انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
من شماره دوم بازی رو بیشتر بازی می کردم . با اون کاراکتر عجیبش pander . زمان مبارزه (حرکات موزون) با اون تا مرز کوری همیشگی می رفتم.View attachment 134475
من نسخه دومش رو خیلی كم بازی کردم.از آهنگهای نسخه اول بیشتر خوشم می اومد

واقعأ هر چی بگم از این tenchu 1ps1 کم گفتم یادش بخیر.. :x
عاشق موزیک press start بازیش بودم واقعأ یه فاز عجیبی میداد .هنگام شروع بازی ..یادم میاد تا آخر ولوم تلویزیون بالا میدادم فقط برای tenchu ..یادش بخیر . البته tenchu 1 در دو ورژن اومد ورژن ژاپنی بازی موزیک شروع بازیش فرق میکرد واقعأ زیبا بود.
IMG_۲۰۲۰۰۳۳۰_۱۹۳۴۴۱.jpg

با این bruce lee sega چه خاطراتی داشتیم.یادش بخیر البته بازیش یه قلق خاصت خودش داشت تو مبارزات واقعأ باسهای بازی هر کدوم سختی خودش به رخ میکشید ..ازهمه مهم تر موقعی که تمام جونش هنگام مبارزه تمام میشد ..اون لحظه براش فرشته مرگ میومد با یک ساتور با دو ضربه روحش میکشت ..البته یه قلق داشت برای زنده شدن وقتی فرشته مرگ میومد باید هیچ کاری انجام نمیدادی ثابت میموندی فقط کافی بود یه مشت میزدی سریع میمرد..یادش بخیر..
IMG_۲۰۲۰۰۳۳۰_۲۰۰۰۰۷.jpg
IMG_۲۰۲۰۰۳۳۰_۲۰۰۰۲۱.jpg

عنوان بیاد موندنی warriors of fate معروف به همون افسانه سه برادر ساخت capcom اون زمان برای ps1 اومد.البته خودم رو دستگاهای آرکید تجربش کردم واقعأ قابل توصیف نیست ..برادرم سال 79 کلوپ داشت چند تا کابین آرکید تو کلوپ داشتیم ..خودم عاشق warriors of fate بودم ..همیشه بعد از مدرسه میرفتم پاش بازی میکردم ..با یه سکه بازیشو شروع میکردم البته یه سریع تنضیمات داشت میتونستی تایمر سکه رو از کار بندازی یه کلید پشت کابین بود چند ثانیه نگرش میداشتی تنظیمات بایوس کابین بالا میومد..هر بازی مخصوص خودش داشت ..هر کابین سه تا بازی داشت .واقعأ کابینها آرکید کیفیت صداشون عالی مخصوصأ تو بازی final fight وقتی مشت میزنی صداش کاملأ طبیعی واقعی قابل توصیف نیست ..یادش بخیر..:x
IMG_۲۰۲۰۰۳۳۰_۲۱۱۶۰۳.jpg
IMG_۲۰۲۰۰۳۳۰_۲۱۱۶۱۷.jpg
IMG_۲۰۲۰۰۳۳۰_۲۱۱۶۳۶.jpg

اینو یادتونه؟! ما بهش میگفتیم قطار مرگ!

134553

دو تا دیسک داشت و اون موقع بدجوری گرافیکش برام خفن بود! مخصوصا اولش که روی قطار، توی هوای برفی باید حرکت میکردی...فک کنم کل بازی هم توی قطار بود...
کلا بازی جالبی بود...خیلی از Resident Evil الهام گرفته بود...حتی مدیریت آیتم‌ها هم دقیقا مثل رزیدنت بود!

