته باشید.
از مدیران محترم تقاضا دارم برای بالا بردن روحیه و نزدیک شدن به حقیقت عنوان تاپیک رو این شکلی اصلاح کنن

انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)​

آخه 30 سال که اول جوونیه پیر کجا بود
اصلاح شد

1740212633678.png
آقا ما رو از این صفحه حذف کردن
متوجه منظورتون نشدم

تاپیک رفت برای بالای پنجاه سال ما سی و پنج ساله ها دیگه اینجا نباید بیایم چیزی بنویسیم
تیتر صرفا هدف روحیه دهی داره :D
شما بفرمایید

آخرین ویرایش:
دیدم این تاپیک اومده بالا و یادم افتاد که همین چند وقت پیش به سن قانونی این تاپیک (30) رسیدم :D خوشحال شدم و با خودم گفتم دیگه از این به بعد میتونم بدون عذاب وجدان اینجا پست بذارم :D بعد همینجوری داشتم پست های دوستان رو میخوندم که یهو دیدم اسم تاپیک رو بعد از گذشت 14 سال از تاسیسش تغییر دادین به افراد بالای 50 سال :))

الان حس ایشون رو کاملا درک میکنم :D :Arrowd:

جالبیش اینجاست از وقتی با این تاپیک آشنا شدم، یه استرس خفیفی داشتم که تا وقتی من به 30 برسم، ممکنه سن قانونی تاپیک رو افزایش بدن :)) البته که من همیشه مصونیت لازم رو در برابر قوانین این تاپیک داشتم :-" ولی خب بازم ....

بگذریم، اینجا رو دوست دارم؛ هر از گاهی یکی میاد از بازی های قدیمی حرف میزنه و از خاطراتش میگه و آدم رو میبره به دوران بچگیش 8-> البته از اولش با عنوان تاپیک زیاد موافق نبودم، ولی منظور صاحب تاپیک رو به عنوان "وفاداران به گیم" پذیرفتم ...

راجع به میزان علاقه‌ام به گیم بعد از گذشت این سال ها هم باید بگم که من هنوز هم مثل اولین روزی که بابام برامون سگا خرید (فکر کنم 4 یا 5 سالم بود یا همون حدودها؛ مدرسه نمیرفتم هنوز) و همه با هم جلوی تلویزیون منتظر بودیم تا راه اندازی بشه و صفحه بازی رو ببینیم، هنوزم به همون اندازه از بازی جدید ذوق زده میشم (البته ناگفته نماند دقیقا همون اولین بار بعد از اینکه سگا رو آنباکس و وصل کردیم، کارتریج اجرا نشد (توش فوت هم کردیم ولی فایده نداشت :-?? :D ) بعد بابام رفت دوباره از جایی که خریده بود اونو پس داد چند تا کارتریج دیگه خرید اورد که اینا دیگه سالم بودن) :D

خلاصه من هنوز هم از بازی کردن لذت میبرم و حتی قابلیت اینو دارم که سال ها یه بازی رو تکرار کنم بدون اینکه ازش خسته بشم ... و باز هم ناگفته نماند که هنوز کلی بازی تو لیستم هست که دلم میخواد بازی کنم و تا الان فرصت نشده برم سمتشون که قراره کم کم اونا رو هم تجربه کنم و حالا حالا ها کار دارم :D

منم سی سالمه 🫠
مدیر گرامی داداش انگار شما ایران زندگی نمیکنی.😄 کسی که بالای 50 سالش باشه در ایران مشغول دکتر و درمان هست توان جسمیش اجازه نمیده که بیاد اینجا. اینجا رو برای مابین سی تا چهل ساله ها بزارید😄

انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد ۵۰ سال به بالا)

View attachment 2af54ca81fbfec73ae3a04d2bbc57dbe24624529-240p.mp4

اگه تا ۱۲،۱۳ سال دیگه بشر همچنان روی زمین باشه و به خاطر قیام هوش مصنوعی منقرض نشده باشه و ایران هم در اثر مشکلات زیست‌محیطی، اقتصادی، اجتماعی، اتمی و... به یه محیط آخرالزمانی تبدیل نشده باشه، می‌تونم اجازه ورود به تاپیک رو پیدا کنم! :دی البته احتمالاً اون موقع هم تاپیک مخصوص افراد ۶۰ سال به بالا هست! :دی

آقا تا دیروز ما پیر بودیم الان جوون حساب میشیم :)) احساس میکنم دیگه نباید بیام تو این تاپیک چرا اینطوری میکنید:Dدر کل دم کسایی که پنجاه سالشونه و هنوز گیم میزنن گرم.من خودم تا ۷۰ سالگی قصد دارم گیم بزنم.

آقا تا دیروز ما پیر بودیم الان جوون حساب میشیم :)) احساس میکنم دیگه نباید بیام تو این تاپیک چرا اینطوری میکنید:Dدر کل دم کسایی که پنجاه سالشونه و هنوز گیم میزنن گرم.من خودم تا ۷۰ سالگی قصد دارم گیم بزنم.
خدائی من چیت کد زدم سن تاپیک رو بردم بالا
با این ترفند هنوز من جوونم ولی یکسال دیگه پیر می شم:D
آقایون (و خانوما البته اگر در اینجا حضور دارن) برید از بازی کردن لذت ببرید فردا رو هیچکس ندیده پس با گیم زندگی کنید.:Groupwave:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or