انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
دیشنورد (Dishonored) :D
چند سال پیش یکی اینو جلوم گفت هنوز بعد این همه سال یادش می افتم خندم میگیره
دیشنورد خوبه یکی خیلی با اعتماد به نفس میگفت داشنورد
لغت آسونیه نمیدونم چرا انقد غلط میگن

@rezvideo
مرسی بابت لینک مقاله ها ، اطالاعات جالبی بود
حالا که صحبت از Commodore 64 پیش اومده ، یه یادی هم از موزیک و تم بازیهای اون زمان بکنیم که حس نوستالژی بیشتر غلیان کنه :D دو موردش که همچنان تو ذهنم هست یکی همین Last Ninjaست (همچنین Last Ninja 2) و یکی هم International Karate (البته بیشتر 2-3 دقیقه نخستش مد نظر هست). بطور کلی این سایت khinsider که آرشیو موسیقی بازیها هست خیلی جالبه که پیشنهاد میکنم دوستان یه چرخی درش بزنن

آخرین ویرایش:
سلام به وترن های گیم ایران!
من چون زیاد اخبار گیم رو دنبال نمیکنم، تازه پریروز بود که فهمیدم تیکن 7 برای PC هم اوومده بوده و من بی خبرم! حالا اینکه کلا نخوابیدم و دارم تا همین الان بازی میکنم که هیچ؛ یه قسمت گالری داره، که سینماتیک های تیکن قبلیا هم هست، رفتم واسه تیکن سه رو دیدم و ناخداگاه یاد این قسمت از خاطره م افتادم

ای آقا! بازم مچمون رو میگیرن بازم همون داستانه اعلامیه کردنمون به دیوار (اونم تو چه وضعیتی؟! تازه تیکن 3 یاد گرفتم با پائول قدرتی بزنم و تونستم تا آخرش برم، میخواد دمو رو نشون بده، منم فکم چسبیده به زمین که غول آخرش میاد تو اتاق)
یه لبخند پلیدی رو لبم نشست و به خودم گفتم دمت گرم، تو دیگه چی بودی اون موقع! بعد هم یه نگاه به روند پیشرفتم کردم، دیدم که اون موقع چه له له میزدم تا یه ساعت بتونم بازی کنم (اونم نصف شب)، ولی الان (البته به لطف قرنطینه) از ظهر تا صبح بازی میکنم، صبح تا ظهر میخوابم و دوباره! نمیدونم چرا ولی یه حسی شبیه اچیومنت گرفتن دارم :D
عجب حسی، عجب دورانی بود!

پ.ن: ناگفته نمونه که من چون بعد از PS1 دیگه کلا با PC بازی میکردم و اهل سر و کله زدن با شبیه ساز نبودم، دیگه بعد از تیکن 3 نتونستم تیکن بازی کنم تاااااا Tekken X SF که اونم گیم پلیش بیشتر SF طوری بود. واسه همینه که تا فهمیدم Tekken 7 واسه PC اوومده یجوری هایپ شدم که World of Warcraft هم گذاشتم کنار!

=============================================================

2 تا چیز این وسط خیلی برام جالبه! یکی اینکه خوده بازی سازها هم گویا هنوز به بازی های (شاهکار) قدیمیشون وابسته ن (دارم روزی رو میبینم که بچم داره تیکن 15 میزنه با دوستش و من دارم واسه جفتشون کری میخونم :D ) و زیاد به فکر ساختن یه شاهکار دیگه نیستن بازی سازها! و دوم (به لطف بازی کردن آنلاین) اینکه برخورد خودمون با گیمرهای نسل جدید تو همین بازی های قدیمی و استایل کلی بازی کردنشون!
مورد اول برای ما قدیمی ها شاید خوب باشه ولی برای صنعت گیم، اینطور فکر نمی کنم؛ مورد دوم کلاً برای من به شخصه خیلی جالبه، دیدن رفتارهای Toxic نسل جدید (البته نمیگم همه، دارم کلی میگم) و اینکه ما حتی اون زمان تو کلوپ هم از این رفتارا نداشتیم... یا Toxic داشتیم من یادم نیست؟(البته بجز خوده صاحب کلوپ) :D

دیشنورد (Dishonored) :D
چند سال پیش یکی اینو جلوم گفت هنوز بعد این همه سال یادش می افتم خندم میگیره
ولی جالبی قضیه اینه که هنوزم هستن مغازه دارایی که اشتباه تلفظ میکنن . اساسین اودنسی مثلا :)) ( Assassin's creed Odyssey )

ولی جالبی قضیه اینه که هنوزم هستن مغازه دارایی که اشتباه تلفظ میکنن . اساسین اودنسی مثلا :)) ( Assassin's creed Odyssey )
این که خوبه یه بابایی بود توپخونه پاساژ شیرازی طبقه دوم هروقت میرفتی میگفتی سلام ممد آقا بازی سونی 2 جدید چی اومده میگفت: فوتبال آمده..دویل مک کرای آمده :))

معلومه 99 باز بودیا
خود دستگاه را نه و اینارو هنوز دارمشون ?
دقیقا از ۲۰ سال پیش تا الان
یادش بخیر اون روزها چقدر خوب بود
معلومه 99 باز بودیا :D
راستش من هم دستگاه رو هنوز دارم، هم دسته هاش و گیم ها، نمیدونم باید باهاش چیکار کنم، نه دلم میاد ردش کنم بدم بره، نه خودم باهاش کاری دارم.
دیگه شده سر جهازیم :D

معلومه 99 باز بودیا

معلومه 99 باز بودیا :D
راستش من هم دستگاه رو هنوز دارم، هم دسته هاش و گیم ها، نمیدونم باید باهاش چیکار کنم، نه دلم میاد ردش کنم بدم بره، نه خودم باهاش کاری دارم.
دیگه شده سر جهازیم :D
آره دیوونه این بازی بودیم
منتخب جهان با اون گزارشگر ژاپنی
دستگاه را نگه دار که بعدها ارزش خیلی زیادی پیدا میکنه

دیشنورد خوبه یکی خیلی با اعتماد به نفس میگفت داشنورد
لغت آسونیه نمیدونم چرا انقد غلط میگن
9 سال پیش من رفتم مس افکت 2 رو از یک مغازه ای بخرم، بطرف گفتم ماس افکت 2 رو میخوام، ایشون هم خیلی راحت گفت بیا اینم ماس افکت 2 با این که اون زمون من 16 سالم بود خود مغازه دار هم نمیدونست اسم این بازی مس افکته نه ماس افکت :d

منتخب جهان با اون گزارشگر ژاپنی
دو بار بالا، دو بار پایین، چپ راست چپ راست، ضربدر دایره بود دیگه؟
گزارشگره که آخرش بود! وقتی میخواست اسم باتیستوتا رو با هیجان بگه، یه نیمه تموم میشد :D

اینو یادتونه ؟ اولین بازی بود که رو PC گرفتم. اخرین باریم که بازی کردم 15-16 سال پیش بود ولی یادمه اون دوران خیلی باش حال میکردم باس فایت ها و محیط خفنی داشت. الان رفتم دیدم متاش 60 هست :| خدایی اون زمان که نمیدونستیم متا چیه خیلی از بازی کردن بیشتر لذت میبردیم

51H3T5A02AL._AC_SX385_.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or