silent ops
کاربر سایت
بله
زیاد بازی محبوبی نبود هم به خاطر نوع کنترلش هم خود بازی که جزو بازی های سخت حساب میشد.
عاشق مسلسل وشاتگانش بودم ولی در کل بازیش زمان خودش عالی بود ..
بله
زیاد بازی محبوبی نبود هم به خاطر نوع کنترلش هم خود بازی که جزو بازی های سخت حساب میشد.
سلام دوستان
جایی رو میشناسید کنسول های رترو و قدیمی رو برای فروش داشته باشه؟
اول فکر کردم بازیش کردم (چون یه بازی تو همین سبک تو اون cd اورجینال مشکی PS1 بود) بعد که اسپویلرت رو باز کردم فهمیدم که بازیش نکردم... متاسفانهیک بازی شاهکار دیگه
اگر این بازی رو بازی کرده باشین بدون شک دوران کودکی خوبی داشتین
یک شاهکار به تمام معنا
گیم پلی عالی موسیقی بی نظیر ترکیبی از متال و الکترونیک
هیچ چیز بدی در مورد این بازی وجود نداره غیر یک چیز یادمه یک خرس یا چنتا گرگ توی یکی از مسیراش بود هر کار میکردم نمیتونستم با موتور برفی بزنمشون خخخ
اینم موسیقی منو بازی البته یکی از موسیقی های ماتریکس هم هست
یاد قدیم و بازی خاطره انگیز Duck Hunt بخیر تنها دلیلی که زود به زود خونه پسر خاله خودم میرفتم همون بود.
مگه تموم هم میشد؟ بابا خیلی هاردکور بودیاقا این duck hunt من هر کار میکردم دقیقا فقط یکی شو نمیشد زد
برای شما هم اینجور بود ؟
یعنی فک کنم دوبار تمامش کردم دقیقا تو یه wave مشخصی و یه پرنده ی مشخصی رو نمیشد زد
سلام دوستان
جایی رو میشناسید کنسول های رترو و قدیمی رو برای فروش داشته باشه؟
دیدم خیلی خوب بود و بیشتر کنسول هایی که میخواستم رو داشت مرسی فقط اینکه کنسول های قدیمیش همه اش دست دومه و از وضعیت ظاهری کنسول هیچ عکسی متاسفانه نگذاشته و ادم نمیفهمه که کنسول تو چه وضعیتیه.
کنسول بازی
یکم زودتر اقدام میکردید سایتش حتی PS2 هم موجود داشت. اما هنوزم کنسول های قدیمی زیادی داره.
اسم سایتش به تنهایی زنده کننده خاطرات قدیمه.
یادش بخیر داداش بزرگترم "آتاری 2600" رو 7 سال قبل از "سگا جنسیس" خرید.
خیلی بازی کردن با دسته خلبانی اون حال میداد.
بازی خاطره انگیز "علاء الدین" سگا جنسیس
فقط اینکه کنسول های قدیمیش همه اش دست دومه
از وضعیت ظاهری کنسول هیچ عکسی متاسفانه نگذاشته و ادم نمیفهمه که کنسول تو چه وضعیتیه.
والا دقیق یادم نیستمگه تموم هم میشد؟ بابا خیلی هاردکور بودی
واقعأ با هوش بودن.. نمیدونم چرا تو فکر
medal of honor ps1 افتادم ..یادش بخیر
View attachment 144125View attachment 144127