che-jaleb
کاربر سایت
این بازی عالی بود و خیلی سخت اصلا یادم نمیاد تمومش کرده باشمبازی محبوب کارآگاه
کنسول سگا
Chip n Dale رو که میشناسم و بازی خاطره انگیزی بود.سنجاب پرنده یادم نمیاد ولی شخصیتهای chip n dale rescue rangers و chip n dale rescue rangers 2 سنجاب هستند .شخصیت talespin هم پرنده هست (با هواپیما) ولی خرسه.
رو میکرو بود درسته؟از سری شینوبی و خیلی از بازی های دیگه که بگذرم، یکی از فان ترین و البته Cute ترین بازی های عمرم که در دوران طفولیت خیلی بازی میکردم این بود:
View attachment 130478
View attachment 130479
پلیر اون جوجه آبیه بود و باید تا میتونستی جوجه کوچیک زرد رنگ collect میکردی تا دنبالت بیان و گربه ها دنبال gangتون میفتادن، میشد با همون گلدونایی که توی عکس میبینید برنیدشون. الان که دارم اینو مینویسم حس میکنم به دهه های گذشته سفر کردم : ) بازیش یجورایی cuteness overloaded بود. یادمه از توی اون کانال ها هم گربه درمیوند و سورپرایز میشد پلیر
من اصلا باهاش حال نکردم، نمیدونم چرا...
اولین نقدی که برای بازیرایانه نوشتم نقد این بازی بود.(سال 83)
چه جالب من داشتم بازیش میکردم دقیقا به منظور مرور خاطرات .موزیک بیاد موندنی قسمت گرفتن گواهی نامه driver 1 ps1 ..
https://www.dideo.ir/v/yt/W16_9nhbCqM/driver-test-mission-(cover-by-vankip)
چه جالب من داشتم بازیش میکردم دقیقا به منظور مرور خاطرات .
ژانر وحشت ژاپنی نشات گرفته از فرهنگ 50 هزار ساله ژاپنه و البته آئین های مختلف مردمشون.همیشه یه ردی از ترس های فلسفی تو آثار ژانر وحشتشون دیده می شه که تو هیچ جای دنیا ما به ازاء نداره.شروع بازی وقتی اون عکس دختره چشماشو به هم میزد آدم دلهره می گرفت.در کل چه فیلم چه بازی چه داستان ،ژانر وحشت فقط ژاپنی.