sajjad++
کاربر سایت
من زمان ps1 تقریبا ۲ سال اینو بازی میکردم
یه بازی NES بود اسمش adventure island بود که بچگی ما بهش میگفتیم ادونتیور ایسلند عالی بود این بازی
View attachment 130446
یه بازی NES بود اسمش adventure island بود که بچگی ما بهش میگفتیم ادونتیور ایسلند عالی بود این بازی
View attachment 130446
این بازی عملا یکی از سخت ترین بازی های ویدیو گیمهیه بازی NES بود اسمش adventure island بود که بچگی ما بهش میگفتیم ادونتیور ایسلند عالی بود این بازی
View attachment 130446
منم هیچ وقت تمومش نکردم ولی یادم بازی سیو داشت یعنی میخوابیدی یه کد میداد بهت که میتونستی باهاش لود کنی.این بازی عملا یکی از سخت ترین بازی های ویدیو گیمه
اون زمان هیچوقت نتونستم تمومش کنم کم کم به این باور رسیده بودم این بازی ته نداره تا اینکه چند وقت پیش به کمک امولاتور و savestats تمومش کردم بعد پایان بازی حس قهرمان المپیک داشتم
اواخر بازی یه قسمت هست چند تا سکوی متحرک کنار همن، سخت ترین چیزی بود که تا حالا تو بازی ها دیده بودم تقریبا غیر ممکنه اون قسمت
البته من الان دقت کردم این عکسی که گذاشتی مال نسخه Adventure Island IV هست اونی که من منظورم بود نسخه اول یا کلاسیکشه. این:منم هیچ وقت تمومش نکردم ولی یادم بازی سیو داشت یعنی میخوابیدی یه کد میداد بهت که میتونستی باهاش لود کنی.
یادم همیشه اون اسکی رو میگرفتم گیر میکردم نمیدونستم کجا برم
ما، م بهش میگفتیم میوه خور .. یادمه تو شماره دومش ، سوار دایناسور میشد ..من فکر میکردم بهش میگفتن میوه خور
اسکیت بورد هم سوار میشد، یادش بخیرالبته من الان دقت کردم این عکسی که گذاشتی مال نسخه Adventure Island IV هست اونی که من منظورم بود نسخه اول یا کلاسیکشه. این:
View attachment 130452
این کد و سیو نداشت فقط یه زنبور مخفی تو مرحله اولش بود که اگر پیداش میکردی بهت امکان ادامه نامحدود میداد در صورتی که جونات تموم میشدن میتونستی دوباره از همون مرحله شروع کنی که اونم به شرط این بود که کنسول رو خاموش نکنی