انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
اینو یادتونه؟! ما بهش میگفتیم قطار مرگ!

View attachment 134553

دو تا دیسک داشت و اون موقع بدجوری گرافیکش برام خفن بود! مخصوصا اولش که روی قطار، توی هوای برفی باید حرکت میکردی...فک کنم کل بازی هم توی قطار بود...
کلا بازی جالبی بود...خیلی از Resident Evil الهام گرفته بود...حتی مدیریت آیتم‌ها هم دقیقا مثل رزیدنت بود!

View attachment 134559View attachment 134560

باس آخرش خیلی باحال بود با تفنگ آتیشی براش میومد تو قطار..

• Like
Reactions: FUTURE
وای ..... وای:-t.... این بازی Heart Of Darkness ... شاهکار بود . شاهکار . وقتی اومد از زمان خودش باور کنید جلو تر بود . گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن های بی نظیرش . لول دیزاین دیوانه وار بازی ، داستان ، گیم پلی و .... همه چیز .... همه چیز در بالا ترین سطح خودش بود . باور کنید همین الان این بازی ریمیک بشه و با گرافیک روز ساخته بشه مثل بنز میفروشه و متاش به راحتی هر چه تمام تر بالای 90 میگیره . این بازی ابر شاهکار بود ....

باور کنید هر وقت مینشستم پاش و بازیش میکردم چشم هام برق میزد ... این بازی بی نظیر بود ... بی نظیر .... ^:)^:Rose:

دقیقا من همیشه فکر میکردم بازیش از آینده اومده چون هیچی شبیه‌اش نبود...

پشمام پسر پشمام خود خودشه :D
الحق پیر گیمی :D

اگر دوست داری نسخه 2و3 تو یه پکیج و نسخه Overkill هم جدا اگر اشتباه نکنم به صورت انحصاری برای Wii اومد میتونی با شبیه ساز تستی بزنی. نسخه House of the Dead: Scarlet Dawn هم بعدا برای دستگاه آرکید اومد.

بچه ها یه بازی بود که تقریبا همش فیلم بود و شما حرکت شخصیت رو انتخاب میکردید مرحله اولش هم یه دزد بود امده بود برای دزدی
من تو ps1 بازیش کردم اون موقع خیلی با حال بود کسی اسمش رو میدونه؟

• Like
Reactions: che-jaleb
بچه ها یه بازی بود که تقریبا همش فیلم بود و شما حرکت شخصیت رو انتخاب میکردید مرحله اولش هم یه دزد بود امده بود برای دزدی
من تو ps1 بازیش کردم اون موقع خیلی با حال بود کسی اسمش رو میدونه؟

Fox hant

• Like
Reactions: bayern_vahid
اگر دوست داری نسخه 2و3 تو یه پکیج و نسخه Overkill هم جدا اگر اشتباه نکنم به صورت انحصاری برای Wii اومد میتونی با شبیه ساز تستی بزنی. نسخه House of the Dead: Scarlet Dawn هم بعدا برای دستگاه آرکید اومد.

البته یه ورژن هم دار xbox orginal ..عنوان سومش..وقتی بازی تموم میکنی دو شماره اول house of the dead آزاد میکن

• Like
Reactions: unloved

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or