انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
یک بازی شاهکار دیگه
اگر این بازی رو بازی کرده باشین بدون شک دوران کودکی خوبی داشتین
یک شاهکار به تمام معنا
گیم پلی عالی موسیقی بی نظیر ترکیبی از متال و الکترونیک
هیچ چیز بدی در مورد این بازی وجود نداره غیر یک چیز یادمه یک خرس یا چنتا گرگ توی یکی از مسیراش بود هر کار میکردم نمیتونستم با موتور برفی بزنمشون خخخ
143931

اینم موسیقی منو بازی البته یکی از موسیقی های ماتریکس هم هست

یاد قدیم و بازی خاطره انگیز Duck Hunt بخیر :D تنها دلیلی که زود به زود خونه پسر خاله خودم میرفتم همون بود. :D

2n54_rg1.jpg

من سگا جنسیس داشتم و اون میکرو داشت.
البته اونم تلافی می کرد و میومد خونه ما تا سونیک ، شورش 3 و آلتیمیت مورتال کامبت 3 بازی کنه.
:D

weom_rg2.jpg

یک بازی شاهکار دیگه
اگر این بازی رو بازی کرده باشین بدون شک دوران کودکی خوبی داشتین
یک شاهکار به تمام معنا
گیم پلی عالی موسیقی بی نظیر ترکیبی از متال و الکترونیک
هیچ چیز بدی در مورد این بازی وجود نداره غیر یک چیز یادمه یک خرس یا چنتا گرگ توی یکی از مسیراش بود هر کار میکردم نمیتونستم با موتور برفی بزنمشون خخخ

اینم موسیقی منو بازی البته یکی از موسیقی های ماتریکس هم هست

اول فکر کردم بازیش کردم (چون یه بازی تو همین سبک تو اون cd اورجینال مشکی PS1 بود) بعد که اسپویلرت رو باز کردم فهمیدم که بازیش نکردم... متاسفانه :D
یاد قدیم و بازی خاطره انگیز Duck Hunt بخیر :D تنها دلیلی که زود به زود خونه پسر خاله خودم میرفتم همون بود. :D
وااااااااای! چه چیزی! من فقط نمیدونم چرا این سبک رو ادامه ندادن... خیلی خفن بود... مثلا فکر کن CS یا RS با همچین چیزی بازی کنی. بنظر من که بینظیر بود... شاید همین الانش هم پاش بیوفته واسه چلنج هم که شده بشینم بازیش کنم... هنوز صدای سگه تو گوشمه :D
اقا این duck hunt من هر کار میکردم دقیقا فقط یکی شو نمیشد زد
برای شما هم اینجور بود ؟
یعنی فک کنم دوبار تمامش کردم دقیقا تو یه wave مشخصی و یه پرنده ی مشخصی رو نمیشد زد
مگه تموم هم میشد؟ بابا خیلی هاردکور بودی :D

سلام دوستان
جایی رو میشناسید کنسول های رترو و قدیمی رو برای فروش داشته باشه؟

کنسول بازی

یکم زودتر اقدام میکردید سایتش حتی PS2 هم موجود داشت. اما هنوزم کنسول های قدیمی زیادی داره. :D
اسم سایتش به تنهایی زنده کننده خاطرات قدیمه.
یادش بخیر داداش بزرگترم "آتاری 2600" رو 7 سال قبل از "سگا جنسیس" خرید.
خیلی بازی کردن با دسته خلبانی اون حال میداد.

بازی خاطره انگیز "علاء الدین" سگا جنسیس :D

ms3k_rg15.jpg

کنسول بازی

یکم زودتر اقدام میکردید سایتش حتی PS2 هم موجود داشت. اما هنوزم کنسول های قدیمی زیادی داره. :D
اسم سایتش به تنهایی زنده کننده خاطرات قدیمه.
یادش بخیر داداش بزرگترم "آتاری 2600" رو 7 سال قبل از "سگا جنسیس" خرید.
خیلی بازی کردن با دسته خلبانی اون حال میداد.

بازی خاطره انگیز "علاء الدین" سگا جنسیس :D

ms3k_rg15.jpg
دیدم خیلی خوب بود و بیشتر کنسول هایی که میخواستم رو داشت مرسی فقط اینکه کنسول های قدیمیش همه اش دست دومه و از وضعیت ظاهری کنسول هیچ عکسی متاسفانه نگذاشته و ادم نمیفهمه که کنسول تو چه وضعیتیه.

فقط اینکه کنسول های قدیمیش همه اش دست دومه

خب قدیمی هستن و تولید اونا سال هاست متوقف شده و قاعدتا همشون دست دوم هستند.

از وضعیت ظاهری کنسول هیچ عکسی متاسفانه نگذاشته و ادم نمیفهمه که کنسول تو چه وضعیتیه.

آره اینو قبول دارم. متاسفانه این مشکلو بیشتر صاحبان فروشگاه های ایرانی دارند و یکم وقت صرف گذاشتن عکس از چند زاویه از اجناس خودشون نمیکنند.

کنسول سگا دریمکست که در زمان عرضه خودش و تا قبل از عرضه PS2 واقعا غوغا به پا کرده بود. :D

e1tj_rg3.jpg

واقعأ با هوش بودن..:Cheesygrin: نمیدونم چرا تو فکر
medal of honor ps1 افتادم ..یادش بخیر
View attachment 144125View attachment 144127

آره این بازی خیلی باحال بود. \m/ یادته به سربازهای دشمن که تیر میزدی چقدر بامزه بالا و پایین میپریدن؟ مخصوصا که به پاهاشون تیر میزدی. :D
اونایی که کارتت رو چک میکردن هم باهوش بودن.

77rz_mohps1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or