lomis
کاربر سایت
اون زیر دریمکست زیپ درایوه؟ سمت چپش چیه؟بدون شرح .
View attachment 137602
اون زیر دریمکست زیپ درایوه؟ سمت چپش چیه؟بدون شرح .
View attachment 137602
دو تا از معروفترینها که هنوز هم دیدم ملت میگن:قدیما تلفظ اسم بازیها هم داستان داشت . موارد زیرو خودم شنیدم و از جالبترینهاش هستند. نیم ساعت طول کشید بفهمم آخری کدوم بازیه.
سیلنت هال
هازی
اسپلیت سنتر
دیوید مک لارن
silent hill , haze , splinter cell , devil may cry
چقدر عجیب، مادر پدر من هم به همین قضیه اعتقاد داشتن، آخر هم نفهمیدیم ربطی داره یا نه. تلویزیون ما اتفاقا رنگی بود و رنگش پرید(تلویزیون پارس) و من هنوز نمی دونم به خاطر بازی بوده یا چی، خلاصه چه احساس گناهی به آدم میدادنبچه ها نمیدونم یادتونه یا نه ولی قبلا پدر مادرا اعتقاد داشتن بازی کردن با تلویزیون باعث خرابی رنگ تلویزیون میشه من میکرو سگا و پلی ۱ با تلویزیون سیاه سفید بازی میکردم ماهی ی بار بابام اجازه میداد با تلویزیون رنگی بازی کنم وااااای اون روز چقدر حال میداد از شوق خوشحالی همه بازیها تست میکردم ک ببینم رو تلویزیون رنگی چ مزه ای میداد ولی زمانی که پلی ۲ گرفتم دیگه خودم ی تلویزیون رنگی جدا گرفتم
کیا با تلویزیون سیاه سفید بازی کردن ؟
همه میگفتیم دیگه ،تام رایدر فراموش شددو تا از معروفترینها که هنوز هم دیدم ملت میگن:
کانتر استریک به جای کانتر استرایک
رزیدنت اویل به جای رزیدنت ایول
خودم هم اون اوایل که Halo معروف شده بود، بهش میگفتم هالو!
یه بار قدیما رفته بودم توپ خونه بازی بگیرم...یه ادم کوچولویی که بنده خدا عینک ته استکانی داشت با دندونها عقب و جلو اومد بهم گفت بیا" فلتی فتول جدید "رو بگیر خیلی قشنگه نگاه کردم دیدم روش نوشته final fantasy!!! بنده خدا خرف که میزد صورتت رو میشست باید با دستمال تمیز میکردی....توی کلوپها هم که معروف بود به cod میگفتن سال اف داتیقدیما تلفظ اسم بازیها هم داستان داشت . موارد زیرو خودم شنیدم و از جالبترینهاش هستند. نیم ساعت طول کشید بفهمم آخری کدوم بازیه.
سیلنت هال
هازی
اسپلیت سنتر
دیوید مک لارن
من 32 ساله شدم و تقریبا 13 ساله که داخل بازی سنترم
توی عمرم خیلی گیم بازی کردم یعنی شاید یک مدتی روزی 15 ساعتم بازی میکردیم ولی الان واقعا هر چی زور میزنم نمی تونم با بازی ها ارتباط برقرار کنم نمی دونم مشکل مال چی هست تقریبا هیچ بازی مثل گذشته بهم حال نمیده
قدیما تلفظ اسم بازیها هم داستان داشت . موارد زیرو خودم شنیدم و از جالبترینهاش هستند. نیم ساعت طول کشید بفهمم آخری کدوم بازیه.
سیلنت هال
هازی
اسپلیت سنتر
دیوید مک لارن
آخ آخ آخ