AminMoradiX
کاربر سایت
دیشنورد خوبه یکی خیلی با اعتماد به نفس میگفت داشنورددیشنورد (Dishonored)
چند سال پیش یکی اینو جلوم گفت هنوز بعد این همه سال یادش می افتم خندم میگیره
لغت آسونیه نمیدونم چرا انقد غلط میگن
دیشنورد خوبه یکی خیلی با اعتماد به نفس میگفت داشنورددیشنورد (Dishonored)
بهترین تلفظ قرن دوست من داشت، به Ghost Recon گفت قاست ریکوندیشنورد (Dishonored)
یه لبخند پلیدی رو لبم نشست و به خودم گفتم دمت گرم، تو دیگه چی بودی اون موقع! بعد هم یه نگاه به روند پیشرفتم کردم، دیدم که اون موقع چه له له میزدم تا یه ساعت بتونم بازی کنم (اونم نصف شب)، ولی الان (البته به لطف قرنطینه) از ظهر تا صبح بازی میکنم، صبح تا ظهر میخوابم و دوباره! نمیدونم چرا ولی یه حسی شبیه اچیومنت گرفتن دارمای آقا! بازم مچمون رو میگیرن بازم همون داستانه اعلامیه کردنمون به دیوار (اونم تو چه وضعیتی؟! تازه تیکن 3 یاد گرفتم با پائول قدرتی بزنم و تونستم تا آخرش برم، میخواد دمو رو نشون بده، منم فکم چسبیده به زمین که غول آخرش میاد تو اتاق)
ولی جالبی قضیه اینه که هنوزم هستن مغازه دارایی که اشتباه تلفظ میکنن . اساسین اودنسی مثلا ( Assassin's creed Odyssey )دیشنورد (Dishonored)
این که خوبه یه بابایی بود توپخونه پاساژ شیرازی طبقه دوم هروقت میرفتی میگفتی سلام ممد آقا بازی سونی 2 جدید چی اومده میگفت: فوتبال آمده..دویل مک کرای آمدهولی جالبی قضیه اینه که هنوزم هستن مغازه دارایی که اشتباه تلفظ میکنن . اساسین اودنسی مثلا ( Assassin's creed Odyssey )
معلومه 99 باز بودیاخود دستگاه را نه و اینارو هنوز دارمشون ?
دقیقا از ۲۰ سال پیش تا الان
یادش بخیر اون روزها چقدر خوب بود
آره دیوونه این بازی بودیممعلومه 99 باز بودیا
معلومه 99 باز بودیا
راستش من هم دستگاه رو هنوز دارم، هم دسته هاش و گیم ها، نمیدونم باید باهاش چیکار کنم، نه دلم میاد ردش کنم بدم بره، نه خودم باهاش کاری دارم.
دیگه شده سر جهازیم
9 سال پیش من رفتم مس افکت 2 رو از یک مغازه ای بخرم، بطرف گفتم ماس افکت 2 رو میخوام، ایشون هم خیلی راحت گفت بیا اینم ماس افکت 2 با این که اون زمون من 16 سالم بود خود مغازه دار هم نمیدونست اسم این بازی مس افکته نه ماس افکت :dدیشنورد خوبه یکی خیلی با اعتماد به نفس میگفت داشنورد
لغت آسونیه نمیدونم چرا انقد غلط میگن
دو بار بالا، دو بار پایین، چپ راست چپ راست، ضربدر دایره بود دیگه؟منتخب جهان با اون گزارشگر ژاپنی