انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
بازی محبوب کارآگاه
کنسول سگا

__Cb629OWdZSg_h6nfPycjofYu4DhBltkFzWN7FAqv_vPZ9ShbN98qU25ZoVSpiMTJlp4G3MgvrCYbSuthItnz12vaGoG_jqf0Yc4cfhWmJjh_Z88IgMJQU

com.soosandev.tracy_0e8a0439-4884-49a9-be59-33c168e1f1c8.png

بازی محبوب کارآگاه
کنسول سگا

__Cb629OWdZSg_h6nfPycjofYu4DhBltkFzWN7FAqv_vPZ9ShbN98qU25ZoVSpiMTJlp4G3MgvrCYbSuthItnz12vaGoG_jqf0Yc4cfhWmJjh_Z88IgMJQU

com.soosandev.tracy_0e8a0439-4884-49a9-be59-33c168e1f1c8.png
این بازی عالی بود و خیلی سخت اصلا یادم نمیاد تمومش کرده باشم
ولی یکی از بهترین بازی های سگا بود
آخرین boss که یادم میاد یکی بود همش نارنجک می انداخت تا اونجا فکر کنم بیشتر نتونستم برم

سنجاب پرنده یادم نمیاد ولی شخصیتهای chip n dale rescue rangers و chip n dale rescue rangers 2 سنجاب هستند .شخصیت talespin هم پرنده هست (با هواپیما) ولی خرسه.
Chip n Dale رو که میشناسم و بازی خاطره انگیزی بود.
فکر نکنم به این راحتیا کسی بتونه پیداش کنه.

• Like
Reactions: che-jaleb
آقا روی ps1 یک بازی داشتم من به عنوان resident evil،(فک کنم یه تیکه از روی باکس آرتش هم عکس کلی جمجمه بود روی همدیگر به صورت هرم) یک شمار ه ای هم داشت یادم نیست،با این تفاوت که چند وقت پیش متوجه شدم رزیدنت اویل همچین نسخه ای نداشته و یک کاری که اون موقع خیلی روتین بود این بود که بازی های دیگه رو بر می داشتن و به عنوان نسخه ی جدید بازی های معروف می فروختن و این هم همینطوری بوده احتمالا.
حالا تنها چیزی که ازش یادم میاد این بود که اول میره داخل یک مدرسه، فک کنم اول شخص هم بود دوربینش، بعد مثلا داخل کلاس ها دانش آموز ها زامبی شدنه بودن،زامبی هاشم مثل رزیدنت اویل میزدی میفتادن میمردن فک میکردی مردن بعدش سینه خیز دنبالت میومدن( این حرکت mind blown می‌کرد منو تو بچگی:D) من چون می ترسیدم زیاد جلو نرفتم و دیگه چیزی یادم نیست، کسی می دونه چه بازی بوده؟

• Like
Reactions: che-jaleb
از سری شینوبی و خیلی از بازی های دیگه که بگذرم، یکی از فان ترین و البته Cute ترین بازی های عمرم که در دوران طفولیت خیلی بازی میکردم این بود:

View attachment 130478

View attachment 130479

پلیر اون جوجه آبیه بود و باید تا میتونستی جوجه کوچیک زرد رنگ collect میکردی تا دنبالت بیان و گربه ها دنبال gangتون میفتادن، میشد با همون گلدونایی که توی عکس میبینید برنیدشون. الان که دارم اینو مینویسم حس میکنم به دهه های گذشته سفر کردم : ) بازیش یجورایی cuteness overloaded بود. یادمه از توی اون کانال ها هم گربه درمیوند و سورپرایز میشد پلیر :D
رو میکرو بود درسته؟

View attachment 131555

هرکی این بازی فوق العاده رو بازی نکرده باشه از ما نیست :D
اولین نقدی که برای بازیرایانه نوشتم نقد این بازی بود.(سال 83)
یادش بخیر چه زود گذشت
از اول بازی تا آخر بازی گهگاه تو پس زمینه یه صدای پسر بچه شنیده می شد که می گفت ماما یا یه همچین چیزی:D

شروع بازی وقتی اون عکس دختره چشماشو به هم میزد آدم دلهره می گرفت.در کل چه فیلم چه بازی چه داستان ،ژانر وحشت فقط ژاپنی.
ژانر وحشت ژاپنی نشات گرفته از فرهنگ 50 هزار ساله ژاپنه و البته آئین های مختلف مردمشون.همیشه یه ردی از ترس های فلسفی تو آثار ژانر وحشتشون دیده می شه که تو هیچ جای دنیا ما به ازاء نداره.
کلا کشور عجیب و غریبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or