2020-03-31_160503.jpg 2020-03-31_160547.jpg

برو بالاتر
30 که سنی نیست آخه :D
خوب تو مقیاس گیمینگ دیگه. دهه 50 و 60 تو گیمینگ پیرمردان و پیرزنان هستند. :D تو قرون وسطی عمر میانگین 45 سال بوده
ولی در کل بنظرم دهه 60 و 70 بهم میخورن جرقه میزنن:D اینه که من به فاصله گذاری اجتماعی اعتقاد راسخ دارم

آقا یه بازی بود من 17 18 سال قبل بازی میکردم رو PC اول شخص بود کوتاه بود یعنی من اول تا آخر بازی حفظ شده بودم بدون سیو میرفتم هر باس یه نقطه ضعف داشت فکر کنم با رنگ قرمز مشخص میکرد سبک بازی ترسناک بود باس آخرشم یه چیز تو مایه ها وسکر بود که هی به اینور اونور میرفت شما میتونید اسم انگلیسی شو به من بگید؟
ما اون زمان بهش میگفتیم خون آشام
و اول بازی هم شخصیت اصلی با ماشین میومد و بعد از ماشین پیاده میشد بازی شروع میشد

آقا یه بازی بود من 17 18 سال قبل بازی میکردم رو PC اول شخص بود کوتاه بود یعنی من اول تا آخر بازی حفظ شده بودم بدون سیو میرفتم هر باس یه نقطه ضعف داشت فکر کنم با رنگ قرمز مشخص میکرد سبک بازی ترسناک بود باس آخرشم یه چیز تو مایه ها وسکر بود که هی به اینور اونور میرفت شما میتونید اسم انگلیسی شو به من بگید؟
ما اون زمان بهش میگفتیم خون آشام
و اول بازی هم شخصیت اصلی با ماشین میومد و بعد از ماشین پیاده میشد بازی شروع میشد
House of dead

• Love
Reactions: Un_Tlou
اینو یادتونه؟! ما بهش میگفتیم قطار مرگ!

View attachment 134553

دو تا دیسک داشت و اون موقع بدجوری گرافیکش برام خفن بود! مخصوصا اولش که روی قطار، توی هوای برفی باید حرکت میکردی...فک کنم کل بازی هم توی قطار بود...
کلا بازی جالبی بود...خیلی از Resident Evil الهام گرفته بود...حتی مدیریت آیتم‌ها هم دقیقا مثل رزیدنت بود!

View attachment 134559View attachment 134560
این جزو اون بازی هایی بود که فقط به واسه 2 دیسکه بودن باهاش اشنا شده بودم ! یعنی میرفتیم مغازه گیم بگیریم قوطی کدومش ضخیمتر بود یعنی 2 دیسک داشت :D و نتیجه میگرفتیم که یه بازی کاملا خفن و گرافیک بالا هست :-" و میخریدیمش (مثل parasite eve 2 - syphon filter 2 - alone in the dark )
ولی خب کپی درجه 2 از رزیدنت بود و گان پلی بازی اگه یادم باشه تو دیوار بود و اصلا حس رزیدنت رو نداشت

احتمالا منظورت اینه:

View attachment 130058

یادش بخیر...اون موقع خیلی با دیدن گرافیکش حال میکردم...انیمیشن همین دشمنای سایه‌ای خیلی خوب و روون بود...نمونش رو کم دیده بودیم اون موقع.
وای ..... وای:-t.... این بازی Heart Of Darkness ... شاهکار بود . شاهکار . وقتی اومد از زمان خودش باور کنید جلو تر بود . گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن های بی نظیرش . لول دیزاین دیوانه وار بازی ، داستان ، گیم پلی و .... همه چیز .... همه چیز در بالا ترین سطح خودش بود . باور کنید همین الان این بازی ریمیک بشه و با گرافیک روز ساخته بشه مثل بنز میفروشه و متاش به راحتی هر چه تمام تر بالای 90 میگیره . این بازی ابر شاهکار بود ....

باور کنید هر وقت مینشستم پاش و بازیش میکردم چشم هام برق میزد ... این بازی بی نظیر بود ... بی نظیر .... ^:)^:Rose:

61gvsCvVZkL._AC_SX342_.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or