انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
یه بازی NES بود اسمش adventure island بود که بچگی ما بهش میگفتیم ادونتیور ایسلند:D عالی بود این بازی

View attachment 130446
این بازی عملا یکی از سخت ترین بازی های ویدیو گیمه:D
اون زمان هیچوقت نتونستم تمومش کنم کم کم به این باور رسیده بودم این بازی ته نداره:D تا اینکه چند وقت پیش به کمک امولاتور و savestats تمومش کردم بعد پایان بازی حس قهرمان المپیک داشتم:D
اواخر بازی یه قسمت هست چند تا سکوی متحرک کنار همن، سخت ترین چیزی بود که تا حالا تو بازی ها دیده بودم تقریبا غیر ممکنه اون قسمت

این بازی عملا یکی از سخت ترین بازی های ویدیو گیمه:D
اون زمان هیچوقت نتونستم تمومش کنم کم کم به این باور رسیده بودم این بازی ته نداره:D تا اینکه چند وقت پیش به کمک امولاتور و savestats تمومش کردم بعد پایان بازی حس قهرمان المپیک داشتم:D
اواخر بازی یه قسمت هست چند تا سکوی متحرک کنار همن، سخت ترین چیزی بود که تا حالا تو بازی ها دیده بودم تقریبا غیر ممکنه اون قسمت
منم هیچ وقت تمومش نکردم ولی یادم بازی سیو داشت یعنی میخوابیدی یه کد میداد بهت که میتونستی باهاش لود کنی.
یادم همیشه اون اسکی رو میگرفتم گیر میکردم نمیدونستم کجا برم

منم هیچ وقت تمومش نکردم ولی یادم بازی سیو داشت یعنی میخوابیدی یه کد میداد بهت که میتونستی باهاش لود کنی.
یادم همیشه اون اسکی رو میگرفتم گیر میکردم نمیدونستم کجا برم
البته من الان دقت کردم این عکسی که گذاشتی مال نسخه Adventure Island IV هست اونی که من منظورم بود نسخه اول یا کلاسیکشه. این:
130452

این کد و سیو نداشت فقط یه زنبور مخفی تو مرحله اولش بود که اگر پیداش میکردی بهت امکان ادامه نامحدود میداد در صورتی که جونات تموم میشدن میتونستی دوباره از همون مرحله شروع کنی که اونم به شرط این بود که کنسول رو خاموش نکنی

البته من الان دقت کردم این عکسی که گذاشتی مال نسخه Adventure Island IV هست اونی که من منظورم بود نسخه اول یا کلاسیکشه. این:
View attachment 130452

این کد و سیو نداشت فقط یه زنبور مخفی تو مرحله اولش بود که اگر پیداش میکردی بهت امکان ادامه نامحدود میداد در صورتی که جونات تموم میشدن میتونستی دوباره از همون مرحله شروع کنی که اونم به شرط این بود که کنسول رو خاموش نکنی
اسکیت بورد هم سوار میشد، یادش بخیر

از سری شینوبی و خیلی از بازی های دیگه که بگذرم، یکی از فان ترین و البته Cute ترین بازی های عمرم که در دوران طفولیت خیلی بازی میکردم این بود:

130478

130479

پلیر اون جوجه آبیه بود و باید تا میتونستی جوجه کوچیک زرد رنگ collect میکردی تا دنبالت بیان و گربه ها دنبال gangتون میفتادن، میشد با همون گلدونایی که توی عکس میبینید برنیدشون. الان که دارم اینو مینویسم حس میکنم به دهه های گذشته سفر کردم : ) بازیش یجورایی cuteness overloaded بود. یادمه از توی اون کانال ها هم گربه درمیوند و سورپرایز میشد پلیر :D

KqbuzmOgxyqoxvApvp7QSxuBQzifrv3Btq_sXNbkv782IzZFNy9tI2Vyx3ZTd148CzYm4blElb_Q01fQXBFGsrADccmfAF1OU3cWtQ

Defender Of The Crown
C64/128​

دوستان فقط میخواستم بگم یه بازی‌ای رو Famicom بود که شخصیت اصلیش یک موجود سنجاب مانند پرنده بود (بیش از 20 سال پیش بود درست یادم نیست)، کسی یادش میاد. اسم اون بازی رو هیچوقت به یاد نیاوردم ولی بهترین خاطرات دوران کودکی رو با این بازی و Super Mario Bros 1 داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or