silent ops
کاربر سایت
یه دنیا خاطره دارم از این بازی
من نسخه دومش رو خیلی كم بازی کردم.از آهنگهای نسخه اول بیشتر خوشم می اومدمن شماره دوم بازی رو بیشتر بازی می کردم . با اون کاراکتر عجیبش pander . زمان مبارزه (حرکات موزون) با اون تا مرز کوری همیشگی می رفتم.View attachment 134475
پس ما جوونیم هنوزیکی از دوستان بود بالای 50 سال بود اسمشو نمیدونم
برو بالاترآقا اسم انجمنو عوض کنید بزارید بالای سی سال حس بابا بزرگی بهم دست میده میام اینجا
خوب تو مقیاس گیمینگ دیگه. دهه 50 و 60 تو گیمینگ پیرمردان و پیرزنان هستند. تو قرون وسطی عمر میانگین 45 سال بودهبرو بالاتر
30 که سنی نیست آخه
House of deadآقا یه بازی بود من 17 18 سال قبل بازی میکردم رو PC اول شخص بود کوتاه بود یعنی من اول تا آخر بازی حفظ شده بودم بدون سیو میرفتم هر باس یه نقطه ضعف داشت فکر کنم با رنگ قرمز مشخص میکرد سبک بازی ترسناک بود باس آخرشم یه چیز تو مایه ها وسکر بود که هی به اینور اونور میرفت شما میتونید اسم انگلیسی شو به من بگید؟
ما اون زمان بهش میگفتیم خون آشام
و اول بازی هم شخصیت اصلی با ماشین میومد و بعد از ماشین پیاده میشد بازی شروع میشد
این جزو اون بازی هایی بود که فقط به واسه 2 دیسکه بودن باهاش اشنا شده بودم ! یعنی میرفتیم مغازه گیم بگیریم قوطی کدومش ضخیمتر بود یعنی 2 دیسک داشت و نتیجه میگرفتیم که یه بازی کاملا خفن و گرافیک بالا هست و میخریدیمش (مثل parasite eve 2 - syphon filter 2 - alone in the dark )اینو یادتونه؟! ما بهش میگفتیم قطار مرگ!
View attachment 134553
دو تا دیسک داشت و اون موقع بدجوری گرافیکش برام خفن بود! مخصوصا اولش که روی قطار، توی هوای برفی باید حرکت میکردی...فک کنم کل بازی هم توی قطار بود...
کلا بازی جالبی بود...خیلی از Resident Evil الهام گرفته بود...حتی مدیریت آیتمها هم دقیقا مثل رزیدنت بود!
View attachment 134559View attachment 134560
وای ..... وای.... این بازی Heart Of Darkness ... شاهکار بود . شاهکار . وقتی اومد از زمان خودش باور کنید جلو تر بود . گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن های بی نظیرش . لول دیزاین دیوانه وار بازی ، داستان ، گیم پلی و .... همه چیز .... همه چیز در بالا ترین سطح خودش بود . باور کنید همین الان این بازی ریمیک بشه و با گرافیک روز ساخته بشه مثل بنز میفروشه و متاش به راحتی هر چه تمام تر بالای 90 میگیره . این بازی ابر شاهکار بود ....احتمالا منظورت اینه:
View attachment 130058
یادش بخیر...اون موقع خیلی با دیدن گرافیکش حال میکردم...انیمیشن همین دشمنای سایهای خیلی خوب و روون بود...نمونش رو کم دیده بودیم اون موقع.