METRO_2034
کاربر سایت
اهنگش خیلی باحال بوداینو یادتونه ؟ اولین بازی بود که رو PC گرفتم. اخرین باریم که بازی کردم 15-16 سال پیش بود ولی یادمه اون دوران خیلی باش حال میکردم باس فایت ها و محیط خفنی داشت. الان رفتم دیدم متاش 60 هست خدایی اون زمان که نمیدونستیم متا چیه خیلی از بازی کردن بیشتر لذت میبردیم
View attachment 143096
اون موقع ها سر اشپزه گیر کرده بودم بعد از اون هم زیاد نتونستم جلوتر برم
دقیقا نصف چیزایی که باهاش بزرگ شدم (از بازی بگیر تا فیلم و ...) الان نمراتشو نگاه میکنم میبینم خیلی عناوین معمولیی بوده واسه اون زمان.خدایی اون زمان که نمیدونستیم متا چیه خیلی از بازی کردن بیشتر لذت میبردیم
اولین pc که خریدن خانواده ، یه سی دی اورجینال همراهش بود که این بازی بود ( فکر کنم تو پک کارت گرافیکی چیزی بوده )اینو یادتونه ؟ اولین بازی بود که رو PC گرفتم. اخرین باریم که بازی کردم 15-16 سال پیش بود ولی یادمه اون دوران خیلی باش حال میکردم باس فایت ها و محیط خفنی داشت. الان رفتم دیدم متاش 60 هست خدایی اون زمان که نمیدونستیم متا چیه خیلی از بازی کردن بیشتر لذت میبردیم
View attachment 143096
یک سال اول دبستان من با این بازی گذشت روزایی که نوبت عصر باید میرفتیم به زور pc رو خاموش میکردم میرفتم.
View attachment 143211
یادش بخیر... تو کلوپ تمومش کردیم، با کلی استرسهنوز هم فکر میکنم یک از شاهکارهای صنعت گیمه
البته الان واقعا دیگه شده صنعت
راستش خیلی دوست دارم در اینباره صحبت کنیم، ولی فکر نکنم نتیجه بده؛ اما به شخصه با نبود سایتهای متا خیلی موافقمدقیقا نصف چیزایی که باهاش بزرگ شدم (از بازی بگیر تا فیلم و ...) الان نمراتشو نگاه میکنم میبینم خیلی عناوین معمولیی بوده واسه اون زمان.
اما این قضیه کمبودشم بی تاثیر نیست، زمان بچگیم بابام نمیزاشت سالی 2-3 تا بازی بیشتر بخرم که از درس میوفتم، حالا اون دو سه بازیی هر چی بود قورتش میدادم تو کل سال مهمم نبود متاش 50 باشه یا 99 اما حالا میبینی گیم پس اومده با چندر غاز به شونصد عنوان مختلف دسترسی داری بدون نیاز به دیسک فیزیکی، مجبور نیستی یک بازیو واسه بار 50 ـم از نو بری تا تبدیل بشه به یک بخشی از خاطرات بچگیت.
خیلی خوب بوووود! کلی خندیدم!توی دوره playstation بازی legend برای ما جای streets of rage رو گرفته بود. با اینکه beatem up های بهتری هم وجود داشتند و کلا این بازی خوبی هم نبود (الان اینو میدونم) ولی بارها با برادرم اینو بازی میکردیم. جالب اینجا بود به چند دلیل هیچ وقت به آخرش نمیرسیدیم. اول اینکه پایین تصویر توی تلویزیون ما دیده نمیشد و در نتیجه لایف بار دشمنا رو نمیدیدیم و همینطور کور باید میجنگیدیم (توی youtube اونی که عکس بالایی رو از گیمپلیش گذاشتم هم بیچاره با شرایط ما بازی میکرد) دلیل بعدی بازی کپی بود هیچوقت نفهمیدیم اون بار پایین سمت چپ چیه و اون آیتم روبروی اسم کاراکتر که پایان هر مرحله جمع میکردیم چطور استفاده میشه. هیچ توضیحی توی دیسک بازی نبود و special move ها فقط توی دفترچه بازی نوشته شده بود
نه داداش، این چه حرفیه میزنی، قصد جسارت نداشتمپس یا تلویزیون شما خوب بوده یا ما خنگ بودیم
اینو کی یادشه؟ من با این بازی زندگی کردم همون موقع بالای 3 بار یادمه تمومش کردم اون دوبار بعدش به خاطر پایان بازی بود
View attachment 143843
کاملا با حرفت موافقم... یادمه اول خوده کارتونش رو دو سه بار دیدم و خیلی خوشم اوومد، بعد دیدم بازیش اوومده و رفتم گرفتم. خیلی خوب یادمه این بازیو... واقعا گیم پلی محشری داشت! چقدر سر زدن باس اولش فسفر سوزوندم... اون قدرتای شمشیرش... وقتی یاد گرفتم زمینو بشکونم (بهش میگفتم زلزله زدن ) و تونستم حروف Hercules رو کامل کنم... حتی چند وقت پیش داشتم رو ویتا GoW میرفتم، اونجا که کریتوس سوار پگاسوزش میشه و شروع میکنه به جنگیدن، قشنگ یاد بازی هرکولز افتادم.یک بازی دیگه پیدا کردم که به نظر من یکی از بهترین بازی ها در سبک پلتفرمینگ هست تجربه این بازی خارج از دوره زمانیه حتما بازیش کنید
مومیاییه دیگه؟ نمیدونم من چرا زیاد حال نکردم باهاش ولی دوروبریام خیلی بازیش میکردناینو کی یادشه؟ من با این بازی زندگی کردم همون موقع بالای 3 بار یادمه تمومش کردم اون دوبار بعدش به خاطر پایان بازی بود
View attachment 143843
بطور کلی با حرفت موافقم ولی بنظرم اول بهتره مشخص کنی منظورت از قدیم، چقدر قدیمه؟ اگه برای زمان بازیهای 2D رو میگی، که آره، کاملا با حرفت موافقم! دلیل فنی هم داره، چون واقعا سازندها اون موقع دستشون بسته بود (سخت افزاری) برای اینکه بتونن یه سینماتیک خفن بسازن، یا کات سین، که بتونن بهتر داستان بازی رو روایت کنن، اکثراً تو چند خط تکست داستان بازی جلو میرفت که اون موقعها میدونم هیچکدوممون حوصله خوندنشو نداشتیم و سریع میزدیم میرفتبه نظرم کلا گیم تغییر کرده قبلا 99 درصد بازی ها گیمپلی بود و کمتر گیمر درگیر کات سین و داستان و... میکردن اما الان یک جورایی بازی ها شبیه فیلم شده همه دنبال جلوه های ویژه و داستان و گرافیک و... هستن
مومیاییه دیگه؟ نمیدونم من چرا زیاد حال نکردم باهاش ولی دوروبریام خیلی بازیش میکردن